Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν οι μέρες που κανείς δεν επέτρεπε στον εαυτό του να χαμογελάσει. Ο φόβος του ιού είχε κλείσει τον κόσμο στο σπίτι του. Τα νέα ήταν δυσοίωνα και οι συνεχείς ανακοινώσεις του τύπου δε μετρίαζαν τις ανησυχίες του κοινού. Από την άλλη όμως οι δουλειές μου πήγαιναν μια χαρά και παρόλο που δούλευα αδιάκοπα, σχεδόν 16 ώρες την ημέρα, ένοιωθα μέσα μου μια ευφορία. Μου άρεσε που βοηθούσα τον κόσμο να ξεπεράσει την κατάθλιψή του. Φυσικά δε μου έμενε καθόλου χρόνος για μένα, αλλά δε με ένοιαζε.

Όμως όσο και να προσπαθεί κάποιος ή να πιστεύει ότι το πνεύμα του είναι ισχυρό και μπορεί να επιβάλλει στο σώμα με αυστηρή πειθαρχία κάποια "θέλω", το σώμα αν δεν ξεκουραστεί, θα αρχίσει να "καίγεται". Οι αρχαίοι υμών πρόγονοι δεν το πέτυχαν εντελώς. Μπορεί ο νους να είναι υγιής και διαυγέστατος, αλλά το σώμα θέλει και πρέπει να ξεκουράζεται. Έτσι βρέθηκα ξαφνικά μες την άνοιξη να ανεβάσω σαράντα και πυρετό. Ευτυχώς είμαι εφοδιασμένος με αντιπυρετικές ενέσεις και θα έλεγα προικισμένος από τη φύση με ισχυρή θέληση. Παρόλο τον υψηλό πυρετό, δεν παραλήρησα. Αναγκάστηκα όμως να πάω στο νοσοκομείο της πόλης μου.

Όταν ανέφερα τα συμπτώματά μου στους γιατρούς και τους είπα ότι ήταν από φυσική εξάντληση δε με πολυπίστεψαν. Ξεκίνησαν μπαράζ εξετάσεων πιστεύοντας ότι είμαι φορέας του ιού και με έβαλαν σε καραντίνα. Πάντοτε μισούσα τα νοσοκομεία. Από παλιά μου θύμιζαν κάτι κακό που συνέβη είτε σε εμένα ή σε κάποιο κοντινό μου πρόσωπο. Τουλάχιστον το δωμάτιο που βρισκόμουν ήταν δύο κλινών, αλλά δεν είχα συγκάτοικο. Επίσης ήταν πολύ καλά αποστειρωμένο. Το βράδυ ο πυρετός επέστρεψε δριμύτερος.

Ήταν περίπου μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα όταν κάλεσα τη νοσοκόμα και της είπα να μου χορηγήσει αντιπυρετική ένεση. Επειδή είναι η δουλεία της (κι εγώ δεν είμαι παθολόγος του νοσοκομείου) ενημέρωσε την εφημερεύοντα γιατρό. Πέντε λεπτά αργότερα, μπήκε στο θάλαμο μια κοπέλα που ήταν ειδικευόμενη. Ήταν φασκιωμένη από πάνω μέχρι κάτω με προστατευτικά ρούχα, γάντια, μάσκα και δε μπόρεσα να αντιληφθώ το πώς μοιάζει, αλλά από τη φωνή της κατάλαβα ότι ήταν νεαρή σε ηλικία και από το ενδιαφέρον της, πως ήταν ειδικευόμενη. Οι γιατροί που είναι σε μεγαλύτερη ηλικία συνήθως χάνουν (ή και ξεχνάνε αν προτιμάτε) το αρχικό τους ενδιαφέρον για το νοσούντα.

