Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πριν μερικά χρόνια η γυναίκα μου η Μαρία και εγώ μετακομίσαμε σε μια νέα, όμορφη γειτονιά στα βόρεια προάστια. Είμαστε παντρεμένοι για πάνω από είκοσι χρόνια και είμαστε χαρούμενοι και με καλή σεξουαλική ζωή, με τα έξτρα μας όπως έχετε δει στις προηγούμενες ιστορίες, αλλά δεν είχαμε ποτέ παιδιά. Και οι δύο δουλεύουμε. Η γυναίκα μου ως νομικός και εγώ είμαι ιατρικός επισκέπτης.

Το νέο μας σπίτι βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή και δεν υπάρχουν παιδιά κοντά στο σπίτι μας, ευτυχώς. Ήμασταν εδώ περίπου έξι μήνες και συναντήσαμε μερικούς από τους γείτονες, αλλά δεν είχαμε κάνει στενές σχέσεις. Η διπλανή μας γειτόνισσα, η Έλενα, είναι μια όμορφη κυρία χήρα, 50 χρόνων νομίζω, αλλά φαίνεται πολύ νεότερη, την κάνεις και 40άρα. Είναι ψηλή και λεπτή (περίπου 1.72μ. και γύρω στα 60 κιλά περίπου) και διατηρείται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Έχει πισίνα και κάνει τζόκινγκ κάθε μέρα και μετά κολυμπάει στην πισίνα και κάνει ηλιοθεραπεία. Ο άντρας της, της άφησε πολλά λεφτά και ακίνητα και ζει μια πλούσια και άνετη ζωή,

Το σπίτι μας έχει δύο ορόφους. Στον επάνω όροφο έχει το υπνοδωμάτιο μας στη μια πλευρά και έχω το γραφείο μου στην άλλη. Το παράθυρο του γραφείου μου βλέπει στο σπίτι της Έλενας και την πίσω αυλή της και βλέπω το πίσω αίθριο και την πισίνα. Την έχω δει να κολυμπά, περιστασιακά με μαγιό και με εκπλήσσει το πόσο καλά διατηρεί την εμφάνισή της.

Η γυναίκα μου και εγώ δουλεύομε ασυνήθιστες και ακανόνιστες ώρες. Η Μαρία μπορεί να εργάζεται αργά ή και τα σαββατοκύριακα, εάν έχει αναλάβει σημαντική υπόθεση. Κι εγώ επίσης τρέχω στα νοσοκομεία και στους γιατρούς και ανάλογα με τη δουλειά τους μπορεί να αργήσω. Αυτό επηρεάζει τη σεξουαλική μας ζωή, παρ' όλα αυτά καταφέρνουμε να κάνουμε έρωτα περίπου δυο φορές την εβδομάδα, κάτι που δε μας αρκεί μιας και είμαστε συνηθισμένοι αλλιώς.

Ένα απόγευμα, επέστρεψα σπίτι για να κάνω κάποια δουλειά, και καθώς καθόμουν στο γραφείο μου, παρατήρησα ότι η Έλενα βγαίνει έξω από τη διπλανή πόρτα με μια λεπτή ρομπίτσα μέχρι λίγο κάτω από το μαγιό και κουβαλούσε ένα ποτήρι και μια πετσέτα. Δε σκέφτηκα τίποτα γιατί υπέθεσα ότι πήγαινε για κολύμπι. Όμως, όπως την παρατηρούσα, άνοιξε τη ρόμπα, την πέταξέ στην καρέκλα και ήταν εντελώς γυμνή! Δε μπορούσα παρά να καμαρώσω το σώμα της, γιατί δεν έχω δει ποτέ μια πενηντάρα γυναίκα να φαίνεται τόσο όμορφη. Σίγουρα, τα στήθη της δεν ήταν τόσο σφικτά όσο κάποτε, αλλά τα πόδια της ήταν σφικτά και ακόμα όμορφα και το στομάχι της ήταν επίπεδο και συμπαγές. Το μουνί της φαινόταν από μακριά περιποιημένο και ξυρισμένο. Ξάπλωσε στην ξαπλώστρα και τα πόδια της ήταν στραμμένα προς την κατεύθυνση μου, οπότε είχα απίστευτα καυλωτική θέα.

