Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το όνομά μου είναι Άννα. 23 ετών, απόφοιτη ενός εκ των πολλών τμημάτων ΑΕΙ της Θεσσαλονίκης, που η μόνη επαγγελματική ιδιότητα που μπορούν να σου προσδώσουν αφότου αποφοιτήσεις είναι αυτή της άνεργης. Εδώ και ένα χρόνο που το έχω τελειώσει, μην έχοντας άλλη επαγγελματική επιλογή, ξεκίνησα να εργάζομαι ως σερβιτόρα.

Το μαγαζί που έπιασα ήταν από αυτές τις ψευτομοντέρνες καφετέριες, που κατά βάση μάζευαν άντρες μεσήλικες που έβλεπαν μπάλα και έπιναν μπύρες. Η αλήθεια είναι πως δε δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα να με προσλάβουν. Και ήδη από τις πρώτες μέρες φάνηκε ότι έκαναν καλά. Βλέπεις οι πελάτες με έτρωγαν με τα μάτια τους. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ένιωθα ότι έπιναν 2-3 μπύρες παραπάνω απλά για να κάτσουν περισσότερο, ή με φώναζαν να παραγγείλουν εξτραδάκια για να πάω στο τραπέζι τους. Και φυσικά, ήταν καθημερινές οι ερωτήσεις τύπου “Τι ώρα τελειώνεις”.

Βοηθούσε άλλωστε και η εμφάνισή μου. Δεν είμαι ιδιαίτερα ψηλή (1.68 χωρίς τακούνι). Ξανθιά με λευκή επιδερμίδα και έντονα κόκκινα χείλη, που μάλιστα τα τονίζω ακόμα περισσότερο με το κατάλληλο κραγιόν. Το σώμα μου είναι έντονα θηλυκό, με πιασίματα και καμπύλες. Το δυνατό μου όμως σημείο είναι τα βυζιά μου. Μεγάλα και στρογγυλά, στητά και καλοσχηματισμένα. Είναι σίγουρα το πρώτο πράγμα που προσέχει κανείς πάνω μου, ειδικά όταν φοράω ντεκολτέ ή στενά μπλουζάκια (δηλαδή τις περισσότερες μέρες). Κάθε μέρα έρχονταν όλο και περισσότεροι νέοι πελάτες, λες και είχε κυκλοφορήσει η φήμη μου στη γειτονιά. Το αφεντικό ήταν ευχαριστημένο, το ίδιο κι εγώ, μιας που τα tips μου σταθερά αυξάνονταν.

Πριν έρθω στο περιστατικό, να σας πω ότι το αφεντικό ήταν εξαιρετικά αυστηρό στο θέμα της πληρωμής. Δε δεχόταν βερεσέδες, ούτε καν από τους πιο τακτικούς πελάτες. Ως εκ τούτου, ό, τι κενό προέκυπτε στο ταμείο το καλύπταμε εμείς. Ευτυχώς όμως το φαινόμενο δεν ήταν συχνό.

Ήταν λοιπόν βράδυ Κυριακής. Είχε ντέρμπι, οπότε ήμαστε γεμάτοι. Πραγματικά δεν προλάβαινα να πάρω ανάσα. Όπως σχεδόν κάθε μέρα, ήμουν ντυμένη αρκετά προκλητικά. Κόκκινη στενή μπλούζα, με τιράντες και μεγάλο ντεκολτέ και γυμνή τη μεσούλα. Μαύρη φούστα αρκετά πάνω από το γόνατο, που άφηνε ακάλυπτους τους μηρούς και μαύρες μπότες έως ψηλά, στο γόνατο. Ήξερα για το οφθαλμόλουτρο που προσέφερα, έτσι όμως μάζευα tips.

