Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν βράδυ Δευτέρας όταν το αυτοκίνητό μου με άφησε στην παραλιακή. Την επόμενη μέρα το πρωί το πήγα στο συνεργείο για να διαπιστώσω το πρόβλημα που υπήρχε, εκεί ήταν ο Πάνος ο μάστορας, ένας άντρας γύρω στα 45 καλοδιατηρημένος για την ηλικία του και αρκετά γυμνασμένος. Του άφησα το αμάξι και είπαμε να περάσω το απόγευμα να μου πει αν έχει βρει το πρόβλημα έτσι και έγινε. Το απόγευμα πέρασα και πιάσαμε κουβέντα λέγοντάς μου τι πρόβλημα υπήρχε και πόσο θα κοστίσει και τα σχετικά. Εκείνη τη στιγμή είδα από μακριά να έρχεται η μάνα μου. Όπως έχω περιγράψει και σε άλλες ιστορίες η Ντίνα, όπως είναι το όνομά της, είναι μία γυναίκα 52 χρονών με ωραίο πρόσωπο μερικά παραπανίσια κιλάκια αλλά πολύ πλούσιο στήθος που ελκύει πολλούς άντρες.

Καθώς έφτανε κοντά παρατήρησα ότι φοράει ένα μαύρο κολλητό μπλουζάκι χωρίς σουτιέν με βαθύ ντεκολτέ και από κάτω ένα άσπρο κολάν και πλατφόρμες. Έπιασε κουβέντα με τον Πάνο και τον ρώταγε τι πρόβλημα μπορεί να έχει το αμάξι την ώρα που ο Πάνος είχε καρφωθεί πάνω στα βυζιά της και δεν έλεγε να πάρει το βλέμμα του από πάνω τους. Έπειτα από λίγο ο Πάνος ζήτησε την άδεια του αυτοκινήτου για να δει κάτι στον υπολογιστή και τότε με μεγάλη προθυμία πήγε προς το αυτοκίνητο να τη φέρει. Φτάνοντας στο αυτοκίνητο ήρθε η έκπληξη όλων μας, έσκυψε προς το ντουλαπάκι του συνοδηγού προκλητικά, τουρλώνοντας τον κώλο της και φαινότανε και το κόκκινο στρινγκ επίσης που έκανε μπαμ μέσα από το άσπρο κολάν. Ο Πάνος όπως και οι υπόλοιποι πελάτες του μαγαζιού είχε σοκαριστεί. Είχε κολλήσει το βλέμμα του εκεί και δε μπορούσε να το πάρει από πάνω.

Σα να μην έφτανε αυτό, ερχόμενη προς τα εμάς για να φέρει την άδεια του αυτοκινήτου πήγε τόσο κοντά στον Πάνο και έσκυψε έτσι Με τρόπο που είχε τα βυζιά σχεδόν μες στη μούρη του. Από τη φόρμα του φαινόταν ξεκάθαρα πως τον είχε κάνει τούρμπο. Αν δεν ήμουν μπροστά εκείνη τη στιγμή μάλλον η κατάληξη θα ήταν άλλη. Εγώ και η μάνα μου φύγαμε και πήγαμε στο σπίτι αφήνοντας τον άλλον να κάνει τη δουλειά του στο αμάξι με σκοπό να πάω την επόμενη μέρα να το πάρω. Περνώντας η ώρα το βράδυ αποφάσισα να βγω μία βόλτα με φίλους πήγαμε για μία μπύρα και αφού πέρασε η ώρα στο γυρισμό περπατώντας αμέριμνος πέρασα έξω από το συνεργείο. Παρατήρησα ότι είχε ακόμα κάποια φώτα μικρά ανοιχτά. Μου έκανε εντύπωση! Τέτοια ώρα ήταν ακόμη ο Πάνος και δούλευε;

Πλησιάζοντας δεν τον έβλεπα πουθενά. Παρατήρησα λίγο καλύτερα και είδα ότι μέσα σε ένα τζιπ μαύρο ήταν κάποιος στο πίσω κάθισμα και κοιτώντας λίγο καλύτερα μέσα είδα ότι ήταν ο Πάνος ο μάστορας στην πόρτα του τζιπ και μέσα στημένη στα τέσσερα μία γυναίκα. Έκατσα λίγο πιο πέρα στη γωνία θεωρώντας ότι δε φαίνομαι και έπαιρνα μάτι τον Πάνο να πηδάει δυνατά και άγρια τη γυναίκα που ήταν στο πίσω κάθισμα. Ξαφνικά ο Πάνος έκανε λίγο πιο πίσω και η γυναίκα βγαίνει από το αμάξι και κάθεται στα γόνατά. Εκεί παρατήρησα ότι αυτή η γυναίκα ήταν η μάνα μου. Ήταν πλέον στα γόνατα φορώντας μόνο τις πλατφόρμες της και έχει αρχίσει και ρούφαγε το καυλί του Πάνου δυνατά. Εκείνος έδειχνε να το απολαμβάνει. Μετά από λίγη ώρα η μάνα μου σηκώθηκε και πήγαν πίσω στο γραφείο του, πέταξαν κάτω ότι υπήρχε πάνω και τον ξάπλωσε ανάσκελα. Με μία κίνηση ανέβηκε πάνω του, τον καβάλησε και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει με δύναμη πάνω στο καυλί του με τις βυζάρες της να πηγαίνουν πάνω κάτω σαν τρελές στο ρυθμό της. Δεν άντεξα σε αυτό που έβλεπα και πήγα από την πίσω πόρτα ώστε να είμαι πιο κοντά και να μπορώ να ακούω και να βλέπω. Η μάνα μου του είχε βάλει τα βυζιά σχεδόν μέσα στη μούρη, ενώ χοροπηδάει επάνω του την ώρα που ο Πάνος έδειχνε να έχει τρελαθεί από την καύλα.