Ύστερα από κάμποση συζήτηση και επιμονή από μέρους μου, κατάφερα να μάθω δύο πράγματα που ήδη ήξερα. Πρώτον ότι δε νοσούσα από τον ιό και δεύτερον δεν είχαν ιδέα γιατί ήμουν άρρωστος. Η υπερκόπωση που τους τόνιζα ότι είχα, δεν τους περνούσε από το μυαλό. Ζήτησα λοιπόν να μου κάνουν τα χαρτιά για να πάρω εξιτήριο. Μάλιστα ανέφερα ότι εφόσον δε νοσώ, δε μπορούν να με κρατήσουν παρά τη θέλησή μου. Η νεαρή γιατρός όμως δε μπορούσε να υπογράψει κάτι τέτοιο και με παρακάλεσε ευγενικά να μείνω τουλάχιστον αυτό το βράδυ. Της είπα ότι δεν περίμενα να μου κάνουν εισαγωγή και ότι δεν είχα ρούχα για να μείνω. Επίσης της είπα πώς αν ίδρωνα, θα βρωμοκοπούσα γιατί δε θα είχα να αλλάξω. Αφού μου σβούριξε την ένεση στο άνω δεξί τεταρτημόριο, μου ανέφερε ότι αν είχε πέσει ο πυρετός σε μια ώρα να ζητούσα από τη νοσοκόμα να μου κάνει μπάνιο.

Τι το ήθελα; Έκανα όπως μου είπε και πραγματικά κατά τις δωδεκάμισι πάτησα το κουμπί για να έρθει η νοσοκόμα, αλλά εις μάτην. Αφού πέρασε κανένα τέταρτο, σηκώθηκα, πήρα τα σεντόνια από το διπλανό κρεβάτι και πήγα στο μπάνιο. Το ντους ήταν κρύο αλλά δε με ένοιαξε. Χρησιμοποίησα απολυμαντικό σαπούνι για να πλυθώ και μετά σκουπίστηκα με τα ξένα σεντόνια. Το νερό με αναζωογόνησε. Το μυαλό μου έγινε πιο ισχυρό και το σώμα μου συνήλθε. Δε θα ανέβαζα ξανά πυρετό. Νοιώθοντας πιο ανάλαφρος, φόρεσα το πουκάμισο μου παρατώντας τη φανέλα και το παντελόνι χωρίς εσώρουχο. Έψαξα το τσαντάκι μέσης και βρήκα αυτό που ζητούσα. Την πολύτιμη νικοτίνη. Ήξερα ότι από το δωμάτιο δε μπορούσα να βγω, χωρίς τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον ιό, έτσι άνοιξα το μπαλκονοπαράθυρο και άναψα ένα τσιγάρο.

Η επίδραση της έξης μου ήταν αυτόματη. Το σώμα μου συνήλθε από το στερητικό σύνδρομο. Το τσιγάρο έγινε στάχτες μέσα σε ένα λεπτό. Κοίταξα έξω από το παράθυρο σκεφτόμενος τα αυριανά ραντεβού και πια έπρεπε να ακυρώσω. Χωρίς να το καταλάβω, στο στόμα μου βρέθηκε δεύτερο τσιγάρο. Πίσω μου άκουσα την πόρτα να ανοίγει.

- Τι κάνετε εκεί κύριε;… ρώτησε η φωνή της νοσοκόμας.

- Ρεμβάζω! Ανοίγω τα μάτια της σκέψης και ταξιδεύω σε παράξενες θάλασσες. Εκεί που οι γιατροί, γιατρεύουν. Εκεί που η Ιασώ και Ύγεια είναι αγκαλιασμένες και χορεύουν το μυστικό χορό του Ασκληπιού.

Γύρισα προς το μέρος της. Με κοιτούσε με πραγματική απορία. Ήξερα τι σκεφτόταν. Πίστευε πως ο πυρετός με έκανε να παραληρώ.

- Δώσε μου το θερμόμετρο, της είπα σχεδόν επιτακτικά.

