Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν Κυριακή βραδάκι στα τέλη Νοεμβρίου και καθόμουν με το φίλο μου το Θανάση σε μια καφετέρια παρακολουθώντας έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Είχαμε παίξει μαζί ένα μεταβλητό στοίχημα από την Παρασκευή με οχτώ αγώνες και είχαμε πιάσει τους έξι από τους εφτά, ενώ παρακολουθούσαμε τον τελευταίο.

Το ματς κόντευε στο 65ο λεπτό και το σκορ ήταν 2-0 υπέρ των γηπεδούχων. Εμείς είχαμε παίξει ότι το παιχνίδι θα έρθει ισόπαλο 3-3, αλλά όπως πήγαιναν τα πράγματα μάλλον θα το χάναμε κι αυτό. Οι γηπεδούχοι κυριαρχούσαν στον αγώνα, κάνοντας ευκαιρίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν αμυντικά και δεν είχαν κάνει ούτε μισή φάση για γκολ. Καθώς η μπαργούμαν μας έφερνε νέες μπύρες, οι γηπεδούχοι σκόραραν για τρίτη φορά. Κοιταχτήκαμε και οι δυο απογοητευμένοι, αλλά τουλάχιστον είχαμε βγάλει αρκετά χρήματα με τα 6 στα 8.

Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδιζαν πέναλτι και τότε έγινε γενικό μπλακ άουτ σε όλη την περιοχή. Υπήρχαν κεριά ρεσό αναμμένα στη μπάρα και καθίσαμε να πιούμε τη μπύρα μας, συζητώντας ότι ήταν απίθανο να πιάναμε το στοίχημα αυτό που θα πολλαπλασίαζε την απόδοση επί 60. Μετά από είκοσι λεπτά πληρώσαμε και φύγαμε, πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητο του Θανάση. Το ρεύμα δεν είχε επιστρέψει σε όλη την περιοχή.

Όταν μπήκαμε στο αμάξι και έβαλε μπροστά, το ραδιόφωνο άνοιξε σε έναν αθλητικό σταθμό. Ο εκφωνητής ανακοίνωνε τα τελικά αποτελέσματα και ξαφνικά αρχίσαμε και οι δύο τα ουρλιαχτά και τα πανηγύρια. Το ματς είχε έρθει ισόπαλο 3-3. Η φιλοξενούμενη ομάδα έκανε τρομερή επανάκαμψη όταν ο τερματοφύλακας απέκρουσε το πέναλτι. Ο Θανάσης μου ανέφερε ότι έπρεπε να πάμε στην Αθήνα για να πληρωθούμε και κανονίσαμε για την ερχόμενη Πέμπτη.

Πραγματικά την Πέμπτη ξεκινήσαμε νωρίς το πρωί, πήγαμε στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας και εν συνεχεία στην πιο κοντινή τράπεζα που συνεργαζόταν η εν λόγω εταιρία. Εκεί περιμέναμε πολύ ώρα λόγω κίνησης. Ο Θανάσης μου είπε να πάρουμε κάμποσα μετρητά στο χέρι και τα υπόλοιπα να μπουν στους λογαριασμούς μας. Είχαμε φροντίσει και οι δύο για παν ενδεχόμενο τις δουλειές μας και είχαμε αποφασίσει να το γιορτάσουμε και να μείνουμε στην Αθήνα εκείνο το βράδυ.

Μεσημεράκι πλέον κλείσαμε ένα δίκλινο δωμάτιο σε ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας. Κατόπιν πήγαμε για φαγητό σε μπριζολάδικο και γυρίσαμε να κοιμηθούμε για να είμαστε φρέσκοι το βράδυ. Το απόγευμα πήγαμε για καφέ και επέμενα να περάσουμε από κάτι γνωστούς μου. Ο Θανάσης δε μου χάλασε το χατίρι. Στην καφετέρια που βρεθήκαμε σύχναζα παλιά σαν φοιτητής και ιδιοκτήτης ήταν ένας φίλος μου. Εκεί συνάντησα παλιούς γνωστούς και καθίσαμε μέχρι να βραδιάσει.

