Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

- Αψού… έκανα πως φτερνίζομαι.

- Με τις ψεύτικες υγείες σου, μου απάντησε η Κυριακή.

- Είμαι αλλεργικός στις μαλακίες, ειδικότερα αν είναι από τους κολλητούς μου, της απάντησα κοιτώντας τη στα μάτια.

Η Κυριακή κι εγώ γνωριζόμασταν από την τετάρτη δημοτικού. Ήμουν ο πρώτος που έμαθε ότι ήταν γκέι. Ήμουν αυτός που τη βοήθησε να το πει στην οικογένεια της και τη στήριξε. Ήμουν ο αδερφός της που ποτέ δεν είχε. Χρόνια τώρα ξέραμε τα χούγια μας, αλλά αυτό που μου είχε μόλις ξεφουρνίσει, ούτε ο θεός δε θα το περίμενε.

Η Κυριακή είχε παντρευτεί τη γυναίκα της στη Βοστόνη. Ήταν μαζί για δύο χρόνια και ήταν ευτυχισμένες. Κάθε καλοκαίρι και Πάσχα έρχονταν στην Ελλάδα και βρισκόμασταν. Αυτό το καλοκαίρι όμως, ήρθε μόνη της. Βρισκόμασταν σε ένα μεζεδάδικο και μιλάγαμε για διάφορα όταν μου το ξεφούρνισε. Η Στέηση δε μπορούσε να κυοφορήσει. Οι ωοθήκες της δεν ήταν γόνιμες. Οπότε η Κυριακή θα αναλάμβανε να γίνει βιολογική μητέρα. Αλλά το θέμα ήταν ότι δεν ήθελε να πάει σε κλινικές και να γεμίσει με δίδυμα ή τρίδυμα. Η Στέηση την είχε παρακαλέσει. Εγώ της εξηγούσα ότι ήταν ο καλύτερος τρόπος, αλλά εις μάτην.

Πρώτα απ' όλα δεν ήξερε το ιστορικό του δότη. Ήθελε να βεβαιωθεί ότι δεν υπήρχαν αρρώστιες στην οικογένεια του κλπ. Πολλοί εθελοντές μπορεί να απέκρυπταν στοιχεία και η ίδια δεν το ήθελε. Το δεύτερο πρόβλημα ήταν πως αν έκανε παιδί με δότη και αυτό μεγάλωνε και ερωτευόταν ένα άλλο παιδί από τον ίδιο δότη, αυτή δε θα το άντεχε. Σε αυτό το σημείο είχα φταρνιστεί...

Η λογική της ήταν μια απιθανότητα! Κι όμως επέμενε. Παρήγγειλα νέο μισόκιλο στο σερβιτόρο και του είπα να φέρει ανάλογο μεζέ.

- Ενώ εσένα σε ξέρω τόσα χρόνια...

Τα μάτια μου γούρλωσαν και άφησα το ποτήρι που είχα στα χείλη μου κάτω. Κρασί έτρεξε από τη μύτη μου και φταρνίστηκα στην πραγματικότητα. Αφού κατάφερα να σκουπιστώ με μια χαρτοπετσέτα, έστρεψα το βλέμμα μου πάνω της. Το κεφάλι της ήταν κατεβασμένο και τα μάγουλά της είχαν κοκκινίσει, αλλά όχι από το κρασί.

- Πας καλά μωρή βλαμμένη; Ο τόνος της φωνής μου πρόδιδε την οργή μου.

- Μη φωνάζεις!

- Τι μη φωνάζω; Δεν είσαι με τα καλά σου! Η Στέηση το ξέρει; Γιατί εμένα;

Το μυαλό μου είχε κολλήσει και ξεφούρνιζε ερωτήσεις, για να μου δώσει καιρό να αντιληφθώ κάποια πράγματα.

- Το ξέρει! Γι' αυτό ήρθα μόνη μου φέτος. Και είσαι ο καλύτερός μου φίλος. Ξέρω την οικογένεια σου και δεν έχετε αρρώστιες.

- Ρε πουλάκι μου γλυκό! Εμένα με ρώτησες αν θέλω να γίνω πατέρας. Να δώσω το βιολογικό μου υλικό;

- Στο ζητάω σαν χάρη! Δε χρειάζεται να ανακατευτείς στο μεγάλωμα, αλλά αν θες μπορούμε να βρούμε μια λύση!

