Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Συνέδριο που τελικά κατέληξε καλά (μέρος 1ο)

Νέα ποτά ήρθαν από τη σερβιτόρα και την πλήρωσα για όλα όσα είχαμε πιει. Η Ν δίπλα μου σιγόπινε το μαρτίνι της, ενώ η Σ έπινε νερό. Εγώ ομολογουμένως είχα ανάψει από τα παθιασμένα φιλιά, αλλά κι από την ιστορία της Σ. Έριξα μια ματιά προς την παρέα των αγοριών. Ο γαμιάς φαινόταν κουρασμένος, αλλά οι υπόλοιποι κοιτούσαν προς το μέρος μας. Ο τρόπος τους δε μου άρεσε. Έβλεπα τα γρανάζια του μυαλού τους να δουλεύουν. Έσκυβαν και συζητούσαν. Είχαν πιει!

Απότομα σηκώθηκα από το σκαμπό και πλησίασα στον τύπο πίσω από την ταμειακή μηχανή. Του είπα να καλέσει ταξί και αφού το έκανε μου είπε σε δυο λεπτά θα ήταν έξω. Αδιάφορα πλησίασα προς τη Ν και τη Σ και τους είπα ότι φεύγουμε. Ανέφερα δε, ότι θα τους εξηγούσα στο δρόμο τι αντιλήφθηκα. Η Σ έκανε να πιάσει την τσάντα της για να πληρώσει, αλλά της είπα ότι ήδη πλήρωσα εγώ. Τους είπα να κινηθούμε γρήγορα προς τα έξω. Όταν βγήκαμε το ταξί μας περίμενε.

Στα γρήγορα έδωσα τη διεύθυνση το ξενοδοχείου και φύγαμε πριν οι πιτσιρικάδες προλάβουν να βγουν. Στη διαδρομή τους τα είπα όλα. Πως δε μου άρεσε η γλώσσα του σώματός τους και ότι έπρεπε να φύγουμε. Η Ν και η Σ δε διαφώνησαν με τα συμπεράσματά μου. Τέλος φτάσαμε στο ξενοδοχείο, αλλά τους πρότεινα να καθίσουμε στο μπαρ λίγο.

Ο νυχτερινός υπάλληλος μας έβαλε ποτά. Η Σ πότε κοιτούσε εμένα και πότε τη Ν. Πήραμε τα ποτά μας και βγήκαμε στη βεράντα για να μην ακούει ο υπάλληλος.

- Είσαι ακόμα καυλωμένη, δήλωσα αδιάφορα στη Σ.

- Είμαι που να μην ήμουν, απάντησε. Αλλά πραγματικά σε πιστεύω για τα πουστρόπαιδα. Χαίρομαι που την κοπανήσαμε.

Έγνεψα και άναψα τσιγάρο. Η Ν με κοιτούσε διστακτικά.

- Στο μαγαζί συζητήσαμε κάτι, της είπα. Θα γίνει αυτό που είπαμε ο κόσμος να χαλάσει!

Ο υπάλληλος μας πλησίασε στη βεράντα. Μου φάνηκε ύποπτη η κίνησή του...

- Και ποιον μελετήσαμε; Το Βάγια το Θανάση!

Η στεντόρεια φωνή μου είχε αλλάξει χροιά. Έκλεινα το μάτι στη Ν και στη Σ και βάλαμε τα γέλια. Κατόπιν στράφηκα προς τον τύπο που μας πλησίαζε.

- Συγγνώμη αν κάνουμε φασαρία. Ήπιαμε λίγο παραπάνω. Τώρα τελειώνουμε και το ψηλιάτικο και πάμε για νάνι.

Έγνεψε και κοίταξε τη Ν και τη Σ που χαμογελούσαν. Όταν έφυγε στράφηκα προς τη Ν και ψιθύρισα:

- Ν. μήπως ο αρραβωνιαστικός σου έχει βάλει ρουφιάνο; Ξέρει ότι είσαι εδώ;

- Ξέρει ότι μένω εδώ, αλλά είχα κλείσει το κινητό μου.

Η Σ μπήκε στο νόημα αμέσως.

- Θέλετε να τον απασχολήσω. Καλός είναι για ένα γαμησάκι.

Η Ν. τσιμπολόγησε το κάτω χείλος της. Τα γρανάζια του μυαλού της δούλευαν γρήγορα.

- Ιανέ σε πιο δωμάτιο είσαι, με ρώτησε.

- 303.

Τα μάτια της άστραψαν.

