Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η αρχή (1ο μέρος)

Σηκώνομαι και βγάζω τα ρούχα μου, τη φιλάω, είχε διαφορετική γεύση από πριν, ίσως επειδή είχα χύσει στο στόμα της, αλλά ο πούτσος μου να συνεχίζει να είναι όρθιος.

Είχα ξαφνικά αποκτήσει αυτοπεποίθηση; Ένιωθα εκείνη τη στιγμή ένας άλλος άνθρωπος, ένιωθα δυνατός. Τη σηκώνω από το πάτωμα και συνεχίζω να τη φιλάω. Αυτή τη φορά τη φιλούσα εγώ, η δικιά μου γλώσσα ήταν αυτή που έπαιζε στο δικό της στόμα. Χωρίς εμπειρία βέβαια, αλλά τουλάχιστον προσπαθούσα. Την έσπρωξα προς το κομοδίνο που υπήρχε ανάμεσα στις κουκέτες και τη βοήθησα να καθίσει. Άρχισα να κατεβαίνω πιο χαμηλά. Ήθελα να γευτώ το κορμί της, ξεκινώντας από το λαιμό της, συνέχισα στα βυζάκια της και για πρώτη μου φορά έβαλα γυναικεία ρώγα στο στόμα μου. Ο πούτσος μου αν και είχα χύσει δεν έχασε ούτε χιλιοστό, ίσα-ίσα τον ένιωθα να μεγαλώνει όλο και πιο πολύ. Δεν τη ρώτησα αν το κάνω καλά αυτό που έκανα, αλλά ήξερα ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή το έκανα καλά, το ένιωθα από την αναπνοή της, το άκουγα στη βαριά της ανάσα. Με τα χέρια της έσπρωξε το κεφάλι μου πιο κάτω, στην κοιλιά της, ανάμεσα στα πόδια της. Παραμέρισα με το χέρι μου λίγο το βρακάκι της και για πρώτη φορά είχα μπροστά μου αυτό που μέχρι εκείνη την στιγμή απλά έβλεπα στα πορνοπεριοδικά.

Δεν έχασα δευτερόλεπτο, αν και δεν ήξερα ακριβώς που έπρεπε ή που ήθελε να την ακουμπάω και να τη φιλάω, που να βάζω την γλώσσα μου και με ποιο τρόπο, μου έδινε αυτοπεποίθηση το ότι ήταν πάρα πολύ υγρή και το ότι την άκουγα να βογκάει. Ήταν τόσο υγρή που τα υγρά της κυλούσαν προς τα κάτω όταν την άκουσα να μου λέει "έλα, δεν αντέχω άλλο, σε θέλω μέσα μου". Είχε έρθει η ώρα που θα έκανα σεξ, που θα έχανα την παρθενιά μου, με μια άγνωστη.

Κατέβηκε από το κομοδίνο που ήταν μέχρι εκείνη την στιγμή καθισμένη, μου γύρισε την πλάτη της, και αυτήν τη φορά με τα δυο της χέρια ακούμπησε το κομοδίνο. Και έτσι όπως ήταν στημένη, περνάει το ένα της χέρι ανάμεσα από τα πόδια της, πιάνει τον πούτσο μου και τον οδηγεί προσεκτικά στο μουνάκι της. Υγρή και ταυτόχρονα καυτή, σφικτή, ένιωθα να αγκαλιάζει τον πούτσο μου και να τον καταπίνει, να τον τραβάει μέσα της. Δε μπορούσα να αντισταθώ, ήθελα κι άλλο, ήθελα να πάω όπου με οδηγεί αυτό το υγρό, σφικτό, καυτό μονοπάτι. Την άκουγα να μουρμουρίζει αλλά δε μπορούσα να καταλάβω ακριβώς τι έλεγε και εγώ το μόνο που σκεφτόμουν εκείνη την στιγμή ήταν ότι δεν ήθελα να τελειώσω, ήθελα να συνεχίσω να νιώθω αυτό το ζεστό μουνάκι γύρω από τον πούτσο μου. Πήγαινα μπρος, πίσω, μπρος, πίσω, μια αργά και μια πιο γρήγορα, αλλά πραγματικά αυτή έδινε το ρυθμό, αυτή ρύθμιζε την ταχύτητα. Τα χέρια μου περιπλανιόταν στο κορμί της, πότε στη μέση της, πότε στα βυζιά της, πότε στα κωλομέρια της και οι μόνοι ήχοι που ακουγόταν στην καμπίνα ήταν οι σιγανοί αναστεναγμοί και ο ήχος από τα δυο κορμιά.

Ένας καταιγισμός αισθήσεων, την έβλεπα να κουνιέται, να πηγαίνουν τα μαλλιά της από την μια μεριά στην άλλη, αισθανόμουν υγρασία και την άκουγα να λέει "Τελειώνω καυλιάρη μου, χύνω, χύνω η πουτάνα" και πριν συνειδητοποιήσω τι ακριβώς γίνεται αισθάνομαι να ξεκολλάω από μέσα της, να τραβιέται μπροστά και να ξαναπέφτει στα γόνατα μπροστά μου. Να παίρνει το πέος μου που ήταν γεμάτο από τα δικά της υγρά στο στόμα της με πολύ γρήγορο και έντονο ρυθμό. Να το βάζει και να το βγάζει στο στόμα της με τόση ταχύτητα που νόμιζα ότι θα το ξεκολλήσει από την θέση του. Άρχισαν τα γόνατα μου να τρέμουν, νόμιζα ότι θα πέσω κάτω όταν ένιωσα το σπέρμα μου να βγαίνει προς τα έξω και να τη γεμίζει. Ένιωθα λες και έχυνα πέντε λεπτά, από την ένταση, από την καύλα που μου είχε προξενήσει.

Ξέπνοος, κουρασμένος, ιδρωμένος, με υγρά δικά μου, με υγρά δικά της πάνω μου, ξάπλωσα ακριβώς δίπλα στην κουκέτα. Δε μίλησα, ούτε κι αυτή. Άρχισε να βάζει τα ρούχα της, πήγε στο μπάνιο και πλύθηκε και μετά ένιωσα τον αέρα από το άνοιγμα της πόρτας καθώς έφευγε από την καμπίνα. Και έμεινα μόνος, γυμνός κουρασμένος, άλλα όχι πλέον παρθένος. Σηκώθηκα και πήγα στο μπάνιο, έκανα ένα ντουζάκι, ντύθηκα και ξανάπεσα στην κουκέτα.




Copyright protected OW ref: 177796



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.