Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν Τετάρτη απόγευμα. Η ζέστη του Ιουλίου βαρούσε και μάτωνε τους δρόμους της πόλης. Η ατμόσφαιρα πιο αποπνικτική λόγω της υγρασίας. Εγώ καθισμένος στον ίσκιο των πεύκων έξω από την εκκλησία, κάπνιζα ένα τσιγάρο και περίμενα να τελειώσει η τελετή. Τι μου ήρθε να φορέσω το μαύρο κουστούμι; Τα γυαλιά ηλίου μου, εξοπλισμένα με νέους πιο σκούρους φακούς, βοηθούσαν αρκετά στο να διώξουν το φως του ήλιου. Έριξα το τελειωμένο τσιγάρο κάτω και το πάτησα γερά, στρίβοντας το πόδι μου δύο ή και τρεις φορές. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί καλοκαιριάτικα.

Επιτέλους η τελετή τελείωσε και το φέρετρο βγήκε και τοποθετήθηκε προσεκτικά στη νεκροφόρα. Συγγενείς του θανόντα με δάκρυα στα μάτια, φίλοι με σκυμμένο κεφάλι. Όλοι άγνωστοι σε εμένα. Μόνο αυτόν ήξερα, αλλά όχι σαν φίλο. Μόνο σαν πελάτη. Όσα μου είχε εξομολογηθεί, τα βάθη του σκοτεινού υποεγώ του, δε θα έβγαιναν παραπέρα. Είχε μεγάλη αγάπη για τη ζωή και η παλιαρρώστια, του την πήρε. Τους τελευταίους μήνες τον βοηθούσα να αποδεχτεί το αναπόφευκτο. Ήξερα ότι κανείς δικός του δεν ήξερε. Ούτε η χήρα γυναίκα του, ούτε τα παιδιά, ούτε καν οι κολλητοί. Ήταν μια από τις δύο τελευταίες επιθυμίες του. Και ο ετοιμοθάνατος δικαιούται την πραγματοποίηση αυτών.

Ακολούθησα τη νεκροφόρα μέχρι τον τόπο ανάπαυσης. Πιο μακριά από τους άλλους. Περίμενα μέχρι να ψάλλουν το δεύτε τελευταίο ασπασμό και μετά έκανα μεταβολή. Ίδρωνα μέσα στο κοστούμι και ήθελα να πάω σπίτι μου και να διώξω το βάρος με κρύο νερό. Όταν μπήκα στο αμάξι, άκουσα μια φωνή:

- Τον γνωρίζατε καιρό;

Στράφηκα και είδα ένα έφηβο αγόρι. Όχι! Δεν ήταν ο γιος του. Κάποιος άλλος συγγενής; Ανιψιός;

- Δε θέλω να μιλήσω γι' αυτό λεβέντη. Λυπάμαι για την απώλειά σου, είπα και έβαλα μπροστά το αμάξι και το αιρ-κοντίσιον.

Τσέκαρα τους καθρέφτες, έβαλα πρώτη και έγινα μπουχός. Κάτω από το κρύο νερό της ντουζιέρας αναλογιζόμουν τη δεύτερη επιθυμία του. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε. Κανείς δεν έμαθε ότι πήγαινε σε ψυχολόγο. Όμως η δεύτερη;

"Κοίτα ντοκτόρι μου. Αυτό που θα σου πω είναι σημαντικό για εμένα. Με βοήθησες να το αντιμετωπίσω και αυτούς τους λίγους μήνες δεν ήμουν μίζερος, αλλά ήρθα πιο κοντά στην οικογένεια μου. Το εκτιμώ αυτό. Αλλά είναι σημαντικό για εμένα να μη μάθουν. Όπως επίσης είναι σημαντικό για μένα, μετά την κηδεία να πας στο Ναυάγιο. Είναι μπαράκι από τα παλιά της πόλης. Δώσε βάση τώρα σε αυτά που θα σου πω. Το μαγαζί είναι τρύπα. Αλλά μη σε πολυνοιάζει αυτό. Όταν μπεις, πήγαινε αριστερά και κάτσε στο σκαμπό της μπάρας που είναι τέρμα στον τοίχο. Θα το καταλάβεις γιατί έχει μια φωτογραφία της Τζένη Βάνου πάνω από το σκαμπό. Αν κάθεται κάποιος, πείσε τον να σηκωθεί. Κέρασε τον κανένα ποτό. Σε αυτό το φάκελο που σου αφήνω είναι χρήματα. Παρήγγειλε το καλύτερο μπουκάλι ουίσκι που έχουν και ότι περισσέψει, ξόδεψε το κερνώντας το κατάστημα. Θέλω να μου κάνεις αυτή τη χάρη. Να πιεις και να τους βάλεις να πιουν στην υγειά μου."