Πήρε ένα μικρό μπουκάλι αντηλιακό και άρχισε να το απλώνει στα χέρια, το στήθος και τα πόδια της και στη συνέχεια ξαπλώνει και αρχίζει να τρίβει το στήθος της με το ένα χέρι, ενώ το άλλο άρχισε για να κάνετε μασάζ στο μουνί της. Ο πούτσος μου άρχισε να σκληρύνει καθώς έβλεπα τη χήρα να χαϊδεύεται. Θυμάμαι πάντα με καύλωνε αυτό και έβαζα τη γυναίκα μου και μαλακιζόταν για μένα όταν είχαμε παντρευτεί και πειραματιζόμασταν, αλλά δεν το έχει κάνει εδώ και χρόνια. Καθώς την έβλεπα, ο πούτσος μου γινόταν πιο σκληρός και άρχισα κι εγώ να τον παίζω αργά. τα μάτια μου ήταν κολλημένα στο χέρι της Έλενας.

Μετά από λίγα λεπτά μαλακιζόταν κανονικά, τεντώθηκε, άνοιξε τα πόδια της, τα γόνατα λυγισμένα και όλα προς τα μένα. Το στόμα της ήταν ανοιχτό, και άρχισε να γλείφει τα χείλη της. Μαλακιζόταν κάμποση ώρα και άρχισε να χώνει και δάκτυλα αναπνέοντας βαριά. Ήμουν έτοιμος να χύσω μιας και το θέαμα ήταν απίστευτα καυλωτικό αλλά περίμενα, ήθελα να το απολαύσω όσο γίνεται πιο πολύ. Μετά από λίγο όταν την είδα να κουνιέται και κατάλαβα ότι χύνει αφέθηκα, έχυσα κι εγώ. Η Έλενα μπήκε στην πισίνα, έκανε 4-5 λεπτά μπανάκι, βγήκε, πήρε την πετσέτα και μπήκε στο σπίτι της. Εμένα, η ιδέα να τη γαμήσω καρφώθηκε στο μυαλό μου από εκείνη τη στιγμή.

Το βραδάκι η Μαρία γύρισε κουρασμένη, μπήκε αμέσως για ντους και όταν βγήκε με το μπουρνούζι δεν την άφησα ούτε να φάει κάτι, αλλά άρχισα να τη φιλώ να την γλείφω παντού, καταλήγοντας στο μουνί της προσφέροντας της ένα περιποιημένο γλειφομούνι μιας και οι καύλες μου από τη θέα της χήρας να μαλακίζεται δεν είχαν περάσει. Ή Μαρία αφέθηκε, μούγκριζε και όταν πλησίαζε να χύσει της ανασήκωσα τα πόδια και της έβαλα τη γλώσσα μου στο μουνί όσο πιο βαθιά μπορούσα κουνώντας την μέσα έξω. Άρχισα να νιώθω συσπάσεις και άρχισε να χύνει. Την έβαλα στα τέσσερα και άρχισα να την γαμώ πισωκολλητό όσο βαθιά και δυνατά μπορούσα. Τη γαμούσα πολύ ώρα έτσι και όταν έχυσα έχυσε μαζί μου για δεύτερη φορά.

- Τι σου συνέβη Νικολάκη; Ήταν ότι χρειαζόμουν μετά από μια κουραστική μέρα! Πως και τόσες καύλες σήμερα; Τσόντα είδες ή διάβαζες ιστορίες στο XStream;

- Σε επιθύμησα Μαράκι, όλο στη δουλειά είμαστε, ένιωσα το άρωμα σου όταν βγήκες από το μπάνιο και καύλωσα…

- M… η καλύτερη έκπληξη Νίκο μου, με ξάφνιασες, πάμε να τσιμπήσουμε κάτι τώρα.

Πήγαμε στην κουζίνα και φάγαμε.

Μετά από μέρες και ενώ έψαχνα να δω τη χήρα και δεν είχα καταφέρει κάτι μιας και έλειπε ή εκείνη ή εγώ και δεν ταίριαζαν οι ώρες μας, ενώ έφτανα σπίτι βλέπω να σταματάει και αυτή πίσω μου με 2-3 τσάντες από σουπερμάρκετ και ενώ χαιρετιθήκαμε της έπεσαν μερικά φρούτα και προσφέρθηκα να βοηθήσω. Τα πήγα σπίτι της και ενώ πήγαινα ήταν μπροστά μου με ένα ανάλαφρο μπλε φορεματάκι καλοκαιρινό και σανδάλια. Έκανα σκέψεις, αλλά φτάσαμε, τα ακούμπησα στον πάγκο και εκείνη μου λέει:

- Ευχαριστώ κύριε ***** (επίθετο), να είστε καλά.

- Παρακαλώ κυρία ***** (επίθετο) αλλά μιας και γειτονέψαμε και βλεπόμαστε συχνά ας αφήσουμε τους τύπους Νίκος – Έλενα είναι ΟΚ, δε χρειάζονται τυπικότητες.

