Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τη Δανάη πηγαίναμε μαζί στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο. Ήταν το πουτανάκι του σχολείου αφού κυκλοφορούσε η φήμη ότι από τις τελευταίες τάξεις του Γυμνασίου είχε αρχίσει τα γαμήσια κάτι που πριν 20 χρόνια δεν ήταν συνηθισμένο. Η Δανάη δεν ήταν η τυπικά όμορφη κοπέλα αλλά είχε αυτό το καυλωτικό βλέμμα και αυτό το πουτανίστικο ύφος που προσωπικά εμένα αλλά και πολλούς συμμαθητές μου μας έκανε να τον παίζουμε συνεχώς για χάρη της. Ήταν μέτρια σε ύψος, λεπτή, καστανό μαλλί, πράσινα μάτια, μεσαία βυζιά και ωραίο κώλο.

Μετά το σχολείο χαθήκαμε λόγω σπουδών σε διαφορετικές πόλεις αλλά μια συνάντηση συμμαθητών ήταν η αιτία να ξαναβρεθούμε και να καταλήξουμε σε μια βραδιά γεμάτη πάθος, ένταση και ολονύχτιο γαμήσι.

Είχαμε βρεθεί λοιπόν όλοι οι συμμαθητές σε μια καφετέρια όταν εμφανίστηκε και η Δανάη. Ήταν όπως τη θυμόμουν με την ίδια πουτανιά και τον ίδιο αέρα αλλά με λίγα κιλά παραπάνω που όμως δεν την χαλούσαν καθόλου, απεναντίας την έκαναν στα δικά μου μάτια ακόμα πιο ποθητή. Αφού χαζολογήσαμε με όλους και μιλήσαμε για τα πεπραγμένα μας στη διάρκεια των χρόνων που είχαν μεσολαβήσει από το σχολείο και αφού είχε πάει και αργά αποφασίσαμε να το διαλύσουμε. Τότε εγώ ανέλαβα την πρωτοβουλία να τη συνοδεύσω στο σπίτι της με την επιθυμία να χωθώ και ό,τι γίνει. Στο δρόμο μιλούσαμε για γενικά θέματα όταν φτάνοντας πια κοντά στο σπίτι της μου έκανε την ερώτηση που περίμενα για να κάνω την κίνηση μου.

- Εσύ τόσο ωραίος άντρας, δεν έχεις κοπέλα;

- Αυτόν τον καιρό δεν παίζει τίποτα αλλά αλήθεια με βρίσκεις ωραίο, της απάντησα, γιατί κι εσύ είσαι πολύ όμορφη.

Αμέσως τα μάτια της με κοίταξαν με το πουτανίστικο αυτό βλέμμα και τότε τα έχασα και εκείνη το κατάλαβε. Εκείνη ακριβώς την ώρα φτάσαμε μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας της. Σκέφτηκα ή τώρα ή ποτέ και έτσι χωρίς να χάσω ούτε δευτερόλεπτο την κολλάω στην πόρτα και τη φιλάω. Εκείνη στην αρχή τρόμαξε αλλά στη συνέχεια ανταποκρίθηκε και με έσπρωξε προς το μέρος της. Εγώ είχα τρελαθεί και τη χάιδευα παντού. Της χούφτωνα τον κώλο και της έπιανα τα βυζιά και όλο αυτό με είχε καυλώσει τόσο πολύ που ο πούτσος μου ακουμπούσε καυλωμένος πια στο μπούτι της.

- Θέλεις να ανέβεις πάνω;… με ρώτησε

- Εννοείται.

Η καρδιά μου χτυπούσε πολύ δυνατά που επιτέλους το όνειρο μου θα γίνονταν πραγματικότητα και θα ξέσκιζα εκείνη για την οποία τον είχα παίξει τόσες φορές. Μέχρι να φτάσουμε στο διαμέρισμα συνεχίζαμε τα γλωσσόφιλα και τα χουφτώματα και όταν πια μπήκαμε μέσα αρχίσαμε να γδυνόμαστε. Εγώ έμεινα τελείως γυμνός με την πούτσα μου όρθια κι εκείνη είχε αφήσει μόνο το μαύρο στρινγκάκι της που ήταν το πιο λεπτό κορδόνι που είχα δει ποτέ. Αφού της έγλειψα τα βυζιά και της δάγκωσα τις ρώγες γονάτισε και σιγά-σιγά άρχισε να μου γλείφει τον πούτσο. Η πουτάνα ήταν πολύ καλή στο τσιμπούκι. Τον έβαζε όλο μέσα, τον έβγαζε και τον έφτυνε, τον έπαιζε πότε αργά πότε γρήγορα μέχρι και χαστούκια του έριχνε.