Το νερό έτρεχε ακόμα κρύο πάνω μου.

- Εντάξει, του είπα. Θα κάνω ότι μου ζήτησες!

Κατά τις δέκα το βράδυ βρέθηκα έξω από το μαγαζί. Τα φώτα ήταν κλειστά και δε φαινόταν να είναι κανείς μέσα, αν και σίγουρα δε μπορούσα να ξεχωρίσω πίσω από τα φιμέ τζάμια. "Δε γαμιέται" είπα στον εαυτό μου και δοκίμασα την πόρτα. Προς έκπληξή μου άνοιξε. Πέρασα μέσα και προσπάθησα να προσαρμόσω την όρασή μου στο ημίφως. Δεν ήταν κανείς μέσα. Οι αισθήσεις μου οξύνθηκαν. Άκουσα θόρυβο στο πίσω μέρος.

- Καλησπέρα, φώναξα.

Άκουσα βήματα από γόβες να κινούνται βιαστικά προς το μέρος μου. Μια ζουμερή ξανθιά σαρανταπεντάρα μέτριου αναστήματος εμφανίστηκε και με κοίταξε.

- Ελπίζω να είστε ανοιχτά, είπα. Η πόρτα τουλάχιστον ήταν.

- Βασικά ανοίγουμε σε καμιά ώρα, μου απάντησε με βραχνή αλλά σχεδόν ερωτική φωνή. Μάλλον ξέχασα να κλειδώσω. Άμα θες όμως κάθισε, συμπλήρωσε στα γρήγορα αφού με εξέτασε με το βλέμμα της.

Μου ήταν εύκολο να αναγνωρίσω αυτό το βλέμμα. Ήταν το βλέμμα που ρίχνεις σε κάποιον όταν σκέφτεσαι πόσο παχύ είναι το πορτοφόλι του. Αναρωτήθηκα τι είδους μπαρ ήταν, αλλά δεν πρόλαβα να τελειώσω τις σκέψεις μου, γιατί η ξανθιά με πλησίασε και με έπιασε από το χέρι.

- Κάθισε όπου θέλεις, είπε κάνοντας πιο βραχνή τη φωνή της. Αν θες να σου βάλω κάτι να πιεις και λίγη μουσικούλα, αλλά χαμηλά.

Κατευθύνθηκα προς το μέρος που μου είχε πει. Η φωτογραφία της Τζένης Βάνου ήταν εκεί και μου χαμογελούσε. Κάθισα στο σκαμπό και βολεύτηκα. Κοίταξα τη γυναίκα και έβγαλα τα τσιγάρα μου από το τσαντάκι μέσης. Πάνω στη μπάρα υπήρχαν σταχτοδοχεία.

- Ποιο είναι το καλύτερο μπουκάλι ουίσκι που έχεις;

Τα μάτια της άστραψαν με μια περίεργη λάμψη. Πήγε πίσω από την μπάρα και άρχισε να κοιτάει τα ράφια. Υπήρχαν αρκετές μάρκες με διάφορα ποτά. Στα πιο ψηλά εντόπισα ένα μπουκάλι Γκλένφιντιτς. Της είπα ότι το θέλω. Γύρισε προς το μέρος μου και με παρακάλεσε να μπω μέσα από τη μπάρα για να το φτάσω, γιατί ήταν ψηλά. Έκανα τον κύκλο και πλησίασα προς το ράφι. Αυτή στεκόταν ακριβώς μπροστά μου και της έκανα νόημα να πάει λίγο πιο πέρα. Στη συνέχεια τεντώθηκα και κατέβασα το μπουκάλι. Το επεξεργάστηκα για λίγο. Ήταν σφραγισμένο και δεν είχε βαλβίδα, αλλά φελλό. Ήταν 15άρι τουλάχιστον. Η ξανθιά στρίμωξε το σώμα της για να περάσει (δήθεν) από μπροστά μου. Οι βυζάρες της που ξεχείλιζαν από το μαύρο ντεκολτέ, τρίφτηκαν πάνω μου. Έσκυψε μπροστά μου και ο κώλος της τουρλώθηκε ναζιάρικα, μισή αναπνοή μακριά μου. Άκουσα ρελέ να αλλάζουν θέση.