- Εγώ είμαι στο 305. Θα ανέβω πάνω μόνη μου. Και εσείς οι δύο ανεβείτε αργότερα σε κανένα τέταρτο. Μαζί και αγκαλιά. Εσύ Σ κάνε και κανένα κόλπο μπροστά στον ρεσεψιονίστα όταν ζητήσετε τα κλειδιά σας. Ελπίζω να είσαι καλυμμένη με τον άντρα σου και να μην εκτεθείς.

- Έννοια σου, την καθησύχασε. Αλλά γιατί όλα αυτά;

- Γιατί θυμήθηκα ότι ο αρραβωνιαστικός μου έχει ένα ξάδερφο που δουλεύει ρεσεψιονίστ στα Γιάννενα. Αν δεν έλεγε τίποτα ο Ιανός μπορεί και να μην το θυμόμουν. Έχετε το νου σας όταν ανεβείτε και κοιτάτε μη σας παρακολουθήσει.

Μετά στράφηκε προς το μέρος μου.

- Το δωμάτιο μου είναι στο ίδιο μπαλκόνι με το δικό σου. Απλά θα κάνω τον ακροβάτη, είπε και μου έκλεισε πονηρά το μάτι.

Έγνεψα και της είπα να φύγει. Σηκώθηκε και φώναξε ένα καληνύχτα δυνατά. Η Σ στράφηκε προς το μέρος μου αφού ήπιαμε μια γουλιά από το ποτό μας.

- Τη θέλεις ε;

- Πολύ!

- Σε πειράζει να βλέπω; Έχω κάψες ακόμα.

- Ρε συ Σ Τον αγαπάς τον Κ;

- Ναι. Είναι ο άντρας μου. Αλλά είμαι καυλιάρα γυναίκα και το ξέρει. Με άλλους κάνω σεξ. Με αυτόν κάνω έρωτα. Άλλωστε ξέρω ότι ξενοπηδάει.

Μου έπεσε το σαγόνι.

- Στο έχει πει;

- Ναι παίρνει τηλέφωνο και έρχονται κοπέλες. Ποτέ την ίδια. Που και που παίρνω μάτι. Σου είπα νωρίτερα ότι καυλώνω να παίρνω μάτι. Ακόμα και τον άντρα μου. Μια-δυο φορές δεν κρατήθηκα και μπήκα κι εγώ στο χορό. Έχω δονητές, αλλά θέλω και καυλί στα σκέλια μου ή χύσια στο στόμα μου.

- Σε έχει διαγνώσει με νυμφομανία;

- Ναι! Από πότε το ξέρεις;

- Από όταν πέταξες τα βυζιά σου έξω στο ταβερνάκι και με είδες που κοιτούσα. Η αναπνοή σου άλλαξε. Ήμουν σίγουρος ότι καύλωσες.

- Πούστη! Είσαι ωραίος. Θα με γαμούσες;

- Μωρή κουφάλα, ξέρω ότι καυλώνεις που μιλάμε, αλλά απόψε θέλω τη Ν.

- Τα αρχίδια σου πρέπει να είναι πρησμένα μετά από τόσα σορόπια. Να στα ξαλαφρώσω λίγο; Και κουβέντα στη Ν.

Έτσι όπως μιλούσαμε πρόστυχα, ομολογώ ότι είχα καυλώσει κι εγώ. Κοίταξα προς τη μεριά του ρεσεψιονίστα. Είδα που μας κοιτούσε.

- Σ… ξέρω το σώμα μου. Και ξέρω ότι έχω πιει. Θα τελειώσω σήμερα, αλλά αν θες χύσια ή μάτι πες το στη Ν. Για να σου απαντήσω όμως! Εφόσον έχεις τις ευλογίες του άντρα σου και αν δεν υπήρχε η Ν, η πούτσα που θα έτρωγες δε θα είχε καμία σχέση με τον μπισμπιρίγκο που σε γάμησε νωρίτερα. Για την ώρα όμως ας τελειώσουμε το ποτό μας και πάμε πάνω. Μπροστά στον τύπο κάνε ότι καταλαβαίνεις.

Πραγματικά αφού τελειώσαμε τα ουίσκι μας, πιαστήκαμε από το χέρι και πήγαμε στην είσοδο. Ζήτησα το κλειδί μου και εκείνη το δικό της. Καθώς ο τύπος έψαχνε τα κλειδιά, η Σ. έσκυψε δίπλα μου και μου έπιασε την πούτσα πάνω από το παντελόνι.

- Θα με χορτάσεις χύσια πουτσαρά μου απόψε;

- Θα φας καλά.

