Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Χριστούγεννα 2007

Θεσσαλονίκη σε γλέντι ενός συλλόγου με τον αρραβωνιαστικό μου. Πήγα με τα χίλια ζόρια γιατί με τα σόγια δεν τα πάει κανείς μας καλά. Βγήκα έξω για τσιγάρο και μπαίνοντας τον βλέπω να μιλάει σε μία με μίνι, σε υπερβολικά κοντινή απόσταση. Πάω και κάθομαι στην άλλη άκρη του τραπεζιού ενοχλημένη φουλ. Κάποια στιγμή με πήραν χαμπάρι και αυτή αμέσως τραβήχτηκε από δίπλα του. Έρχεται δίπλα μου ο φίλος μου και αρχίζει να μου απολογείται.

Του λέω "δε θέλω να απολογηθείς, με κάλυψε αυτό που είδα" και σηκώθηκα και πήγα να κάτσω λίγο μόνη στο αμάξι να ηρεμήσω. Μετά από λίγη ώρα έβαλα μπρος και έφυγα για κέντρο χωρίς να πω τίποτα σε κανέναν. Κατέληξα κέντρο σε ένα μαγαζί με ένα ποτό και να σκέφτομαι αν είναι λάθος το να τον παντρευτώ.

Σε κάποια στιγμή βλέπω το μπάρμαν να μου φέρνει ένα ποτό και να μου λέει "είναι από τον κύριο". Γυρνάω και βλέπω τον έρωτα μου από τη σχολή, ας τον πούμε Θωμά. Έρχεται δίπλα μου και αρχίζουμε να μιλάμε.

- Σε χάσαμε μετά την ορκωμοσία του λέω.

- Έπρεπε να φύγω για Περού.

Ο Θωμάς, ανεξάρτητος, μελαχρινός, με μακριά μαλλιά, μούσια, τατουάζ και εθελοντική εργασία σε φιλοζωικές οργανώσεις.

- Πάντα μου άρεσες, γύρισα και του ψιθύρισα.

- Και που κόλλαγες να μου το δείξεις;… μου λέει.

- Το έπαιζες πάντα ανεξάρτητος και νόμιζα ότι θα με δούλευες, είσαι ελεύθερο πνεύμα εξάλλου.

- Και ακόμα είμαι, άλλα δε θα έλεγα όχι σε μια κοπέλα σαν εσένα.

Ας μιλήσουμε για εμένα.

Μελαχρινή, με πράσινα μάτια, ύψος 1.80, 65 κιλά και πάντα τσιμπημένη με το Θωμά. Ξεκίνησε να με κοιτάει πολύ έντονα, τόσο έντονα που δε μπορούσα να πάρω ούτε εγώ τα μάτια μου από πάνω του. Με αρπάζει ξαφνικά και με φιλάει σφίγγοντας με πάνω του. Μου ψιθυρίζει στο αυτί:

- Είσαι μια καύλα απόψε.

Δεν του λέω τίποτα, συνεχίζω να τον φιλάω και σε λίγο προτείνει να πάμε μια βόλτα με τη μηχανή κάπου αλλού. Γυρίσαμε αρκετά μπαράκια πίνοντας .Τα ξημερώματα με παίρνει τηλέφωνο ο φίλος μου έξαλλος του λέω:

- Τώρα κατάλαβες ότι λείπω; Μη με περιμένεις σπίτι απόψε…

και κατευθείαν απενεργοποιώ το κινητό μου. Γυρίζω στο Θωμά και του λέω "μπορείς να με φιλοξενήσεις απόψε;". Κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και φύγαμε αμέσως. Στο σπίτι του αργότερα κλαίγοντας του εξήγησα τι είχε συμβεί και μου λέει:

- Είναι πολύ μαλάκας που χαλβάδιαζε με άλλη μπροστά σου.

- Πάντως τρόμαξα να σε καταλάβω στο μπαρ.

Μιλώντας αρκετή ώρα είχαν αρχίσει να ξημερώνουν Χριστούγεννα κι εμείς πέφταμε για ύπνο στο κρεβάτι του. Σε κάποια φάση παίρνει ο ύπνος το Θωμά και προσπαθώ να φτάσω το φώς από τη μεριά του να το κλείσω. Σε κάποια στιγμή με αγκαλιάζει και μου λέει:

- Τι κάνεις;

- Θέλω να κλείσω το φως.

- Κάνε δουλειά σου…

μου λέει και ταυτόχρονα με στριμώχνει από κάτω του. Μου πιάνει το πρόσωπο με τα δυο χέρια και αρχίζει να με φιλάει. Το χέρι του κατέβηκε στο βρακάκι μου, το παραμέρισε και άρχισε να μου χαϊδεύει απαλά το μουνάκι. Ανέβηκε από πάνω μου άρχισε να μου φιλάει το λαιμό, τις ρώγες και όσο έπαιζε το μουνάκι μου είχα παραλύσει.

