Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Δευτέρα μεσημέρι ξεκινούσα άδεια έτσι μεσημεράκι προς απόγευμα πήγα σε μια ερημική παραλία που συνήθιζα να πηγαίνω με το Γιάννη. Όπου Γιάννης βάλε πρώην μου πριν ένα χρόνο. Έφτασα, δεν υπήρχε ψυχή ζώσα τριγύρω, έστησα την ομπρέλα και τα πράγματα μου, έμεινα με το άσπρο μαγιό μου που δεν άφηνε πολλά στη φαντασία και ξάπλωσα να κάνω ηλιοθεραπεία. Δεν περνάνε 5 λεπτά και ακούω τον ήχο ενός άλλου αυτοκινήτου να σταματάει. Ανασηκώνομαι και βλέπω το Γιάννη να βγαίνει. Κάνω πως δεν τον είδα και συνεχίζω την ηλιοθεραπεία μου. Σε κάποια στιγμή πάω να βουτήξω και παρατηρώ ότι ετοιμάζεται να μπει και εκείνος. Λέω στον εαυτό μου ότι είμαι μεγάλο κορίτσι και μπορώ να είμαι ευγενική το λιγότερο. Τα σκέφτομαι όσο κολυμπάω μέχρι που τον νιώθω πίσω μου.

- Γ: Έτσι είπαμε να χαθείς;

- Μ: Έπρεπε δε συνηθίζω να μένω φίλη με πρώην αλλά αφού βρεθήκαμε μπορούμε να μιλάμε.

Ανασηκώνομαι λίγο και αφήνω τις σκουρόχρωμες ρώγες μου να φανούν κάτω από το μαγιό. Τον βλέπω που έχει καρφωθεί αλλά το παίζω αδιάφορη.

- Γ: Αν φορούσες αυτό το μαγιό σε κάποια άλλη πλαζ θα σε κοιτούσαν πολλοί.

- Μ: Για αυτό διάλεξα μια ερημική, του απαντώ.

- Γ: Σίγουρα ο δικός σου θα ζήλευε.

- Μ: Δεν υπάρχει ακόμα κάποιος, του λέω, η κοπέλα σου αν ήταν εδώ θα είχαμε πρόβλημα;

- Γ: Δεν υπάρχει καμιά, μου λέει, λόγω δουλειάς δε θα μπορούσα να δεσμευτώ.

Νιώθω το αίμα να μου ανεβαίνει στο κεφάλι αλλά δεν απαντάω.

- Μ: Πάω προς τα βαθιά να κάνω καμιά βουτιά του λέω και απομακρύνομαι.

Τον νιώθω να με ακολουθεί αλλά δε δίνω σημασία. Κάποια στιγμή κουράστηκα και αποφασίζω να γυρίσω. Δεν προλαβαίνω να γυρίσω εντελώς, ο Γιάννης με έχει κολλήσει πάνω του και αρχίζει να με φιλάει σαν τρελός. Ανταποκρίνομαι στο φιλί του και λύνει το πάνω μέρος του μαγιό αποκαλύπτοντας το στήθος μου. Τυλίγω τα πόδια του γύρω μου και συνεχίζω να τον φιλάω στο λαιμό όσο μου δαγκώνει απαλά το λαιμό. Η ζέστη, η αλμύρα της θάλασσας και το δροσερό νερό μας έχει καυλώσει και τους δυο. Κατεβάζει ελάχιστα το μαγιό του και βάζω το χέρι μου να νιώσω την πούτσα του. Με το ένα χέρι μου παραμερίζει τα μαλλιά και με απαλές δαγκωματιές ξεκινώντας από το λαιμό συνεχίζει με το στήθος μου αφήνοντας μικρές δαγκωματιές. Παράλληλα του παίζω την πούτσα στο νερό και νιώθω το χέρι του να παίζει με το μουνάκι μου.