Ύστερα με το Θανάση γυρίσαμε τρία μπαρ που έπαιζαν ροκ. Πίναμε δυο μπύρες και πηγαίναμε στο επόμενο. Οι αποστάσεις ήταν μακρινές, αλλά παίρναμε ταξί. Μετά το τρίτο μπαράκι και την έκτη μπύρα συν τα έξι σφηνάκια, ο Θανάσης πρότεινε να περπατήσουμε λίγο και να φάμε κανένα βρώμικο. Συμφώνησα στην ιδέα. Κάμποση ώρα αργότερα είχαμε συνέρθει κάπως.

- Δεν πάμε προς το ξενοδοχείο σιγά-σιγά, ρώτησα το Θανάση.

- Έχουμε μια στάση ακόμα, μου ανταπάντησε με μυστήριο ύφος. Είναι δέκα λεπτά περπάτημα από δω που είμαστε.

Τον ακολούθησα έχοντας κάποιες υποψίες στο μυαλό μου. Εξάλλου ήταν φίλος μου και γνώριζα τις ιδιαιτερότητες του. Δέκα λεπτά αργότερα με οδήγησε σε ένα στούντιο-οίκο ανοχής. Μου είπε ότι είχε κοιτάξει τις βάρδιες και γνώριζε ποιες κοπέλες εργάζονταν απόψε, κλείνοντας μου πονηρά το μάτι. Μπήκαμε μέσα και αντίκρισα ένα πολυτελέστατο ισόγειο χώρο, με μικρό μπαράκι, πολυθρόνες, σκαμπό και ρουστίκ διακόσμηση. Ήμασταν μόνο οι δυο μας μέσα στο κατάστημα, αλλά πίσω από το μπαράκι ήταν καθόταν μια πενηντάρα κυρία, ενώ στα σκαμπό ήταν δύο πανέμορφες κοπέλες. Ο Θανάσης πλησίασε την μαντάμ στα γρήγορα και κάτι της είπε. Κατόπιν πλήρωσε και ανέβηκε στον επάνω όροφο μαζί με μια κοκκινομάλλα, λέγοντάς μου πως έκλεισε μια ώρα.

Καθώς βρέθηκα μόνος πλησίασα στο μπαρ και η κυρία μου χαμογέλασε. Η άλλη κοπέλα με ρώτησε αν θέλω παρέα και απάντησα πως είχα απλά έρθει για το φίλο μου. Παρόλα αυτά παρήγγειλα ένα ουισκάκι και κάθισα στη γωνιά της μπάρας. Πρόσεξα το ύφος της κυρίας και της άλλης κοπέλας. Ήταν σαν να περίμεναν κάτι και οι δύο. Από τις σκάλες πίσω μου, άκουσα γόβες να κατεβαίνουν. Στράφηκα ασυναίσθητα και είδα ένα ζευγάρι καλοσμυλευμένων οπισθίων να απομακρύνεται προς έναν άλλο ιδιωτικό χώρο.

Δέκα λεπτά αργότερα κι ενώ σιγόπινα το ποτό μου, ξανάκουσα τις γόβες πίσω μου. Μια κοπέλα με ανατολίτικα χαρακτηριστικά ήρθε δίπλα μου και μου χαμογέλασε. Ήταν γύρω στο 1,55 ύψος με τέλειο σώμα και μετρίου μεγέθους στήθος. Τα μαλλιά της ήταν μαύρα και μακριά, ίσα με τη μέση της και τα μάτια της ανοιχτά καστανά. Φορούσε ένα διάφανο λευκό φορεματάκι κι από μέσα φαινόντουσαν τα λευκά εσώρουχα. Το προσωπάκι της μου ξυπνούσε ακόλαστα αισθήματα. Πιάσαμε ψιλή κουβέντα και τελικά είπα από μέσα μου: "Δε γαμιέται"!

