Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας, ήθελα εδώ και πολύ καιρό να γράψω τις ιστορίες μου και επιτέλους βρήκα το χρόνο. Το σκηνικό που θα σας διηγηθώ έγινε πριν 5 χρόνια. Τα είχα με τη Στέλλα, 1.68 ύψος, 50 κιλά, με έναν ωραίο κώλο, βυζάρες, ξανθό μαλλί και ένα καυλιάρικο προσωπάκι. Εγώ από την άλλη είμαι 1.83, 87 κιλά, με γυμνασμένο σώμα, καστανός. Τα είχαμε για 3 μήνες. Ως ζευγάρι τα πηγαίναμε πολύ καλά αλλά η σεξουαλική ζωή ήταν μουντή.

Ένα βράδυ ήταν να βγούμε να τα πιούμε αλλά μου το ακύρωσε γιατί η κολλητή της μόλις είχε χωρίσει και δεν ήταν καλά, οπότε μάζεψα την παρέα μου και βγήκαμε έξω. Κατά τις 4 τα ξημερώματα και καθώς γυρνούσαμε από την έξοδο, είδαμε τη Στέλλα να βγαίνει από ένα αυτοκίνητο ενός άντρα γύρω στα 45. Έμοιαζε ταλαιπωρημένη, με ανακατεμένα τα μαλλιά της, έβαζε βιαστικά τα παπούτσια της και είχε χαλάσει το βάψιμο της. Απευθείας καταλάβαμε ότι μου τα φόραγε. Είχα αναστατωθεί άσχημα με αποτέλεσμα να πάω να μείνω το σπίτι του φίλου μου. Καθώς περνούσε το βράδυ δε μπορούσα να ξεχάσω το σκηνικό, σκεφτόμουνα να την πάρω τηλέφωνο για εξηγήσεις αλλά συνέχεια το απέρριπτα, απλά έπρεπε να πάρω εκδίκηση.

Την επόμενη μέρα και με αρκετά νεύρα μίλησα με τους φίλους μου για το πώς έπρεπε να το εκμεταλλευτώ. Μιλώντας για αρκετή ώρα βρήκαμε μια λύση που άρεσε σε όλους. Να τη γαμήσουμε όλοι.

Το ίδιο βράδυ κάλεσα την Στέλλα σπίτι προσπαθώντας να ακούγομαι φυσιολογικά σα να μην τρέχει τίποτα. Περιμένοντας να έρθει σπίτι προσπαθούσα να σκεφτώ πως θα γίνει όλο το σχέδιο. Όπως καθόμουν χτύπησε η πόρτα. Πήγα, άνοιξα, ήταν η Στέλλα. Με φίλησε στο στόμα και πέρασε μέσα. Δεν άντεξα και την ρώτησα με ειρωνικό ύφος πως ήταν η φίλη της. Μου απάντησε "καλύτερα" και άρχισε να μου λέει και καλά για εχθές πως τα πέρασε με τη φίλη της. Όπως μίλαγε την έπιασα από το λαιμό και τη φίλησα με πάθος μια που θα ήταν η τελευταία φορά. Την ξάπλωσα στο κρεβάτι, της έπιασα τα χέρια πάνω από το κεφάλι και σιγά-σιγά τη φιλούσα στο λαιμό. Δίπλα στο κομοδίνο είχα σκεφτεί να βάλω ένα σχοινί. Το άρπαξα και της έδεσα τα χέρια χωρίς να σταματήσω να την φιλάω. Ξαφνικά γυρνά στα 4 και αρχίζει να μου λέει ότι με θέλει μέσα της. Χάρηκα, σκέφτηκα ότι θα είναι πιό εύκολο το σχέδιο.

Άρχισα και της κατεβάζω το τζιν σιγά-σιγά, αποκαλύπτοντας τον τέλειο κώλο της με το κόκκινο στρινγκ που φορούσε. Ήταν τόσο τέλεια η θέα που άρχισα και το σκεφτόμουν ξανά. Άρχισα να της φιλάω την πλάτη βρίσκοντας ευκαιρία να κάνω αναπάντητη στα παιδιά μιας που δεν κοιτούσε, το άφησα στην άκρη. Πήγα να της κατεβάσω το στρινγκ που είχε γίνει μούσκεμα από τα υγρά της και με σταμάτησε λέγοντάς απλά να το παραμερίσω. Της είπα να περιμένει να πάω να φέρω προφυλακτικό για να συνεχίσουμε. Πήγα στο μπάνιο πήρα ένα και πήγα κι άνοιξα την εξώπορτα να μπουν τα παιδιά. Είχαν έρθει 4 από τους 7. Τους είπα να περάσουν με ησυχία και να πάνε στην κρεβατοκάμαρα. Μόλις μπήκαν χάζεψαν από τη θέα της κωλάρας, έβγαλαν τα ρούχα τους και περικύκλωσαν τη Στέλλα.

