Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Συνέδριο που τελικά κατέληξε καλά (μέρος 2ο)

Μετά τον καταπληκτικό οργασμό που είχα από τη μαλακία που μου είχε βαρέσει η Ν, έψαξα να βρω τα τσιγάρα μου. Η Σ καθόταν ακόμα στην καρέκλα κι έπαιζε με το μουνάκι της κοιτώντας πότε εμένα και πότε τη Ν. Παρόλο που είχε χύσει, η νυμφομανία της την έκανε να αναζητά περισσότερη ηδονή.

Χωρίς να ντρέπομαι βρέθηκα να καπνίζω. Η Ν είχε καθίσει στο κρεβάτι και με κοιτούσε. Όταν τα βλέμματά μας συναντήθηκαν, η πούτσα μου άρχισε να σηκώνεται και πάλι. Το πρόσεξε και χαμογέλασε. Έσβησα το τσιγάρο και την πλησίασα. Αμέσως μετά την αγκάλιασα και τη φίλησα με πάθος στο στόμα. Με παρέσυρε στο κρεβάτι και όταν τα χείλη μας ξεκόλλησαν για να ανασάνουμε, ξεκίνησα την περιήγηση μου στο σώμα της.

Άγγιζα απαλά με τα χείλη μου κάθε πόντο του κορμιού της, ενώ ταυτόχρονα χάιδευα με τα ακροδάχτυλα μου τα ερωτογενή σημεία της. Ξεκίνησα από το λαιμό της, πίσω από το αυτί της, στην ωμοπλάτη, στο μπράτσο, στο στήθος. Φιλούσα και έγλειφα στοργικά όλο της το σώμα. Η πούτσα μου δε, είχε ήδη σκληρύνει. Πέρασα από τα βυζιά της και κατέβηκα στο στομάχι της. Φύσηξα πάνω στην κλειτορίδα της και μετά άρχισα να φιλώ τα μπούτια της, κατεβαίνοντας ως τα δάχτυλα των ποδιών της. Μάλαξα με τα χέρια μου τις πατουσίτσες και βύζαξα ένα-ένα τα δάχτυλα των ποδιών της. Η Ν άφηνε μικρά πνιχτά αγκομαχητά.

Στη συνέχεια ξάπλωσα ανάσκελα δίπλα της και της ζήτησα να βάλει το μουνάκι της στο στόμα μου. Με καβάλησε σχεδόν αμέσως και η γλώσσα μου χώθηκε γρήγορα στο ζεστό αιδοίο της που έσταζε από καύλα. Η πούτσα μου ήταν πλέον σαν κοντάρι σημαίας και ξαφνικά ένιωσα ένα στόμα να την καταπίνει, ενώ ένα χέρι έπαιζε με το στέλεχος. Η Σ πρέπει να είχε πάρει την πρωτοβουλία, αλλά δε μπορούσα να δω γιατί η Ν ήταν πάνω μου. Με το αριστερό μου χέρι χούφτωσα το στήθος της και με το δεξί γαργάλησα την τρυπούλα του κώλου της. Η Ν βόγκηξε πιο δυνατά.

Η Σ ρούφηξε την πούτσα μου μια ακόμα φορά και αφού την τράβηξε από το στόμα της, ένοιωσα το βάρος στο κρεβάτι να μετατοπίζεται. Το χέρι της κρατούσε σταθερά το κοντάρι μου και απότομα την ένοιωσα να κάθεται με το μουνί της και να δέχεται όλη την ψωλή μου ως τη βάση της. Ο δείκτης του χεριού μου χώθηκε μέσα στο κωλαράκι της Ν.

- Πω, πω… καύλα, είπε η Σ και άρχισε να χοροπηδά πάνω στην πούτσα μου.

- Γλείψε με πιο γρήγορα, είπε η Ν.

Βάζοντας όλο το δείκτη μέσα στην τρυπούλα της, άρχισα πραγματικά να γλείφω και να ρουφάω τα τοιχώματα του κόλπου της όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Τα σκέλια της άρχισαν να τρέμουν και με πίεσαν στο λαιμό.

- Χύνω, αναστέναξε η Ν.

- Κι εγώ…

συμπλήρωσε η Σ που χοροπηδούσε με μανία ακόμα στο καυλί μου. Ο δείκτης μου ακόμα στριφογύριζε στην πίσω τρύπα της Ν κι εγώ άρχισα να καταπίνω τα υγρά της, ενώ ένοιωθα τις συσπάσεις από το μουνί της Σ στον πούτσο μου. Η Ν κρατήθηκε από τον τοίχο, ενώ η Σ έγερνε προς το σώμα της.

Ο λαιμός μου πιεζόταν αρκετά πλέον και φώναξα ότι δε μπορώ να αναπνεύσω. Σχεδόν αμέσως η Ν ξεκόλλησε από πάνω μου και μου ζήτησε συγγνώμη με λαχανιασμένη φωνή. Παραδόξως η πούτσα μου στο μουνί της Σ είχε σκληρύνει απίστευτα. Αμέσως την τράβηξα από πάνω μου και την έσπρωξα δίπλα μου. Το βλέμμα της Σ ανέδυε καύλα και έκσταση, αλλά δε με ένοιαζε εκείνη τη στιγμή. Γύρισα προς τη Ν και την τράβηξα κοντά μου. Τη φίλησα με πάθος και την απομάκρυνα από το κρεβάτι. Την έβαλα πάνω στο τραπέζι και μπήκα μέσα της.