Ήξερα κι εγώ να παίζω αυτό το παιχνίδι. Όπως ήταν σκυμμένη πέρασα δίπλα της, πιάνοντας ελαφριά τη μέση της. Το εσωτερικό των μηρών μου, διέσχισε τον κώλο της.

- Συγγνώμη, της ψέλλισα χαμηλόφωνα και διστακτικά.

- Κάνε δουλειά σου, μου απάντησε με μια μικρή δόση προστυχιάς και υποψίας γέλιου.

Ξαναπήγα στη θέση μου. Μου έφερε ποτήρι και πήγε να βάλει παγάκια, αλλά της ζήτησα μόνο κρύο νερό. Με ρώτησε αν θέλω ξηρούς καρπούς, τσιπς ή κάτι άλλο. Έγνεψα αρνητικά. Την ρώτησα πόσο κάνει το μπουκάλι και αφού μου απάντησε, άνοιξα διακριτικά το φάκελο που μου είχε αφήσει ο πελάτης μου. Έως εκείνη τη στιγμή δεν το είχα αγγίξει γιατί με είχε βάλει να το υποσχεθώ. Μέσα στο φάκελο ήταν δύο μοβ χαρτονομίσματα, πέντε κίτρινα και πέντε πράσινα, μαζί με ένα μικρό σημείωμα. Έδωσα το ένα κίτρινο χαρτονόμισμα για να πληρώσω και μου είπε ότι θα έπρεπε να περιμένω να μου δώσει τα ρέστα. Κούνησα το κεφάλι μου συγκαταβατικά και μετά ξετύλιξα το μικρό χαρτί.

"Ήξερα ότι είσαι ντόμπρος ντοκτόρι. Ήξερα πως θα τιμήσεις τα παντελόνια που φοράς. Το κατάστημα που βρίσκεσαι πουλάει συντροφιά για λίγες ώρες. Μες το φάκελο υπάρχουν χρήματα και φρόντισε να τα ξοδέψεις όλα, αλλά να μη σε πιάσουν κορόιδο. Ρώτα πόσο πάει το γυναικείο ποτό (απλό ή σπέσιαλ). Το αξίζεις! ΥΓ: Αν πεις στη Σούλα την ιδιοκτήτρια ότι είσαι φίλος μου και τι έκανες για εμένα μπορεί να μην ξοδέψεις όλα τα λεφτά και να ξαναπιείς στην υγειά μου!"

Η Σούλα πήγε προς τη μεριά που θα καθόταν ο dj και άνοιξε ένα λάπτοπ. Λίγο αργότερα έβαλε μια επιλογή από παλιά λαϊκά τραγούδια να παίζουν. Με ρώτησε αν είμαι εντάξει και αν θέλω τίποτα άλλο. Αφού απάντησα αρνητικά, μου είπε ότι θα είναι στις τουαλέτες να σφουγγαρίσει.

Πέρασαν είκοσι λεπτά και βγήκε με νέα αμφίεση. Φορούσε μια κόκκινη μίνι φούστα και ένα σι-θρου μαύρο δικτυωτό μπλουζάκι με μαύρο σουτιέν που έκανε τα βυζιά της να ασφυκτιούν με το μπροστινό κόψιμο στο μπούστο. Είχε περάσει κι ένα χέρι μέηκαπ. Εγώ ότι είχα βάλει δεύτερο ποτήρι και έσβηνα το δεύτερο τσιγάρο. Η πόρτα χτύπησε και άνοιξε. Στο μαγαζί μπήκαν τρεις γυναίκες από τριάντα έως σαράντα ετών και όλες ντυμένες πιο ανοιχτά από το πρέπον. Δεν ήταν αυτό που λέμε γκομενάρες, αλλά το ντύσιμό τους και το περπάτημά τους, έβγαζαν κάτι πρόστυχο. Κοίταξαν και οι τρεις μια εμένα και μια τη Σούλα. Μετά από λίγο μπήκε ένας χοντρομπαλάς μέσης ηλικίας με τισέρτ και βερμούδα και πήγε προς τη θέση του dj.