Ρώτησα την κυρία πόσο κάνει η μία ώρα με την ασιατικής καταγωγής κοπέλα και ήμουν έτοιμος να πληρώσω, βγάζοντας το πορτοφόλι μου. Η κυρία με σταμάτησε. Χαμογέλασε πολύ φιλικά και είπε:

- Συγχαρητήρια! Είσαι ο εκατοστός χιλιοστός πελάτης μας. Απλά περίμενα να πάρεις κάποιο πρόγραμμα. Τώρα είναι δωρεάν όποιο πρόγραμμα θέλεις με όσες κοπέλες θέλεις για μία ώρα.

Χτύπησε ένα καμπανάκι και από τον πίσω χώρο βγήκαν άλλες δύο κοπέλες, ενώ εγώ κοίταζα σαν χάνος. Η κυρία με ρώτησε αν ήθελα να βγάλω μια φωτογραφία πολύ ευγενικά, αλλά απάντησα αρνητικά. Τότε μου πρότεινε να μην φαίνεται το πρόσωπό μου. Απλά το ήθελε για τη διαδικτυακή ιστοσελίδα του καταστήματος. Τελικά συμφώνησα να με βγάλουν φωτογραφία από το λαιμό και κάτω, ενώ οι κοπέλες πόζαραν γονατισμένες μπροστά μου. Επίσης με ρώτησε το όνομά μου, αλλά της είπα Σωτήρης που δεν είναι Σωτήρης και έγνευσε ότι κατάλαβε.

Αφού τελειώσαμε και με αυτά, πήρα το φουλ πρόγραμμα μιας ώρας, με την νεαρή ασιάτισσα που με είχε φουντώσει. Η Κιμίκο (δεν είναι το πραγματικό της όνομα) με συνόδευσε στον επάνω όροφο. Μπήκαμε σε ένα όμορφο δωμάτιο με τεράστιο κρεβάτι. Εκεί υπήρχε πετσέτα μπάνιου, προσώπου και μιας χρήσης παντόφλες. Όλα πολύ περιποιημένα. Το δωμάτιο διέθετε τουαλέτα με ντους. Η Κιμίκο με βοήθησε να βγάλω τα ρούχα μου και έβγαλε και αυτή τα δικά της.

- Πρώτα θα σου κάνω ένα μπάνιο, μου είπε. Και μετά θα κάνουμε ότι άλλο θελήσεις.

Κάτι η περίεργη προφορά της, κάτι τα σχιστά ματάκια της, κάτι το γυμνό σώμα της, έκαναν τον πούτσο μου να σηκωθεί. Με το που κοίταξε την αντίδραση μου, χαμογέλασε πονηρά και με οδήγησε στο μπάνιο. Με έβαλε στο ντους και μπήκε μαζί μου μέσα. Άρχισε να με πλένει παντού με ένα καινούριο σφουγγάρι, ενώ ταυτόχρονα άπλωνε σαπουνάδα και στον εαυτό της. Που και που μου χάιδευε την ορθωμένη σαν κοντάρι σημαίας ψωλή. Λίγο αργότερα άρχισε να καθαρίζει τα αρχίδια μου και την πούτσα μου. Έτριβε το σφουγγάρι αργά και απολαυστικά, κάνοντας την καύλα μου να εκτοξεύεται στα ύψη. Μετά με ξέβγαλε με ζεστό νερό παντού και βγήκε πρώτη από τη ντουζιέρα. Πήρε την πετσέτα και με σκούπισε καλά.

Όταν τα χέρια της βρέθηκαν στο εσωτερικό των μηρών μου, έσκυψε λίγο, άφησε την πετσέτα να πέσει κάτω και με το ένα χέρι μου έπιασε τα αρχίδια χαϊδεύοντας τα, ενώ με το άλλο μου έπιασε την πούτσα. Το στόμα της βρέθηκε κατευθείαν στην κατακόκκινη βάλανο και η γλωσσίτσα της άρχισε να παίζει με την ουρήθρα. Με αυτό τον τρόπο με έσυρε σχεδόν στο κρεβάτι. Η πούτσα μου είχε σκληρύνει απίστευτα πολύ. Η θέα της μικρής ασιάτισσας που με οδήγησε με αυτόν τον τρόπο στο κρεβάτι ήταν απίστευτη. Τα καπούλια της που είχα θαυμάσει νωρίτερα με φούντωναν ακόμα πιο πολύ.

