Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η σχέση μου με τον Πάνο είναι εντελώς απελευθερωμένη τουλάχιστον στο σεξουαλικό κομμάτι. Έχουμε αφήσει τους εαυτούς μας να αναζητήσουν την απόλυτη ευχαρίστηση μέσα από το σεξ και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε συζητήσει όλες τις κρυφές επιθυμίες που μπορεί να περάσουν από το μυαλό μας. Ένα μπουκάλι κρασί, χαλαρή κουβεντούλα στο μπαλκόνι και μέσα από τις ερωτικές μας φαντασιώσεις δεν άργησε να πέσει στο τραπέζι η κουβέντα για σεξ μπροστά σε άγνωστους ματάκηδες. Δεν διστάζω να παραδεχτώ πως την ιδέα την είχα εγώ καθώς πάντα με καύλωνε το γεγονός ότι μπορεί κάποιος να με κοιτάει την ώρα που πηδιέμαι.

Εφόσον είδα πως ο Πάνος ήταν ανοικτός σε ένα τέτοιο γεγονός πήρα τις πρωτοβουλίες μου. Από την επόμενη κιόλας ημέρα έψαξα τους καταλόγους για τις καλύτερες αίθουσες ΧΧΧ ταινιών στην Αθήνα. Καθαρές, λουξ καταστάσεις και φυσικά όχι σε πολυσύχναστα μέρη για ευνόητους λόγους. Η επιλογή ήταν δύσκολη όμως το είχα πλέον αποφασίσει. Θα έκανα ένα δώρο στον εαυτό μου και φυσικά θα χάριζα μία απίστευτη φαντασίωση στο αγόρι μου. Κάπου εδώ ξεκινάει το στόρι για ένα από τα πιο αξέχαστα γαμήσια υπό το βλέμμα άγνωστων ματάκηδων.

Ήταν απόγευμα Παρασκευής και είχα προαναγγείλει βραδινή έξοδο στον Πάνο. Είχα ξεκινήσει να ντύνομαι από νωρίς και του είπα να περάσει από το σπίτι να με πάρει γύρω στις 20:00 και εκεί θα αποφασίζαμε για τον τελικό μας προορισμό. Σας πρόφαση έδειχνε ιδανική για να μην τον κάνω να υποψιαστεί τίποτα. Είχα βάλει το μαύρο δαντελωτό μου φορεματάκι, αυτό με το σκίσιμο μέχρι τη μέση αλλά αυτή τη φορά από μέσα δεν υπήρχε εσώρουχο. Ήμουν έτοιμη για όλα και δεν υπήρχε καιρός για χάσιμο. Άλλωστε θα καύλωνε ακόμα περισσότερο τον Πάνο ένα τέτοιο γεγονός. Ζαρτιέρες και κάλτσες μέχρι το μπούτι ήρθαν να ολοκληρώσουν το πρόστυχο ντύσιμο που έβαλα στο μυαλό μου για την περίσταση.

Το κουδούνι χτύπησε στην ώρα του. Ο Πάνος ανυποψίαστος για το τι τον περιμένει στάθηκε αποσβολωμένος στην είσοδο της πόρτας κοιτώντας με από την κορυφή ως τα νύχια.
-Είσαι σίγουρη ότι θέλεις να βγούμε απόψε; Ήταν τα λόγια που πρόλαβε να βγάλει πριν με βουτήξει στην αγκαλιά του. Με φίλησε παθιασμένα και έβαλε τα χέρια του κάτω από το στενό μου φόρεμα σφίγγοντας τα κωλομέρια μου. Του σηκώθηκε αμέσως και το κατάλαβα την ώρα που ξεκούμπωσε βιαστικά το παντελόνι του για να με πάρει από πίσω. Ανταποκρίθηκα στις ορέξεις του. Τον βοήθησα να κατεβάσει το παντελόνι του και έσκυψα να φιλήσω τον πούτσο του. Ήταν πια αρκετά σκληρός και στο στόμα μου έτρεξαν κάποια γλυκά υγρά. Μέχρι εκεί όμως! Τον έσπρωξα ευγενικά προς τα πίσω και του θύμισα πως δεν θα τελείωνε τόσο γρήγορα η αποψινή μας βραδιά. Τον κέρασα ένα κρασάκι στο σαλόνι και φύγαμε για την έκπληξη που ετοίμαζα μέρες τώρα.