Μόλις τους είδα έμεινε σαστισμένη φωνάζοντας τι γίνεται, να τη λύσουμε και ότι έχουμε τρελαθεί τέλειως. Ο κολλητός μου την χαστούκισε για να βγάλει το σκασμό. Την πιάσανε και της έβγαλαν τα ρούχα. Είχε τα τέλεια βυζιά μια ροζ κωλότρυπα και ένα τέλεια ξυρισμένο μουνί. Πρώτη φορά την έβλεπα τελείως γυμνή. Πήραμε ένα κινητό και το βάλαμε να καταγράφει το συμβάν. Μόλις συνήλθε από το χαστούκι άρχισε να χτυπιέται λέγοντάς να την λύσουμε και για ποιό λόγο το κάνουμε αυτό. Πήγα μπροστά και τη μπούκωσα με την ψωλή μου λέγοντάς της ότι την είδα εχτές το βράδυ. Γούρλωσε τα μάτια της και μούγκρισε. Την έπιασα από τα μαλλιά και άρχισα να της γαμάω όσο πιό δυνατά μπορούσα το στόμα. Πνιγόταν και δάκρυσε.

Μετά από 7 λεπτά τσιμπούκι έχυσα μέσα στο λαρύγγι μια μεγάλη ποσότητα σπέρμα. Πριν προλάβει να μιλήσει τη μπούκωσαν ξανά. Πήγα από πίσω της και άρχισα να της γλείφω τις τρύπες. Ήταν τόσο γευστικά τα υγρά της που δε μπορούσα να σταματήσω. Κάποια στιγμή άρχισε να έχει σπασμούς και να χύνει μέσα στη μούρη μου. Μόλις ηρέμησε σηκώθηκα και ακούμπησα τον πούτσο μου στη σούφρα της. Μόλις κατάλαβε τη θα έκανα κουνιόταν αρνητικά και μούγκριζε δυνατά. Ο κολλητός μου της έριξε άλλο ένα δυνατό χαστούκι για να βγάλει το σκασμό. Έτσι βρήκα την ευκαιρία και μπήκα απότομα από τον κώλο. Ήταν στενός, μάλλον δεν είχε ξανά γαμηθεί από εκεί.

Άρχισε και φώναζε από πόνο και έκλαιγε με λυγμούς. Όπως τη γαμούσα, άρχισα και έβλεπα αίμα, οπότε κατάλαβα ότι την έσκισα. Η Στέλλα είχε λιποθυμήσει από τον πόνο. Έχυσα μέσα της και πήγα κι έκατσα πίσω στον καναπέ μέχρι να τη γαμήσουν οι άλλοι. Ξάπλωσε ο ένας και την έσυρε από επάνω του. Της τον έχωσε στο μουνί και πήγε άλλος και της τον έχωσε από τον κώλο. Τη γαμούσανε όσο πιό γρήγορα μπορούσαν. Έχυσαν μέσα της και πήγαν στην άκρη για να πάρουν οι υπόλοιποι σειρά. Αυτό συνεχίστηκε 1 ώρα περίπου. Αφού είχαν τελειώσει όλοι και κάναμε τσιγάρο συνήλθε και η Στέλλα δίχως να καταλαβαίνει τι γίνεται. Άρχισε να φωνάζει και να παρακαλάει λέγοντάς ότι πονάει πολύ, ότι δεν αντέχει άλλο και ότι λυπάται. Πήγα μπροστά της και τις είπα ότι σε λίγο θα λυπάται και ότι την ήθελα ξύπνια για τη συνέχεια.

Είπα στον ένα να την ξανά μπουκώσει και σε έναν άλλον να ξαπλώσει. Της τον έβαλε. Πήγα εγώ με τον κολλητό μου από πίσω της. Άρχισε να κλαίει πάλι. Ακουμπήσαμε τις ψωλές μας στη κωλοτρυπίδα της και μπήκαμε απότομα μέσα. Τη γαμούσαμε για 30 + λεπτά. Τη χύσαμε μέσα και σηκωθήκαμε να ντυθούμε. Άρχισε να κλαίει και να μαζεύεται. Όσο ντυνόμουν της είπα αύριο που θα γυρίσω να έχει εξαφανιστεί και ότι άμα το μιλήσει πουθενά για αυτό θα δημοσιεύσουμε το βίντεο. Ντύθηκα και πήγα να φύγω, έριξα μια τελευταία ματιά και την είδα να είναι μαζεμένη στη πλάτη του κρεβατιού με το μουνί της να στάζει σπέρμα και από το κώλο της να τρέχει σπέρμα με αίμα. Την είχα λυπηθεί αλλά το είχα εξηγηθεί από την αρχή ότι δε θέλω το κέρατο.

Την επόμενη μέρα Όταν γυρνούσα σπίτι, εκείνη τη στιγμή έφευγε και ίσα-ίσα περπατούσε. Με κοίταξε και συνέχισε το δρόμο της.

Αυτή ήταν η ιστορία ελπίζω να σας άρεσε. Είναι αληθινή μέχρι το σπίτι του κολλητού μου. Εκεί απλά την πήρα τηλέφωνο και χωρίσαμε. Όλο το άλλο σκηνικό το ονειρεύτηκα το ίδιο βράδυ.




Copyright protected OW ref: 178151



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.