- Πουτάνα τη πίπα είναι αυτή;

- Γουστάρεις καργιόλη; Τον είχες παίξει πολλές φορές μαζί μου στο σχολείο ε; Καταλάβαινα πως με κοιτούσατε όλοι σας αλλά τότε γαμιόμουν μόνο με μεγαλύτερους. Που να ήξερα τι πούτσα έχανα; Έλα γάμησε μου το στόμα.

Της έπιασα το κεφάλι και άρχισα να μπαινοβγαίνω στο στόμα της σαν να ήταν το μουνί της. Τα σάλια της έτρεχαν και είχαν γεμίσει τα βυζιά, την κοιλιά και τα μπούτια της αλλά εκείνη συνέχιζε απτόητη. Εγώ που ήμουν καυλωμένος και μόνο με την ιδέα να τη γαμήσω ένιωσα ότι είχε φτάσει η ώρα να της τα πετάξω.

- Γαμιόλα μου αν συνεχίσεις έτσι θα στην κάνω άσπρη τη μούρη σου.

- Μην τολμήσεις να χύσεις από τώρα… έκανε αυτή και σταμάτησε την πίπα αμέσως.

Την πιάνω από τα μαλλιά, της ρίχνω μια σφαλιάρα και της λέω,

- Καργιόλα δε θα μου πεις εσύ τι θα κάνω και πότε θα χύσω. Άλλωστε δε θα είναι η μοναδική φορά που θα σε χύσω απόψε. Κατάλαβες; Συνέχισε τώρα την πίπα σαν καλή ψωλαρπάχτρα που είσαι.

Η Δανάη γούσταρε με το ξέσπασμα μου αυτό και συνέχισε ένα ακόμα πιο έντονο τσιμπούκι. Δεν άντεξα πολύ περισσότερο και άρχισα να χύνω μέσα στο στόμα της φωνάζοντας και βρίζοντας την. Εκείνη με κοίταξε μέσα στα μάτια και άρχιζε να παίζει με τα χύσια μου να τα κάνει φούσκες και αφού τα έκανε και γαργάρα τα κατάπιε. Εγώ είχα μείνει με το πόσο πουτάνα ήταν. Το φανταζόμουν αλλά σε αυτήν την περίπτωση η πραγματικότητα είχε ξεπεράσει τη φαντασία κατά πολύ.

Στη συνέχεια έβγαλε το στρινγκ, ξάπλωσε στον καναπέ και άνοιξε τα πόδια της. Εγώ μπήκα ανάμεσα και αφού πρώτα φιληθήκαμε και της έγλειψα τα βυζιά κατέβηκα στο μουνάκι της που έσταζε. Άρχισα σιγά-σιγά να τη γλείφω και μετά της έβαλα και 2 δάχτυλα στο μουνί της. Εκείνη είχε χαθεί και φώναζε ενώ μου πίεζε το κεφάλι πάνω στη μουνάρα της.

- Τι γλειφομούνι είναι αυτό καύλα μου;… μούσκεμα με έχεις κάνει.

Συνέχισα για αρκετή ώρα και μετά αλλάξαμε θέσεις και τον ξαναπήρε στο στόμα της. Της έπιανα το κεφάλι και της το ανεβοκατέβαζα με μανία πάνω στον πούτσο μου. Στο τέλος σηκώθηκε, μου τον έφτυσε και ανέβηκε πάνω του. Άρχισε να χοροπηδάει πάνω του όλο και πιο γρήγορα βογκώντας από καύλα.

- Σ’ αρέσει πουταναριό;

- Γουστάρω πολύ την ψωλή σου μέσα μου, σκίσε με, έτσι, κάνε με το πουτανάκι σου.

- Είσαι μεγάλη πόρνη.

Εγώ πλέον είχα σηκωθεί και είχα καθίσει κανονικά στον καναπέ και εκείνη χτυπιόταν πάνω μου και φιλιόμασταν ενώ κοιταζόμασταν στα μάτια σε ένα πολύ έντονο σκηνικό. Μετά ξάπλωσε πάλι στον καναπέ και τη γαμούσα σε ιεραποστολική στάση και στη συνέχεια στήθηκε στα 4 και τη σφυροκοπούσα ανελέητα. Η Δανάη φώναζε τόσο δυνατά που σίγουρα μας είχε ακούσει η πολυκατοικία. Ίσως αυτό να την καύλωνε ακόμα περισσότερο να ξέρει δηλαδή ότι την ακούνε όλοι να γαμιέται. Μετά από δέκα λεπτά έντονου πηδήματος στη συγκεκριμένη στάση ένιωσα ότι θα χύσω ξανά. Την έβαλα να γονατίσει, τον έπαιξα λίγο μπροστά στη μάπα της και στο τέλος την έχυσα στα βυζιά της. Της τα είχα ασπρίσει κανονικά.

