Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ακόμα δε μπορώ να βγάλω από μυαλό μου όλα όσα συνέβησαν πριν από δύο ημέρες στο πάρτι που πήγα με την Αμαλία. Μπορεί αρχικά να έμοιαζα με ψάρι έξω από το νερό ωστόσο δεν περίμενα πως στο τέλος της βραδιάς θα είχα ζήσει μία τόσο μεγάλη ερωτική φαντασίωση. Ακόμα και τώρα που ξεκινάω να περιγράφω τα όσα πέρασα εκείνο το βράδυ νιώθω μία καύλα να διαπερνάει το σώμα μου υγραίνοντας το στενό μου μουνάκι.

Η Αμαλία ήταν καλεσμένη σε ένα πάρτι στη Γλυφάδα. Ένας συμφοιτητής της ήθελε να αποχαιρετήσει τους φίλους του ενόψει καλοκαιρινών διακοπών και είχε φροντίσει να υπάρχουν όλες εκείνες οι ανέσεις που θα έκαναν τους καλεσμένους τους να νιώσουν όμορφα στην τεράστια βεράντα του ρετιρέ του. Πρέπει να ήμασταν περισσότερα από 30 άτομα, αγόρια και κορίτσια, εκείνο το βράδυ στο σπίτι του Βασίλη. Εγώ με την Αμαλία είχαμε πιάσει θέση στην άκρη της βεράντας χαζεύοντας το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας που απλωνόταν μπροστά μας. Η αλήθεια είναι πως ένιωθα άγνωστη μεταξύ αγνώστων καθώς η παρέα ήταν της Αμαλίας και όχι δική μου. Έμενα αρκετές φορές μόνη καθώς η φίλη μου φαινόταν να διασκεδάζει στα πηγαδάκια που στήνονταν σε όλα τα μέρη του σπιτιού και από όπου ξεπηδούσαν γέλια και επευφημίες.

Σε μία από αυτές τις μοναχικές στιγμές ο Βασίλης φρόντισε να με πλησιάσει. Έχοντας γυρίσει την πλάτη στον κόσμο και κοιτάζοντας τη θάλασσα που φαινόταν διάπλατα από το μπαλκόνι, ένιωσα μία παρουσία να με πλησιάζει απότομα.

- Καλησπέρα, Βασίλης...

άκουσα να λέει κάποιος πίσω μου και αυθόρμητα γύρισα προς το μέρος του. Ήταν ένα ψηλό και καλογυμνασμένο αγόρι που κρατούσε το μπουκάλι της μπύρας στο δεξί του χέρι και ένα μικρό λουλουδάκι από τις γλάστρες της βεράντας στο άλλο.

- Αυτό είναι για σένα μου είπε σχεδόν ψιθυρίζοντας στο αυτί μου, αν μου χαρίζεις το όνομά σου.

Η ανάσα του γαργάλισε το αυτί μου και τα χείλη του σχεδόν ακούμπησαν το πίσω μέρος του λαιμού μου. Ένιωσα να ανατριχιάζω εκείνη τη στιγμή αλλά κατάφερα να κρύψω την αναστάτωσή μου.

Δεν ήθελα να μείνω άλλο μόνη μου εκείνο το βράδυ και η παρέα του Βασίλη έμοιαζε περισσότερο από ελκυστική στα μάτια μου. Το ένα ποτό έφερε το άλλο και η κουβέντα με τον Βασίλη με χαλάρωσε εντελώς. Κάθε φορά που τον κοιτούσα είχε ένα υπέροχο χαμόγελο στα χείλη του που με έκανε να θέλω να τον φιλήσω. Κράταγα όμως τα προσχήματα τουλάχιστον μέχρι τις πρώτες κινήσεις του παρτενέρ μου. Η απόσταση πλέον μεταξύ μας είχε μειωθεί αισθητά. Το χέρι του Βασίλη βρισκόταν διαρκώς πίσω από την πλάτη μου και φυσικά στις σκέψεις μου ήθελα να πάει λίγο πιο κάτω να χαϊδέψει τα σφιχτά μου κωλομέρια. Κάτι που δεν άργησε να γίνει, με τη δική μου βοήθεια να σημειώσω. Μία κίνηση, μία στροφή και ξαφνικά είχα βρεθεί στην αγκαλιά του Βασίλη. Έσκυψε με φίλησε και εκεί ξεκίνησε ένα υπέροχο παιχνίδι ανάμεσά μας.