Πήραμε το ασανσέρ για τον τρίτο καθώς της χούφτωνα τον κώλο. Ο υπάλληλος ευτυχώς δε μας ακολούθησε. Η παράσταση που είχαμε δώσει, έπιασε. Μπήκαμε στο δωμάτιο μου και άνοιξα γρήγορα τη μπαλκονόπορτα. Από δίπλα είδα στο δωμάτιο της Ν. το φως κλειστό. Περίμενα λίγο ενώ η Σ βολευόταν σε μια καρέκλα. Είδα το κεφάλι της Ν να ξεπροβάλει από το μπαλκόνι της και της έκανα νόημα. Το διαχωριστικό ήταν κοντά στο ενάμιση μέτρο, αλλά με τη βοήθεια μου σκαρφάλωσε και μπήκαμε μέσα.

- Δώσαμε καλή παράσταση, είπε η Σ σκεφτικά. Αλλά θα πρέπει να αργήσω να πάω στο δωμάτιο μου, αν ο τυπάκος κάτω παρακολουθεί το ασανσέρ.

Η Ν κοίταξε μια εμένα και μια τη Σ. Στο βλέμμα της αντίκρισα έξαψη. Είχε αλλάξει τα ρούχα της και είχε κάνει ένα ντουζάκι. Τώρα φορούσε ένα σορτσάκι και μια αμάνικη φανελίτσα. Με πλησίασε, αλλά τη σταμάτησα.

- Πάω να κάνω ένα ντους και να πλύνω τα δόντια μου. Βρωμάω αλκοόλ και τσιγάρα.

Έγνεψε κι εγώ χάθηκα στο μπάνιο κλείνοντας την πόρτα. Καθώς έπλενα τα δόντια μου, άκουσα τον εξής διάλογο:

- Λόγω της παράστασης του χούφτωσα την πούτσα. Ήταν ντούρος. Αλλά μου ξεκαθάρισε πως θέλει να περάσει τη νύχτα μαζί σου και μόνο αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα ίσως με αφήσει να κάτσω στην τουαλέτα και να στήσω αυτί.

- Έτσι σου είπε;

- Χρυσό τον έκανα να πάρω μάτι, αλλά δεν. Τέλος πάντων! Άστο αυτό για την ώρα και πες μου για τον αρραβωνιαστικό σου. Τον θέλεις; Γιατί να βάλει κάποιον να σε παρακολουθεί, χωρίς να είστε παντρεμένοι;… μου φαίνεται περίεργο. Εκτός αν εσύ...

- Δεν έχω δώσει δικαιώματα. Αλλά με ζηλεύει τρελά.

- Κορίτσι μου γλυκό, με ζήλια δεν πάει μπροστά ο γάμος...

Εκείνη τη στιγμή χωνόμουν στο ντους και δεν άκουσα τα υπόλοιπα. Σε δέκα λεπτά βγήκα με την πετσέτα περασμένη στη μέση. Είχα καλμάρει κάπως και θα έπαιρνα το χρόνο μου με τη Ν. Την είδα καθισμένη στο κρεβάτι, αγκαλιά με τη Σ. Μου φάνηκε ότι σκούπισε τα δάκρυα της, αλλά έκανα πως δεν κοίταξα και τακτοποίησα πουκάμισο και παντελόνι στην κρεμάστρα.

- Ν… είπα δισταχτικά. Το σκέφτηκα όσο έκανα ντους. Δε θέλω να σε αγχώσω και δε θέλω να κάνεις κάτι που ίσως το μετανιώσεις. Έχουμε πιει και οι δύο. Αν θες να φύγεις δε θα σε παρεξηγήσω.

Ο τόνος της φωνής μου ήταν σοβαρός και ήρεμος. Με κοίταξε με τα γαλάζια μάτια της και το πρόσωπό της φωτίστηκε από ένα χαμόγελο κατανόησης. Η Σ μου κούνησε το κεφάλι με αυστηρό τρόπο και μου έκανε νόημα με τα μάτια να μη γίνομαι χαζός και ότι με θέλει.

- Πρέπει να μείνω εδώ για το φόβο των Ιουδαίων. Πείτε τα εσείς κι εγώ θα αράξω στο μπάνιο, είπε η Σ και πρόσθεσε. Δε σε πειράζει να κάνω ένα ζεστό ή κρύο ντους;

Ανασήκωσα τους ώμους μου ειρωνικά και έπιασα μια καθαρή πετσέτα από την ντουλάπα και της την έδωσα. Όταν μπήκε στο μπάνιο, στράφηκα στη Ν. Χαμήλωσα τα φώτα και κάθισα δεξιά της. Κινήθηκε πιο κοντά μου και είπε ψιθυριστά:

- Ξέρω τι θέλω απόψε. Μίλησα με τη Σ και αντιλήφθηκα κάποια πράγματα.