- ΟΚ Νίκο… (χαμογέλασε και μου πρόσφερε μια λεμονάδα)

Κοιτώντας από το παράθυρο είδα την πισίνα και θυμήθηκα τη σκηνή να μαλακίζεται και δεν άντεξα. Σκέφτηκα λίγο και της λέω:

- Εκεί απέναντι από την πισίνα είναι το γραφείο μου, να εκείνο το φιμέ παράθυρο το μεγάλο.

- Α ναι… μου λέει

- Ναι… και την Δευτέρα απόγευμα σε είδα να κολυμπάς.

Από την αλλαγή του μορφασμού της κατάλαβα ότι έπιασε αμέσως το νόημα και κατάλαβε ότι την είδα να μαλακίζεται, κοκκίνισε λίγο αλλά με κοίταζε στα μάτια περιμένοντας να ακούσει τι άλλο θα πω.

- Δεν ήθελα να εισβάλλω στην ιδιωτική σου ζωή αλλά ήμουν εκεί σήκωσα τα μάτια και σε είδα. Μετά δεν άντεξα να φύγω και έμεινα να σε κοιτάζω…

- Κοιτά Νίκο … δεν ξέρω τι ακριβώς είδες αλλά αν είδες όλο το σκηνικό πρέπει να καταλάβεις ότι δεν είμαι και γριά. 49 χρονών είμαι, έχω ακόμα ανάγκες και η κοινωνία έχει στραμμένα τα μάτια πάνω στη «χήρα» μιας και όλοι εδώ γνώριζαν το μακαρίτη. Οπότε δεν έχω και πολλές ευκαιρίες για να απολαύσω μια νορμάλ σεξουαλική ζωή. Αλλά και πάλι, αντί να κάθεσαι να μαλακίζεσαι βλέποντας με, μιας και έβλεπα τη σκιά σου πίσω από το τζάμι, μπορούσες να έρθεις εδώ. Να ξέρεις ότι δε θα έφερνα καμιά αντίρρηση.

Σηκώθηκα πήγα προς το μέρος της χωρίς να απαντήσω την έπιασα με το ένα χέρι από το πρόσωπο και με το άλλο από τη μέση και την φίλησα παθιασμένα. Ένιωσα από το φιλί πόσο πεινασμένη είναι για πούτσο.

- Πάμε στην πισίνα μου λέει…

- Δε χρειάζεται της λέω…

και από τα τιραντάκια αφήνω το φορεματάκι να πέσει στο πάτωμα. Μένει με το κιλοτάκι, δαντελένιο άσπρο και πολύ sexy αν και όχι μικροσκοπικό. Βγάζω έξω το καυλί μου που είχε γίνει πέτρα και είχε χοντρύνει επικίνδυνα. Κατέβηκε αμέσως, τον έπαιξε λίγο και άρχισε μια πολύ περιποιημένη πίπα. Όπως με τσιμπούκωνε, έκατσα στον καναπέ και σίγα-σιγά την έφερα 69 δίνοντας της ένα γλειφομούνι στο περιποιημένο και πλήρως αποτριχωμένο μουνί της που από την πείνα που είχε την έκανε να χύσει πολύ γρήγορα. Μετά τη βοήθησα να ανέβει στο καυλί μου και άρχισε να γαμιέται σα σκύλα. Μούγκριζε και είχε κλειστά μάτια.

- Πόσα χρόνια είσαι αγάμητη Έλενα;… (ενώ καβαλούσε το καυλί μου)

- Πέντε Νίκο Πέντε ατελείωτα χρόνια… αλλά τώρα που σε βρήκα θα γαμιέμαι, ε γαμιά μου;… δε θα με αφήσεις αγάμητη, υποσχέσου το!

- Ναι γαμιόλα μου, θα σε γαμώ και θα μου κάνεις και ότι χάρη θέλω αν θες πούτσα!

- Ναι Νίκο, ότι θες, ζήτα μου ότι θες!

Άρχισε να χύνει. Τη γάμησα άλλη μια φορά και της είπα:

- Φεύγω, αλλά όποτε βγαίνεις για μπάνιο, θα μου το στέλνεις μήνυμα για να φροντίσω να σε δει η Μαρία να μαλακίζεσαι ΟΚ;

- Γιατί να με δει;

- Θα μάθεις με τον καιρό. Φρόντισε να την καυλώσεις και θα μάθεις. Α… και κάτι ακόμα. Όποτε έχεις πολλές καύλες και με θες, θα βάζεις την ξαπλώστρα δίπλα στην ομπρέλα όχι από κάτω και θα έρχομαι.

Συνεχίζεται…

(Σας χρωστώ τη συνέχεια μιας ιστορίας που είχα γράψει το 2016 και το είχα υποσχεθεί αλλά δεν το έκανα ποτέ. Θα το κάνω σύντομα)




Copyright protected OW ref: 177866



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.