Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η πτήση από Αθήνα σε Νέα Υόρκη και από εκεί σε Λος Άντζελες κράτησε πάνω από 16 ώρες λόγω καθυστέρησης. Ευτυχώς η κολλητή μου, με είχε καλέσει νωρίτερα και είχε φροντίσει για το που θα μείνω καθώς και τη μεταφορά μου. Όταν έφτασα λοιπόν στο Λος Άντζελες, ένας μεσήλικας μαύρος με κοστούμι οδηγού, κρατούσε μια ταμπελίτσα με το όνομά μου.

Προσπάθησε να μου πάρει το σακίδιο από το χέρι, αλλά δεν τον άφησα. Απλά του είπα να με οδηγήσει προς το αυτοκίνητο. Βγαίνοντας από το τεράστιο L.A.X., κατευθυνθήκαμε προς το χώρο πάρκινγκ. Τα μάτια μου γούρλωσαν όταν είδα μια τεράστια μαύρη λιμουζίνα. Ο οδηγός άνοιξε το καπό και έριξα μέσα το σάκο. Μετά μου άνοιξε την πόρτα των επιβατών περιμένοντας μπροστά.

- Κύριε, του είπα στα αγγλικά. Δεν είμαι κανένας διάσημος, ούτε και θέλω να μου συμπεριφερθείς έτσι. Δεν είμαι V.I.P.! Και αν δε σε πειράζει, επιθυμώ να κάτσω μπροστά και να δω τη διαδρομή. Είναι η πρώτη μου φορά στην πόλη των αγγέλων. Και σε παρακαλώ πες μου το όνομά σου για να σε φωνάζω.

Ο οδηγός χαμογέλασε και έκλεινε την κεφαλή του, βγάζοντας ταυτόχρονα το πηλήκιο που φορούσε.

- Ονομάζομαι Μάρτιν, είπε.

- Κι εγώ Ιανός, αλλά αν δεν μπορείς να το προφέρεις γιατί είναι ελληνικό, θα ακούσω και στο λατινικό του Janus.

Σε λίγο βρέθηκα στη θέση του συνοδηγού και κατευθυνόμασταν προς τη Σάντα Μόνικα από τη λεωφόρο Λίνκολν. Η διαδρομή ήταν σχετικά μικρή, αλλά η κίνηση μεγάλη. Ο Μάρτιν μου έδωσε κάποιες γενικές πληροφορίες για την πόλη. Η Σάντα Μόνικα είναι δυτικό προάστιο του Λος Άντζελες και έχει αρκετές παραλίες. Το ξενοδοχείο που θα διέμενα ήταν σχετικά κοντά στο "εξοχικό" σπίτι που θα τελούνταν ο γάμος. Με τα πολλά η ώρα πέρασε και φθάσαμε στο ξενοδοχείο. Ο Μάρτιν μου έδωσε το τηλέφωνό του και μου είπε ότι αν χρειαζόμουν μεταφορικό μέσο, να τον καλέσω. Η φίλη μου είχε νοικιάσει τις υπηρεσίες της λιμουζίνας για όλη τη διαμονή μου.

Το ξενοδοχείο ήταν τεράστιο με μια κυκλική πόρτα, που χωρούσαν τουλάχιστον τρία άτομα με τις αποσκευές τους, όταν στριφογύριζε. Κατευθύνθηκα στη ρεσεψιόν και είδα τον υπάλληλο να με στραβοκοιτάζει. Τα είχα χάσει λίγο με την πολυτέλεια του χώρου, άλλα όταν πρόσεξα το βλέμμα του κοίταξα τριγύρω μου. Οι άνθρωποι που κυκλοφορούσαν, άντρες και γυναίκες, φορούσαν ενδυμασίες που σίγουρα κόστιζαν ακριβά.

Του είπα το όνομά μου και αναγκάστηκα να του δώσω το διαβατήριο. Καθώς πληκτρολόγησε στον υπολογιστή, το βλέμμα καχυποψίας άλλαξε σε σεβασμού. Μου ανέφερε δε, ότι υπήρχε ένα μήνυμα για εμένα και μου παρέδωσε ένα σφραγισμένο φάκελο με κερί και με παρακάλεσε να το ανοίξω, γιατί αυτές ήταν οι οδηγίες που είχε λάβει. Πολύ φιλικά μου έδωσε ένα χαρτοκόπτη. Αφού άνοιξα το φάκελο είδα μέσα ένα σημείωμα σε λευκό χαρτί και κάμποσα δολάρια διπλωμένα. Έβγαλα τη σελίδα και τη διάβασα προσεκτικά.

"Αγαπημένε μου Ιανέ.

Καλώς ήρθες στο Λος Άντζελες. Έχω φροντίσει για τη διαμονή σου και ότι άλλο χρειαστείς. Όλα είναι πληρωμένα και μην ανησυχείς καθόλου για τα έξοδα. Επίσης θα σε προτρέψω και εύχομαι να το δεχτείς, να απολαύσεις το σπα και το μασάζ του ξενοδοχείου. Επίσης έβαλα κάμποσα χρήματα στο φάκελο για να δώσεις πουρμπουάρ. Είδες που φροντίζω για όλα;

Σε φιλώ γλυκά η Καλλιστώ σου.

