Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η υπόθεση με την απαγωγή της μικρής Μαρίας είχε αρχίσει να με κουράζει απίστευτα. Επί μέρες προσπαθούσα να συγκεντρωθώ πάνω από τους φακέλους της δικογραφίας όμως η αφόρητη ζέστη έκανε τα πράγματα δύσκολα. Τα κλιματιστικά δούλευαν ακατάπαυστα δημιουργώντας έστω και προσωρινά μία όαση δροσιάς στο καλοκαιρινό καμίνι της Αθήνας. Ο κόσμος που κυκλοφορούσε στους δρόμους ήταν ελάχιστος και σπάνια έβλεπα περαστικούς κοιτώντας από την μεγάλη τζαμαρία του γραφείου μου.

Το ρολόι στον απέναντι τοίχο σημάδευε με μανία τις 15:00 θυμίζοντάς μου πως είχε έρθει η ώρα για ένα διάλλειμα. Το στομάχι μου είχε σφίξει βλέποντας τα περιθώρια να στενεύουν για μία θετική εξέλιξη στη δίκη ωστόσο έπρεπε να βάλω καμία μπουκιά στο στόμα μου δεδομένου ότι βρισκόμουν στο γραφείο περισσότερες από 12 ώρες την ημέρα. Πέταξα πέρα τους φακέλους με μία κίνηση απόγνωσης και κράτησα τα μάτια μου κλειστά για πολλά δευτερόλεπτα θέλοντας να χαλαρώσω. Χιλιάδες σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου εκείνο το διάστημα όμως αδυνατούσα να τις βάλω σε τάξη. Πλήρες χάος σκέφτηκα!

Ξαφνικά η πόρτα χτύπησε. Η Γιώτα, η γραμματέας μου, μπήκε στο γραφείο σκορπίζοντας από άκρη σε άκρη το έντονο άρωμά της. Είχε φέρει ακόμα δύο φακέλους της υπόθεσης γεμίζοντας περισσότερο τη στοίβα των ντοσιέ πάνω στο γραφείο. Σηκώθηκα και άρχισα να τεντώνομαι σε μία προσπάθεια να ξεπιαστώ. Η Γιώτα με κοιτούσε χαμογελώντας θέλοντας να δείξει τη συμπαράστασή της. «Πάμε να σου κάνω το τραπέζι;» ρώτησα τη Γιώτα χωρίς να έχω καταλάβει πραγματικά γιατί έκανα αυτή την κίνηση προς τη γραμματέα μου. Δεν το συνήθιζα να είμαι τόσο διαχυτικός μαζί της όμως η κοντή γυαλιστερή της φούστα άρχισε να μου βάζει διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου.

Η Γιώτα απάντησε πολύ γρήγορα με ένα «ναι» δείχνοντας έτοιμη να αποδεχθεί την πρόκληση. Βρισκόταν σε πολύ μικρή απόσταση μπροστά μου και πρέπει να παραδεχθώ πως το άρωμά της άρχισε να με καυλώνει πραγματικά. Μάλλον το είχε καταλάβει και η ίδια βλέποντας τον πούτσο μου να ξεχωρίζει σιγά σιγά από το παντελόνι του κουστουμιού μου. «Κύριε Αποστόλου θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο για εσάς» μου αποκρίθηκε, ρίχνοντάς μου μία παιχνιδιάρικη ματιά από την κορυφή ως τα νύχια. Αυτό ήταν σκέφτηκα. Η ώρα της χαλάρωσης που μου αξίζει και δεν είχα καμία διάθεση να την αφήσω να πάει χαμένη.

Τράβηξα τη Γιώτα προς τη μεριά μου. Τη φίλησα απαλά στο λαιμό ρουφώντας το άρωμά της που με καύλωνε όλο και περισσότερο. Έπιασα τα κωλομέρια της πάνω από τη φούστα και έδειχναν σφιχτά και καλογυμνασμένα όμως η εξερεύνηση του κορμιού της δεν σταματούσε εκεί. Δεν ήταν δύσκολο να την αφήσω γυμνή από τη μέση και κάτω τραβώντας τη φούστα προς τα γόνατα. Το μικροσκοπικό της βρακάκι είχε χαθεί πλέον ανάμεσα στα κωλομέρια της και μπορούσα να αισθανθώ το βελούδινο δέρμα της να μου χαϊδεύει τον πούτσο.