Οι γυναίκες πήγαν στο πίσω μέρος του μαγαζιού, ενώ η Σούλα είχε καθίσει στη θέση της πίσω από τη μπάρα και ενεργοποιούσε την ταμειακή μηχανή. Λίγες στιγμές αργότερα με πλησίασε και με ρώτησε αν πειράζει να μου δώσει τα ρέστα αργότερα. Της είπα ότι δεν έχω πρόβλημα. Λίγο αργότερα τα κορίτσια ήρθαν και κάθισαν στην άλλη πλευρά της μπάρας. Κάλεσαν τη Σούλα κοντά τους και άρχισαν να ψιθυρίζουν. Φυσικά δεν άκουγα τη έλεγαν, αλλά η γλώσσα του σώματος μπορεί να πει περισσότερα από ότι η ομιλία.

Άρχισα να προετοιμάζω τον εαυτό μου για να δεχτεί το φλερτ. Ο dj κάποια στιγμή ξεκίνησε το πρόγραμμά του. Οι κοπέλες περίμεναν. Ήμουν ο μοναδικός πελάτης και ήμουν μόλις στο δεύτερο ποτό μου. Δηλαδή νηφάλιος. "Κούνια που σας κούναγε! Μπορώ να πιω όλο αυτό το μπουκάλι ουίσκι και να περπατάω σε ευθεία γραμμή!"

Η πόρτα του μπαρ άνοιξε και μπήκαν μέσα πέντε πιτσιρικάδες με κοντοκουρεμένο μαλλί. "Φαντάροι". Σκέφτηκα. Κοίταξαν το χώρο και σκούντηξαν ο ένας τον άλλο. Κάθισαν όλοι μαζί σε ένα τραπεζάκι και η μια κοπέλα πλησίασε να πάρει παραγγελία. Μετά από μισή ώρα, οι γυναίκες έκαναν την κίνησή τους προς τους νεαρούς. Άλλος πελάτης δεν είχε μπει. Ήμουν στο τρίτο ποτό και έκανα νόημα στη Σούλα.

- Κέρασε όλο το μαγαζί, της είπα. Να πιουν στην υγειά του Γρηγόρη. Και μην ξεχάσεις να βάλεις και στον dj, σε εσένα και στα κορίτσια.

Έγνεψε χαμογελώντας και κούνησε με ναζιάρικο τρόπο το στήθος της. Χαμογέλασα κι εγώ. Δυο λεπτά αργότερα οι φαντάροι με χαιρετούσαν και φώναξαν "Στον Γρηγόρη". Σήκωσα το ποτήρι μου προς τον ουρανό. "Για σένα Γρηγόρη". Λίγο αργότερα η Σούλα μου έδινε τα ρέστα. Της έπιασα απαλά το χέρι και της είπα να πει στα κορίτσια διακριτικά ότι δε θέλω παρέα για την ώρα. Της είπα ότι απολάμβανα τη μουσική και πως έπινα στη μνήμη ενός φίλου που καθόταν σε αυτό το σημείο που κάθομαι. Με κοίταξε στα μάτια και χλόμιασε. Είδα το χέρι της να τρέμει λίγο.

- Ο Γρηγόρης Τάδε πέθανε;… με ρώτησε.

- Ναι δυστυχώς. Αλλά δεν ταλαιπωρήθηκε πολύ από την παλιαρρώστια.

Μου γύρισε την πλάτη και είδα τους ώμους της να συσπώνται. Έκανα ότι δεν κατάλαβα και πήγα προς τον dj. Με ευχαρίστησε για το ποτό και ρώτησε αν θέλω να ακούσω κάτι συγκεκριμένο. Του απάντησα ότι γουστάρω παλιά ρεμπέτικα και πως αν βάλει κάποια στιγμή, εγώ θα ήμουν ΟΚ.