Σώπασα. Ο σερβιτόρος έφερε τη νέα κανάτα και γέμισα το ποτήρι μου. Ήπια μονορούφι και ξαναγέμισα. Άναψα τσιγάρο. Κοίταξα την Κυριακή. Ξαναήπια μονοκοπανιά το κρασί και γέμισα εκ νέου. Άναψα δεύτερο τσιγάρο ενώ το πρώτο ακόμα άχνιζε στο σταχτοδοχείο. Έσβησα το ένα με μανία.

- Πρέπει να σκεφτώ, της είπα εν τέλει.

- Τι να σκεφτείς ρε Ιανέ; Είμαι φίλη σου ή δεν είμαι; Πρέπει να με βοηθήσεις!

- Με χτυπάς στο φιλότιμο, της απάντησα. Αλλά δε γίνονται έτσι εύκολα τα πράγματα. Θα πρέπει να πάμε σε κλινική, να "δωρίσω", να μαγειρέψουν, να στο βάλουν. Είναι μεγάλη διαδικασία, χώρια ότι μπορεί να πιάσεις δίδυμα ή τρίδυμα ούτως ή άλλως.

- Μα δε θα πάμε σε κλινική. Θα το κάνουμε παραδοσιακά.

Μου έπεσε το τσιγάρο από τα χέρια και άρχισε να καίει το χάρτινο τραπεζομάντιλο. Το μάζεψα γρήγορα και το έσβησα. Άναψα καινούριο και ξανάπια όλο το κρασί από το ποτήρι μου.

- Αποζουρλάθηκες τελείως! Και πότε με το καλό θα γαμηθούμε; Μήπως θες εδώ και τώρα; Πάνω στο τραπέζι;

- Μη λες χαζά!

- Εγώ να μη λέω χαζά! Ρε Κυριακή δε μπορώ να το κάνω μαζί σου! Σε ξέρω τόσα χρόνια σαν κολλητή μου. Δε με ελκύεις!

- Καλύτερα να φύγουμε, δήλωσε η Κυριακή.

Τα άτομα στα γύρω τραπέζια μας κοιτούσαν επίμονα. Πέντε λεπτά αργότερα περπατούσαμε γρήγορα προς το ξενοδοχείο που έμενε. Στη διαδρομή μου ανέφερε ότι σήμερα ήταν η πιο γόνιμη μέρα της. Τα είχε όλα προετοιμάσει. Είχε κατεβάσει διάφορες τσόντες στο λάπτοπ της. Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να τελειώσω μέσα της, ενώ αυτή είχε οργασμό. Εύκολα πράγματα! (ΑΡΧΙΔΙΑ)

Δεν ξέρω γιατί την ακολούθησα. Ήταν μία από τις δύο καλύτερες μου φίλες. Στο 1,76 ύψος και 66 βάρος. Με γραμμωμένους κοιλιακούς και μύες από τη γυμναστική. Με καστανό/μαύρο μαλλί και καστανοπράσινο μάτι. Με στητό μέτριο στήθος και σμιλευμένα πόδια. Με πανέμορφο πρόσωπο που κάθε άντρας θα μακάριζε την τύχη του, αλλά εγώ δεν.

Με τα πολλά πείστηκα να ανέβω στο δωμάτιο της. Άρχισε να γδύνεται και γύρισα την πλάτη. Δε μπορούσα να δω. Άκουσα ήχους κραυγών από το λάπτοπ που είχε ανοίξει. Η Κυριακή ήταν κάτω από το σεντόνι που την σκέπαζε μέχρι το λαιμό και όλα τα ρούχα της ήταν ταχτοποιημένα στην καρέκλα. Κούνησα το κεφάλι μου απελπισμένα και ξέλυσα τα κορδόνια από τα παπούτσια μου. Έβγαλα πουκάμισο και έμεινα με τη φανέλα. Κατόπιν κατέβασα το παντελόνι μου και έβγαλα τις κάλτσες μου. Κάθισα δίπλα της στο κρεβάτι.

Στην τσόντα δύο γυναίκες έπαιζαν με το παλαμάρι ενός μυώδη τύπου, ενώ ένας διπλός δονητής ήταν μέσα στο μουνί τους και γαμιόντουσαν με αυτό. Πέρασαν πέντε λεπτά και ο άντρακλας άρχισε να γαμάει τη μία και μετά από λίγο την άλλη.

