Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μετά από ένα τροχαίο ατύχημα που είχα βρέθηκα στο νοσοκομείο για αρκετές μέρες. Οι μέρες περνούσαν και έδειχνα μικρή βελτίωση στα τραύματα μου. Μου είχαν φέρει και πατερίτσες και είχα αρχίσει να τις μαθαίνω. Είχα αρχίσει πλέον να μαθαίνω και τις νοσοκόμες και να κάνουμε και χαβαλέ. Όλη μέρα ήταν κάποιος μαζί μου, αλλά το βράδυ με άφηναν μόνο. Το βράδυ, αφού όλοι έφευγαν και έσβηναν τα φώτα, δάκρυα κυλούσαν από τα μάτια μου, όχι δάκρυα σωματικού πόνου, αλλά ψυχικού. Γιατί ρε γαμώτο σε εμένα, γιατί; Γιατί να πάθω ατύχημα; Γιατί να μη με επισκέπτονται οι φίλοι μου; Που είναι οι φίλοι μου;

Η πόρτα άνοιξε, τα φώτα άναψαν και μπήκε μέσα η νοσοκόμα για το νυχτερινό έλεγχο. Με είδε να κλαίω και άρχισε να με ρωτάει γιατί. Μου λέει, "πάω να κάνω την γύρα μου και έρχομαι να σου κάνω παρέα". Δεν πέρασαν ούτε τέσσερα λεπτά όταν ξαναμπήκε στο δωμάτιο, έκατσε στην άκρη του κρεβατιού και ξεκινήσαμε να μιλάμε, να με ρωτάει γιατί έκλαιγα και να παρηγορεί. Δεν ήταν νέα σε ηλικία ούτε θα μπορούσες να πεις ότι ήταν κανονική σε κιλά μιας και ήταν παχουλή, με καστανόξανθο μαλλί πιασμένο κότσο και φορούσε την άσπρη της ρόμπα. Κουβέντα στην κουβέντα περνούσε ανάλαφρα η ώρα, και άρχισε να με ρωτάει και ποιο προσωπικά πράγματα, όπως αν έχω κοπέλα, αν έχω κάνει σεξ και άλλα τέτοια.

Όπως ήταν καθισμένη στο κάτω μέρος του κρεβατιού και μου χάιδευε παρηγορητικά το αριστερό μου πόδι, με τις ερωτήσεις που άρχισε να μου κάνει ο πούτσος μου άρχισε να ξυπνάει. Το παρατήρησε καθώς δεν ήμουν σκεπασμένος με κάποιο σεντόνι και φορούσα μόνο ένα μποξεράκι. Το χέρι της κατευθύνθηκε ποιο ψηλά στο πόδι μου, μπήκε από το κάτω μέρος του μπόξερ μου και άρχισε να με χαϊδεύει εκεί. Τα μάτια μου άνοιξαν και ο πούτσος μου ξύπνησε για τα καλά. Ούτε που θα περνούσε ποτέ από το μυαλό μου, ούτε από την φαντασία μου ότι θα έκανα κάτι με νοσοκόμα, αλλά η πραγματικότητα είναι καλύτερη από την φαντασία.

Εγώ πέρα από την πρώτη φορά που είχα κάνει σεξ στο πλοίο, είχα κάνει άλλες τρεις-τέσσερις φορές αλλά με κοπέλες της ηλικίας μου. Και τώρα έχω μπροστά μου μια γυναίκα κατά πολύ μεγαλύτερη από εμένα σε ηλικία και νταρντάνα. Με μαλάκιζε αργά και μια με κοιτούσε στο πρόσωπο και μια κοιτούσε τον πούτσο μου.