Καθώς έγειρε δίπλα μου με φίλησε απαλά στην ωμοπλάτη. Πέρασα το αριστερό χέρι μου πίσω από την πλάτη της και την αγκάλιασα. Έσκυψα προς το στόμα της και τα χείλη μας συναντήθηκαν σε ένα ήρεμο και γαλήνιο φιλί, χωρίς γλώσσα.

- Έχεις πάρα πολύ όμορφα μάτια, της είπα και χαμογέλασε. Βασικά όλα πάνω σου είναι όμορφα, συνέχισα, αλλά τα μάτια σου είναι απίστευτα.

- Ευχαριστώ, απάντησε και με τα δυο της χέρια φυλάκισε το πρόσωπό μου.

Αυτή τη φορά με φίλησε με πάθος. Η γλώσσα της έσπρωξε τα χείλη μου για να ανοίξουν και να την δεχτούν. Για λίγο της αντιστάθηκα με τη δικιά μου γλώσσα, αλλά μετά την άφησα να πάρει πρωτοβουλία. Ένοιωθα μέσα μου ότι το ήθελε. Το νερό από το ντους στο μπάνιο άρχισε να τρέχει.

Τα χέρια της αγκάλιασαν το λαιμό μου και πέρασε το αριστερό της πόδι γύρω μου και κάθισε πάνω στα μπούτια μου. Κόλλησε το σώμα της πάνω στο δικό μου, χωρίς να διακόψουμε το φιλί μας. Τα χέρια μου άρχισαν να ανασηκώνουν τη φανελίτσα της και όταν τα χείλη μας αποχωριστήκανε για λίγο, την τράβηξα πάνω και την έβγαλα. Με ξανά έσφιξε στην αγκαλιά και τα υπέροχα βυζιά της ακούμπησαν στο στέρνο μου. Οι ρώγες της ήταν διογκωμένες και με πίεζαν ευχάριστα. Καθώς συνεχίσαμε τα φιλιά, άρχισα να εξερευνώ με τις άκρες των δαχτύλων μου την πλατούλα της.

Σιγά-σιγά κινήθηκα προς τα φτερά της και πίεσα προς το μέρος μου. Κατόπιν έσυρα τις παλάμες μου προς τα εμένα και αφού την έσπρωξα λίγο πίσω, φυλάκισα τα στήθη της. Με τους αντίχειρες έτριβα τις ρώγες της και εκείνη αναστέναξε με πάθος. Η πούτσα μου από κάτω της είχε σηκωθεί για τα καλά και της πίεζε το κωλαράκι.

Για άλλη μια φορά διακόψαμε το φιλί μας και η Ν σηκώθηκε γρήγορα. Με το ένα της χέρι τράβηξε την πετσέτα μου και με το άλλο κατέβασε το σορτσάκι της. Μια όμορφη μικρή τουφίτσα σε σχήμα τριγώνου ήταν πιο πάνω από το μουνάκι της. Με έσπρωξε προς το κρεβάτι και με καβαλίκεψε. Η πούτσα μου βρέθηκε στο στομάχι της καθώς εκείνη έσκυβε και με φιλούσε πάλι. Έκανα να κινηθώ, αλλά μου έπιασε τα χέρια και την άφησα να κάνει ότι γούσταρε. Καθώς με φιλούσε, έτριβε επιδέξια τον κώλο της στα αρχίδια μου και το σώμα της στην πούτσα μου. Κάθε τόσο ανασηκωνόταν και έφερνε τα μουνόχειλα της πάνω στην πρησμένη βάλανο. Ένοιωθα ότι ήταν πολύ υγρή όταν με ακουμπούσε.