ΥΓ: Πάρε με ένα τηλέφωνο να μου πεις ότι έφτασες στο ..."

Ζήτησα από το ρεσεψιονίστα ένα τηλέφωνο και κάλεσε στο νούμερο που μου έδωσε. Μετά από τρία χτυπήματα, άκουσα τη φωνή της που ήταν ταυτόχρονα χαρούμενη αλλά και σε εγρήγορση. Της είπα ότι έφτασα και πως είμαι καλά, αλλά μάλλον θα την έπεφτα για ύπνο. Ανέφερα ότι το τζετ-λαγκ με είχε τσακίσει. Με χαιρέτισε και μου είπε ότι το απογευματάκι θα περνούσε να με πάρει να πάμε για καφέ. Επίσης μου πρότεινε να κάνω ένα μασάζ και αρωματοθεραπεία, μιας και ήταν όλα είδη κλεισμένα και πληρωμένα. Μου είπε ότι θα με χαλάρωνε.

Αφού κατέβασα το ακουστικό ζήτησα από τον υπάλληλο να φωνάξει κάποιον να με πάει στο δωμάτιο μου και αν μπορούσα να κλείσω θέση για μασάζ αρωματοθεραπείας. Εκείνος αφού έκανε νόημα σε έναν αχθοφόρο, κάλεσε ένα νούμερο. Είπε κάτι στα γρήγορα και μου ανακοίνωσε ότι η μασέρ μπορούσε να έρθει στο δωμάτιο μου σε μισή ώρα. Έγνεψα θετικά και κατευθύνθηκα προς το ασανσέρ.

Για να μην τα πολυλογώ, ακόμα και το ασανσέρ είχε επίχρυσα φινιρίσματα. Τα χαλιά στους διαδρόμους ήταν κι αυτά πολυτελή καθώς και οτιδήποτε άλλο. Ο αχθοφόρος μου άνοιξε την πόρτα κι αφού μπήκα του είπα να αφήσει το σακ-βουαγιάζ μου κάτω. Του ζήτησα να μου δείξει το μπάνιο και το δωμάτιο. Ήταν σαν ένα μικρό παλατάκι. Έβγαλα ένα εικοσάρικο και του το έδωσα κι αυτός υποκλίθηκε και έφυγε. Αποφάσισα να κάνω ένα μπάνιο στα γρήγορα.

Σχεδόν μισή ώρα αργότερα η πόρτα του δωματίου χτύπησε. Εγώ ότι ταχτοποιούσα τα ρούχα μου σε κρεμάστρες και φορούσα ένα μπουρνούζι και το εσώρουχό μου. Πήγα στην πόρτα και άνοιξα. Μια μελαχρινή μαυρομάλλα με σπαστό μαλλί και πράσινα μάτια στεκόταν στην είσοδο. Ήταν γύρω στο 1.60 και περίπου 50 κιλά. Φορούσε ένα γκρι κολάν και ένα ίδιου χρώματος αμάνικο σπορτ τισέρτ. Η ηλικία της ήταν 35 και, αλλά φαινόταν γυμνασμένη. Δίπλα της ήταν ένας υπάλληλος που τη βοήθησε να κουβαλήσει ένα σπαστό κρεβάτι μασάζ. Τους έκανα νόημα να μπουν και αφού τοποθέτησαν και έστησαν το κρεβάτι, η γυναίκα έβγαλε κάτι κεριά και αιθέρια έλαια από ένα μικρό σακ-βουαγιάζ. Ο βοηθός έφυγε σχεδόν αμέσως.

- Είμαι η Ιζαμπέλα, μου συστήθηκε. Η σουίτα σας έχει κλείσει ένα δίωρο μασάζ και αρωματοθεραπεία.

Η φωνή της είχε προφορά λατινικής Αμερικής, όμοια με το παρουσιαστικό της. Γύρω στο 1.60 ύψος και 50 κιλά βάρος, με πανέμορφες καμπύλες στις γάμπες και στους γλουτούς και μικρό στήθος. Τα σμαράγδινα μάτια της με κοίταζαν εξεταστικά. Της χαμογέλασα και με το δεξί μου χέρι έπιασα αδέξια το κεφάλι μου.

- Λυπάμαι δεσποινίς Ιζαμπέλα, αλλά είναι η πρώτη φορά που θα μου κάνουν μασάζ αλλά και που βρίσκομαι σε τέτοιο ξενοδοχείο. Δεν είμαι μαθημένος σε τέτοια, είπα με απόλυτη ειλικρίνεια στη φωνή μου. Θα πρέπει να μου πεις τι να κάνω, πρόσθεσα.