- Θες να δεις τι άλλο μπορώ να κάνω;…

με ρώτησε και σιγά που δεν θα ήθελα. Ξεκούμπωσε τη ρόμπα της και από μέσα φορούσε ένα μαύρο σουτιέν που με το ζόρι συγκρατούσε τα τεράστια βυζιά της και στη συνέχεια κατέβασε λίγο το δικό μου μποξεράκι. Ο πούτσος μου είχε αρχίσει να βγάζει τα πρώτα του υγρά από την καύλα. Άρχισε να με φιλάει, να με γλείφει, να γλείφει τα αρχίδια μου, να γλείφει γύρω-γύρω τον πούτσο μου και να βάζει σιγά-σιγά το πουτσοκέφαλο στο στόμα της. Το έκανε τόσο αργά, τόσο βασανιστικά που νόμιζα ότι δε θα τελειώσει ποτέ. Αλλά τα κορίτσια της ηλικίας μου που μου είχαν πάρει τσιμπούκι μέχρι τότε πολύ απλά ήταν κορίτσια της ηλικίας μου και τώρα είχα να κάνω με ένα έμπειρο στόμα.

Το έβαζε αργά μέσα στο στόμα της, το έβαζε λίγο και το ξαναέβγαζε. Μετά το έβαζε λίγο παραπάνω και το ξαναέβγαζε. Μέχρι που το πήρε όλο μέσα στο στόμα της, νομίζω πως το πουτσοκέφαλο ακουμπούσε τον λαιμό της. Είχα την αίσθηση ότι θα με καταπιεί ολόκληρο. Η εμπειρία η δικιά της μιλούσε εκείνη την στιγμή καθώς είχε να κάνει με την απειρία τη δικιά μου. Συνέχισε το τσιμπούκι σε λίγο πιο γρήγορο ρυθμό και εγώ ήμουν έτοιμος να χύσω, ή δε θα αργούσα πολύ αφού είχα να τραβήξω μαλακία πριν το ατύχημα μου. Το βγάζει από το στόμα της, το πιάνει στα χέρια της και με μια κίνηση που έκανε με τον αντίχειρά της μου έκοψε την επιθυμία να χύσω. Με κοιτάει και μου λέει:

- Λίγο νωρίς για να χύσεις, έχεις κι άλλα να κάνεις…

με ύφος επιτακτικό. Ανέβηκε λίγο πιο πάνω στο κρεβάτι, ξεκούμπωσε το σουτιέν της και ξεχύθηκαν οι βυζάρες της. Τεράστιες, με ένα ζευγάρι καφέ επίσης τεράστιες ρώγες. Τα έπιασε με τα χέρια της, τα ένωσε, έβαλε τον πούτσο μου ανάμεσα τους και άρχισε να με μαλακίζει με τα τεράστια βυζιά της. Ο πούτσος μου υγρός από το τσιμπούκι που μου έκανε νωρίτερα γλιστρούσε ανάμεσα τους και μου χάριζε μια πρωτόγνωρη αίσθηση. Απλά δεν τον έβλεπα, είχε εξαφανιστεί ανάμεσα στα στήθια της. Ο ρυθμός της αύξανε όλο και περισσότερο και όποτε εμφανιζόταν στην πάνω μεριά το έβαζε και λίγο στο στόμα της. Αυτό το παιχνίδι, αυτή η εναλλαγή μεταξύ υγρού στόματος, στεγνού δέρματος με έκανε να χάνω τον δικό μου έλεγχο και να θέλω να χύσω. Σκεφτόμουν ότι δεν ήθελε να χύσω νωρίς αλλά δε μπορούσα και να συγκρατηθώ άλλο. Άρχισα να αφήνω το σπέρμα μου, να το πετάω παντού πάνω της και να βογκάω από την ικανοποίηση που μου είχε χαρίσει. Χωρίς καν να με αφήσει έστω και μισό λεπτό για να χαλαρώσω τον ξαναπήρε όλο στο στόμα της, αυτή την φορά όμως καθόλου αργά. Το νεαρό της ηλικίας μου σίγουρα θα βοηθούσε αλλά και το τσιμπούκι που έκανε ήταν μαεστρικό για να μείνει όρθιος ο πούτσος μου.