Μου έλυσε τη ζώνη μπαίνοντας δυναμικά στο παιχνίδι. Χαμήλωσε μπροστά μου, τράβηξε το φερμουάρ με προσοχή και έβγαλε έξω το σκληρό μου πλέον παπάρι. Ήμουν αρκετά καυλωμένος για να ξεκινήσει να το ρουφάει δυνατά και σταθερά. Απόλυτη καύλα μέσα στη ζέστη της καυτής Αθήνας. Βρισκόμουν μπροστά από το γραφείο μου όρθιος και γυμνός προσπαθώντας να μην χύσω με τις επιδέξιες κινήσεις της Γιώτας που έδειχνε να το απολαμβάνει πεσμένη στα γόνατα. Την τράβηξα από τα μαλλιά για να σταματήσει το τσιμπούκι πριν τελειώσω γιατί ήθελα πραγματικά να την πάρω από πίσω. Πέταξα τα χαρτιά από το γραφείο και την ξάπλωσα επάνω. Άνοιξε τα πόδια σαν καλή μαθήτρια και φάνηκε το ξυρισμένο της μουνάκι. Έβαλα μέσα τη γλώσσα μου θέλοντας να φτάσω όσο πιο βαθιά μπορούσα. Ξεκίνησα να ρουφάω το μουνάκι της ενώ η ίδια αποκάλυπτε τα βυζιά της πετώντας από πάνω της το άσπρο πουκάμισο που φορούσε. Έτριβε της ρώγες της γεμάτη καύλα και με προκαλούσε να τις δαγκώσω.

Ήξερα πως η καυλιάρα γραμματέας μου δεν θα με άφηνε για πολύ ώρα ακόμα χωρίς να χύσω. Τη γύρισα στο τραπέζι επάνω και με τον καυλωμένο μου πούτσο την έριξα μερικά σκαμπίλια στο κωλαράκι της. Έτριψα το παπάρι μου στην κωλοτρυπίδα της και γεμάτος καύλα κατηφόρισα προς το υγρό της μουνάκι. Την ένιωσα να τρέμει από καύλα και με μία απότομη κίνηση μπήκα βαθιά μέσα της. Ένιωθα κάθε μικρή λεπτομέρεια μέσα της καθώς ο πούτσος μου έμοιαζε να την ανοίγει στα δύο. Έσκυψα πάνω από τον λαιμό της και της έδωσα μερικά φιλιά. Θέλω να σε πάρω από τον κώλο της ψιθύρισα χωρίς να πάρω άμεση απάντηση. Γύρισε προς το μέρος μου και με ένα νεύμα συγκατάβασης μου έδωσε το ελεύθερο να προχωρήσω.

Έβγαλα ένα μικρό μπουκαλάκι με λιπαντικό υγρό από το συρτάρι του γραφείου μου και περιποιήθηκα την κωλοτρυπίδα της. Ήταν αρκετά υγρή για να μην της προκαλέσω κάποιο πρόβλημα. Με απαλές κινήσεις άρχισα να μπαίνω βαθιά μέσα της και η Γιώτα έδειχνε να πονάει αλλά να το απολαμβάνει. Ήταν το τέλειο γαμήσι σκεφτόμουν και ο πούτσος μου είχε γίνει σαν ρόπαλο. Δυσκολευόμουν πλέον να κρατηθώ και αποφάσισα να δώσω τέλος σε αυτό το υπέροχο διάλλειμα. Γύρισα τη Γιώτα μπροστά μου και άρχιζα να παίζω τον πούτσο μου μπροστά στο πρόσωπό της. Με κοιτούσε γεμάτη ανυπομονησία ενώ χάιδευε με τη γλώσσα της τα σφιχτά μου αρχίδια. Δεν άργησα να χύσω στο πρόσωπό της ολοκληρώνοντας με τον ιδανικό τρόπο το γαμήσι που μου χάρισε. Ρούφηξε το σπέρμα από τον πούτσο μου και τον έχωσε ανάμεσα στα βυζιά της για ένα τελευταίο χάδι. Η απόλυτη καύλα.

«Τι λες για το φαγητό» της είπα θέλοντας να διακόψω τα τελευταία αμήχανα δευτερόλεπτα. Ντυθήκαμε και φύγαμε μάλλον χορτάτοι προς το γωνιακό εστιατόριο όπου συνήθιζα να τρώω με εκλεκτούς πελάτες του γραφείου. Η Γιώτα σκεφτόμουν σε όλη τη διαδρομή πως άξιζε και το τελευταίο ευρώ του μισθού της. Είχα κάνει τη σωστή επιλογή.




Copyright protected OW ref: 177626



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.