Τίποτα! Δε μου σηκωνόταν όσο κι αν προσπαθούσα να χαϊδευτώ! Η Κυριακή με κάποιο τρόπο το κατάλαβε. Είχα δει με την άκρη του ματιού μου να δουλεύει τα χέρια της κάτω από το σεντόνι, αλλά σταμάτησε. Έγειρε προς το μέρος μου και με αγκάλιασε από το πλάι. Το σεντόνι έπεσε. Το στήθος της ακούμπησε στο μπράτσο μου. Έστριψα και την αγκάλιασα κι εγώ.

Καθόμασταν έτσι για αρκετή ώρα, ενώ οι κραυγές του άντρα που έχυνε στη μούρη των κοριτσιών ακούστηκαν. Έβαλα τα γέλια. Η Κυριακή με κοίταξε απορημένη.

- Δεν πειράζει, πήγε να πει αλλά τα χείλη μου τη σταμάτησαν.

Το στόμα μου κόλλησε στο δικό της. Η γλώσσα μου χώθηκε ανάμεσα στα χείλη της και έπαιξε με τη δική της. Την έσφιξα πιο κοντά πάνω μου. Δειλά-δειλά ανταποκρίθηκε στο φιλί μου. Ακόμα και τώρα δεν ξέρω πώς, αλλά βρέθηκα να εξερευνώ με το στόμα μου όλο το κορμί της. Έπαιξα με το στήθος και τις ρόγες της. Κατέβηκα στο στομάχι της, φίλησα τα λαγόνια της και τέλος συγκεντρώθηκα ανάμεσα στα πόδια της. Αργά-αργά φιλούσα, γευόμουν, εξερευνούσα. Η κλειτορίδα της ήταν σκληρή. Το μουνάκι της ήταν υγρό. Περίμενα να μου πει να σταματήσω, αλλά αντί να ακούσω αυτό, άκουσα έναν αναστεναγμό καύλας όταν η γλώσσα μου μπήκε μέσα στα τοιχώματα της.

Ευθύς το χέρι μου κατέβηκε στην πούτσα μου. Άρχισα να την τρίβω πάνω από το εσώρουχο και να σκέφτομαι ότι είμαι με κάποιαν άλλη. Οποιαδήποτε άλλη. Λίγο αργότερα κατέβασα το εσώρουχό μου και σύρθηκα πάνω της και ανάμεσα στα πόδια της. Η Κυριακή βαριανάσαινε και απότομα με φίλησε στο στόμα. Η πούτσα μου βρέθηκε ανάμεσα στα μουνόχειλα της. Τα μάτια της άνοιξαν και κοίταξαν τα δικά μου. Μπήκα μέσα της αργά, δισταχτικά. Το μουνάκι της με δέχτηκε και αγκάλιασε την σκληρή πούτσα μου. Ξαφνικά η Κυριακή αναστέναξε δυνατά. Τα μάγουλα της είχαν κοκκινίσει. Τα πόδια της σφίχτηκαν και πλέχτηκαν στη μέση μου. Άρχισα να κινούμαι αργά μέσα της.

- Φίλα με… μου είπε.

Το έκανα. Και συνέχισα να μπαινοβγαίνω μέσα της αργά.

- Πιο γρήγορα, μου είπε όταν ξεκόλλησαν για λίγο τα χείλη μας.

Συνέχισα να την φιλάω και να την κοιτώ στα μάτια, κάνοντας αυτό που μου ζήτησε. Ο ρυθμός μου επιταχύνθηκε. Η πούτσα μου γλιστρούσε πιο εύκολα μέσα της. Ένοιωσα μικρές συσπάσεις από το εσωτερικό της.

- Είμαι κοντά Ιανέ! Σε παρακαλώ προσπάθησε να τελειώσεις μαζί μου.

- Εντάξει!

Έκλεισα τα μάτια. Συγκεντρώθηκα καθαρά στη σαρκική πράξη. Σκέφτηκα ότι γαμάω τη Μόνικα Μπελούτσι (πάντα με βοηθούσε). Η ανάσα της έγινε πιο γρήγορη, το ίδιο και ο ρυθμός που τη γαμούσα.

- Τώρα, είπε αναστενάζοντας.

Πίεσα τον εαυτό μου. Το εσωτερικό του μουνιού της συσπώταν. Με ρουφούσε. Μου ζητούσε να τελειώσω. Ενέτεινα την ταχύτητά μου και πραγματικά μισό λεπτό αργότερα εκσπερμάτωνα μέσα στη μήτρα της. Αφού άδειασα και την τελευταία σταγόνα, έκανα να τραβηχτώ αλλά η Κυριακή δε με άφησε. Ήμασταν και οι δυο λαχανιασμένοι και ιδρωμένοι. Καθίσαμε κάμποση ώρα σε αυτή τη στάση, με εμένα μέσα της μαλακό πλέον.