Μετά λοιπόν από μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα, που είχα ξεκινήσει δουλειά από τις 11 το πρωί και ήταν ήδη 11 το βράδυ, ήμουν μόνη στο μαγαζί με τους τελευταίους πελάτες, περιμένοντας να φύγουν για να κλείσω. Τα παιδιά από τη μπάρα είχαν φύγει κι όλως παραδόξως το ίδιο είχε κάνει και το αφεντικό. Συνήθως τις μέρες με τόση δουλειά καθόταν κι έκλεινε μαζί, σήμερα όμως για κάποιον ανεξήγητο λόγο είχε φύγει νωρίς. Κάπως έτσι στις 11 είχα ξεμείνει στο μαγαζί μόνη, προκλητικά ντυμένη, με τους τρεις τελευταίους πελάτες.

Επρόκειτο για τρεις μεσήλικες, ο μικρότερος πάνω από 40, ο μεγαλύτερος κάτω από 50. Είχαν έρθει από όταν ξεκίνησε το ματς και παρόλο που είχαν κι οι τρεις καταναλώσει τις μπύρες τους (2-3 ο καθένας) καθόντουσαν και τα λέγανε. Εγώ ήμουν τρομερά κουρασμένη κι ήθελα να φύγω, ήμουν όμως υποχρεωμένη να τους περιμένω. Όταν πέρασε όμως 11 είπα να κάνω το μεγάλο βήμα, να τους πλησιάσω και να ρωτήσω ευγενικά αν είναι εύκολο να με πληρώσουν για να κάνω ταμείο. Ακολούθησε ο εξής διάλογος με το μεγαλύτερο εξ’ αυτών (ας τον πούμε Κ):

Εγώ: Συγγνώμη, θα ήταν εύκολο να με πληρώσετε για να κάνω ταμείο;

Κ: (Γελώντας) Ξέρεις μικρή μου, υπάρχει ένα πρόβλημα με αυτό.

(Στο σημείο αυτό να πω ότι με εκνεύριζε αφάνταστα να μου μιλάνε οι πελάτες στον ενικό)

Εγώ: Τι πρόβλημα παρακαλώ;

Κ: Δεν έχουμε να σε πληρώσουμε. Κανείς μας. Είμαστε ταπί.

Εγώ: (Χαμογελώντας ευγενικά) Κύριε δε γίνεται αυτό, πρέπει να πληρώσετε για τις μπύρες. Αν δεν έχετε μετρητά μπορείτε και με κάρτα.

Κ: Ρε ακούς τι σου λέω; Δεν έχουμε να σε πληρώσουμε, μη με φέρνεις τώρα σε δύσκολη θέση.

Η αλήθεια είναι ότι η αντίδρασή του αυτή με τρόμαξε. Ήμουν μόνη και ήταν σχεδόν μεσάνυχτα, δεν ήξερα τι μπορεί να συνέβαινε. Φοβήθηκα και είπα να το αφήσω να περάσει. Στο κάτω-κάτω είχα βγάλει αρκετά tips, μπορούσα να καλύψω τις μπύρες τους. Τους είπα λοιπόν δήθεν να θυμηθούν να τα δώσουν την επόμενη φορά (που ήξερα ότι δεν έπαιζε να γίνει), τους καληνύχτισα και πήρα τα ποτήρια τους να τα πάω στον πάγκο. Τα είχα μόλις ακουμπήσει, όταν άκουσα βήματα να έρχονται προς το μέρος μου.

- Ευχαριστούμε πολύ κούκλα μου για τη διευκόλυνση. Κάτι πρέπει να κάνουμε για εσένα όμως, δε γίνεται…

είπε ενώ το βλέμμα του ήταν συνέχεια στα βυζιά μου. Ταράχτηκα αλλά δεν έχασα την ψυχραιμία μου. Τους χαμογέλασα, είπα ότι είμαστε εντάξει και γύρισα να κλείσω τον πάγκο. Το επόμενο δευτερόλεπτο ένιωσα δύο χέρια να με τραβάνε πίσω από τα χέρια και μετά κάποιον να σηκώνει τα πόδια μου. Πριν προλάβω να φωνάξω με είχαν ξαπλώσει σε ένα από τα μεγάλα κυκλικά τραπέζια, οι δύο τύποι με κρατούσαν ακίνητη από τα χέρια, μου είχαν κλείσει το στόμα, και ο Κ στεκόταν από πάνω μου.