Έχω παραδοθεί στα χέρια του. Βάζει δάχτυλο στο μουνάκι μου δαγκώνοντας, αργά και βασανιστικά το στήθος μου. Βγάζοντας τα δάχτυλα του από μέσα μου λύνει το κάτω μόνο από τη μία μεριά και νιώθω την πούτσα του μέσα μου. Τυλίγω τα πόδια μου γύρω του και εκείνος με σφίγγει επάνω του παραμερίζοντας τα μαλλιά μου από το λαιμό μου δαγκώνοντας με αργά. Μετά από λίγη ώρα και έχοντας τελειώσει ήδη δυο φορές, μου φωνάζει:

- Σε χύνω πουτάνα…

και του απαντάω:

- Ναι γαμιά μου… χύσε την πουτάνα σου!

Με ένα δυο δυνατά τραντάγματα έχυσε μέσα μου και απομακρύνθηκε αφήνοντας με να ηρεμήσω. Έδεσα το μαγιό μου και βγήκα να στεγνώσω και να φύγω. Πήγα στο αυτοκίνητό μου να αλλάξω μαγιό. Είχα γδυθεί εντελώς είχε αρχίσει και να σουρουπώνει. Νιώθω το Γιάννη γυμνό πίσω μου να τρίβει την καυλωμένη πούτσα του στο κωλαράκι μου. Τον βάζω να κάτσει μέσα στο αυτοκίνητο και ανεβαίνω πάνω του. Αρχίζω να κουνιέμαι αισθησιακά πάνω του. Μου χουφτώνει το στήθος, παίζει με τις ρώγες μου και μου τραβάει τα μαλλιά προς τα πίσω. Βάζω τα χέρια του να παίζουν απαλά με την πίσω τρυπούλα μου. Απόψε τον θέλω περισσότερο από ποτέ. Δεν αργούμε να χύσουμε, εκείνος βρίζοντας με κι εγώ βογκώντας από την καύλα.

Ανασηκώνομαι, παίρνει τα υγρά από το μουνάκι και παίζει το κωλαράκι μου δαγκώνοντας τη μια ρώγα μου. Επιτέλους είμαι έτοιμη να τον δεχτώ στο κωλαράκι μου (όσο τα είχαμε δεν τον άφηνα). Τον σπρώχνει απότομα μέσα μου και ούρλιαξα από τον πόνο.

- Γ: Καργιόλα μη φωνάζεις…

μου ψιθύρισε δαγκώνοντας το λοβό του αυτιού μου.

- Μ: Με πονάς μαλάκα… του λέω.

- Γ: Έτσι θέλω, να πονάς γαμιόλα…

Αρχίζω να παίζω το μουνάκι μου και μου λέει:

- Βρωμοπούτανο δε θα χύσεις, όχι ακόμα τουλάχιστον!

Απομακρύνει το χέρι μου από το καυλωμένο μουνάκι μου και νιώθω να μου στερεί την απόλαυση. Μετά από λίγο τον νιώθω να χύνει μέσα στον κώλο μου. Κατεβαίνω λαχανιασμένη και καυλωμένη από την πούτσα του. Μόλις βρήκαμε τις ανάσες μας με ξάπλωσε και άρχισε να μου κάνει γλειφομούνι παίζοντας με το υπόλοιπο κορμί μου. Με ρουφούσε σα να ήθελε να με καταπιεί. Η ανάσα μου βάρυνε, ένιωθα έτοιμη να χύσω. Ξεκίνησε να παίζει το μουνάκι μου με το χέρι του και τον βλέπω να με βασανίζει.

- Γ: Παρακάλεσέ με και θα χύσεις μου λέει.

- Μ: Γαμιά μου, η πουτάνα θέλω να χύσω… του λέω.

Αφού τον παρακάλεσα αρκετά έχυσα μέσα σε σπασμούς όσο με φιλούσε στα χείλη.

Από εκείνο το απόγευμα γαμιόμαστε με κάθε ευκαιρία. Δεν χορταίνω την πούτσα του με τίποτα. Σκέφτομαι να του προτείνω και τρίο με τον αδελφό του κάποια στιγμή.




Copyright protected OW ref: 178280



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.