Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Κανένας δεν μπορούσε να υποψιαστεί τι θα μπορούσε να είχε ακολουθήσει εκείνο το καλοκαιρινό απογευματάκι στο Drive in της Αναβύσσου. Είχαν ξεκινήσει όλα τόσο χαλαρά και όμορφα καθώς ο ήλιος είχε αρχίσει να δύει και η θερμοκρασία έπιανε φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή. Η Μαρία, η κολλητή μου, είχε πρόταση από έναν φίλο της να πάνε σινεμαδάκι το βράδυ κάτι που φυσικά αποδέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. Τις μέρες αυτές όμως με φιλοξενούσε στην Αθήνα και δεν μπορούσε να με αφήσει μόνη στο σπίτι. Με ένα τηλεφώνημα της Μαρίας η παρέα μεγάλωσε δημιουργώντας στην ουσία δύο ζευγάρια. Ποιος θα μπορούσε άλλωστε να αφήσει ασυνόδευτα δύο μελαχρινά κορίτσια που έδειχναν έτοιμα να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση βρισκόταν μπροστά τους.

Γύρω στις οκτώ ο Νίκος με τον φίλο του πέρασαν να μας πάρουν από το σπίτι. Οδηγούσε ένα πολυτελές αυτοκίνητο γεγονός που μας προϊδέαζε για την οικονομική του κατάσταση. Χωρίς να καθυστερήσουμε βρεθήκαμε στο πίσω κάθισμα και αφεθήκαμε στην όμορφη αίσθηση που μας άφηνε το δερμάτινο σαλόνι και το φινίρισμα του αυτοκινήτου. “Αποστόλης”, βιάστηκε να αυτοπαρουσιαστεί ο φίλος του Νίκου γυρίζοντας ελαφρά προς το μέρος μας. Ένας ξανθός άγγελος, με υπέροχα μάτια, και ένα στόμα που νόμιζες ότι σε ρουφούσε κάθε φορά που μιλούσε. Τον κοιτούσα αποσβολωμένη κάνοντας με το καλημέρα μόνο πρόστυχες σκέψεις με παρτενέρ τον Αποστόλη. Σε κάποια φάση βέβαια μας έπιασε να κάνουμε νοήματα με την Μαρία αλλά λίγο με απασχολούσε εκείνη τη στιγμή. Το μόνο που ήθελα πραγματικά ήταν να γλείψω με μανία το αδύνατο και καλογυμνασμένο του κορμί.

Ο προορισμός μας ήταν το drive in στην Ανάβυσσο αν και εγώ με τη Μαρία είχαμε ντυθεί κάπως πιο επίσημα για ένα τέτοιο ραντεβού. Τα αγόρια πιο χαλαρά με τη βερμουδίτσα τους και το λινό πουκάμισο που άφηνε το άρωμά τους να γεμίζει το σαλόνι του αυτοκινήτου. Εμείς πάλι με το μικροσκοπικό μας φορεματάκι έτοιμες μάλλον για βραδινή έξοδο παρά για ένα σινεμά και πόσο μάλλον για ένα drive-in. Δεν αργήσαμε να φτάσουμε, έχοντας κάνει βέβαια μία μικρή στάση νωρίτερα για να αγοράσουμε τα απαραίτητα συνοδευτικά που θα μας κρατούσαν παρέα κατά τη διάρκεια της ταινίας. Ο Νίκος άφησε το αυτοκίνητο σε μία από τις ακρινές θέσεις όπου περνούσαμε απαρατήρητοι από τους υπόλοιπους επισκέπτες και παράλληλα είχαμε την απόλυτη θέα προς τον τεράστιο τσιμεντένιο τοίχο μπροστά μας.

Η Μαρία ήθελε να κάτσει δίπλα στον Νίκο και ζήτησε ευγενικά από τον Αποστόλη να της παραχωρήσει τη θέση του. Χωρίς να το καταλάβω ο ξανθός άγγελος καθόταν δίπλα μου και ήμουν σίγουρη πως θα είχα την ευκαιρία να ακουμπήσω επάνω του. Φαινόταν χαλαρός και έτοιμος να μπει σε οποιαδήποτε πρόκληση του παρουσιαζόταν. Τα φώτα έσβησαν, η ταινία άρχισε αλλά εμένα το μυαλό μου και τα μάτια μου είχαν καρφωθεί στη βερμούδα του Αποστόλη. Ένιωθα πως ήμουν ικανή να την ανοίξω ακόμα και με τα μάτια μου εκείνη τη στιγμή. Όσο για το δικό μου φόρεμα, μάλλον είχε αρχίσει να γίνεται μούσκεμα όχι από τη ζέστη αλλά από τις σκέψεις ότι ο Αποστόλης μπορούσε να σκίσει το υπέροχο μουνάκι μου.