- Σήμερα πουτανάκι, όλη μέρα ζητούσες πούτσο. Έτσι που έχεις ντυθεί καυλώνεις όλο τον ανδρικό πληθυσμό. Άντε, θα στο δώσουμε αυτό που θες αφού ήσουν καλό κορίτσι.

Έπιασε τα γόνατά μου, άνοιξε τα μπούτια μου και μπήκε ανάμεσά τους, ενώ οι άλλοι συνέχιζαν να με κρατάνε κάτω. Άπλωσε τα βρωμόχερα του και χούφτωσε τα βυζιά μου πάνω από τη μπλούζα. Τρελάθηκα και προσπαθούσα να αντισταθώ, αυτό όμως μάλλον τον καύλωνε περισσότερο.

Έπιασε το κάτω μέρος από τη μπλούζα και την ανέβασε στο λαιμό μου, κάνοντάς τη κολάρο. Τα βυζιά μου και το κόκκινο σουτιέν βγήκαν σε κοινή θέα και έβγαζαν και οι τρεις τους κραυγές πανηγυρισμών. Αφού μου τα χούφτωσε λίγο πάνω από το σουτιέν, έπειτα το έλυσε, το απομάκρυνε από πάνω μου και τα βυζιά μου ήταν πλέον γυμνά. Οι άλλοι δύο που τόση ώρα συγκρατούνταν με το ζόρι και δε μπορούσαν να μου βάλουν χέρι γιατί με κρατούσαν ακίνητη, όρμησαν και έπιασαν από ένα βυζί στο στόμα τους. Πιπιλούσαν, έγλειφαν και δάγκωναν τις ρώγες μου με μανία. Προσπαθούσα να ουρλιάξω αλλά δε με άφηναν.

Εν τω μεταξύ ο Κ κατέβηκε χαμηλότερα, σήκωσε με απαξίωση τη φούστα μου και βρέθηκε φάτσα με το μαύρο μου στρινγκ. Έγλειψε τα χείλη του επιδεικτικά και άρχισε να μου το κατεβάζει. Ήταν ξεκάθαρο ότι απολάμβανε την αίσθηση ότι εκείνη τη στιγμή ήμουν αβοήθητη απέναντί του και είχα αγωνία. Κατέβασε και τα φερμουάρ από τις ψηλές μου μπότες και άφησε τα πόδια μου γυμνά.

- Τι κουκλάρα είσαι εσύ μάνα μου; Έχεις να φας πολλή πούτσα απόψε.

Ξεκούμπωσε το φερμουάρ, κατέβασε τα βρακιά του και έχωσε τον πούτσο του στο μουνάκι μου. Την είχε μέτρια, 13-14 εκ και το μουνάκι μου είναι πάντα ανοικτό και χαλαρό. Μπήκε πολύ εύκολα και μόλις συνειδητοποίησε πόσο ανοικτή ήμουν τρελάθηκε. Μετά τα πρώτα διερευνητικά σπρωξίματα μπαινόβγαινε σαν τρελός. Είχε στις χερούκλες του τα μπούτια μου, τα χάιδευε και με κάθε νέο άγγιγμα έσπρωχνε ακόμα βαθύτερα. Δεν πονούσα, όμως με κάθε νέο άγγιγμα βογκούσα σαν τη σκύλα. Οι άλλοι δύο είχαν σταματήσει πλέον να γλείφουν τα βυζιά μου και τα χούφτωναν. Όπως είχαν ερεθιστεί, κάθε φορά που τα άγγιζαν με διαπερνούσε ηλεκτρισμός.

Ο Κ με πηδούσε με μανία, κάθε νέα σπρωξιά τον έφερνε μέσα μου όλο και βαθύτερα. Δεν είχαν περάσει πάνω από δέκα λεπτά όταν τον ένιωσα να βαριανασαίνει, και καταλάβαινα τι ερχόταν.

- Όχι μέσα μου, σε παρακαλώ, δε θέλω.

- (Με ένα ύφος έξαψης) Τι έγινε τσουλάκι; Δε θες μέσα σου τα χύσια μου; Θες να τα πιεις; Θα πιεις του επόμενου μην ανησυχείς. Εγώ όμως θα σε χύσω!