- Θα σου πω κάτι, αλλά μη θυμώσεις, μου είπε η Κυριακή.

- Θα προσπαθήσω.

- Στην αρχή σκεφτόμουν τη Στέηση, ότι το κάνουμε με το στράπον. Μετά όμως όταν θυμήθηκα ότι με απάτησε με τον άντρα αφεντικό της, άρχισα να σκέφτομαι εσένα. Μου άρεσε όπως με φιλούσες και με έγλειφες. Μου άρεσε που με γάμησες και μου άρεσε που τελείωσες μέσα μου.

Απότομα τραβήχτηκα από μέσα της. Καμπανάκια ήχησαν στο μυαλό μου.

- Αυτό ήταν σεξ εκδίκησης;

- Ναι, είπε ψιθυριστά.

- Με εκμεταλλεύτηκες!

- Συγγνώμη, ακόμα πιο ψιθυριστά.

Δάκρυα κύλισαν από τα μάτια της.

- Και ήθελες να την εκδικηθείς με άντρα; Γιατί;

Σταμάτησα απότομα. Την κοίταξα. Το πρόσωπό της ποτισμένο με δάκρυα πραγματικής λύπης. Τα έμαθα όλα χωρίς να μου πει τίποτα.

- Η Στέηση είναι έγκυος και θέλει να το κρατήσει. Ο μόνος άντρας που θα πήγαινες μαζί του ήμουν εγώ ή ο Κώστας, αλλά αυτός είναι παντρεμένος.

Δεν ήταν θυμός αυτό που με έπνιγε. Ήταν λύπη! Που δε μου τα είχε εξομολογηθεί όλα από την αρχή. Το είδε στο πρόσωπό μου και αναστέναξε θλιμμένα αυτή τη φορά. Την έπιασα από τους ώμους που ανεβοκατέβαιναν.

- Κυριακή! Πήρες μέτρα;

Μέσα στα αναφιλητά της είπε ναι. Φοβόταν να με αντικρίσει.

- Κυριακή! Σα φίλος σου θα το πω μια φορά μόνο. Αν μου το έλεγες νωρίτερα τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά. Όμως τώρα που τα ξέρω όλα νοιώθω λιγάκι προδομένος.

- Συγγνώμη Ιανέ, βόγκηξε ξανά.

- Θα σε συγχωρέσω, αλλά αυτή η νύχτα είναι δική μας πλέον.

Η μορφή της Μόνικας Μπελούτσι έφυγε από το μυαλό μου. Τώρα έβλεπα την Κυριακή. Μια γυναίκα. Άρχισα να την φιλάω εκ νέου και σε λίγη ώρα άρχισε να ανταποκρίνεται στα χάδια μου. Συνέχισα αργά. Σαν να έκανα έρωτα σε μια ξένη για πρώτη φορά. Την έγλειψα και τη φίλησα ξανά και παντού. Η πούτσα μου είχε γίνει κάγκελο και την έβαλα να με ιππεύσει καθώς εγώ βύζαινα τις ρώγες της. Εκείνη ανεβοκατέβαινε πάνω στην πούτσα μου και ένοιωθα ότι ήταν καυλωμένη με κάποιο τρόπο. Τη γύρισα στο πλάι και την πηδούσα ενώ ήμασταν αντικριστά. Τη γύρισα μπρούμυτα και το κάναμε πισωκολλητά. Τη σήκωσα και την κόλλησα στον τοίχο. Βρεθήκαμε να το κάνουμε σε όλο το δωμάτιο.

Την ένοιωθα να αναστενάζει και που και που να δακρύζει, αλλά τότε με φιλούσε με πάθος. Αρκετή ώρα αργότερα χύσαμε ταυτόχρονα και ξάπλωσα δίπλα της προσπαθώντας να βρω την αναπνοή μου. Το σώμα μου έψαξε για τα τσιγάρα μου. Άναψα ένα και της το έδωσα. Μετά άναψα ένα για μένα. Είχε να καπνίσει έξι χρόνια, αλλά δεν την πείραξε.

Πέντε λεπτά αργότερα κοιμόμασταν και οι δυο αγκαλιασμένοι.




Copyright protected OW ref: 178307



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.