Είχα ανάψει για τα καλά και ένιωθα τις ρώγες μου να σκληραίνουν απίστευτα μέσα από το δαντελένιο σουτιέν μου. Ο Βασίλης μου πρότεινε να απομακρυνθούμε από τα αδιάκριτα βλέμματα των υπολοίπων και με τράβηξε στο πίσω μέρος της βεράντας όπου βρισκόταν ένα δερμάτινο καθιστικό. Έκατσε στον καναπέ και με έβαλε να κάτσω πάνω στα πόδια του. Ξεκούμπωσε το μπλουζάκι μου και άρχισε να παίζει με το στήθος μου. Με φίλησε παντού φτάνοντας τελικά στις ρώγες μου. Με μικρά δαγκώματα έκανε το κορμί μου να τρέμει από καύλα. Και αυτός όμως δεν πήγαινε πίσω. Κάθε φορά που ακουμπούσα τον πούτσο του πάνω από το παντελόνι ένιωθα να του σηκώνεται ολοένα και περισσότερο. Άνοιξα τα κουμπιά του τζιν του και τον άφησα να ακουμπήσει το βρεγμένο μου μουνάκι. Τρίφτηκα επάνω του και πλέον τον είχα φτάσει στα όριά του. Το έβλεπα από τις κινήσεις του πως ήθελε να μπει μέσα μου το συντομότερο δυνατό αλλά εγώ είχα άλλα σχέδια.

Σηκώθηκα από πάνω του, τον έβαλα να κάτσει αναπαυτικά στον καναπέ και κατέβασα το τζιν του στους αστραγάλους. Με τα δόντια μου τράβηξα το μποξεράκι του προς τα κάτω και με τα χέρια μου έπιασα τον καυλωμένο του πούτσο. Ήταν ήδη πολύ σκληρός και τα υγρά του μύριζαν υπέροχα. Τον έβαλα κατευθείαν στο στόμα μου και άρχισα να τον γλύφω μέχρι τη βάση. Πιπίλισα τα αρχίδια του από κάτω και τον είδα να του αρέσει τόσο πολύ που μου τράβηξε τα μαλλιά με αρκετή δύναμη ενθαρρύνοντας με να συνεχίσω. Για πάνω από 5 λεπτά του έκανα ένα τσιμπούκι που θα το θυμάται για καιρό. Δεν τον άφησα όμως να τελειώσει τόσο γρήγορα. Ήταν η σειρά μου να απολαύσω τη γλώσσα του στο υγρό μου μουνάκι. Έκατσα δίπλα του, άνοιξα τα πόδια μου αρκετά ώστε να του δείξω τον δρόμο για το γατάκι μου. Δεν μου το αρνήθηκε και έσκυψε με φόρα να με γλύψει. Έβαλε τα δάκτυλά του μέσα μου και με τη γλώσσα του χάιδεψε την κλειτορίδα του. Με πήρε γρήγορα με τα δάχτυλά του και δεν άργησα να χύσω. Το κορμί μου έκανε συσπάσεις από την ηδονή αλλά αυτός δεν σταματούσε να χώνει μέσα μου τη γλώσσα του. Ήταν υπέροχο.

Είχε έρθει η ώρα να κάτσω πάνω στο καυλωμένο του πούτσο και να τον κάνω να τελειώσει αργά και βασανιστικά. Με μία κίνηση βρέθηκα επάνω του. Τρίφτηκα πάνω στο καυλί του και άφησα να μπει μέσα μου χωρίς να χρησιμοποιήσω τα χέρια μου. Ήταν τόσο σκληρός ο πούτσος του και τόσο υγρό το μουνάκι μου που η κίνηση ήταν πολύ εύκολη. Τον ένιωθα να μπαίνει πολύ βαθιά μέσα μου. Έσφιξε με τα δυνατά του χέρια τον κώλο μου και τον άνοιξε αρκετά βοηθώντας να φτάσει ακόμα πιο βαθιά μέσα μου. Το δάκτυλό του μπήκε στην κωλοτρυπίδα μου και η καύλα που ένιωσα ήταν απερίγραπτη. Δεν με πίεσε αλλά ένιωθα ότι με έπαιρνε από παντού. Σε λίγα λεπτά άρχισα και πάλι να χύνω κάνοντας το καυλί του ακόμα πιο υγρό. Πλέον ταξίδευα στα ουράνια. Σηκώθηκα και γονάτισα μπροστά του. Ήθελα να με πάρει από πίσω και του το έδειξα ανοίγοντας το μουνάκι μου με τα δάκτυλά μου. Ανταποκρίθηκε αμέσως και με μία κίνηση έχωσε το καυλί του όσο πιο μέσα μπορούσε. Ένιωσα να με σκίζει αλλά ήταν πολύ ωραία. Ένας γλυκός πόνος που κράτησε μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Ο Βασίλης τραβήχτηκε απότομα και με γύρισε μπροστά στο καυλί του μαζεύοντας τα μαλλιά μου. Με έχυσε στο πρόσωπο και άφησε τα υγρά του να κυλίσουν στο στήθος μου. Τον είδα να βγάζει ένα χαμόγελο ικανοποίησης και ένιωσα πως είχαμε και οι δύο απολαύσει το απόλυτο γαμήσι.

Δεν με άφησε μόνη το υπόλοιπο βράδυ. Έμεινε κοντά μου και με όμορφα λόγια μου έδειξε πως πέρασε υπέροχα εκείνο το βράδυ. Η απόλυτη εμπειρία για να ξεκινήσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές σκέφτηκα και τον αποχαιρέτησα με ένα μεγάλο χαμόγελο.




Copyright protected OW ref: 177954



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.