Είχαν περάσει κοντά δυο ώρες. Οι κοπέλες είχαν αλλάξει παρέα. Δύο μεσήλικες είχαν έρθει στο μαγαζί και απασχολούσαν από μία ο καθένας. Οι φαντάροι ήταν έτοιμοι να φύγουν. Το μπουκάλι μου ήταν στη μέση και λίγο πιο κάτω. Η Σούλα με πλησίασε. Είδα ότι ήθελε να μου μιλήσει. Πιάσαμε κουβέντα και της έβαλα ποτό. Μετά της είπα να κεράσει ξανά όλο το μαγαζί. Στις κοπέλες από το σπέσιαλ. Ήπιαμε πάλι στον Γρηγόρη.

- Από που τον γνώριζες, με ρώτησε.

- Ήταν πελάτης μου. Τον βοήθησα να αντιμετωπίσει το όλο θέμα. Να αποδεχτεί ότι θα φύγει από τον μάταιο κόσμο και να συμφιλιωθεί με την ιδέα.

- Δεν είχα ιδέα ότι ήταν άρρωστος. Ούτε ότι πήγαινε σε ψυχολόγο.

- Ούτε και οι συγγενείς του. Μόνο σε εσένα το είπα γιατί με παρακάλεσε.

Της έδειξα το χαρτάκι. Αφού το διάβασε προσεκτικά χαμογέλασε.

- Έτσι ήταν πάντοτε. Μεγαλόκαρδος με αυτούς που τον βοηθούσαν. Αλλά τι στα λέω. Εσύ σίγουρα θα τον ξέρεις απ' έξω κι ανακατωτά!

Έγνεψα θετικά και άναψα τσιγάρο.

- Θα πάρω εκείνα τα τσιπς που μου είπες και βάλε ένα ποτό για σένα. Τώρα που νοιώθεις καλύτερα μπορούμε να μιλήσουμε πιο ελεύθερα.

Μέσα σε μια ώρα είχα μάθει αρκετά πράγματα. Είναι ο τρόπος μου να μου ανοίγεται ο κόσμος. Πλέον ήξερα γιατί ο Γρηγόρης ερχόταν εδώ. Η Σούλα ήταν η καψούρα του από πολύ παλιά, αλλά δεν είχαν κάνει τίποτα όσο ήταν παντρεμένος. Ήταν τίμιος άνθρωπος. Πήγα να ξανακεράσω, αλλά είδα ότι ήμασταν πάλι μόνοι. Εγώ ο μοναδικός πελάτης. Ρώτησα τη Σούλα και μου είπε ότι είναι καθημερινή και καλοκαίρι. Της είπα να βάλει σπέσιαλ ποτό για όλους. Ο dj άρχισε να παίζει παλιά ρεμπέτικα. Οι κοπέλες με πλησίασαν και με παρακάλεσαν να καθίσω πιο κεντρικά και όχι στη γωνία. Τους έκανα το χατίρι.

Άρχισα να μιλάω με όλες, αλλά έδινα περισσότερο προσοχή στη Σούλα και το αντιλαμβανόταν. Κάποιο χέρι άρχισε να μου χαϊδεύει το μπούτι ενώ άλλα δυο χέρια μου έκαναν μασάζ στο σβέρκο. Απομάκρυνα αργά το χέρι στο μπούτι μου και έβαλα άλλη μια γύρα ποτά. Η Σούλα αφού σέρβιρε πήγε στον dj. Το βλέμμα μου ακολούθησε τα καπούλια της, ενώ τσουγκρούσα με τις άλλες. Καθυστέρησε να γυρίσει, αλλά όταν ήρθε και πήρε τη θέση της στη μπάρα μπροστά μου, παρατήρησα μια αλλαγή στο πρόσωπό της. Την κοίταξα στα μάτια και πέρασε τη γλώσσα της αργά από το πάνω χείλος της. Τότε ήταν που άρχισα να καυλώνω.

