Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που είδα την Βάσω. Είμαι ο Χρήστος αυτή τη στιγμή 26 ετών. Στα 21 μου σ’ ένα τυπικό βράδυ εξόδου με την παρέα μου καταλήξαμε σ' ένα γλέντι στην διπλανή πόλη από αυτή που σπουδάζαμε. Το ποτό έρεε άφθονο, η παρέας μας είχε ξεσηκώσει όλο το μαγαζί, η ορχήστρα έπαιζε το ένα τραγούδι καλύτερο από το άλλο. Κάπου εκεί λοιπόν στην εξίσωση μπήκε η διπλανή παρέα γυναικών που με έντεχνο τρόπο και δικές μου αμπελοφιλοσοφίες και αστεία κατάφερα να μας κάνω μία μεγάλη παρέα. Το ωραίο της βραδιάς ήταν ότι όλες ήταν άνω των 35 και εμείς μόνο 21.

Ενώ το βράδυ κυλούσε και είχα βάλει στο μάτι την πιο μεγάλη αλλα και πιο εντυπωσιακή της παρέας την Εύη, μία 50άρα ξανθιά, με απίστευτο σώμα, που άφηνε ακάλυπτα πολλά σημεία πάνω της. Παρατήρησα την πιο ήσυχη μέχρι εκείνη την στιγμή Βάσω να με κοιτάει. Τα πράγματα έγιναν καλύτερα για αυτήν όταν ήρθε ο άντρας της Εύης για να φύγουν. Οπότε είπα ας μην αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη. Πήγα της μίλησα για λίγο και αλλάξαμε στοιχεία επικοινωνίας μετά από δική μου επιθυμία και πολλές δικές της αντιρρήσεις. Η ήσυχη Βάσω δεν είχε σώμα λαμπάδα είχε πολλά πιασίματα ένα μεγάλο πολύ στητό στήθος η πίσω όψης της δεν σε εντυπωσίαζε κατευθείαν πάρα μόνο μετά από προσεκτική παρατήρηση έβλεπες έναν ωραίο κώλο. Καστανό μαλλί με καστανά μαλλιά έδεναν ένα αρμονικό σύνολο μιας τυπικής σαραντάρας.

Η βραδιά κύλησε, φύγαμε και στο δρόμο της επιστροφής στέλνω μήνυμα στη Βάσω.

- Ελπίζω να σας φτιάξαμε την βραδιά.

- Καλά περάσαμε… αν και μικροί ξέρετε να διασκεδάζετε.

- Ε εντάξει… πόσο μικροί είμαστε κοτζάμ μαντράχαλοι;

- Είστε πολύ μικροί.

- Τέλος πάντων εγώ θα ήθελα άλλο πράγμα. Κάποια στιγμή θα ήθελα να πιούμε έναν καφέ.

- Οι δυο μας;

- Ναι γιατί είναι κακό;

- Χρήστο τι θα λέμε εγώ και εσύ στον καφέ;… αστό καλύτερα.

- Κοίτα, μην το απορρίπτεις, εμένα μου αρέσει πολύ η παρέα σου, σκέψου το και πες μου.

Οι μέρες περνούσαν, η χώρα είχε μπει σε δύσκολα μονοπάτια κι εγώ σκεφτόμουν τη Βάσω. Αποφάσισα ορθώς όπως αποδείχτηκε να την πάρω τηλέφωνο:

- Έλα Βάσω… καλησπέρα, τι κάνεις, ο Χρήστος είμαι.

- Πολύ καλά… θα σε έπαιρνα κι εγώ. Πάμε για καφέ αύριο;

- Τέλεια ραντεβού εκεί;

- Στις 10 τα λέμε.

Όπως καταλάβατε βγήκαμε βράδυ και ο καφές έγινε μπύρα. Βρεθήκαμε και πέρασα σχεδόν κατευθείαν στην επίθεση. Της είπα ότι μου αρέσει πολύ, ότι τη βρισκω εντυπωσιακή κλπ αλλά με προσγείωσε απότομα. Οι λέξεις ήταν ακριβείς Χρήστο είσαι μικρούλης για μένα. Αλλά με περίσσιο θράσος της λέω:

- Τι κάνεις μαζί μου έξω;

- Πίνω ποτό και συζητάμε αυτό δεν ήθελες έτσι και αλλιώς;

Η βραδιά κύλησε σε αυτό το κλίμα, μαλάκωσε βέβαια λίγο απέναντι μου αλλά είχα να φάω πολλά ψωμιά ακόμα. Και αυτό φάνηκε και στο δεύτερο ραντεβού που με είχε πότε με καρότο πότε με μαστίγιο. Κάπου εκεί όμως κέρδισα τις εντυπώσεις. Σε μία κουβέντα επάνω τη ρώτησα πόσο καιρό έχει που είναι μόνη της.

- Σχεδόν 1,5 χρόνο Χρήστο μου.

- Σκληρή η μοναξιά αλλά θέλει υπομονή, αγάπη και φροντίδα στον εαυτό μας.