- Ξάπλωσε, μου είπε πάλι με την καυλιάρικη φωνή της.

Όντως έκανα ότι μου ζήτησε, ενώ εκείνη βρέθηκε στο κομοδίνο και μετά δίπλα μου. Ενώ εγώ βολευόμουν στα μαξιλάρια, η Κιμίκο είχε γονατίσει πλέον ανάμεσα στα πόδια μου. Με χαρακτηριστική ευκολία μου πέρασε ένα προφυλακτικό και άρχισε να μου κάνει ένα βαθύ τσιμπούκι. Δε μπορούσα να καταλάβω πως το μικρό στόμα της και ο φάρυγγας της φυλάκιζε όλο το μήκος της πούτσας μου. Τα χεράκια της βρέθηκαν να μου μαλάζουν τα αρχίδια με πείρα, ενώ πλέον το στόμα της ανεβοκατέβαινε πάνω στην πούτσα μου.

Κοίταξα προς το μέρος της και είδα να με κοιτάει κι αυτή, ενώ συνέχιζε το έργο της. Το σώμα μου άρχισε να τρέμει και την είδα να χαμογελάει. Ο ρυθμός της εντάθηκε και άρχισα να χύνω στο στόμα της, ενώ αυτή μου άρμεγε τα αρχίδια. Έτρεμα ολόκληρος από τον οργασμό και είχα λαχανιάσει. Η Κιμίκο αφαίρεσε το προφυλακτικό προσεκτικά και με καθάρισε με ένα υγρό μαντιλάκι.

Ύστερα το σώμα της κόλλησε στο δικό μου και τριβόταν πάνω μου, ενώ μιλούσαμε. Με ρώτησε αν μου άρεσε και διάφορα άλλα πράγματα. Ήταν πολύ φιλική. Τη ρώτησα αν ήθελε να την γλείψω και αμέσως πέρασε το πόδι της από πάνω μου και βρέθηκε το μουνάκι της στο στόμα μου. Ήταν εντελώς ξυρισμένη.

Η γεύση της είχε άρωμα καρύδας. Άρχισα να της γλείφω τα εξωτερικά χείλη του μουνιού της και πότε-πότε χάιδευα την κλειτορίδα της. Μετά έβαλα όλη τη γλώσσα μου μέσα της και την άκουσα να αναστενάζει. Δεν ξέρω πώς, αλλά το σώμα της λύγισε αφύσικα προς τα πίσω. Το χεράκι της έπιασε την πούτσα μου και άρχισε να την παίζει, ενώ εγώ της γαμούσα το μουνάκι με τη γλώσσα. Συνέχισα έτσι για κανένα δεκάλεπτο και ένιωσα το σώμα της να τραντάζεται. Τα σκέλια της έσφιξαν το λαιμό μου και χοροπήδηξε δυο-τρεις φορές πάνω στη γλώσσα μου. Κατόπιν με ξέσφιξε και πήρα μια βαθιά ανάσα. Όταν με άκουσε να αναπνέω, τεντώθηκε μπροστά, έπιασε το φινίρισμα του κρεβατιού, ανασηκώθηκε με κάποιο μαγικό τρόπο και γύρισε σε στάση 69. Η γλώσσα μου βρέθηκε ξανά στο μουνάκι της και η μύτη μου σχεδόν χώθηκε στην τρυπούλα του κώλου της.

Το στόμα της φυλάκισε την πούτσα μου και την κατάπιε μέχρι τα τρίσβαθα του λαιμού της. Στη συνέχεια άρχισε να κουνά τα σκέλια της κυκλικά, ενώ εγώ ακόμα την έγλειφα. Την ένιωσα να συσπάται και να χύνει. Άρχισα να ρουφώ και να καταπίνω τους χυμούς της. Δυο λεπτά αργότερα τράβηξε το στόμα της από την πούτσα μου, που ήταν εντελώς σαλιωμένη. Τεντώθηκε προς το κομοδίνο και γρήγορα πήρε ένα νέο προφυλακτικό. Μου το φόρεσε με βιάση και σύρθηκε ως την πούτσα μου. Μου έπιασε τους αστραγάλους με τα χέρια της και ανασηκώθηκε λίγο. Κατόπιν έβαλε το μουνάκι της πάνω στην πούτσα μου και έκατσε αργά. Η τρυπούλα του κώλου της είχε τεντωθεί καθώς άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω στην πούτσα μου.

