Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Sugar Mama (2ο μέρος)

Η ζωή συνεχιζόταν και όλοι περνούσαν καλά. Η Έρη με το Μανώλη και η Άννα με τον Βίκτορα κάνανε ότι δεν είχαν κάνει σε όλη τους τη ζωή. Και δεν αναφέρομαι στην μικρή ζωή των δύο ανδρών, το πολύ 22 χρονών ο καθένας τους, αλλά οι μεγαλύτερες κυρίες είχαν τα χρονάκια τους. Και κατά τις προσωπικές τους ομολογίες ποτέ δεν είχαν ξεφύγει τόσο πολύ στη ζωή τους. Το ωραίο είναι ότι ξέφευγαν και τους άρεσε. Η Έρη είχε ξανανιώσει και η Άννα ένιωθε ότι ξαναπερνάει μια νέα φοιτητική περίοδο. Προς επίρρωση αυτού γράφτηκε και παρακολουθούσε συστηματικά μαθήματα γλυπτικής. Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας.

Τις πρόσφατες εμπειρίες της τις εμπιστεύτηκε σε μια νέα κοπέλα γύρω στα 25, συμμαθήτριά της στη σχολή, πίνοντας ένα μεσημεράκι το καφεδάκι τους στο Κολωνάκι.

- Τι να σου πω Μάρω μου, περνάω μια νέα φάση νεότητας στη ζωή μου.

- Δηλαδή;… τι έγινε ρε Άννα, πες και σε εμάς μπας και περάσουμε κι εμείς καλά.

Της εξιστόρησε τα τεκταινόμενα και η Μάρω έμεινε με ανοιχτό το στόμα. Είχε άπειρες ερωτήσεις να της κάνει αλλά το μόνο που ξεστόμισε ήταν.

- Πολύ μονοφαγού μας προέκυψες. Κάνε κάτι και για μας βρε κοπέλα μου. Έχω να δω χαρά στα μπούτια μου ενάμιση χρόνο τώρα. Και είναι φανερό ότι δεν μου αρέσει να ξενοπηδιέμαι με τον κάθε πέφτουλα που συναντάω. Θα ήθελα και εγώ ένα “μωρό” να με παίρνει με πάθος και να του αρέσει, να μην το κάνει μόνο για να αφήσει τα ζουμιά του και εγώ να μη χαίρομαι.

- Σε καταλαβαίνω ρε Μάρω και όσο σκέφτομαι ότι δεν είσαι και παντρεμένη. Θα στα γνωρίσω τα αγόρια μας αλλά πρέπει να μιλήσω και με τη φίλη μου την Έρη. Αυτή είναι η Αρχηγός.

Δυο μέρες μετά συναντήθηκαν στο ατελιέ. Είχαν να κάνουν γυμνό. Μοντέλο ένα όμορφο αγόρι αλλά έκανε μπαμ ότι την κουνούσε την αχλαδιά. Όταν τελείωσαν ο πιτσιρικάς κόλλησε στην ανδροπαρέα της τάξης και έφυγαν για ένα καφεδάκι. Τα δύο κορίτσια πήγαν Σύνταγμα και ανέβηκαν στο υπερώων μεγάλου καταστήματος για μια βάφλα στα δύο και καφέ. Η Άννα ανακοίνωσε ότι κλείστηκε το ραντεβού και όποτε θέλει η Μάρω μας μπορεί να γνωρίσει τα αγόρια μας.

Ο Μανώλης δεν είχε πατήσει στο Πανεπιστήμιο ούτε μια ώρα. Το ίδιο και ο Βίκτορας. Ζούσαν σαν ζιγκολό των δυο γυναικών χωρίς να το καταλαβαίνουν. Τα παιδιά περνούσαν καλά, αλλά η Έρη σκεφτόταν πλέον αν είχε δικαίωμα σ’ αυτή τη χαρά. Είχε κάνει μαζί του μια κουβέντα, τι θα γίνει με το μέλλον του, πότε υπολογίζει να τελειώνει με το Πανεπιστήμιο κλπ, κλπ. Ο Μανώλης δεν είχε τις απαντήσεις. Η Έρη, ξέροντας τι ετοιμάζει η Άννα, ζήτησε από το Μανώλη να τους συστήσει ακόμα ένα αγόρι. Ο Μανώλης της σύστησε το Σπύρο. Ένα ψηλό και πολύ αδύνατο αγόρι, 23ων ετών. Εκείνη την εποχή ο Σπύρος ετοιμαζόταν για το πτυχίο του και έγραφε την πτυχιακή του. Αυτό σημαίνει ότι είχε κάποιο χρόνο στη διάθεσή του. Ο Μανώλης του είχε κάνει ένα πρόλογο για την κατάσταση και ο Σπύρος είχε δεχτεί. Η Έρη τον κάλεσε στο γραφείο της και τον ρώτησε για τη διπλωματική του και στη συνέχεια τον πήρε σπίτι της για να τον δοκιμάσει.