Κατάλαβε από τον τόνο της φωνής μου ότι το εννοούσα. Μου χαμογέλασε και με ρώτησε αν έκανα μπάνιο. Αφού πήρε θετική απάντηση μου ζήτησε να βγάλω το μπουρνούζι και να ξαπλώσω στο ειδικό κρεβάτι. Καθώς το έκανα, μου είπε αν θέλω να βγάλω το εσώρουχό μου. Κοκκινίζοντας απάντησα ότι θα ήθελα να το φοράω εκτός και αν πρέπει οπωσδήποτε να το βγάλω. Μου έπιασε απαλά το χέρι και μου είπε ότι είναι επαγγελματίας, να μην ντρέπομαι και πως σίγουρα θα μου έπιανε τα οπίσθια. Τότε της απάντησα πως όσο κι αν αυτή είναι επαγγελματίας, τόσο κι εγώ ήμουν άντρας και θα ένιωθα άβολα αν υπό την επήρεια του μασάζ της η στύση μου διογκωνόταν.

Πρόσεξα τότε ότι το χαμόγελο στο πρόσωπό της ήταν πιο οικείο. Σα να ζύγιζε κάτι που της είπα στο μυαλό της και ικανοποιήθηκε από την απάντηση που της έδωσα.

Δεκαπέντε λεπτά αργότερα είχα χαλαρώσει πολύ και όχι μόνο από τα καταπληκτικά της χέρια που ασκούσαν τη σωστή πίεση στα μέρη του σώματός μου, αλλά και από το κερί με άρωμα βανίλια-κανέλα και τα έλαια. Της είπα ότι λόγω τζετ-λάγκ θα αποκοιμιόμουν. Μου απάντησε ότι ήμουν πολύ τσιτωμένος και να ηρεμήσω. Πραγματικά λίγο αργότερα βυθίστηκα σε ένα γλυκό ύπνο. Κάμποσο αργότερα με ξύπνησε πολύ απαλά και γύρισα ανάσκελα. Η Ιζαμπέλα συνέχισε να μου κάνει μασάζ κι εγώ κοιμήθηκα ξανά. Μου φάνηκε ότι μόλις είχα κλείσει τα μάτια όταν με σήκωσε από το κρεβάτι του μασάζ και με οδήγησε στο κρεβάτι του δωματίου. Το σώμα μου ήταν σε πλήρη χαλάρωση. Ευτυχώς όμως το μυαλό μου ήταν σε επίγνωση. Καθώς μάζευε κεριά και ξέστηνε το ειδικό κρεβάτι, κατάφερα να σηκωθώ και να ανοίξω το φάκελο με τα δολάρια. Έβγαλα εκατό και της τα έδωσα λέγοντάς της να κεράσει κάτι και τον αχθοφόρο που κουβαλούσε το κρεβάτι. Μετά πήγα πάλι να κοιμηθώ.

Με την Καλλιστώ βρεθήκαμε αργότερα σε ένα εστιατόριο. Εκεί γνώρισα τις παρέες της και το μέλλοντα σύζυγό της. Όμως ένοιωθα ξένος ανάμεσα σε τόσο κόσμο που δεν ήξερα. Παρίας με ένστικτα αυτοσυντήρησης. Δεν ήπια πολύ, κάπνιζα διακριτικά εκτός χώρου, έκανα τα απαραίτητα κομπλιμέντα και εξέφραζα κουβέντες που θα ήθελαν όλοι να ακούσουν. Φυσικά η κολλητή μου δεν ξεγελάστηκε. Γνωριζόμασταν από το νηπιαγωγείο και μεγαλώσαμε μαζί. Σε πολλούς που δεν μας ήξεραν, λέγαμε ότι είμαστε δίδυμα αδέρφια. Διζυγωτικά φυσικά. Κάποια στιγμή με στρίμωξε δίπλα στο μπαρ και αρχίσαμε να μιλάμε στα ελληνικά. Απ' ότι καταλάβαινα οι υπόλοιποι δεν είχαν ιδέα τι λέγαμε. Μου είπε αν έχω κάποιο πρόβλημα και της απάντησα ντόμπρα και σταράτα πως νοιώθω σαν ξένος. Πριν με διακόψει την ευχαρίστησα που με είχε καλέσει και της είπα ότι θα προσπαθούσα να της δώσω πίσω τα χρήματα.

Η Καλλιστώ έβαλε τα γέλια. Μου είπε ότι αν δεν ερχόμουν, γάμος δε θα γινόταν. Μου ανέφερε ότι τα λεφτά δεν τη νοιάζουν γιατί ούτως ή άλλως η ίδια έβγαζε παραπάνω από αρκετά. Μου θύμισε ότι φρόντιζα τη γιαγιά της, ότι της συνέστησα να ξεκινήσει να αποταμιεύει από τα πρώτα λεφτά που έβγαζε σε ένα λογαριασμό για τη σύνταξή της, μου είπε για τις συμβουλές που της είχα δώσει και άλλα πολλά. Με χτύπησε στο φιλότιμο με τα λόγια της. Μια λέξη που δεν έχει μετάφραση σε ξένες γλώσσες. Της υποσχέθηκα πως θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να περάσω καλά. Της είπα ότι είναι ο γάμος της και δε θα έπρεπε να σκέφτεται εμένα. Με αποστόμωσε ακόμα μια φορά με λόγια που τα θυμάμαι αυτολεξεί και είναι σαν να τα ακούω καθαρά ακόμα και τώρα, μετά από τόσα χρόνια:

"Ρε Ιανέ; Δεν καταλαβαίνεις ότι μόνο εσύ είσαι το πιο κοντινό πρόσωπο σε εμένα; Από τότε που έχασα τη γιαγιά, μόνο εσένα νοιώθω σαν αδερφό μου. Άλλους συγγενείς δεν έχω. Μπορεί να μη μοιραζόμαστε το ίδιο αίμα, αλλά ο δεσμός μας είναι μεγαλύτερος. Είσαι η οικογένεια μου. Χώρια ότι πρέπει να με παραδώσεις στον Τζόναθαν."