Πλέον είχε σκύψει μπροστά και τα μαλλιά της μου γαργαλούσαν τις πατούσες. Την άφησα να συνεχίσει αυτή τη στάση για πέντε λεπτά. Μετά σηκώθηκε, γύρισε προς το μέρος μου και με καβάλησε από μπροστά. Για πρώτη φορά παρατήρησα πόσο πρησμένες ήταν οι σοκολατένιες ρώγες των βυζιών της. Άρχισε ξανά να χοροπηδάει πάνω στην πούτσα μου και τα βυζάκια της χόρευαν ένα μαγικό χορό μπροστά μου. Τέντωσα τα χέρια μου και τα φυλάκισα, μαλάζοντας και πιέζοντας τις καυλωμένες θηλές. Εκείνη κατάλαβε τι ήθελα. Έγειρε προς το μέρος μου και είπε:

- Αν θες φίλα και ρούφα τες, αλλά σε παρακαλώ να μη δαγκώσεις. Ούτε λίγο.

Έγνευσα θετικά και φυλάκισα την αριστερή θηλή στο στόμα μου, κάνοντας όπως μου είπε. Στη συνέχεια ασχολήθηκα και με την άλλη, ενώ η Κιμίκο συνέχισε να με ιππεύει. Λίγη ώρα αργότερα κι ενώ ένοιωθα τον οργασμό μου να χτίζεται σιγά-σιγά, τη γύρισα σε ιεραποστολική στάση και άρχισα να τη γαμάω ξέφρενα. Τα μπουτάκια της είχαν κλειδώσει στον κώλο μου και πίεζαν προς τα μέσα όταν έμπαινα μέσα της. Εγώ αύξησα το ρυθμό μου και πολύ γρήγορα άρχισα να χύνω στο φιλόξενο μουνάκι της.

Κατόπιν τραβήχτηκα λαχανιασμένος, ενώ η Κιμίκο με βοήθησε να βγάλω το προφυλακτικό και με καθάρισε με ένα νέο μαντηλάκι. Κατόπιν ξάπλωσα δίπλα της και αυτή βρέθηκε στην αγκαλιά μου.

Στην υπόλοιπη ώρα που πέρασε μιλήσαμε για λίγο και τη ρώτησα δειλά αν τελείωσε. Μου απάντησε με ειλικρίνεια πως όντως τελείωσε, αν και δε συνέβαινε πάντα με όλους τους πελάτες.

Λίγο αργότερα κατεβήκαμε μαζί κάτω, ενώ είδα το Θανάση να πίνει μια μπύρα. Η Κιμίκο μου έδωσε ένα απαλό φιλί στο στόμα και με καληνύχτισε. Ο Θανάσης άφησε τη μισή μπύρα και βγήκαμε μαζί έξω, για να βρούμε ταξί και να γυρίσουμε στο ξενοδοχείο.

Φυσικά δεν του είπα ότι είχα κερδίσει δωρεάν πρόγραμμα, αλλά τον ρώτησα πώς τα πέρασε με το φετίχ του. Μου απάντησε μια χαρά και πως θα ξανάρθει. Στη διαδρομή με ρώτησε τι θα κάνω με τα κέρδη μου. Χωρίς καν να ξέρω πώς προέκυψε, του απάντησα ότι θα ήθελα να πάω στην Ιαπωνία για Χριστούγεννα. Πάντοτε ήθελα να πάω και τώρα ήταν ευκαιρία.

Συνεχίζεται με το ταξίδι στην Ιαπωνία…
Copyright protected OW ref: 178238Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.