Το έβαλα κάτω από τη μασχάλη μου και περίμενα δύο λεπτά. Εκείνη δεν κουνήθηκε. Όταν το έβγαλα και το κοίταξα, ένα μεφιστοφελικό χαμόγελο απλώθηκε στα χείλη μου. 36 και 5. Το έδωσα στη νοσοκόμα. Το κοίταξε και την ένοιωσα να παραξενεύεται.

- Δε χρειάζεται να μου κάνεις μπάνιο, της είπα. Όχι πως είχες καμιά όρεξη να το κάνεις. Ο φόβος σου σε προδίδει. Ίσως θα έπρεπε να μιλήσεις σε κάποιον ειδικευμένο γιατρό. Εγώ πάντως δε θα σε δεχόμουνα για ασθενή...

Τα μάτια της μίκρυναν. Σχεδόν άκουσα τα χείλη της να σφίγγουν πίσω από τη μάσκα και τα δόντια της να τρίζουν. Η σκέψη με έκανε να χαμογελάσω. Της γύρισα την πλάτη και στράφηκα προς το παράθυρο. Βήματα ακούστηκαν. Γύρισα το κεφάλι μου για να δω τη νέα άφιξη. Ήταν η ειδικευόμενη, αλλά και η εφημερεύουσα παθολόγος.

- Ιανέ;… η φωνή της παθολόγου ήταν γνωστή.

- Μαράκι;

Η Μαρία έδιωξε τη νοσοκόμα και μου είπε να ξαπλώσω. Κοίταξε το θερμόμετρο και μετά με είδε ντυμένο.

- Πας πουθενά;

- Τώρα όχι, απάντησα τσαχπίνικα.

- Σου έπεσε ο πυρετός;

- Ναι! Και έκανα μπάνιο μόνος μου, μόνο που χρησιμοποίησα τα σεντόνια της διπλανής κλίνης για να σκουπιστώ. Υπερκόπωση ήταν. Τώρα είμαι εντάξει.

- Έπρεπε να το φανταστώ ότι ήσουν εσύ, μου είπε η Μαρία. Αλλά σήμερα πλάκωσαν περίπου σαράντα άτομα κάτω στα επείγοντα και δεν είχα χρόνο να κοιτάξω τους εισαχθέντες. Ευτυχώς κανένας δε νοσεί με τον ιό.

- Δόξα τω θεώ

- Βγάλε τα ρούχα σου να σε ακούσω μια στιγμή.

Κούνησα το κεφάλι συγκαταβατικά και ξεφύσηξα. Έβγαλα το πουκάμισό μου και το τακτοποίησα στην κρεμάστρα. Είδα τη Μαρία να με κοιτάει πίσω από τη μάσκα.

- Οι πνεύμονες δεν είναι κάτω από τη μέση, της υπενθύμισα. Και δε φοράω εσώρουχο.

Η ειδικευόμενη ξερόβηξε (ή ίσως έτσι να μου φάνηκε). Η Μαρία μου έκανε νόημα να βγάλω το παντελόνι και είπε:

- Γιατρός είμαι. Έχω δει πολλά. Κι εσύ δεν πρέπει να ντρέπεσαι.

Τη Μαρία την είχα γνωρίσει από ένα κοινό μας γνωστό. Ήταν 48 ετών με καστανό καρέ μαλλί (μιας παλιομοδίτικης εποχής) και καστανά μάτια. Ήταν γύρω στο 1.60 και περίπου 50 κιλά με μέτριο, αλλά στητό στήθος. Παρά την ηλικία της, διατηρούσε το σώμα της σε καλή κατάσταση με γυμναστική και υγιεινή διατροφή. Αυτό που μας είχε συνδέσει σε φιλία ήταν το πάθος μας για τους ρομαντικούς ποιητές και η ροκ μουσική. Η Μαρία ήταν χωρισμένη με ένα γιο και μια κόρη σε πανεπιστήμια.