Η Καλλιστώ ήταν πολλή όμορφη κοπέλα. Οι γονείς της προσπάθησαν να τη σπρώξουν στα καλλιστεία, αλλά η ίδια αρνήθηκε. Παρ' όλα αυτά, σε ηλικία δεκαεφτά ετών έκανε το μεγάλο άλμα και ξεκίνησε καριέρα μοντέλου στο Παρίσι κι έπειτα στις ΗΠΑ. Το θέμα είναι όμως ότι οι γονείς της ήθελαν να την εκμεταλλευτούν. Μάλιστα ο πατέρας της προσπάθησε να τη "δώσει" έναντι χρημάτων σε κάποιο άτομο και η μητέρα της συμφώνησε. Όλη η οικογένεια της άρχισε να την πιέζει. Εγώ κάτι είχα υποψιαστεί και της είπα να μείνει με τη γιαγιά της στην Αθήνα και μετά να βρει ένα καλό δικηγόρο. Μετά η ζωή κύλησε πιο ευχάριστα γι' αυτή. Όπως μου είχε πει και παλιότερα, η οικογένεια της ήταν η γιαγιά της κι εγώ. Τους υπόλοιπους τους είχε διαγράψει.

Κατόπιν συζητήσαμε για το πώς θα την παραδώσω και για την πρόβα του γάμου. Της είπα τη γνώμη μου για το πόσο ηλίθια έβρισκα τα αμερικάνικα έθιμα, αλλά έθεσα τον εαυτό μου υπό τη διάθεσή της. Την επόμενη μέρα θα γινόταν η πρόβα και θα γνώριζα τα πεθερικά. Τέλος με ρώτησε αν ήθελα να πάω στο μπάτσελορ του Τζόναθαν ή να μείνω στο δικό της. Φυσικά και της είπα ότι θα είμαι μαζί της.

Το επόμενο μεσημέρι έγινε η πρόβα του γάμου. Οι γονείς του Τζόναθαν ήταν αρκετά συμπαθητικοί και δε ζήτησαν εξηγήσεις του γιατί δεν την παραδίδει ο πατέρας της. Καθώς γευματίζαμε κατάφερα να τους ψαρέψω και κατάλαβα ότι ήταν δασκαλεμένοι από το γαμπρό, αλλά πραγματικά νοιάζονταν για την ευτυχία του γιου τους και δεν τους ενδιέφερε το παρελθόν της Καλλιστώς.

Αφού γύρισα στο ξενοδοχείο με τον Μάρτιν, μου ανέφερε ότι θα ήταν ο οδηγός μας απόψε. Εγώ έκατσα μια ώρα στα σπα του ξενοδοχείου (μιας και ήταν πληρωμένα) και που ως τότε δεν ήξερα καν τι ακριβώς ήταν. Στη συνέχεια έπεσα για ύπνο και ξύπνησα ανανεωμένος.

- Μπάτσελορ πάρτυ, είπα δυνατά στον καθρέφτη του μπάνιου κοιτάζοντας το είδωλό μου. Τρέμετε παράνυμφες...

Ετοιμάστηκα και τη συμφωνημένη ώρα έμπαινα στη θέση του συνοδηγού της λιμουζίνας. Κατόπιν πήγαμε και πήραμε τα κορίτσια. Έξι κοπέλες, πανέμορφα ντυμένες για βραδινό ξεφάντωμα και η Καλλιστώ πιο όμορφη απ' όλες. Πρώτα δειπνήσαμε σε πριβέ εστιατόριο και μετά πήγαμε για κλάμπινγκ. Εγώ έκανα πως διασκεδάζω, αλλά και πάλι ήμουν μετρημένος και εγκρατής. Κάποια στιγμή που έφερνα μια κανάτα μαργαρίτες στο τραπέζι μας, το μάτι μου πρόσεξε μια πανέμορφη γυναίκα με λατινοαμερικάνικα χαρακτηριστικά να χορεύει δίπλα σε μια από τις φίλες της Καλλιστώς. Φορούσε μια μαύρη μίνι φούστα και ένα όμορφο δαντελωτό μαύρο αμάνικο μπλουζάκι, με δεκάποντες μαύρες γόβες στιλέτο. Χόρευε σχεδόν αισθησιακά στο ρυθμό της μουσικής και τα γυμνασμένα πόδια της, οι γοφοί της και η μέση της παρουσίαζαν ένα απίστευτο οπτικό θέαμα. Αφού έβαλα την κανάτα στο τραπέζι μας και δοκίμασα στα γρήγορα ένα σφηνάκι, πήγα προς την Ιζαμπέλα.