Πέντε λεπτά αργότερα ο dj χαιρετούσε. Όταν βγήκε έξω, σηκώθηκα να πάω στην τουαλέτα για δεύτερη φορά εκείνο το βράδυ. Με την άκρη του ματιού μου είδα τις κοπέλες να σκύβουν προς την μπάρα και να μιλάνε με τη Σούλα. Μπήκα στο μικρό μπάνιο και αφού έκανα την ανάγκη μου βγήκα στον κύριο χώρο και άρχισα να πλένω τα χέρια μου. Η πόρτα πίσω μου άνοιξε και μπήκε η Σούλα. Είδα το βλέμμα της μέσα από τον καθρέφτη. Πλησίασε προς το μέρος και ενώ εγώ σκούπιζα τα χέρια μου, ακούμπησε τις βυζάρες της στην πλάτη μου και πέρασε τα χέρια της μπροστά ανάμεσα στα πόδια μου. Αμέσως άρχισε να με τρίβει και η πούτσα μου μισοσηκωμένη καθώς ήταν, ανταποκρίθηκε άμεσα.

Τα χέρια της γρήγορα έλυσαν τη ζώνη μου και ξεκούμπωσαν δύο κουμπιά. Μια στιγμή αργότερα το δεξί της χέρι ήταν μέσα στο εσώρουχό μου και απελευθέρωνε την σκληρή σα σίδερο ψωλή μου. Τα μάτια μας κοιτάχτηκαν μέσα από τον καθρέφτη καθώς μου κατέβασε εντελώς το παντελόνι και το εσώρουχο και άρχισε να μου την παίζει, αργά και απολαυστικά. Η καύλα μου μεγάλωνε και της τράβηξα το χέρι για να γυρίσω προς το μέρος της. Εκείνη άνοιξε την πόρτα της αντρικής τουαλέτας και με έσπρωξε μέσα. Καθώς πισωπατούσα με το παντελόνι κατεβασμένο, βρήκα την άκρη της λεκάνης. Την είδα να ξεκουμπώνει το σουτιέν της και να αποφυλακίζει τις βυζάρες που τόσο ποθούσα να πιάσω, να χαϊδέψω, να πασπατέψω.

- Κάτσε… το μόνο που μου είπε.

Καθώς βολεύτηκα στο θρόνο της τουαλέτας, την είδα να σηκώνει τη σιθρού μπλουζίτσα και να γονατίζει μπροστά μου. Με μεγάλη δεξιοτεχνία τύλιξε τα βυζιά της γύρω από την πούτσα μου και άρχισε να μου βαρά μια απίθανη ισπανική μαλακία. Τα μάτια της κοιτούσαν τα δικά μου. Καταλάβαινε ότι το απολάμβανα. Ήξερε ότι σκεφτόμουν τα βυζιά της κι εγώ δεν της το είχα κρύψει στην κουβέντα μας. Έκλεισα τα μάτια και έγειρα το κεφάλι μου πίσω. Ένοιωσα την άκρη της γλώσσας της να περνά και να σαλιώνει το πρησμένο κεφάλι της βαλάνου. Ο ρυθμός της άρχισε να γίνεται πιο γρήγορος. Την έπιασα από το κεφάλι και έκανα να σηκωθώ. Με βοήθησε. Η πούτσα μου ήταν τούμπανο, αλλά εγώ ήθελα να νιώσω τη σάρκα της. Πέρασα το χέρι μου κάτω από τη φούστα και βρήκα υφασμάτινο τάνγκα εσώρουχο. Αμέσως το παραμέρισα και βρήκα την κλειτορίδα της. Η Σούλα ήταν ξυρισμένη εντελώς εκεί κάτω.

Για λίγο έτριψα με το χέρι μου και μετά έβαλα το δείκτη μου μέσα της. Τον γύρισα αργά και απαλά και ένιωσα τα υγρά της. Την κοίταξα στα μάτια και καθώς έβγαλα το δάχτυλο μου από μέσα της, το έφερα στο στόμα μου και το πιπίλισα. Μου έκλεισε το μάτι πονηρά. Έπιασα το τσαντάκι μέσης που είχε πέσει και άνοιξα το πλαϊνό φερμουάρ. Έβγαλα προφυλακτικό από τη συσκευασία και το άνοιξα στα γρήγορα με τα δόντια μου. Την είδα να μου γνέφει καταφατικά. Αφού το φόρεσα στα γρήγορα, είδα ότι είχε ανασηκώσει τη φούστα της. Κατέβασα το καπάκι της τουαλέτας και τράβηξα το πόδι της πάνω του. Μπήκε στο νόημα γρήγορα ενώ εγώ έπαιρνα θέση.