Σηκώθηκε από το κρεβάτι, ξεκούμπωσε τελείως την ρόμπα της, αποκαλύπτοντας το μαύρο της βρακί και τα πόδια της, αλλά δεν την έβγαλε, απλά κατέβασε το βρακί και εμφανίστηκε δίπλα ένα θέαμα που πρώτη φορά αντίκριζα, που ούτε σε πορνοπεριοδικά δεν είχα αντικρίσει. Δεν είχε καθόλου τρίχες, είχε πολύ χοντρά μουνόχειλα αλλά το περίεργο ήταν το μέγεθος της κλειτορίδας της που υπερβολικά μεγάλη και υπερβολικά κόκκινη ξεπρόβαλε ανάμεσα από τα χοντρά της μουνόχειλα. Έβγαλε από την τσέπη της ρόμπας της ένα προφυλακτικό, το άνοιξε και μου το φόρεσε προσεκτικά. Με κοίταξε και με ρώτησε αν με έχει γαμήσει ποτέ νταρντάνα γυναίκα αλλά χωρίς να περιμένει απάντηση ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι.

Στην αρχή φοβήθηκα, τι εννοεί αν με έχει γαμήσει, αλλά όταν την είδα τι έκανε μπόρεσα να απαντήσω αρνητικά. Με γυρισμένη την πλάτη της προς εμένα, έπιασε το καυλί μου και το οδήγησε στο ήδη υγρό μουνί της, ακούμπησε τα χέρια της ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω μου. Δεν έβλεπα τίποτα, ούτε τον κώλο της, ούτε τα βυζιά της, μόνο το κεφάλι της και την άσπρη ρόμπα να πηγαίνει πάνω κάτω. Ο θόρυβος του σιδερένιου κρεβατιού ήταν έντονος αλλά αφού δεν την ένοιαζε αυτήν, θα ένοιαζε εμένα; Με τα χέρια μου άρχισα να εξερευνώ κάτω από την άσπρη της ρόμπα, να πιάνω τον κώλο της, να τον μαλάζω, να προσπαθώ να φτάσω τα βυζιά της που τα ένιωθα με κάθε της κίνηση να πηγαίνουν πάνω κάτω αλλά ούτε να τα φτάσω μπορούσα ούτε να τα δω. Αυτό όμως που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το ότι παρ' όλο που ήταν μεγαλόσωμη γυναίκα την ένιωθα σαν πούπουλο πάνω μου, σχεδόν να με χαϊδεύει. Δεν έβλεπα τι έκανε, αλλά μπορούσα να καταλάβω, ότι στηριζόταν πλέον στο ένα της χέρι γιατί το άλλο της χέρι το ένιωθα να μου τρίβει τα αρχίδια και όποτε δεν το ένιωθα εγώ εκεί είχα την αίσθηση ότι τρίβει την κλειτορίδα της.

Ένα σφίξιμο ένιωσα στον πούτσο μου, υγρά να λούζουν τα αρχίδια μου και είδα το κεφάλι της, το σώμα της όλο να κάνει ένα τόξο προς τα πίσω, σαν να ήθελε να με κοιτάξει στο πρόσωπο. Ήταν τόσο έντονο το σφίξιμο που έκανε ο κόλπος της στον πούτσο μου που παρ' όλο που φορούσα προφυλακτικό ένιωθα σχεδόν τα πάντα, ήταν τόσο έντονος ο οργασμός που ένιωθε που σχεδόν ταυτόχρονα άρχισα κι εγώ να νιώθω τον πούτσο μου να συσπάται μέσα της. Άφησε το πέος μου μέσα της μέχρι να χαλαρώσω λίγο και μετά σιγά-σιγά ανασηκώθηκε, μου έβγαλε το προφυλακτικό και μου καθάρισε τον πούτσο μου με το στόμα της. Έβαλε τα εσώρουχά της, κούμπωσε τη ρόμπα της, με ρώτησε αν θέλω να κάνω μπάνιο και αφού έλαβε αρνητική απάντηση είπε ότι πάει να φέρει σεντόνια να μου αλλάξει. Γύρισε, άλλαξε το σεντόνι και έφυγε από το δωμάτιο χωρίς να πούμε τίποτα άλλο. Μετά από τρεις ημέρες έφυγα και εγώ από το νοσοκομείο.




Copyright protected OW ref: 178183



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.