Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Δεν είμαι σίγουρα στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες λόγω του χωρισμού μου με τον Πέτρο. Αυτό βέβαια δεν θα μπορούσε να με εμποδίσει να καταλάβω πως η ζωή συνεχίζεται και ακόμα περισσότερο πως ο χωρισμός μου με αυτόν θα μπορούσε να είναι η αρχή μίας μεγάλης ερωτικής περιπέτειας με έναν άλλον άντρα. Δεν άφησα να με πάρει από κάτω αυτός ο χωρισμός και απέδειξα στον εαυτό μου ότι ένα καλό σεξ μπορεί να διαγράψει κάθε αρνητική σκέψη στο λεπτό.

Ήμουν μόνη στο σπίτι, καθισμένη στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση και κρατώντας στο χέρι ένα σακουλάκι πατατάκια επιβεβαιώνοντας στο έπακρο τη μιζέρια που μπορεί να φέρει το τέλος μίας σχέσης στη ζωή ενός κοριτσιού. Δεν είναι όμως αυτό για εμένα σκέφτηκα και με μιας μπήκα στο μπάνιο να φρεσκαριστώ για μία έξοδο που έμελλε να απογειώσει την αυτοπεποίθησή μου. Ένα γρήγορο ντουζ, ένα καλό μακιγιάζ και φυσικά ένα πέρασμα από την ντουλάπα μου για να διαλέξω ότι πιο καυτό μπορούσα εκείνο το βράδυ. Το κόκκινο σκιστό φόρεμα που είχα πρόσφατα αγοράσει, ψηλοτάκουνες γόβες και μικροσκοπικά δαντελένια εσώρουχα ήταν όλα όσα πήρα μαζί μου σε εκείνη την έξοδο.

Δεν το σκέφτηκα πολύ και κατέληξα στο αγαπημένο μου μπαράκι στο Κολωνάκι. Ένα φιλί γεμάτο υπονοούμενα στα παιδιά της υποδοχής και ένα πλατύ χαμόγελο για τους φίλους στο μπαρ ήταν ότι καλύτερο για να ξεκινήσω τη διασκέδασή μου. Πήρα θέση στη γωνία του μπαρ και παρήγγειλα το αγαπημένο μου Mojito. Πρώτο κατέβηκε χωρίς να πάρω ανάσα και γρήγορα ο μπάρμαν φρόντισε να το αντικαταστήσει προλαβαίνοντας την παραγγελία μου.

-«Κερασμένο από το μαγαζί» έσκυψε να μου ψιθυρίσει στο αυτί και τα χείλη του σχεδόν ακούμπησαν τον λαιμό μου. Ένιωσα να ανατριχιάζω και η αμηχανία μου μάλλον φάνηκε καθώς οι ρώγες μου σηκώθηκαν απότομα διαγράφοντας κάθε πιθανή λεπτομέρεια πάνω στο λεπτό ύφασμα του φορέματός μου. Μάλλον τον κατάλαβε και αυτός που επέστρεψε στη θέση του με ένα βλέμμα υπόσχεσης για ότι θα ακολουθούσε. Μάλιστα δεν πέρασε πολύ ώρα για να επιστρέψει στο μέρος μου και να αρχίσει την κουβεντούλα δείχνοντας τις προθέσεις του. Ήμουν ευάλωτη και ανοικτή σε όλα. Ήθελα πολύ να πηδήξω κάποιον άγνωστο εκείνο το βράδυ και είχα μπροστά μου μία εξαιρετική ευκαιρία.

Το καλογυμνασμένο αγόρι μέσα από το μπαρ, δεν χρειάστηκε να μάθω ποτέ το όνομά του, βρέθηκε να κρατάει το χέρι μου και να με τραβάει ευγενικά προς το πίσω μέρος του μαγαζιού όπου βρισκόταν οι βοηθητικοί χώροι. Ήξερα την ύπαρξή τους καθώς πολλές φορές χρειάστηκε να φέρουν πράγματα από εκεί οι υπάλληλοι του μπαρ ωστόσο δεν είχα εικόνα τι ακριβώς βρισκόταν πίσω από τους μεγάλους καθρέπτες που διακοσμούσαν το σημείο εκείνο. Ακολούθησα χωρίς δισταγμό και έτοιμη να πέσω στην αγκαλιά του όμορφου μπάρμαν που είχε κλέψει όχι μόνο τις δικές μου ματιές αλλά και πολλών ακόμα κοριτσιών στο μαγαζί.