Πιάσαμε κουβέντα και της είπα για το γάμο, καθώς και ότι αυτό ήταν το πάρτι της κολλητής μου. Με πλάγιο τρόπο ρώτησα για την παρέα της. Είχε έρθει με αρκετά άτομα, αλλά οι περισσότεροι είχαν φύγει. Πίσω μου άκουσα τις δύο παράνυμφες να συζητάνε για τον στρίπερ που είχαν κλείσει και πως ήταν ώρα να γυρίσουν. Εγώ συνέχισα να μιλάω με την Ιζαμπέλα για άσχετα πράγματα. Ο τρόπος που με κοιτούσε, τα κατά λάθος αθώα αγγίγματα, το ότι της έκανα μικρά κομπλιμέντα και όταν έλεγε κάτι ευχάριστο έπινα μια γουλιά από το ποτό μου και ευχόμουν στην υγειά μας είχαν χτίσει τη σωστή ατμόσφαιρα.

Λίγο αργότερα συνέστησα την Καλλιστώ στην Ιζαμπέλα, όταν ήρθε να μου πει ότι φεύγουμε. Εγώ της είπα ότι θα μείνω, μιας και είχα παρέα, αλλά και δε με ενδιέφερε να δω έναν άντρα στρίπερ γεμάτο μούσκουλα να γδύνεται. Γελάσαμε και οι τρεις και μου είπε ότι η λιμουζίνα θα γυρίσει σε κανένα μισάωρο. Στη συνέχεια εξήγησα στην Ιζαμπέλα για το πώς και γιατί ήμουν εκεί, αλλά χωρίς να προχωρήσω σε βαθιές λεπτομέρειες. Με ρώτησε αν εγώ κι η Καλλιστώ είχαμε κάνει ποτέ κάτι. Τη βεβαίωσα πως όχι. Ήταν η αδερφή μου και ενώ αναγνώριζα την ομορφιά της, ποτέ δε μπόρεσα να τη δω ως γυναίκα. Η Ιζαμπέλα με κοίταξε στα μάτια.

- Σε πιστεύω, μου είπε και τεντώθηκε προς το μέρος μου και με φίλησε απαλά στο στόμα.

Της χαμογέλασα αμήχανα. Μου χαμογέλασε κι αυτή. Της είπα ότι έχω στη διάθεσή μου μια λιμουζίνα κι αν θέλει να την πάω σπίτι της γιατί σε λίγο θα έφευγα. Με ευχαρίστησε και μου απάντησε ότι διαμένει στο ξενοδοχείο και έτσι δε θα με έβγαζε από το δρόμο μου.

Λίγο αργότερα ο Μάρτιν κάνοντας υπόκλιση, μας άνοιξε την πόρτα της λιμουζίνας. Η Ιζαμπέλα μπήκε μέσα πρώτη και την είδα να θαυμάζει τα δερμάτινα καθίσματα και την πολυτέλεια. Μπήκα κι εγώ πίσω της και είδα σε μια σαμπανιέρα με παγάκια, ένα μπουκάλι σαμπάνιας, δύο ποτήρια και ένα μήνυμα στα ελληνικά σε κίτρινο στικ χαρτί. "Σε περίπτωση που σκοράρεις με την Ιζαμπέλα"! Χωρίς να χάσω χρόνο, ρώτησα την Ιζαμπέλα αν ήθελε ένα ποτήρι και της έδειξα το χαρτί με τις ελληνικές λέξεις. Έγνεψε θετικά και με ρώτησε τι έγραφε. Της το μετέφρασα λέξη προς λέξη.

- Η φίλη σου είναι σοφή, είπε με μυστηριώδες ύφος.

Άνοιξα εύκολα τη σαμπάνια, γιατί είχα εξασκηθεί χρόνια και μας έβαλα δυο ποτήρια. Τσουγκρίσαμε και ήπιαμε κοιτώντας ο ένας την άλλη στα μάτια. Ξαφνικά το δεξί της χέρι έπιασε το αριστερό δικό μου. Ένοιωσα αμέσως την αδημονία της να μου πει κάτι και την παρότρυνα με ένα κατευναστικό βλέμμα.

- Ξέρεις; Ήσουν πολύ κύριος όταν σου έκανα μασάζ. Δεν εξέφερες γνώμες, βογκητά, ούτε και διάφορα απρεπή λόγια που έχω ακούσει κατά καιρούς. Επίσης δεν έκανες επίδειξη των προσόντων σου. Ήσουν διακριτικός και παρ όλη την κούραση σου σηκώθηκες να μου δώσεις φιλοδώρημα και μου είπες να δώσω και κάτι στον καμαρότο. Τέτοια ειλικρινή χειρονομία δεν είχα ξαναδεί. Όχι ότι δεν μου δίνουν φιλοδωρήματα. Αλλά αυτοί που το κάνουν... Ο τρόπος τους είναι υποτιμητικός.

- Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θες να μου εκφράσεις.

- Απλό! Σε ευχαριστώ!

Το χέρι της έσφιξε το δικό μου. Έγειρε αργά προς το μέρος μου κι εγώ την πλησίασα. Τα χείλη μας ενώθηκαν για μερικά μαγικά δευτερόλεπτα. Η λιμουζίνα σταμάτησε και ο Μάρτιν ανακοίνωσε ότι φτάσαμε και ρώτησε αν θέλαμε να ανοίξει την πόρτα. Κοίταξα την Ιζαμπέλα που είχε συμμαζευτεί και απάντησα ναι.

- Σ' ευχαριστώ για την όμορφη βραδιά, της είπα.

- Κι εγώ σ' ευχαριστώ, μου απάντησε.

Η πόρτα άνοιξε και ο Μάρτιν τη βοήθησε να βγει. Κατόπιν βγήκα κι εγώ και του έδωσα εκατό δολάρια. Στη συνέχεια του ευχήθηκα καληνύχτα και του είπα την ώρα που να έρθει να με πάρει την αυριανή ημέρα. Η Ιζαμπέλα είχε μπει ήδη στο ξενοδοχείο από κάποια πλαϊνή πόρτα. Απογοητευμένος ανέβηκα στο δωμάτιο μου.

Καθώς έκανα ένα μπάνιο, άκουσα την πόρτα να χτυπάει. Ξέβγαλα τις σαπουνάδες γρήγορα και φόρεσα το μπουρνούζι. Πήγα στην πόρτα και άνοιξα. Η Ιζαμπέλα πέρασε γρήγορα μέσα, κοιτώντας πρώτα αριστερά και δεξιά στους διαδρόμους. Είχε φορέσει μια κολάν βερμούδα και ένα τίσερτ, ενώ είχε αφαιρέσει το μακιγιάζ της, που δεν της ήταν απαραίτητο. Εγώ έκλεισα την πόρτα πίσω μου και στράφηκα προς αυτήν. Με πλησίασε και είδε που έτρεχε νερό από τα μαλλιά μου. Μου χαμογέλασε, έπιασε το χέρι μου και πήγαμε προς το κρεβάτι χωρίς να μιλήσουμε. Απότομα γύρισε προς το μέρος μου και με τις παλάμες της έπιασε τα μάγουλα μου, τραβώντας με για να την φιλήσω. Δεν αντιστάθηκα. Τα χείλη μας ενώθηκαν σε ένα καυτό παθιασμένο φιλί. Η γλώσσα της τινάχτηκε επιδέξια στο στόμα μου και χόρεψε με τη δική μου.

Τα χέρια της ξεκόλλησαν από το πρόσωπό μου και έλυσαν τη ζώνη από το μπουρνούζι μου. Στη συνέχεια μου το έβγαλε στα γρήγορα. Δεν είχαμε σταματήσει να φιλιόμαστε. Τα χέρια της διέτρεξαν το στομάχι μου, το σώμα της κόλλησε πάνω στο δικό μου. Ξαφνικά το δεξί της χέρι κατέβηκε και έπιασε την πούτσα μου που είχε ήδη σκληρύνει. Την έπαιξε για λίγο και μισή στιγμή αργότερα γονάτισε και την έβαλε στο στόμα της. Η γλώσσα της έπαιζε πλέον με την πρησμένη βάλανο και την ουρήθρα μου, ενώ εγώ αναστέναζα απολαυστικά. Με το δεξί της χέρι μου τραβούσε μια αργή μαλακία, ενώ το αριστερό της έπαιζε με τα αρχίδια μου.

- Σε παρακαλώ! Σταμάτα!

Εκείνη σταμάτησε και με κοίταξε. Είδα απορία στα μάτια της.

- Κοντεύω να τελειώσω, της είπα.

Προσπάθησε να συνεχίσει, αλλά την τράβηξα προς το μέρος μου.

- Ιζαμπέλα. Γιατί το κάνεις αυτό;

- Είμαι παντρεμένη και ο άντρας μου είναι στο Μεξικό, μου είπε. Μου άρεσε η αποψινή βραδιά. Διασκέδασα πολύ και είχε περάσει καιρός από την τελευταία φορά που είχα νοιώσει τόσο καλά. Θέλω να σε ευχαριστήσω.

- Οκ! Αλλά νομίζω πως πρέπει κι εγώ να κάνω κάτι.

Τα μάτια της ήταν έτοιμα να βουρκώσουν και την τράβηξα στην αγκαλιά μου. Καθώς την χάιδευα απαλά της είπα:

- Κοίτα. Αν δε θες να κάνουμε σεξ, δεν με πειράζει. Αλλά στην πατρίδα μου την Ελλάδα υπάρχει μια λέξη. "Φιλότιμο"! Δεν υπάρχει μετάφραση στα αγγλικά ή σε καμιά άλλη γλώσσα του κόσμου. Το πιο κοντινό νόημα της λέξης είναι ότι πρέπει να κρατάμε την τιμή μας και τη συνείδηση μας καθαρή. Δώσε και λάβε. Οπότε είτε θα σταματήσεις και θα φύγεις για να μην απατήσεις εντελώς τον άντρα σου ή θα μείνεις και...