Γυρίζοντας την πλάτης στις δύο γιατρούς, έβγαλα το παντελόνι και τράβηξα το σεντόνι για να σκεπάσω τη γύμνια μου.

- Να ξαπλώσω μπρούμυτα ή να κάτσω στητός στο κρεβάτι;

- Κάτσε στητός.

Καθώς βολευόμουν ένοιωσα το στηθοσκόπιο στην πλάτη μου. Μου είπε να αναπνέω και να εκπνέω αργά. Η Μαρία στεκόταν αριστερά μου και η ειδικευόμενη πήγε από τα δεξιά. Ένα δεύτερο στηθοσκόπιο ακούμπησε στο δεξί πνεύμονα.

- Για πες μου τι ακούς κυρία (είπε το επώνυμο της ειδικευόμενης).

Η νεαρή πέρασε κι από τους δύο πνεύμονες, από την καρδιά και από την ηχώ των νεφρών.

- Δεν έχει υγρό, αναπνέει μια χαρά, η καρδιά είναι σε πλήρη ρυθμό και οι σφίξεις χαμηλές.

- Κάπνισες Ιανέ;… με ρώτησε η Μαρία.

Κούνησα καταφατικά το κεφάλι.

- Ξάπλωσε να σε ακούσουμε κι από μπροστά.

Έγειρα το σώμα μου προς το μαξιλάρι και αμέσως το στηθοσκόπιο της Μαρίας βρέθηκε στην καρδιά μου. Το μικρό της δάχτυλο χάιδεψε πολύ απαλά την αριστερή μου θηλή. Ίσως να το έκανε επίτηδες ή κατά λάθος.

- Μην αναπνέεις.

Η καρδιά μου άρχισε να χτυπά λίγο πιο γρήγορα και να στέλνει αίμα όχι μόνο στον εγκέφαλο, αλλά και στα υπόλοιπα όργανα που διογκώνονται όταν το αίμα κυλά προς τα εκεί. Ήμουν σίγουρος ότι η Μαρία αντιλήφθηκε την κίνηση στα σεντόνια που με σκέπαζαν από τη μέση και κάτω. Το κατάλαβα γιατί έπιασα το βλέμμα της να λοξοδρομεί προς τα κάτω.

- Κυρία (το επώνυμο της ειδικευόμενης). Μπορείς να πηγαίνεις αν θες. Θα κάνω μια ιδιαίτερη εξέταση στον ασθενή και μπορεί να ντρέπεται.

- Μα πώς θα μάθω;

- Καλά! Αλλά κοίταξε να κλειδώσεις την πόρτα.

Η νεαρή κινήθηκε προς την πόρτα, ενώ η Μαρία μου έκλεινε το μάτι και έσκυβε προς το αυτί μου ψιθυρίζοντας:

- Θυμάσαι στο πάρτι της παραμονής της πρωτοχρονιάς που ήσουν στο μπάνιο και μπήκα μέσα;

Έγνεψα θετικά και κοίταξα προς την ειδικευόμενη που ασφάλιζε την πόρτα του θαλάμου.

- Σε είδα να κατουράς μέσα από τον καθρέφτη και είδα τι κουβαλάς ανάμεσα στα πόδια σου.

- Τα πράγματα στον καθρέφτη φαίνονται μεγαλύτερα από ότι είναι... ψιθύρισα.

Το γαντοφορεμένο χέρι της κινήθηκε γοργά και μου κατέβασε τα σεντόνια. Η πούτσα μου ήταν μισοσηκωμένη και σε εγρήγορση. Το σώμα της κάλυπτε την οπτική γωνία της νεαρής που πλησίαζε.

- Για δες και πες μου τι είναι αυτό;… ρώτησε η Μαρία δείχνοντας προς το εσωτερικό του δεξιού μου μηρού.