Μετά καθίσαμε στον καναπέ και φιλιόμασταν ενώ εκείνη μου διηγούταν κάποιες περιπέτειες της όπως όταν έκανε λεσβιακό με μια φίλη της ή όταν την παρτούζωσαν 3 συμφοιτητές της. Την ίδια ώρα μου έπαιζε τον πούτσο που είχε πέσει μετά από δύο έντονα χυσίματα αλλά είχε αρχίσει να σκληραίνει πάλι από τις ιστορίες και την περιποίηση της. Όταν πια μου είπε ότι στον επόμενο γύρο θα με άφηνε να την πάρω από τον κώλο η πούτσα μου είχε γίνει πάλι πέτρα. Εκείνη το διαπίστωσε και στρώθηκε στη δουλειά. Μου τον έγλειψε καλά με πολύ σάλιο και αφού βάλαμε και λίγη βαζελίνη στη σούφρα της σηκώθηκε, ακούμπησε στον τοίχο δίπλα στην πόρτα κι εγώ πήγα από πίσω της και άρχισα να μπαίνω στην κωλάρα της.

Ήταν αρκετά δουλεμένος ο κώλος της, πολύ λογικό με τόσους πούτσους που είχε φάει και δε δυσκολεύτηκα να μπω και να αρχίσω το γαμήσι. Στην αρχή χαλαρά και όσο περνούσε η ώρα όλο και πιο γρήγορα.

Ήξερε ότι θα αργούσα να χύσω πάλι και το ευχαριστιόταν. Αφού την ξέσκιζα αρκετή ώρα και εκείνη φώναζε και έβριζε για το πόσο πουτάνα ήταν που τρώει τέτοια πούτσα από τον κώλο, έφτασε η στιγμή για την τρίτη εκσπερμάτιση.

- Που τα θες τσούλα;

- Στο πρόσωπο, να πάνε παντού… εκεί δε με έχυσες ακόμα πουτσαρά μου.

Αφού τη γάμησα λίγο ακόμα, τον έβγαλα έξω, τον έπαιξα και της πέταξα τα ψωλοχύματα μου στη μάπα. Ήταν ακόμα πιο καύλα έτσι χυμένη παντού.

- Με έκανες κουβά για τα χύσια σου απόψε γαμιόλη. Γαμάς τέλεια. Τώρα θέλω να με γλείψεις για να τελειώσω κι εγώ ξανά και στο τέλος θα σου κάνω το πιο βαθύ τσιμπούκι για να σε χαλαρώσω και να καταπιώ τα χύσια σου άλλη μια φορά.

Την έπιασα από τα μαλλιά, την οδήγησα στον πάγκο της κουζίνας και έπεσα με τα μούτρα στο μουνάκι της. Την έγλειφα πολύ ώρα και στο τέλος έχυσε πολύ δυνατά. Μετά κάθισα σε μια καρέκλα και όπως μου υποσχέθηκε μου έκανε το καλύτερο και πιο βαθύ τσιμπούκι. Τον είχε στο στόμα της πάνω από σαράντα λεπτά καθώς μου ήταν αδύνατο να χύσω γρήγορα μετά από τέτοια βραδιά. Έτσι όπως την έβλεπα με τον πούτσο μου στο στόμα της και το κορμί της να γυαλίζει από τον ιδρώτα, τα σάλια και τα χύσια μου στα βυζιά και στο πρόσωπο της ένιωθα πολύ ικανοποιημένος που κατάφερα να πραγματοποιήσω τη φαντασίωση μου έτσι όπως ακριβώς την είχα στο μυαλό μου. Όταν πια φωνάζοντας δυνατά από καύλα την έχυσα για τέταρτη φορά, στο στόμα αυτή τη φορά, εκείνη τα κατάπιε κι εγώ κοίταξα έξω και είχε αρχίσει να ξημερώνει. Ξεκινήσαμε να γαμιόμαστε στη 1 το βράδυ και πλέον ήταν περίπου 7.

Ήμασταν και οι δύο κομμάτια και ξαπλώσαμε να κοιμηθούμε.

Δε μπορούσα τότε να φανταστώ ότι αυτό θα συνεχιζόταν μετά από 2 βδομάδες όταν θα με καλούσε σπίτι της για μια φοβερή παρτούζα.
Copyright protected OW ref: 178336Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.