Λέγοντας αυτά επιτάχυνε το ρυθμό του όσο δεν πήγαινε άλλο. Με κάθε σπρώξιμο έβγαζε κραυγές.

- Παρ' το μωρή, παρ' το. Πάρε τα χύσια μου μέσα σου πουτανάκι. Όλα στη μήτρα σου μέσα τσούλα!

Δε βγήκε από μέσα μου μέχρι να στραγγίξει στο μουνάκι μου και την τελευταία σταγόνα που μπορούσε. Τελείωσε με τα χέρια του να χουφτώνουν μανιωδώς τον κώλο μου. Είχα σταματήσει πλέον να αντιστέκομαι.

Όταν έκανε ό, τι ήταν να κάνει, ο Κ έφυγε από τα πόδια μου και άλλαξε θέση με το Μ στο αριστερό μου χέρι. Ο Μ βρέθηκε ανάμεσα στα μπούτια μου και χούφτωνε τα πόδια μου με μανία. Ήταν ακόμα τρυφερά, παρά το γαμήσι. Κατέβασε το στόμα του στην κοιλιά μου και με δάγκωσε με τη μία πολύ σκληρά. Πόνεσα και ούρλιαξα, γέλασε, του άρεσε. Χούφτωσε γερά τα βυζιά μου, που δε χωρούσαν καν στα χέρια του, και χώθηκε κι αυτός μέσα μου με τη σειρά του.

Το καυλί του ήταν αισθητά μεγαλύτερο από του Κ όμως είχε και πολύ μεγαλύτερη αντοχή. Ορμούσε μέσα μου με απίστευτη ταχύτητα, με κάθε διείσδυση ένιωθα να με ανοίγει στα δύο. Το καυλί του ήταν πολύ μεγάλο και πολύ σκληρό. Υπό άλλες συνθήκες θα περνούσα εξαιρετικά καλά με αυτό, μιας που το ελαστικό μου μουνάκι θα το δεχόταν άνετα. Εκείνη τη μέρα όμως απλά δε γινόταν με τίποτα να το απολαύσω.

Ο Μ με ξέσκισε πάνω από 20 λεπτά. Όλο αυτό το διάστημα δεν πήρε ούτε στιγμή τα χέρια του από τα βυζιά μου. Όταν πλησίαζε να τελειώσει βγήκε απότομα και οι άλλοι δύο με ανάγκασαν να γονατίσω. Έχωσε το παλλόμενο καυλί του στο στόμα μου και πριν προλάβω να κουνηθώ εκτόξευε στο λαιμό μου μια ποσότητα χύσια. Ήταν πολλά, από το φόβο όμως να μην πνιγώ κατάφερα και τα κατάπια όλα.

- Είδες μωρό μου που ανησυχούσες; Τόσα χύσια σου δώσαμε να πιεις, δεν έχεις παράπονο. Κι έχει και συνέχεια.

Σειρά είχε ο Λ. Μετά από εντολή του οι άλλοι δύο με τοποθέτησαν ξανά στο τραπέζι, αυτή τη φορά μπρούμυτα. Τα πόδια μου πατούσαν στο πάτωμα ξυπόλητα με τις μύτες και το κωλαράκι μου ήταν τουρλωμένο. Ο Λ ήρθε από πίσω μου, σήκωσε τη φούστα πάνω από τη μέσω και μου έχωσε μια τρομερή σφαλιάρα στα κωλομάγουλα που με έκανε να ουρλιάξω. Γέλασε, άκουσα το φερμουάρ του να λύνεται και το κεφάλι της πούτσας του να ακουμπά το μουνάκι μου. Κέντραρε καλά, με έπιασε γερά από τη μέση κι άρχισε να χώνει το παλούκι του μέσα μου. Ήταν αισθητά πιο χοντρό από των άλλων δύο και όπως με είχε δε μπορούσα να αντισταθώ, ήμουν τέρμα ανοικτή. Όργωνε το μουνάκι μου με μανία και όταν έφτανε μέσα έκανε κυκλικές κινήσεις με τους γοφούς του για να τον νιώσω περισσότερο. Είχα ανατριχιάσει ολόκληρη, κύματα πόνου και ηδονής κατέκλυζαν το σώμα μου.