Το μουνάκι της ήταν ακόμα υγρό και με δέχτηκε με ευκολία. Άρχισα να τη γαμάω ξέφρενα σε αυτή τη στάση και είδα τα μάτια της να γουρλώνουν. Τα χείλη της σφίχτηκαν και δαγκώθηκαν. Τα χέρια της πέρασαν πίσω από τον ώμο μου.

- Ω θεέ μου! Χύνω πάλι. Μη σταματάς! Μη σταματάς!

Συνέχισα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Ο κόλπος της συσπώνταν δυνατά πλέον. Την άκουσα να κραυγάζει πιο δυνατά. Συνέχισα έτσι για περίπου ένα λεπτό, αλλά άρχισα να νοιώθω πως και ο δικός μου οργασμός πλησίαζε.

- Θα χύσω… της είπα.

Έγνεψε πως κατάλαβε και μισό λεπτό αργότερα, έβγαλα την πούτσα μου από μέσα της και άρχισα να ραντίζω το σώμα της με το σπέρμα μου. Τη στιγμή που τελείωνα έγειρε προς το μέρος μου και με φίλησε με πιο μεγάλο πάθος. Τα πόδια μου έτρεμαν, όπως και τα δικά της. Βρέθηκα να παραπατάω και στηριζόμενος στο τραπέζι βρήκα τα τσιγάρα μου. Αμέσως άναψα ένα. Πίσω μου άκουσα τη φωνή της Σ.

- Πρέπει να είσαι από αυτούς τους τύπους που όταν τελειώνουν δυνατά, θέλουν να καπνίσουν.

Έγνεψα ναι και κάθισα στην καρέκλα.

- Δεν πιστεύω να έχεις ακόμα καύλες Σ;… ρώτησε η Ν με παιχνιδιάρικη φωνή.

- Μπορώ να πω ότι χόρτασα. Συγγνώμη που σου τον καβάλησα, άλλα όσο σε έγλειφε ήμουν έτοιμη να χύσω και χρειαζόμουν καυλί στα σκέλια μου.

Βάλαμε και οι τρεις τα γέλια. Μετά από κανένα δεκάλεπτο χωρίσαμε και πήγαν στο δωμάτιο τους.

Την επόμενη ημέρα καθώς έπινα το φραπέ μου (για πρωινό), η Ν κατέβηκε και με ρώτησε πότε θα έφευγα. Της είπα σύντομα κι εκείνη αμέσως μου πρότεινε να έρθει μαζί μου. Δέχτηκα σε μισό δευτερόλεπτο. Μια ώρα αργότερα φεύγαμε από το ξενοδοχείο με το αυτοκίνητο μου.

Σταματήσαμε κοντά στο Αγρίνιο σε μια ταβέρνα που ήξερα για να φάμε μεσημεριανό. Το τηλέφωνο της Ν χτυπούσε για τέταρτη φορά και επιτέλους το σήκωσε. Νόμιζα ότι θα ήταν ο αρραβωνιαστικός της, αλλά ήταν η Σ. Την ευχαρίστησε για το προηγούμενο βράδυ και για τα καλά της λόγια και κατόπιν έκλεισε εντελώς το κινητό και έβγαλε την μπαταρία. Δεν ανταλλάξαμε πολλές κουβέντες για το τι συνέβη, αλλά στα μάτια της υπήρχε μια λάμψη.

Όταν διασχίζαμε τη γέφυρα Ρίου-Αντιρίου η Ν μου δήλωσε πως θα έμεινε μαζί μου απόψε. Της χαμογέλασα και ένευσα θετικά. Μισή ωρίτσα αργότερα ήμασταν μαζί μέσα στη ντουζιέρα μου. Κάναμε ένα αργό και απολαυστικό έρωτα, ενώ το νερό κατέβρεχε τα σώματά μας.

Κατόπιν συνεχίσαμε στο δωμάτιο μου. Εκείνη τη νύχτα, εγώ τελείωσα πέντε φορές και η Ν. σίγουρα πάνω από δέκα. Πάντοτε έχυνα στα θεσπέσια βυζάκια της. Ήξερα ότι κάτι μέσα της είχε απελευθερωθεί. Την πήρα σε πολλές στάσεις, εκτός από το κωλαράκι της. Δε με πείραξε ιδιαίτερα, γιατί έβγαζα απωθημένα που μου είχαν μείνει όταν ήμουν φοιτητής.

Η Ν έφυγε για την Αθήνα την επόμενη. Δυο μέρες αργότερα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι χώρισε, αλλά και πως ήταν η καλύτερη ιδέα που είχε εδώ και καιρό. Επίσης με ενημέρωσε ότι θα βρισκόταν με τη Σ και όποτε ήθελα να έρθω Αθήνα, θα έχω πάντα ένα κρεβάτι για να κοιμηθώ στο σπίτι της.
Copyright protected OW ref: 178308Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.