Πήγαν στην πισίνα μαζί και η Έρη του είπε ότι θέλει να κάνει γυμνή τη βουτιά της. Ο Σπύρος την ακολούθησε και έβγαλε τα ρούχα του, όλα του τα ρούχα. Α! πρέπει να πω ότι ο Σπύρος δεν ήταν το άβγαλτο χωριατάκι που δεν ήξερε που πατάει και που πηγαίνει. Όταν τον είδε γυμνό η Έρη θαύμασε το μέγεθός του. Μια τεράστια πούτσα να κρέμεται πάνω από τα καλοξυρισμένα αρχίδια του. Άτριχος ο νέος με τεράστια προσόντα. Η Έρη τον δοκίμασε, στην κυριολεξία και τον ενέκρινε. Την πήρε άγρια με πάθος και ένταση. Το αχ του οργασμού της ήταν δυνατό και έβγαινε από το βάθος του κορμιού της.

Η Έρη ανέλαβε να οργανώσει ένα δείπνο για να γίνουν οι γνωριμίες. Ήρθαν όλοι και όλες φιγουρίνια. Ακόμα και η Μάρω φύσαγε. Του Μανώλη του γυάλισε η Μάρω από την πρώτη στιγμή που την είδε και αμέσως κόλλησε μαζί της. Αλλά τι να πει και πώς να το πει; Η Έρη με τη μεγάλη της εμπειρία το έπιασε στον αέρα. Ήταν πλέον ένα χρόνο μαζί και τον διάβαζε αμέσως. Τον πλησίασε και του είπε να κάνει παιχνίδι με τη Μάρω. Την είδε με απορία, αλλά η Έρη τον προέτρεψε.

- Μανώλη αν σου αρέσει μην κωλώσεις, την κάλεσα για σένα.

Το βράδυ συνεχιζόταν. Το φαΐ υπέροχο και το κρασί ακόμα καλύτερο. Ο Σπύρος κάθισε από τα δεξιά της Έρης, αριστερά της ο Μανώλης. Αλλά δίπλα στο Μανώλη ήταν η Μάρω. Από την άλλη μεριά κάθισε η Άννα και δίπλα της ο Βίκτορας. Το δείπνο ολοκληρώθηκε και οι κοπέλες μάζεψαν το τραπέζι. Η Έρη πήρε τον Σπύρο και αποσύρθηκε στη βιβλιοθήκη δίπλα στην τραπεζαρία και άρχισαν το μπαλαμούτι. Η Άννα το ήξερε και είπε στους άλλους, τη Μάρω, το Βίκτορα και το Μανώλη να κάνουν ησυχία. Σε λίγο υγροί ήχοι γέμισαν το χώρο. Η Μάρω σκύβει στην Άννα και της ψιθυρίζει

- Πολύ με καυλώνει αυτό που ακούω.

Ο Βίκτορας της κάνει νόημα να πάνε να κάνουν μάτι. Η Άννα τον ακολουθεί. Η Μάρω στήνεται και πίσω της ο Μανώλης. Η Μάρω βλέπει το λεπτό κορμί του Σπύρου με την ψωλάρα του να χώνεται στο κορμί της Έρης και απογειώνεται. Πέφτει στα 4 και κρυμμένη κάνει μάτι. Στην αρχή ντρέπεται αλλά στη συνέχεια βάζει δαχτυλάκι και χαϊδεύει τη μούνα της. Ο Βίκτορας την έχει βγάλει και την παίζει στον κώλο της Άννας που έχει σηκώσει το φουστανάκι της. Η Μάρω στα 4 συνεχίζει να κάνει μάτι και νιώθει το Μανώλη να την αγκαλιάζει και νιώθει το καυλί του να της χαϊδεύει τον κώλο πάνω από το βρακάκι της. Ο Μανώλης της τραβάει τη σέλα από το βρακάκι πάνω στο κωλομάγουλο και της ακουμπάει το πουτσοκέφαλο στην είσοδο του μουνιού της. Γυρνάει και τον βλέπει με βλέμμα καυλωμένης επιδοκιμασίας. Την αγκαλιάζει και γλιστράει μέσα της. Ένα αχνό αχ ξεφεύγει από το στόμα της και το ζευγάρι αρχίζει να παράγει ήχους καύλας.