- Πάνος: Καυλιάρα μου τι βυζάρες είναι αυτές;

- Ντίνα: Σου αρέσουν αγόρι μου δικές σου είναι φάε 'τες.

- Πάνος: Με τρελαίνουν καύλα μου και η μουνάρα σου έχει βάλει φωτιά στον πούτσο μου.

- Ντίνα: Αχ… αυτό θέλω γαμιά μου, σκίσε το μουνάκι μου, έτσι, γάμα με καργιόλη.

- Πάνος: Γυναικάρα μου τι μου κάνεις εσύ μωρό μου; Μου έχεις τρελάνει τον πούτσο, τυχερός που είναι ο άντρας σου που γαμάει τέτοιο μουνί!

- Ντίνα: Άσ' τον αυτόν γαμιά μου, αχ, έτσι, σκίσε μου τη μουνάρα, ξεπάτωσε με γαμιά μου, αυτός έχει χρόνια να με πηδήξει… πήδα με καργιόλη!

- Πάνος: Μωρό μου σα σκύλα γαμιέσαι, πόσο καύλα μανούλα που έχει ο γιος σου;… πού να ήξερε πώς γαμιέται.

- Ντίνα: Σου αρέσει όπως γαμιέμαι πουτσαρά μου; Σκίσε με την καργιόλα… σκίσε με…

- Πάνος: Πολύ Ντινάρα μου, πάρα πολύ, μου έχεις τρελάνει το καυλί, κάγκελο μου το έχεις κάνει.

- Ντίνα: Αχ… με φτιάχνει άσχημα να με λένε Ντινάρα όταν με γαμάνε.

- Πάνος: Θα σε ξεσκίσω Ντινάρα μου.

- Ντίνα: Κάντο ρε γαμιά αν μπορείς…

Με μία κίνηση, ο Πάνος σηκώνεται και την ξαπλώνει πάνω στο γραφείο του. Η μάνα μου περνάει τα πόδια της γύρω από τον Πάνο, ο οποίος πλέον έχει αρχίσει και της ξεσκίζει το μουνί άγρια.

- Πάνος: Σου αρέσει τώρα μωρή καργιόλα; Πώς σου φαίνεται το γαμήσι που τρως;

- Ντίνα: Αχ σκάσε καργιόλη, συνέχισε, γάμα με πιο δυνατά, πιο δυνατά… κι άλλο, σκίσε με, ξεπάτωσε με γαμιά μου.

- Πάνος: Αχ μωρή καργιόλα… θα με κάνεις να χύσω, με έχεις καυλώσει τρέλα.

- Ντίνα: Να χύσεις μωρό μου, αλλά όχι όπου να ναι… κοίτα ωραία χειλάκια που έχω.

Η μάνα μου σηκώθηκε ξανά, γονάτισε μπροστά στον Πάνο και άρχισε να ρουφάει με μανία το καυλί του.

- Πάνος: Τι πίπα παίρνεις μωρό μου… δεν αντέχω άλλο, θα σε χύσω καυλιάρα!

- Ντίνα: Χύσε καργιόλη τη Ντινάρα σου, δώσ' τα μου όλα, σταγόνα δε θα αφήσω.

- Πάνος: Χύνω μωρή γαμιόλα, παρ' τα όλα, χύνω, χύνω πουτάνα, πιες τα όλα, τι τσιμπουκόχειλα είναι αυτά;…

Ο Πάνος φαινόταν να έχει παραδοθεί στις ορέξεις της. Του είχε εξαφανίσει το καυλί μες στο στόμα της ρουφώντας το ασταμάτητα. Όταν πλέον το έβγαλε δεν είχε αφήσει σταγόνα να πάει χαμένη γλείφοντας του το κεφαλάκι με τη γλώσσα της. Έφυγα καυλωμένος έχοντας δει όλο αυτό πηγαίνοντας σπίτι όπου μετά από λίγο ήρθε και η μάνα μου σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.
Copyright protected OW ref: 178232Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.