Σηκώνεται και μου βγάζει τα εσώρουχα, του βγάζω τη μπλούζα και το εσώρουχο και ανεβαίνω επάνω του. Σκύβω να του πάρω πίπα και με σταματάει. Με βάζει να κάτσω επάνω του και αρχίζουμε να πηδιόμαστε έτσι για αρκετή ώρα. Γλείφει και δαγκώνει το στήθος και το λαιμό μου, με σφίγγει πάνω του και μου λέει:

- Που να ήξερα ότι η ντροπαλή συμφοιτήτρια θα ήταν τόσο καύλα…

και με γυρνάει στο πλάι. Μου καρφώνει την πούτσα του μέσα μου και μας ξεφεύγει ένα βογκητό σχεδόν ταυτόχρονα. Με πηδάει στα πλάγια όσο παίζει με το ένα στήθος μου. Παράλληλα παίζει το μουνάκι μου και δαγκώνει την πλάτη μου. Ο τύπος ήταν πολυεργαλείο στο κρεβάτι, ένιωθα φανταστικά μαζί του. Πηδιόμασταν σχεδόν μιάμιση ώρα. Ακούραστος ο "επαναστάτης" της σχολής. Κάποια στιγμή τελειώσαμε και οι δυο μέσα στα βογκητά και με πήρε στα χέρια του για μπάνιο. Σαπουνίζαμε ο ένας τον άλλο και φιλιόμασταν συνέχεια.

Το μεσημέρι, φορώντας μόνο μια ποδιά, πάω στην κουζίνα να δω αν έχει τίποτα να μαγειρέψω. Είχα απορροφηθεί από τη μαγειρική και ξαφνικά νιώθω το Θωμά πίσω μου να τρίβει με την πούτσα του το κωλαράκι μου. Χάιδευε το κωλαράκι μου, με φιλούσε στην πλάτη και έλυσε την ποδιά μου από το πάνω μέρος μόνο. Έστριβε τις ρώγες μου, με φιλούσε και με χάιδευε παντού. Γυρνάω να τον φιλήσω, μ' ανεβάζει στον πάγκο της κουζίνας και μου καρφώνει την πούτσα στο μουνί. Με γαμούσε έτσι ώρα πολύ. Σταμάτησε μόνο για να κλείσει την κουζίνα να μην καούμε. Με σηκώνει από τον πάγκο, με ακουμπά στον τοίχο, με σηκώνει από τα πόδια και με καρφώνει κρατώντας με από τα πόδια. Έχω σφιχτεί πάνω του και τον φιλώ στα χείλη και στο λαιμό. Μου δαγκώνει το λαιμό και δεν αργούμε να τελειώσουμε. Μετά από ώρες συνειδητοποιώ ότι οι δικοί μου θα ανησύχησαν και αποφασίζω να ανοίξω το κινητό μου. Βλέπω μήνυμα του φίλου μου να μου ζητάει συγγνώμη γιατί με κεράτωσε με την κοπέλα από το γλέντι. Του απαντώ:

"Δεν πειράζει μωρό μου, καλή καρδιά, αξίζετε ο ένας τον άλλο"

Γυρνάω στην άλλη μεριά και του λέω:

- Θα με πετάξεις μέχρι το σπίτι να μαζέψω τα πράγματα μου;

Φτάνοντας επέμενε να ανέβει επάνω γιατί του εξήγησα τι είχε συμβεί και δεν ήθελε να με αφήσει μονή. Ο φίλος μου έλειπε ευτυχώς. Μαζέψαμε τα πράγματα μου και φύγαμε. Τα αφήσαμε σπίτι του και πήγαμε βόλτα με τη μηχανή. Καταλήξαμε στις ερημιές να φασωνόμαστε. Σταματήσει, με κοιτάζει και μου λέει:

- Δεν ξέρω τι έχω πάθει, θέλω να είμαι μαζί σου συνέχεια.

- Κι εγώ δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, αλλά από χτες δε θέλω να σε αφήσω στιγμή μόνο σου.

Με σφίγγει πάνω του, τα χέρια του μπαίνουν κάτω από τη μπλούζα μου, παραμερίζουν το σουτιέν μου και μου χαϊδεύει τη μια ρώγα όσο μου δαγκώνει το λαιμό σφίγγοντας με πάνω του. Μου ξεφεύγει μια φωνούλα καύλας έτσι πως έχω παραδοθεί στην αγκαλιά του. Το βράδυ μας βρίσκει σπίτι του να κοιμόμαστε αγκαλιά.

Επιστροφή στο σήμερα.

Ιούλιος 2020, τον άλλο μήνα παντρευόμαστε με το Θωμά και δε θα ήθελα να είμαι με κανέναν άλλο παρά μόνο μαζί του.




Copyright protected OW ref: 177908



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).