Η νεαρή κοίταξε προς το κόκκινο σημάδι που έμοιαζε με μπουμπούκι δρακοκρίνου. Το χέρι της πλησίασε και τα δάχτυλά της μάλαξαν την περιοχή. Το θέμα όμως ήταν ότι άρχισα να γίνομαι κατακόκκινος και η στύση μου πιο σκληρή. Το σημείο στον εσωτερικό μηρό ήταν ένα από τα ερωτογενή μου.

- Συγγνώμη, ψέλλισα.

Τα μάτια της Μαρίας ήταν πλέον καρφωμένα στη βάλανο της πούτσας μου που ήταν κατακόκκινη. Άκουσα επίσης τη νεαρή να παίρνει μια βαθιά ανάσα.

- Είναι βλαντί. Σημάδι εκ γενετής. Ίσως θα πρέπει να παραπέμψουμε σε κάποιο δερματολόγο, είπε προσπαθώντας να ακούγεται αδιάφορη.

Η Μαρία έπιασε με τα πλαστικά χειρουργικά γάντια τη βάση της πούτσας μου με το ένα χέρι και με το άλλο έπιασε το στητό και πλέον παλλόμενο μέλος και τράβηξε προς τα κάτω.

- Κι αυτό εδώ τι είναι;… είπε δείχνοντας προς ένα καφέ σκουρόχρωμο σημάδι πάνω στην πέτσα που πριν μερικά λεπτά κάλυπτε τη βάλανο.

Τα χέρια μου έσφιξαν το πάπλωμα του κρεβατιού. Η Μαρία με το δεξί της χέρι πίεζε απαλά τη βάση της πούτσας μου και μετά την άφηνε, ενώ κρατούσε ακίνητη την υπόλοιπη με το αριστερό της χέρι.

- Μοιάζει με σπίλο!

- Μοιάζει, αλλά δεν είναι! Απάντησα μέσα από τα δόντια μου. Πλέον η πούτσα μου ήταν στητή σα σίδερο και όταν η Μαρία πίεζε τη βάση της, διογκωνόταν πιο πολύ.

- Κι άλλο βλαντί;… ρώτησε η νεαρή με πραγματική απορία στη φωνή της. Έσκυψε πιο κοντά στο καυλί μου να κοιτάξει.

Γύρισα προς την πλευρά της Μαρίας που μου έκλεινε πονηρά το μάτι και ξαφνικά τα χέρια της άρχισαν να πιέζουν και να κινούνται με ταχύτητα. Η πούτσα είχε γίνει τόσο σκληρή όσο δεν πήγαινε άλλο. Προσπερματικά υγρά έτρεχαν από την ουρήθρα. Ένας αναστεναγμός ξέφυγε από το στόμα μου. Η καύλα που ένοιωθα ήταν απίστευτη. Κι ενώ κοίταζα τη μασκοφορεμένη Μαρία ένοιωσα μια μικρή παλάμη να μου μαλάζει τα αρχίδια. Κοίταξα προς τα κάτω και είδα το χέρι της ειδικευόμενης να παίζει απαλά με τις μπάλες μου, ενώ με το άλλο να βγάζει τη μάσκα που κάλυπτε το πρόσωπό της.

Έπρεπε να το είχα φανταστεί από την αρχή. Ήταν πολύ όμορφη και μελαχρινούλα. Τα χείλη της όμως ήταν το φόρτε της. Τσιμπουκόχειλα 100%. Η γλώσσα της τινάχτηκε και έγλειψε τα υγρά που έτρεχαν από τη βάλανο και για μια στιγμή η Μαρία μου είχε τραβήξει όλη της πέτσα κάτω για να αποκαλύψει όλη τη βάλανο. Η γλώσσα της μικρής διένυσε όλο το πρησμένο κεφάλι και μετά χτύπησε το πίσω μέρος του κορμού. Το στόμα της άνοιξε και έσκυψε με τέτοιο τρόπο από πάνω από την πούτσα μου ώστε ο λαιμός της να ευθυγραμμιστεί. Στη συνέχεια πήρε μια βαθιά ανάσα και κατάπιε την πούτσα μου μέχρι το γαντοφορεμένο χέρι της Μαρίας. Η γλώσσα της κινιόταν σε ένα τρελό χορό, ενώ ένοιωθα να με ρουφάει. Το χέρι της τράβηξε μακριά το χέρι της Μαρίας και η ίδια άρχισε να ανεβοκατεβάζει γοργά το κεφάλι της πάνω στην έτοιμη να εκραγεί πούτσα μου. Το άλλο της χέρι ακόμα έπαιζε με τα αρχίδια μου.