Οδήγησα προς άγνωστη για τον Πάνο κατεύθυνση χωρίς να δώσω καμία πληροφορία για το τι θα ακολουθούσε. Πάρκαρα το αυτοκίνητο στον πλαϊνό δρόμο και προχωρήσαμε προς την είσοδο του σινεμά. Μπροστά στον κισσέ είδα τον Πάνο να αλλάζει χρώμα από την αμηχανία του αλλά η σκέψη τον είχε ανάψει για τα καλά. Πήρα τα εισιτήρια και δύο προφυλακτικά που μας έδωσε ο ταμίας και προχωρήσαμε στον διάδρομο. Ο φωτισμός στο όριο του σκοταδιού με πλευρικές κόκκινες απλίκες να μας δείχνουν το δρόμο προς την αίθουσα. Κατεβήκαμε τα πρώτα σκαλιά και ένιωθα την καρδιά μου να χτυπάει έντονα. Δεν είχα ξαναβρεθεί σε παρόμοιο μέρος και ένιωθα άβολα. Ο Πάνος με κρατούσε από το χέρι αλλά τα σκαλοπάτια ήταν στενά με αποτέλεσμα να έρχομαι σε επαφή με άντρες που ανέβαιναν και μου έμοιαζαν αναψοκοκκινισμένοι. Παρακάμψαμε την κουρτίνα της εισόδου και βρεθήκαμε στην αίθουσα. Πιάσαμε δύο θέσεις στην άκρη για να αποφύγουμε τα αδιάκριτα βλέμματα, όσο φυσικά αυτό ήταν δυνατό. Υπήρχαν καμία εικοσαριά άτομα διάσπαρτα στον χώρο και όλοι κρατούσαν την πούτσα τους στο χέρι παίζοντάς τον με μανία στον ρυθμό του έργου. Βλέπεις στην οθόνη μία ξανθιά έπαιρνε δύο μπρατσωμένους άντρες χωρίς κανέναν δισταγμό. Εγώ γιατί να έχω!

Μόλις κάτσαμε πήρα το χέρι του Πάνου και το έβαλα να χαϊδέψει το μουνάκι μου. Ήθελα να δει πόσο υγρή ήμουν και να τον απελευθερώσω από τα ταμπού του. Ξεκούμπωσα το παντελόνι του, έβγαλα έξω τον πούτσο του και άρχιζα να του τον παίζω με αργές κινήσεις. Τα έκανα όλα τόσο φυσικά σαν να μην ήταν κανένας άλλος κοντά μας. Στην πραγματικότητα ήμασταν το επίκεντρο του θέματος στην αίθουσα. Όλοι είχαν γυρίσει και μας κοίταζαν, παίζοντας τον πούτσο τους για πάρτι μας. Ήμουν η μοναδική γυναίκα στο σινεμά και μου άρεσε.

Ο Πάνος έβγαλε τα δάκτυλά του από το μουνάκι μου και μου τα έδωσε να τα γλύψω. Τα υγρά μου ήταν τόσο γλυκά που δεν δίστασα να γλύψω όλα του τα δάκτυλα με μανία. Τον είχα φτάσει στα όριά του. Με σήκωσε και πήγαμε προς τις καμπίνες που υπήρχαν στα πλάγια της αίθουσας. Μικρά δωματιάκια το ένα δίπλα στο άλλο για αυτούς που ήθελαν να συνεχίσουν τη δουλειά τους μακριά από τα βλέμματα των υπολοίπων. Κάποιοι δεν δίστασαν να μας ακολουθήσουν για να δουν τη συνέχεια. Ο Πάνος τράβηξε πίσω του την πόρτα της καμπίνας δηλώνοντας που δεν είχε τη διάθεση να με μοιραστεί με κανέναν. Για τους υπόλοιπους έμειναν τα τζαμάκια από τις πλαϊνές καμπίνες όπου διακριτικά μπορούσαν να παρακολουθούν το γαμήσι που θα συνέβαινε.

Χωρίς να το συνειδητοποιήσω βρέθηκα σκυμμένη μπροστά από τον Πάνο που με χτυπούσε με το παπάρι του στον κώλο. Έτριψε την κλειτορίδα μου με τα δάκτυλά του και έχωσε τον πούτσο του με δύναμη μέσα μου. Μου άρεσε πολύ η αίσθηση ότι κοιτούσαν όλοι αυτοί από το παραθυράκι ψηλά στην καμπίνα και τον έπαιζαν χωρίς να ενοχλούν. Ο Πάνος μου έριχνε κανέναν χαστούκι στα κωλομέρια και αυτό τους έφτιαχνε ακόμα περισσότερο. Γύρισα να κάτσω επάνω του καθώς ένιωθα ότι κόντευε να τελειώσει. Είχε σκληρύνει πολύ ο πούτσος του και σε κάθε μου κίνηση πεταγόταν όρθιος.

Γύρνα να τα πιεις όλα μου είπε και έσκυψα κατευθείαν πάνω από το καυλί του. Με έχυσε με δύναμη στο στόμα και φυσικά ήταν τόσο ωραία που άρχισα να γλύφω τα αρχίδια του βάζοντάς τα ολόκληρα στο στόμα μου. Την ίδια ώρα είχα σκύψει στα τέσσερα για να περιποιηθώ τον Πάνο αφήνοντας το καλύτερο θέαμα για τους υπόλοιπους στο τζάμι. Μάλλον θα έχυσαν πολλοί ακόμα εκείνη τη στιγμή. Ο Πάνος σηκώθηκε, έκλεισε το κουρτινάκι και με άφησε να ετοιμαστώ με την ησυχία μου. Απόλαυσε κάθε στιγμή από αυτό το γαμήσι. Βγήκαμε από την καμπίνα, περάσαμε μπροστά από τις άγνωστες φάτσες που μας έπαιρναν μάτι για αρκετή ΄΄ώρα και χαθήκαμε στο σκοτάδι. Ένα από τα καλύτερα γαμήσια που έχω κάνει σε δημόσιο χώρο σκέφτηκα κλείνοντας την πόρτα πίσω μου.




Copyright protected OW ref: 177626



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.