Τον ένιωθα όλο και πιο βαθιά να πλησιάζει τη μήτρα μου. Το πήγαινε όλο και πιο ορμητικά, ήταν φανερό ότι τον καύλωνε η στάση υποταγής που με είχε φέρει. Δε μπορούσα να του αντισταθώ καθόλου, ήξερε πως μπορούσε να μου κάνει ό, τι γούσταρε χωρίς να αντιδράσω. Βασικά όπως με κρατούσαν δε μπορούσα καλά-καλά να κουνηθώ.

Σφυροκοπούσε το μουνάκι μου για ώρα, ώσπου ξαφνικά σταμάτησε, βγήκε από μέσα μου και με γύρισαν ανάσκελα. Ήρθε από πάνω μου, έπαιξε λίγο τον πούτσο του και ένας πίδακας από χύσια πετάχτηκε στα βυζιά μου. Οι άλλοι δύο πανηγύριζαν όσο το έκανε και έβγαζαν θριαμβευτικές κραυγές.

- Παρ' τα όλα στις βυζάρες σου τσουλάκι.

- Μας είχαν τρελάνει οι βυζάρες σου όλη μέρα, πήρες αυτό που άξιζες!

Δεν πίστευα αυτό που είχα περάσει. Τουλάχιστον φαινόταν να έχει τελειώσει, κανείς δεν είχε όρεξη για περισσότερο. Με παράτησαν ξαπλωμένη στο τραπέζι, ενώ ο ένας τους έβγαλε ένα 20ευρο (ήταν που δεν είχαν να πληρώσουν!) και το άφησε πάνω στα βυζιά μου, αφού πρώτα το πασάλειψε λίγο με το σπέρμα που ήταν πάνω τους. Γέλασαν, μου είπαν αντίο μέχρι την επόμενη φορά και σηκώθηκαν κι έφυγαν.

Όταν είχαν εγκαταλείψει το μαγαζί, ένιωσα τις δυνάμεις μου να με ξαναβρίσκουν. Σηκώθηκα, μαζεύτηκα όπως μπορούσα. Ήθελα να φύγω το συντομότερο δυνατό, να πάω σπίτι μου να πλυθώ. Βγήκα από το μαγαζί, κλείδωσα και μόλις γύρισα στο δρόμο είδα κάτι που δεν το περίμενα. Το αυτοκίνητο του αφεντικού μου παρκαρισμένο στη γωνία, και μέσα τέσσερις άνθρωποι. Το αφεντικό μου και οι τρεις βιαστές μου, που απ’ όσο μπορούσα να καταλάβω γελούσαν μεταξύ τους και του έδιναν κάτι λεφτά.

Γύρισα σύντομα σπίτι, και όσο έκανα μπάνιο το μυαλό μου ξεδιάλυνε. Έτσι εξηγούνταν που με είχαν αφήσει μόνη στο μαγαζί να κλείσω. Ήταν στο κόλπο και το αφεντικό για λεφτά.

Για να μην τα πολυλογώ, την επόμενη μέρα που είχα ρεπό, επισκέφθηκα ένα δικηγόρο που έτυχε να έχει γραφείο στην πολυκατοικία και λέγαμε μια καλημέρα. Του είπα τι συνέβη, και κατόπιν καθοδήγησής του, με μια σειρά από ενέργειες καταφέραμε να μάθουμε ποιοι ήταν και να τους αποκαλύψουμε. Υπό την απειλή ότι θα κινηθούμε νομικά, το αφεντικό μου έδωσε 5.000 ευρώ και άλλα τόσα μπόρεσα να πάρω από τους άλλους τρεις, που αποδείχθηκε ότι ήταν οικογενειάρχες με κόρες στην ηλικία μου και φοβόνταν. Έτσι μπόρεσα να φύγω από τη δουλειά, να πάρω την εκδίκησή μου και να μη νιώθω πλέον τρόμο όποτε σκέφτομαι εκείνο το βράδυ.




Copyright protected OW ref: 178281



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.