Η Μάρω, ουσιαστικά αγάμητη κάμποσους μήνες, έχει ξετρελαθεί με την εισβολή του Μανώλη στη «ζωή» της. Μόλις τη χύνει γυρίζει και του δίνει ένα μακρόσυρτο γλωσσόφιλο όλο καύλα. Ο Μανώλης ανταποκρίνεται. Όπως ήταν αγκαλιασμένοι η Μάρω γονατίζει και τον παίρνει στο στόμα της. Δεν τους νοιάζει τι γίνεται γύρω τους. Αν την Έρη την παίρνει ο Σπύρος από κώλο και βογκάει σα γελάδα που γεννάει και αν η Άννα έχει στηθεί στα τέσσερα και ο Βίκτορας της λέει πόσο καλά του έχει στηθεί όσο τη γαμάει με ένταση.

- Χύνω μάνα μου… φωνάζει ο Βίκτορας.

- Χύσε μου τη μουνάρα, χύσε με, γέμισέ με, απαντάει η Άννα.

- Ελάτε όλοι εδώ μαζί μας, θέλω να σας βλέπω να γαμιέστε και να καυλώνουμε.

Η Άννα με το Βίκτορα, σύρθηκαν στο δωμάτιο και ξάπλωσαν τον ευρύχωρο καναπέ που ήταν κοντά τους. Ο Μανώλης με τη Μάρω δεν φάνηκαν. Είχαν φύγει και είχαν πάει στο μέσα δωμάτιο που είχε κρεβάτι κανονικό και συνέχιζαν να γαμιούνται. Το πάνω χέρι το είχε η Μάρω. Ανάποδη καουμπόισσα και έσερνε το μουνί της στην καυλωμένη πούτσα του Μανώλη. Είχε βρει την στάση της. Η κλειτορίδα της και η μουνότρυπά της σερνόταν πάνω στο σκληρό και ντούρο κορμό της πούτσας του Μανώλη.

- Μη χύσεις Μανώλη μου. Όχι τώρα αγόρι μου, αχ, φτάνω αγορίνα μου, φτάνω, χύνω…

και με ένα μακρόσυρτο “χύνω” σήκωσε λίγο τη λεκάνη της και τον πήρε μέσα της. Να νιώσει και ο Μανώλης τον σπασμό του οργασμού της. Μόλις την ένιωσε να τελειώνει τα άφησε και αυτός μέσα της. Πήγαν στο μπάνιο και έκαναν ένα γρήγορο ντουζάκι και πήγαν να συναντήσουν τα άλλα δύο ζευγάρια. Όταν μπήκαν στη βιβλιοθήκη η εικόνα που συνάντησαν ήταν απίστευτη. Την Άννα, σε στάση εμβρύου, τη γαμούσε από κώλο ο Σπύρος, ενώ στα κωλομάγουλα του Σπύρου είχε χύσια από τον Βίκτορα που ήταν ξέπνοος και πεσμένος ανάσκελα πίσω από τον κώλο του Σπύρου. Η Έρη, θεά, ξαπλωμένη σε μια τεράστια δερμάτινη πολυθρόνα χάιδευε τη μούνα της και απολάμβανε το θέαμα. Μόλις μπήκε και το άλλο ζευγάρι σηκώθηκε πήγε μπροστά τους και τους ρώτησε με σιγανή φωνή.

- Όλα καλά;

- Τέλεια, σε ευχαριστώ Έρη μου.

- Μανώλη εσύ τι λες;

- Καλύτερα δε γίνεται, της είπε και σκύβοντας της έδωσε ένα φιλί στα χείλη με μια αγκαλιά.

Όλοι πήγαν σπίτια τους να κοιμηθούν Τα δύο αγόρια, Βίκτορας και Σπύρος, έφυγαν μαζί. Η Άννα μόνη της και τα δυο μας πιτσουνάκια αγκαλιασμένα πήγαν στο αυτοκίνητο της Μάρως και κατηφόρισαν στο σπίτι της.




Copyright protected OW ref: 178152



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).