- Αν και μικρός μιλάς σοφά.

- Και πράττω ακόμα σοφότερα

- Τι εννοείς;

- Η μοναξιά θέλει καλοπέραση.

- Τι εννοείς;

- Αν θέλεις να μάθεις την επόμενη φορά ραντεβού σπίτι μου.

Άλλαξε το βλέμμα της, κοκκίνισε και συμφώνησε. Αυτό που είχα βάλει στο μυαλό μου δεν το φανταζόταν με τίποτα. Πήγα σ’ ένα sex shop και πήρα έναν δονητή. Είχα σκοπό να τη χαλαρώσω, να της το κάνω δώρο και αν καταλήγαμε στο κρεβάτι να το χρησιμοποιήσουμε. Η μέρα ήρθε, χτυπάει το κουδούνι και βλέπω μία άλλη Βάσω. Κότσος ψηλός στα μαλλιά, κολλητή άσπρη μπλούζα με μαύρο σουτιέν από μέσα και τζιν φούστα με κουμπιά. Πίνουμε τα ποτάκια μας χαλαρά, συζητάμε περνάει κάνα δίωρο μου λέει με νάζι:

- Χρήστο ζαλίστηκα λίγο πρέπει να πάω στο μπάνιο.

- Να πάς και να σου δώσω και ένα δώρο που σου πήρα.

- Α… τι δώρο βρε;

- Πήγαινε και θα δεις το δώρο της μοναξιάς.

- Χα, χα, χα… δεν παίζεις δίκαια.

Μέχρι να έρθει από το μπάνιο άφησα τον δονητή πάνω στο τραπέζι και ένα σημείωμα "για τις δύσκολες νύχτες". Βγαίνει έρχεται το κοιτάει με κοιτάει και εμένα γελάει:

- Έλα να σου πω….

Πλησιάζω.

- Τι να το κάνω εγώ αυτό το πράγμα, αφού κι εσύ μπορείς να με γαμήσεις δυνατά.

Την πιάνω από τη μέση, την κολλάω πάνω μου της λέω:

- Αν σε γαμήσω μαζί με αυτό όμως θα αλλάξεις γνώμη.

- Μ… δεν έχω ξαναδοκιμάσει κάτι τέτοιο ποτέ.

- Ευκαιρία είναι.

Της Βγάζω την μπλούζα της φιλάω τον λαιμό και αρχίζω να κατεβαίνω στις βυζάρες της. Τις φιλάω, παίζω και πηγαίνω προς τα κάτω. Σηκώνω τη φούστα της, βλέπω ένα μπορντό στρινγκ να έχει γίνει μούσκεμα. Αρχίζω από τα πόδια να τα φιλάω και στα μπούτια της να τρέχει συνέχεια η γλώσσα μου. Βογκούσε έντονα μέχρι που φώναξε "σε παρακαλώ γλείψε με. Αρχίζω να τη γλείφω, οι φωνές της πολλές η γλώσσα μου στην κλειτορίδα της και δυο δάχτυλα στον κόλπο της. Νιώθω το κορμί της να είναι έτοιμο να τελειώσει και εκεί ακριβώς σταματάω:

- Μη σταματάς σε παρακαλώ!

- Θέλω να γυρίσεις στα 4… θα σε κάνω το πουτανάκι μου.

- Ότι θέλεις.

Είχε ένα θεσπέσιο κώλο, μια τέλεια θέα. Παίρνω το δονητή τον βάζω στον κόλπο της και αρχίζει να φωνάζει:

- Με ξεφτίλισες γαμιά μου!

- Φώναξε πιο δυνατά...

Το έκανε, φώναξε πιο δυνατά. Άρχισα τότε να γλείφω το κωλαράκι της. Είχε χάσει τα λόγια της, το μόνο που έλεγε συχνά πυκνά ήταν "τελειώνω". Αφού τη σάλιωσα καλά, ξεκίνησα να σπρώχνω την κωλότρυπα της.

- Με σκίζεις καργιόλη.

- Θα στη βάλω όλη μέσα να σε ξεσκίσω.

- Ναι, όλη, από τη μία εσύ από την άλλη ο δονητής, σα έχω δύο γαμιάδες.

Τότε την ακούω να χύνει άλλη μια φορά από τον δονητή και αρχίζω να της γαμάω τον κώλο όσο πιο δυνατά μπορούσα. Ένιωθα ότι θα εκραγώ… εγώ να σπρώχνω κι αυτή να δίνει πίσω.

- Χύνω... της λέω.

- Μέσα στο πουτανάκι σου γαμιά μου!

Μία τεράστια ποσότητα σπέρματος εκτοξεύθηκε μέσα της. Βγήκα έπεσα ξέπνοος δίπλα της. Έβγαλε το δονητή κάθισε στην αγκαλιά μου και μου είπε:

- Τόσα χρόνια κανείς δεν με έχει κάνει πουτανάκι… και γελάει.

- Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Αν σας άρεσε περιμένω τα σχόλια σας.

Τέλος.




Copyright protected OW ref: 177765



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.