Ένοιωσα το σώμα μου να τρέμει. Ένα τρέμουλο που ξεκίνησε από τα δάχτυλα των άκρων μου (ποδιών και χεριών) και κατευθυνόταν προς ένα σημείο.

Η Μαρία έβαλε το στηθοσκόπιο της στην καρδιά μου καθώς ο οργασμός μου ερχόταν σαν ένα τεράστιο παλιρροϊκό κύμα.

- Χύνω…

ούρλιαξα καθώς το σώμα μου τεντωνόταν και εκσπερμάτωνα μέσα στο στόμα της νεαρής. Αυτή άρχισε να καταπίνει με βουλιμία τις ρουκέτες σπέρματος που εκτόξευα μέσα στο στόμα της, αλλά επειδή είχα καιρό να πάω με γυναίκα ήταν πάρα πολύ και άρχισε να κυλά από το πρόσωπό της. Το σώμα μου συνέχισε να τραντάζεται και να εκτοξεύει όλο το συσσωρευμένο σπέρμα μηνών. Η μικρή τινάχτηκε για λίγο πίσω, πήρε μια βαθιά ανάσα και συνέχισε το θεσπέσιο έργο της. Να με ξεζουμίσει δηλαδή. Χωρίς να το πιστεύω και ο ίδιος πόση ώρα έχυνα, κοίταζα εκστατικά το στόμα της να ανεβοκατεβαίνει πάνω στην πούτσα μου. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ένιωσα ένα τελευταίο μικρό πίδακα να ξεπετάγεται από την πούτσα μου που ήταν γεμάτη από το σάλιο της και τα υγρά που δεν είχε προλάβει ή μπορέσει να καταπιεί.

Η Μαρία κοίταξε το ρολόι της.

- Σχεδόν 60 δευτερόλεπτα κράτησε ο οργασμός του, δήλωσε.

- Ήταν τόσο πολύ… είπε η μικρή. Δε μπόρεσα να το καταπιώ όλο.

Ξέρω ότι δεν είμαι εικοσάρης για να μου είναι όρθια συνέχεια, αλλά δε μπορούσε να μου πέσει. Παρ' όλο το δυνατό οργασμό που είχα, ήθελα κι άλλο. Το μυαλό μου ήταν καθαρό και σκέφτηκε δύο πράγματα. Είτε μου έδωσαν κάτι και δεν το πήρα είδηση ή πάσχω από λανθάνων πριαπισμό λόγω της πολύμηνης αποχής μου από το σεξ.

Τέντωσα το χέρι μου και τράβηξα τη μικρή προς το μέρος μου. Δε μου αντιστάθηκε καθόλου, αλλά έστριψε το κεφάλι για να μην τη φιλήσω (κόμπλεξ αναρωτήθηκα). Το χέρι μου χούφτωσε το στήθος της. Ήταν μικρό και στητό. Μέσα σε δευτερόλεπτα τη γύρισα και άρχισα να της λύνω την ιατρική ποδιά και τα ρούχα. Της έβγαλα απότομα τη μπλούζα και ξεκούμπωσα το τζιν παντελόνι που φορούσε. Το πουτανάκι δε φορούσε ούτε σουτιέν, ούτε εσώρουχο. Τη γύρισα μπροστά μου και κοίταξα το μικρό καλοσχηματισμένο στήθος της. Οι ρώγες της ήταν σκούρες και σκληρές. Άνοιξα το στόμα μου και φίλησα, ρούφηξα, βύζαξα τη δεξιά θηλή. Το χέρι μου χώθηκε στο μουνάκι της που ήδη έσταζε από καύλα. Με τον αντίχειρα μου έτριψα σκληρά την κλειτορίδα της και κινήθηκα προς την αριστερή θηλή. Καθώς έκανα το ίδιο και σε αυτήν έχωσα δύο δάχτυλα μέσα στο μουνάκι της. Έκανα ψαλιδάκι κι άρχισα να παίζω μέσα της όπως έκανα και με τη ρώγα της.