- Δε θέλω να φύγω. Ο άντρας μου είναι στη φυλακή. Εγώ...

Η πούτσα μου άρχισε να πέφτει...

- Με συγχωρείς, της είπα. Γιατί είναι στη φυλακή;

Καμπανάκια άρχισαν να χτυπάνε στον εγκέφαλό μου.

- Καρτέλ ναρκωτικών.

"Βαγγελίστρα μου"! Πολλές ιδέες πέρασαν από το μυαλό μου, συνδυασμένες με ταινίες που είχα δει. Δάκρυα κυλούσαν από τα μάτια της και ράντιζαν το στέρνο μου. Προσπάθησα να της προσφέρω όποια μικρή παρηγοριά μπορούσα με κούφια λόγια και μια στοργική αγκαλιά. Αργότερα όταν άρχισε να συνέρχεται, έσκυψα και φόρεσα το μπουρνούζι μου. Με ρώτησε αν μπορούσε να μείνει μαζί μου απόψε και της απάντησα θετικά. Πήγα στο μπάνιο και φόρεσα εσώρουχο και φανέλα και γύρισα στο κρεβάτι. Εκείνη είχε ήδη ξαπλώσει και βρισκόταν κάτω από τα σεντόνια. Η βερμούδα της ήταν σε μια καρέκλα. Το ίδιο και το τισέρτ. Πήγα από την άλλη πλευρά του κρεβατιού, τράβηξα το σεντόνι και ξάπλωσα δίπλα της. Στη συνέχεια έκλεισα τα φώτα και προσπάθησα να χωνέψω ότι είχα ακούσει. Το μυαλό μου με είχε προειδοποιήσει για κάτι. Το υποσυνείδητο μου είχε αντιληφθεί ότι κάτι άλλο παιζόταν και τώρα που ήμουν ελεύθερος να σκεφτώ το κατάλαβα.

Ένοιωσα το βάρος του σώματος της να αλλάζει και να με πλησιάζει. Το χέρι της τυλίχτηκε πάνω από το στέρνο μου. Το σώμα της κόλλησε πάνω στο δικό μου. Ήταν εντελώς γυμνή. Περίμενα να μου μιλήσει. Το στόμα της βρέθηκε δίπλα στο αυτί μου.

- Συγγνώμη! Έπρεπε να σε δοκιμάσω. Να καταλάβω από τι είσαι φτιαγμένος. Με έχουν πληγώσει στο παρελθόν.

- Όποιος σε πλήγωσε του αξίζουν βασανιστήρια στην κόλαση, ψιθύρισα.

- Είμαι σίγουρη ότι βρίσκεται εκεί, μου απάντησε.

Το στόμα της δάγκωσε απαλά το λοβό του αυτιού μου και μετά άρχισε να φιλά το λαιμό μου.

- Ιζαμπέλα! Σε θέλω. Δε μπορώ να το κρύψω. Αλλά θα φύγω σε δύο ημέρες και δε θα ήθελα να κάνεις κάτι...

Τα χείλη της με σταμάτησαν. Η γλώσσα της μπήκε στο στόμα μου. Το χέρι της κατέβηκε στα σκέλια μου και άρχισε να τρίβει το καυλί μου πάνω από το εσώρουχο. Η πούτσα μου άρχισε να σκληραίνει από τα χάδια της. Όσο φιλιόμασταν παθιασμένα, τα χέρια μου κατέβασαν το εσώρουχο και με τα πόδια το έσπρωξα μακριά. Το χέρι της Ιζαμπέλας μου έπιασε την πούτσα και άρχισε να μου την παίζει γρήγορα. Ένας αναστεναγμός ξέφυγε από τα χείλη μου. Το φιλί μας σταμάτησε. Εκείνη έσκυψε προς την έτοιμη να εκραγεί πούτσα μου και την έβαλε στο στόμα της.

- Είμαι κοντά, της είπα.

Η Ιζαμπέλα όμως επιτάχυνε το ρυθμό της. Η γλώσσα της έγλειφε τη βάλανο και το χέρι της έπαιζε την πούτσα μου όλο και πιο γρήγορα. Το σώμα μου άρχισε να τρέμει. Μια κραυγή καύλας έφυγε από το στόμα μου και άρχισα να χύνω. Η Ιζαμπέλα συνέχιζε να μου την παίζει και κατάπινε το σπέρμα μου. Αφού είχα τελειώσει δυνατά και η πούτσα μου άρχισε να πέφτει, αυτή συνέχιζε το θεάρεστο έργο της. Την έπιασα και την τράβηξα προς το μέρος μου. Τη φίλησα στο στόμα με πάθος. Τη γύρισα ανάσκελα και βρέθηκα από πάνω της.