Στο μπροστινό κάθισμα είχαν ήδη πέσει τα πρώτα φιλιά. Η Μαρία είχε σκύψει πάνω στον Νίκο αδιαφορώντας για την παρουσία μας στο πίσω κάθισμα γεγονός που πίστευα ότι άναβε το πράσινο φως για μένα και τον Αποστόλη. Γύρισα προς το μέρος του, τον κοίταξα και αμέσως κατάλαβα πως περίμενε ένα νεύμα μου για να ορμήσει. Φάνηκε ευγενικός δεν μπορώ να πω κάτι που έριξε και τον τελευταίο φραγμό μέσα μου. Άπλωσα το χέρι μου και χάιδεψα με απαλές κινήσεις τον πούτσο του πάνω από την βερμούδα. Ήταν ήδη σηκωμένος και έμοιαζε έτοιμος να πεταχτεί έξω από το μποξεράκι του. Ανταποκρίθηκε άμεσα στη δική μου κίνηση και έσκυψε προς το μέρος μου. Με φίλησε αισθησιακά στο λαιμό και κατηφόρισε προς το στήθος μου ψαχουλεύοντας με τη γλώσσα του τις σκληρές μου ρώγες. Κατέβασε τις τιράντες από το φόρεμα και έπιασε τα βυζιά μου με τα μαλακά του χέρια. Δάγκωσε απαλά τις ρώγες κάνοντάς με να ανατριχιάσω από την κορυφή ως τα νύχια.

Δεν σταμάτησε εκεί όμως . Ο κατήφορος προς το ξυρισμένο μου μουνάκι είχε αρχίσει. Με τα δόντια του άρχισε να βγάζει το εσώρουχό μου ενώ με τη γλώσσα του μόνο προσπαθούσε να βρει την είσοδο ανάμεσα στα δύο μου πόδια. Τον βοήθησα ανοίγοντάς τα έτσι ώστε το κεφάλι του να χωθεί όλο μέσα μου. Με βασάνισε για αρκετή ώρα παίζοντας με την κλειτορίδα μου αλλά μου άρεσε. Με έγλειφε παντού ρουφώντας τα υγρά που έτρεχαν ασταμάτητα από το μουνάκι μου. Είχα χύσει για πρώτη φορά αλλά ήμουν σίγουρη πως το παιχνίδι είχε πολύ δρόμο ακόμα. Τον τράβηξα με τρόπο επάνω και χούφτωσα το παπάρι του με δύναμη. Το έσφιξα στην παλάμη μου και ένιωσα να τινάζεται από καύλα. Τον έπαιξα για μερικά δευτερόλεπτα και ήταν έτοιμος, σηκωμένος για ένα γερό τσιμπούκι. Σε αυτό πρέπει να παραδεχτώ ότι είμαι πολύ καλή. Μου αρέσει να τον έχω στο στόμα μου και το έδειξα κατευθείαν στον Αποστόλη.

Κατέβασα τη βερμούδα μαζί με το μποξεράκι και άρχισα να του γλύφω τον πούτσο. Προικισμένος ο Αποστόλης αλλά δεν ανησυχούσα. Τον έβαλα όλο μέσα στο στόμα μου ενώ με τα δάχτυλά μου έπαιζα τα σφιχτά του αρχίδια. Τον καύλωσα σε μηδέν χρόνο. Κάθε τόσο τιναζόταν από ικανοποίηση αλλά δεν ήθελα να χύσει γρήγορα. Τον βασάνισα αρκετά αλλά τραβήχτηκα νιώθοντας πως ήταν έτοιμος να τελειώσει. Στο μπροστά κάθισμα η Μαρία έδινε ρέστα πάνω στον ημίγυμνο Νίκο και αδιαφορούσε χαρακτηριστικά για τα όσα συνέβαιναν πίσω. Καλύτερα σκέφτηκα και γύρισα να αφοσιωθώ στον πούτσο του Αποστόλη.

Με τα δάκτυλά μου έτριψα το υγρό μου μουνάκι και κατευθείαν έπιασα τον πούτσο του Αποστόλη. Κάθισα επάνω του και με απαλή κίνηση τον έχωσα μέσα μου. Ήθελα να βγάλω μία κραυγή καύλας εκείνη τη στιγμή όμως κρατήθηκα γιατί δεν ήμασταν μόνοι στο αυτοκίνητο. Το μουνί μου είχε μουσκέψει για τα καλά. Με κυκλικές κινήσεις πάνω στον πούτσο του Αποστόλη ένιωθα το καυλί του να με τρυπάει βαθιά μέσα μου. Αυτός είχε πιάσει δυνατά τα κωλομέρια μου και τα άνοιγε για να πιάνει την κωλοτρυπίδα μου. Ήταν τόσο υγρή που με μία κίνηση βύθισε τα δάκτυλά του μέσα. Τώρα με έπαιρνε μπρος πίσω και πραγματικά μου άρεσε. Η απόλυτη καύλα σκέφτηκα αλλά μάλλον ήταν μεγαλύτερη για τον Αποστόλη. Με τράβηξε πίσω και μου έδωσε τον πούτσο του στο στόμα. Ήταν έτοιμος να με χύσει και δεν άφησα τη στιγμή να πάει χαμένη. Του έγλειψα τον πούτσο και σε λίγα δευτερόλεπτα γευόμουν τα χύσια του στη γλώσσα μου. Ένα απίστευτο γαμήσι είχε τελειώσει με τον ιδανικό τρόπο.

Ντυθήκαμε βιαστικά και γυρίσαμε να δούμε το υπόλοιπο της ταινίας. Η Μαρία με τον Νίκο ήταν ήδη έτοιμοι στις θέσεις τους και έκαναν πως αγνοούσαν τις δικές μας κινήσεις. Κανένας μας δεν σχολίασε αυτή την υπέροχη παρτούζα αλλά μάλλον όλοι σκεφτόμασταν το ίδιο πράγμα. Να το επαναλαμβάναμε!




Copyright protected OW ref: 177624



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).