Ένοιωσα το χέρι της Μαρίας να πιάνει την ακόμα στητή πούτσα μου. Χωρίς να κοιτάζω, γύρισα τη μέση μου για να τη βοηθήσω σε ότι ήθελε να κάνει. Μέσα σε δύο δευτερόλεπτα μου είχε φορέσει προφυλακτικό. Απότομα ξάπλωσα προς τα πίσω και παρέσυρα τη νεαρή πάνω μου. Δεν έπαψα ούτε στιγμή να ρουφάω τη ρώγα της, ενώ αυτή έπιασε τον πούτσο μου και τον οδήγησε στο στενό μουνάκι της. Είδα τα μάτια της να γουρλώνουν καθώς αναστέναζε και καθόταν σχεδόν μέχρι τη βάση της πούτσας μου. Με έσπρωξε προς τα κάτω και κρατήθηκε με τα δυο της χέρια από το στήθος μου καθώς άρχισε να ανεβοκατεβαίνει αργά πάνω στην πούτσα μου.

Την άκουσα να αγκομαχά. Την είδα να παίρνει βαθιές ανάσες. Είδα τα μάγουλα της να κοκκινίζουν και το στήθος της να τεντώνεται. Είδα το χέρι της Μαρίας να κινείται πίσω της. Απότομα έγειρε προς το μέρος μου.

- Πιάσε μου τα καπούλια και γάμα με γρήγορα και δυνατά, με πρόσταξε.

Μια κραυγή καύλας της ξέφυγε όταν η Μαρία της έχωσε τουλάχιστον ένα δάχτυλο στον κώλο κι ενώ εγώ έκανα ότι μου ζήτησε. Ανασήκωσα λίγο τη λεκάνη μου, πήρα μια βαθιά ανάσα και ξεκίνησα να τη γαμάω όπως μου είπε. Το πρόσωπό της χώθηκε στο μαξιλάρι μάλλον για να πνίξει τις κραυγές. Ένοιωσα τις συσπάσεις του μουνιού της που τυλιγόταν στον πούτσο μου. Η αρχική πίεση των τοιχωμάτων έγινε μηδενική και ξαφνικά τρομερά ισχυρή. Ευτυχώς το μαξιλάρι σταματούσε τα ουρλιαχτά της.

Η μικρή έχυνε ασταμάτητα πάνω στην πούτσα μου και ο ένας οργασμός διαδεχόταν τον άλλο. Η γνωστή πίεση που ασκούσανε τα αρχίδια μου για εκτόνωση εμφανιζόταν ξανά. Ένοιωσα όμως κάπως περίεργα και απότομα τράβηξα εγώ την πούτσα μου σήκωσα τα καπούλια της μικρή που πλέον τινάζονταν από μόνα τους σε ένα δικό τους χορό. Μια πλημμύρα από γυναικεία χύσια έπεσε πάνω στο σώμα μου. Το χέρι της πήγε στην κλειτορίδα της και άρχισε να τρίβει με μανία καθώς η Μαρία συνέχιζε να την κωλοδαχτυλώνει. Νέος πίδακας από χύσια ξέφυγε από το μουνί της.

- Γάμα με κι άλλο. Μη σταματάς!