Απότομα με μια κίνηση μου έπιασε την πούτσα και την οδήγησε μέσα της. Το φιλόξενο μουνάκι της ήταν ζεστό και υγρό και η ψωλή μου γλίστρησε με ευκολία. Η Ν. άρχισε να με ιππεύει και τέντωσε αψιδωτά προς τα πίσω το σώμα της. Τα στητά μετρίου μεγέθους βυζάκια της χοροπηδούσαν ξέφρενα στο ρυθμό που με καβάλαγε. Καθώς τεντωνόταν προς τα πίσω, έπιασε τους λαγόνες μου και έδωσε έναν ακόμα πιο ξέφρενο ρυθμό στην κίνησή της. Η αναπνοή της έβγαινε γρήγορη και κοφτή και εκείνη συνέχιζε έτσι ασταμάτητα για αρκετή ώρα. Τα μάτια της είχαν κλείσει. Μικρές κραυγούλες ηδονής έβγαιναν από το στόμα της που το έσφιγγε για να μην ακουστεί δυνατά. Ξαφνικά την ένοιωσα να ριγεί και να συσπάται. Εκείνη τη στιγμή σήκωσε το σώμα της και βρέθηκε το κεφάλι της πούτσας μου ίσα να ακουμπά τα μουνόχειλα της. Μισή ανάσα αργότερα κάθισε απότομα και δέχτηκε όλο το μήκος μου μέσα της. Τα τοιχώματα του μουνιού της με πίεζαν με ένα αρμονικό ρυθμό και εκείνη άρχισε να στριφογυρίζει τη λεκάνη της. Τελικά της ξέφυγε μια πιο δυνατή κραυγή και μετά έπεσε αποκαμωμένη πάνω στο σώμα μου.

Τα μάτια της άνοιξαν και με κοίταξαν καθώς προσπαθούσε να βρει την αναπνοή της. Το μουνάκι της έσφιγγε και ξέσφιγγε το καυλί μου. Με φίλησε στο σαγόνι και τα χέρια της για άλλη μια φορά με αγκάλιασαν.

- Το χρειαζόμουν αυτό, είπε λαχανιασμένα. Είχα καιρό να τελειώσω τόσο καλά.

Το χέρι μου της χάιδεψε από πίσω τα κοντοκουρεμένα μαλλιά. Τα στήθη της συνθλίβονταν πάνω μου και οι ρώγες της ήταν ακόμα καυλωμένες.

- Δε σε ξέχασα, μου είπε φιλώντας με απαλά στα χείλη. Απλά τόση ώρα περιμένω τη Σ να βγει από το μπάνιο, τόνισε πιο δυνατά.

Η πόρτα του μπάνιου άνοιξε και είδα τη Σ να βγαίνει έξω και να κάθεται στην καρέκλα απέναντι από το κρεβάτι. Η πετσέτα που ήταν τυλιγμένη άνοιξε καθώς και τα πόδια της. Το χέρι της βρέθηκε αυτόματα στο μουνί της και έχωσε τρία δάχτυλα μέσα. Με το άλλο έπιασε την κλειτορίδα της και τη χάιδευε κυκλικά και γρήγορα.

- Είσαι σίγουρη;… ρώτησα τη Ν.

Έγνεψε θετικά και ανασηκώθηκε. Η πούτσα μου, ακόμα στητή, βγήκε από το μουνάκι της. Η Ν έγειρε δίπλα μου ώστε η Σ να έχει θέα και μου έπιασε την πούτσα. Ξεκίνησε να μου την παίζει αργά και απολαυστικά ενώ τα χείλη της συναντούσαν τα δικά μου. Με την άκρη του ματιού μου κοιτούσα τη μαλακία που μου βαρούσε και τα παιχνίδια που έκανε η Σ στο μουνί της. Έσυρα το χέρι μου στο σώμα της Ν και χούφτωσα δυνατά το στήθος της. Η κίνησή της έγινε πιο γρήγορη.

- Θα χύσω σκατόπαιδα, ανήγγειλε η Σ.

Εκεί που με φιλούσε στο στόμα η Ν. και μου τον έπαιζε τόσο γρήγορα, δεν κατάλαβα για πότε έσκυψε και τύλιξε με τα χείλη της την πούτσα μου. Η γλώσσα της άρχισε να κινείται και να γαργαλάει την ουρήθρα μου. Το άλλο χέρι της πήγε στα πρησμένα από την προσμονή αρχίδια μου. Τα πόδια μου άρχισαν να κινούνται από μόνα τους, καθώς μου ξέφευγε ένας δυνατός αναστεναγμός.

- Θα χύσω, είπα

- Άντε ντε να τα δω! άκουσα από απέναντι μου από μια βραχνιασμένη φωνή.

Η Ν τράβηξε το στόμα της και επιτάχυνε το ρυθμό της. Πίδακες από σπέρμα ξεπετάχτηκαν και τινάχτηκαν παντού. Με κάποιο τρόπο η Ν έγειρε την πούτσα μου προς το μέρος της Σ και δυο ρουκέτες πετάχτηκαν και έπεσαν πάνω της.

- Αυτά είναι, φώναξε η ακόλαστη ξανθιά και έχυσε κι αυτή.

Συνεχίζεται...




Copyright protected OW ref: 178020



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.