Μισή ανάσα αργότερα ήμουν μέσα της. Αυτή κρατιόταν από τον τοίχο, κι εγώ κράταγα το πόδι της και τη μέση της και τη γαμούσα ρυθμικά από το πλάι. Έγειρα το κεφάλι μου προς το λαιμό της και δάγκωσα απαλά κάτω από το αυτί. Την άκουσα να αναστενάζει δυνατά, αλλά άκουσα και κάτι σα χάχανο πίσω μας. Η πόρτα της τουαλέτας ήταν ανοιχτή και στράφηκα. Μια από τις κοπέλες καθόταν και μας κοιτούσε αδιάντροπα. Μάλιστα σήκωσε και τους αντίχειρες της και κούνησε το κεφάλι της καταφατικά. Όπως ήμουν καυλωμένος και άκουγα τα αγκομαχητά της Σούλας δε με πείραξε καθόλου και καθώς φαίνεται ούτε κι αυτήν.

- Μη σταματάς, μου είπε. Θα χύσω!

Συνέχισα να τη γαμάω ρυθμικά και να την φιλάω στη βάση του λαιμού. Ένοιωσα την αναπνοή της να γίνεται πιο γρήγορη και συσπάσεις ξεκίνησαν από το βαθύ εσωτερικό του μουνιού της με κατεύθυνση προς τα έξω. Τότε της έπιασα τη μέση και επιτάχυνα το ρυθμό μου, μπαινοβγαίνοντας μέσα όσο πιο γρήγορα και δυνατά μπορούσα. Τα βυζιά της άρχισαν να χορεύουν ένα μεθυστικό χορό. Η γκόμενα πίσω μας άρχισε να φωνάζει.

- Έτσι! Έτσι! Σκίσ' της το μουνάκι.

- Έλα εδώ να δεις καλύτερα…

της είπα ενώ η Σούλα έχυνε δυνατά. Η κοπέλα πλησίασε και εγώ απότομα γύρισα τη Σούλα προς το μέρος της.

- Ρούφα τις ρώγες της!

Δεν ήθελε και πολύ. Αμέσως έπιασε το ένα βυζόμπαλο που χοροπηδούσε και με το στόμα της φυλάκισε τη ρώγα της Σούλας.

- Χύνω, χύνω, χύνω... φώναζε η Σούλα δυνατά.

Άκουσα την πόρτα που οδηγούσε στο χώρο του μπάνιου να ανοίγει καθώς το μουνί της Σούλας συσπώταν στην πούτσα μου και προσπαθούσε να με κάνει να τελειώσω. Δυο κεφάλια μας κοιτούσαν σε αυτή την περίεργη στάση. Εγώ να γαμάω σχεδόν πισωκολλητά τη Σούλα και την άλλη κοπέλα να βυζαίνει τη μια της ρώγα. Η καύλα μου εκτοξεύθηκε απίστευτα και άρχισα κι εγώ να χύνω στο ρυθμό του οργασμού της Σούλας.

Οι άλλες κοπέλες βγήκαν έξω γρήγορα ενώ αυτή που βύζαινε κράτησε τη Σούλα για να μπορέσω να βγω από μέσα της. Καθώς τραβήχτηκα προσεχτικά, έλεγξα το προφυλακτικό και μετά το αφαίρεσα προσεκτικά για να μη λερώσω. Ρώτησα τη Σούλα αν ήταν εντάξει και προσεκτικά άνοιξα το καπάκι από το καλαθάκι και πέταξα το προφυλακτικό. Ύστερα σήκωσα εσώρουχο και παντελόνι και κουμπώθηκα, ενώ η γυναίκα βοηθούσε τη Σούλα.

- Θα τα πούμε έξω, της είπα. Θέλω να καπνίσω ένα τσιγάρο.

- Ναι… μου απάντησε με απίστευτη καύλα στη φωνή της. Δεν ξεμπερδέψαμε ακόμα.

- Κι εγώ;… ρώτησε το μαυρομάλλικο πουτανάκι.

- Πρώτα τσιγάρο και ποτό...




Copyright protected OW ref: 177934



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.