- Το προφυλαχτικό νομίζω έσπασε, απάντησα.

- Ναι, είπε η Μαρία. Αλλά το κωλαράκι της είναι καθαρό.

Τράβηξα το χαλασμένο προφυλακτικό ενώ εκείνη γύριζε με πλάτη σε εμένα και κάθισε σιγά-σιγά με τον κώλο πάνω στην πούτσα μου. Στην αρχή σφίχτηκε λίγο και έκανε μερικά μικρά καθισματάκια μέχρι να συνηθίσει. Δεν την πίεσα μέχρι να νοιώσει ασφαλής. Μερικά λεπτά αργότερα ο πούτσος μου χανόταν στα βάθη της κωλάρας της. Εκείνη τέντωσε τα πόδια της σα μπαλαρίνα, ακούμπησε την πλάτη της στο στήθος μου και άρχισε να γαμιέται μόνη της πάνω στην πούτσα μου. Άκουσα ένα περίεργο θόρυβο (κάτι σαν ηλεκτρική δόνηση) και δεν είχα κάνει λάθος. Από το πουθενά ένας ηλεκτρονικός μικρο-δονητής είχε καθίσει πάνω στην κλειτορίδα της μικρής από το χέρι της Μαρίας, ενώ τουλάχιστον τρία δάχτυλα βρισκόταν μέσα στο μουνάκι της.

Συνεχίσαμε έτσι για κάνα δεκάλεπτο, ενώ ανά δίλεπτο η νεαρή έχυνε τεράστιες ποσότητες γυναικείων υγρών από το μουνί της. Εγώ είχα μετριάσει την καύλα μου για να δω που θα το πάνε, αλλά η εκτόνωση που αποζητούσα άρχιζε να με διατάζει. Με μια απότομη κίνηση και ενώ η πούτσα μου ήταν βαθιά μέσα στον κώλο της, την τράβηξα και γύρισα. Αφού πάτησα στο πάτωμα γερά, την έπιασα από τη μέση. Αυτή γύρισε λάγνα το πρόσωπό της προς τα εμένα και μου είπε.

- Πάλι στο στόμα να με χύσεις...

Έγνεψα και αφού την έπιασα καλά από τη μέση, άρχισα να μπαινοβγαίνω με ταχύτητα λαγού μέσα στον κώλο της. Μέσα σε ένα λεπτό ο οργασμός μου ερχόταν δυνατός. Παρ' όλο που ήθελα να χύσω στην κωλάρα της, αποφάσισα να της κάνω το χατίρι. Απότομα τράβηξα την πούτσα μου έξω και είπα πως είμαι κοντά.

Αμέσως γύρισε προς το μέρος μου, μισογονατισμένη στο κρεβάτι και με το δεξί της χέρι έπιασε την πούτσα μου ενώ το στόμα της κινήθηκε και φυλάκισε τη βάλανο. Όταν άρχισε να μου την παίζει και η γλώσσα της χτυπούσε ρυθμικά την ουρήθρα μου, άρχισα να χύνω δυνατά. Το στηθοσκόπιο της Μαρίας βρέθηκε πάλι στην καρδιά μου, ενώ εγώ άδειαζα εκ νέου μια τεράστια ποσότητα σπέρματος που η μικρή κατάπινε με ευχαρίστηση και βουλιμία.

- Σχεδόν 60 δευτερόλεπτα ξανά! Ακούγεται απίστευτο, είπε η Μαρία.

Τα πόδια μου έτρεμαν και πλέον μετά από το δεύτερο δυνατό χύσιμο, η πούτσα μου άρχισε να παίρνει την κατιούσα. Το χέρι μου κινήθηκε αυτόματα προς το τσαντάκι καθώς και το σώμα μου. Το παράθυρο ήταν ανοιχτό. Δε με ένοιαζε που ήμουν γυμνός. Ήθελα να καπνίσω και το έκανα...




Copyright protected OW ref: 177902



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.