Άρχισα να την φιλάω στο λαιμό και κατέβαινα σιγά-σιγά προς τα κάτω. Χούφτωσα με τα χέρια μου τα μικρά βυζάκια της και βρήκα δύο σκληρές καυλωμένες ρόγες. Αμέσως το στόμα μου φυλάκισε τη μια ενώ το χέρι μου έπαιζε με την άλλη. Πρώτη φορά στη ζωή μου πιπίλιζα τόσο μεγάλη θηλή και στάθηκα αρκετή ώρα εκεί. Πότε στη μία και πότε στην άλλη. Όσο τη φιλούσα, αναστέναζε και το στομάχι της ανεβοκατέβαινε. Το χέρι μου κατέβηκε επιδέξια στο μουνάκι της που ήταν τελείως αποτριχωμένο. Με τον αντίχειρα έτριψα την κλειτορίδα της και μετά χώρισα τα μουνόχειλα της απαλά. Υγρά κυλούσαν και ο δείκτης με τον μέσο εισχώρησαν εύκολα μέσα της. Εκείνη αναστέναξε πιο δυνατά. Τα δάχτυλά μου έμπαιναν και έβγαιναν αργά μέσα της, στον ίδιο ρυθμό που η γλώσσα μου έπαιζε με τη μια θηλή της. Ένιωσα τη λεκάνη της να κινείται ταυτόχρονα με τα δάχτυλα μου. Το στόμα μου φυλάκισε και άρχισε να ρουφά τη θηλή που βασάνιζα εκείνη τη στιγμή και τα δάχτυλά μου κινήθηκαν πιο γρήγορα μέσα της. Τα χέρια της μου έπιασαν την πλάτη και βόγκηξε από καύλα. Μισό λεπτό αργότερα άρχισε να χύνει.

Απότομα έβγαλα τα δάχτυλα μου, έσκυψα και τα αντικατέστησα με τη γλώσσα μου. Την έχωσα όσο πιο βαθιά στο μουνάκι της μπορούσα και άρχισα να γλείφω και να ρουφάω με μανία. Μου φώναξε ότι χύνει και τράβηξα τη γλώσσα μου για να την βάλω πάνω στην κλειτορίδα της που ήταν σκληρή σαν πέτρα. Αφού τη φίλησα απαλά για λίγο, την ξαναέβαλα μέσα στο μουνάκι της. Υγρά έτρεχαν από μέσα της και απολάμβανα να τα ρουφάω. Η πούτσα μου είχε ξαναπάρει τα πάνω της και όταν ένοιωσα τον τελευταίο σπασμό της. Σύρθηκα πάνω της και έχωσα την πούτσα μου μέσα της. Η Ιζαμπέλα για μια ακόμη φορά βόγκηξε δυνατά. Βρήκα το στόμα της για να της δώσω τη γεύση των υγρών της και άρχισα να κινούμε αργά μέσα της. Συνεχίσαμε έτσι για κανένα δεκάλεπτο. Η πούτσα μου πλέον ήταν σκληρή σα σίδερο.

Βγήκα από μέσα της και τη γύρισα ανάποδα. Το καυλί μου βρήκε εύκολα το ανοιχτό μουνάκι της και άρχισα να την γαμάω πισωκολλητά. Σε αυτή τη στάση ο ρυθμός μου επιταχύνθηκε. Ένοιωσα το χέρι της να βρίσκει τα αρχίδια μου και να τα μαλάζει. Το μαξιλάρι έπνιγε τις κραυγές καύλας. Ο ρυθμός μου εντάθηκε. Το μουνάκι της συσπάστηκε. Πέρασα το χέρι μου μπροστά και της έτριψα την κλειτορίδα. Καθώς έχυνε δυνατά πάνω στην πούτσα μου, άρχισα να κινούμαι όλο και πιο γρήγορα μέσα της. Ένα λεπτό αργότερα τράβηξα έξω την πούτσα μου και έχυσα πάνω στην πλάτη και στον κώλο της. Αλλά δε σταμάτησα. Γονάτισα και έβαλα τη γλώσσα μου ξανά στο μουνάκι της.

- Σταμάτα, μου είπε.

- Γιατί;

- Γιατί με κάνεις και τινάζομαι. Είναι πολύ ερεθισμένη η περιοχή.

Σταμάτησα και έπεσα δίπλα της. Με φίλησε στο στόμα απαλά.

- Πρέπει να καπνίσω. της είπα.

- Οκ, αλλά όχι εδώ. Βγες στο μπαλκόνι.

Βρήκα τα τσιγάρα μου, άνοιξα τη μπαλκονόπορτα και βγήκα έξω να απολαύσω το δηλητήριο που τόσο χρειαζόμουν. Όταν ξαναμπήκα στο δωμάτιο, την είδα που είχε αποκοιμηθεί. Χαμογέλασα και ξάπλωσα δίπλα της χωρίς να την ξυπνήσω. Το άλλο πρωί ξύπνησα μόνος μου. Πάνω στο κομοδίνο ήταν ένα σημείωμα και ένα στυλό:

"Άμα θέλεις, συνεχίζουμε σήμερα το βράδυ όταν γυρίσεις από το γάμο. Φιλιά Ιζαμπέλα".
Copyright protected OW ref: 178155Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.