Άνοιξε η πόρτα και μπήκαμε σε ένα δωμάτιο με μεγάλους καναπέδες και ένα στρογγυλό ξύλινο τραπέζι στο κέντρο. Πλέον βρισκόμασταν μόνοι σε ένα μισοσκότεινο δωμάτιο και το παιχνίδι άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με ακούμπησε πάνω στο τραπέζι και με απαλές κινήσεις έριξε τις τιράντες του φορέματός μου φανερώνοντας το στήθος μου. Με τα δάκτυλά του περιεργάστηκε τις ρώγες μου και με τη γλώσσα του με έκανε να πεταχτώ από καύλα. Ένιωσα το φόρεμά μου να κατεβαίνει ακόμα περισσότερο και πολύ γρήγορα είδα το μελαχρινό αγόρι να σκύβει ανάμεσα στα πόδια μου. Με στριφογύρισε πάνω στο τραπέζι δαγκώνοντας αισθησιακά τα κωλομέρια μου. Έχωσε τη γλώσσα του ανάμεσα στα μπούτια μου και κατευθείαν μέσα στο φρεσκοξυρισμένο μου μουνάκι. Δεν είχα ξαναμπεί σε ένα τέτοιο παιχνίδι αλλά μου άρεσε τρελά. Είχα παραδοθεί στις ορέξεις του και ήμουν πολύ υγρή για να αντισταθώ σε οτιδήποτε ζητούσε.

Δεν άργησα να χύσω και τον είδα να ρουφάει όλα μου τα υγρά με ικανοποίηση. Τον τράβηξα από τα μαλλιά και τον ξάπλωσα στον καναπέ. Ξεκούμπωσα το ελαστικό του παντελόνι και με δύναμη χούφτωσα τον σηκωμένο του πούτσο. Ήταν υγρός και τον έπαιξα λίγο για να τον δω να καυλώνει ζητώντας μου να τον πάρω στο στόμα. Χωρίς καθυστέρηση έσκυψα και έγλυψα το υπέροχο καυλί του. Η μυρωδιά του ήταν εξαιρετική και με έκανε να μην σταματάω να παίζω μαζί του. Πιπίλισα τα παπαρια του και μόλις ένιωσα πως ήταν έτοιμος να τελειώσει, σταμάτησα επιδεικτικά ζητώντας να με πάρει στα τέσσερα. Πέρασα μπροστά του, γονάτισα και άνοιξα με τα δάκτυλά μου τα σκληρά μου κωλομέρια. Αυτός σάλιωσε τον πούτσο του και με μία απότομη κίνηση μπήκε βαθιά μέσα μου. Για δευτερόλεπτα άκουγα τα παπάρια του να χτυπούν το μουνάκι μου που πλέον έσταζε από καύλα. Ήταν όλα υπέροχα αλλά ήθελα κάτι ακόμα να με ταρακουνήσει.

Σηκώθηκα τον έσπρωξα να κάτσει στο τραπέζι και έκατσα επάνω του. Γύρισα την πλάτη μου και πιάνοντας τον σκληρό του πούτσο τον έχωσα μέσα μου. Είχα μία τεράστια επιθυμία να νιώσω κάποια άλλη, να κάνω πράγματα που ούτε μπορούσα να φανταστώ μέχρι τότε, απλά και μόνο για να απαλύνω τα τραύματα του χωρισμού. Είχα πετύχει το σκοπό μου εκείνο το βράδυ. Καθόμουν πάνω στον πούτσο του και αυτός με δύναμη έσκιζε το υπέροχο μουνάκι μου. Ένιωθα πως ερχόταν το τέλος σε αυτό το υπέροχο γαμήσι. Το αγόρι από κάτω μου τιναζόταν κάθε λίγα δευτερόλεπτα προσπαθώντας να κρατήσει το σπέρμα του. Δεν υπήρχε λόγος να τον βασανίζω άλλο. Είχα χύσει όχι μία αλλά τρεις φορές και ήθελα απλά να δώσω τέλος σε όλο αυτό. Τον πήρα στο στόμα μου και προσπάθησα να του χαρίσω μία πίπα από τις λίγες. Δάγκωσα το καυλί του και αυτό έσταξε αμέσως χύσια παντού πάνω στο πρόσωπό μου. Η απόλυτη καύλα σκέφτηκα και σκουπίστηκα διακριτικά.

Δεν ζητούσα κάτι περισσότερο από αυτό που έζησα εκείνα τα λεπτά στο δωμάτιο του μπαρ. Ντύθηκα γρήγορα, έριξα μία ματιά πίσω μου στο εξαντλημένο αγόρι του μαγαζιού και χάθηκα στο σκοτάδι του μπαρ. Δεν ξαναπήγα από τότε στο μαγαζί, δεν αναζήτησα το μελαχρινό αγόρι του μπαρ, αφήνοντας τις αναμνήσεις να αιωρούνται πάνω από τα μπουκάλια με το αλκοόλ στο μυστικό δωμάτιο πίσω από τους καθρέπτες.
Copyright protected OW ref: 177933Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.