Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μετά την ιστορία μου "Το κέρατο στη γυναίκα μου και η τιμωρία μου (5ο μέρος - Τέλος)" και αφού η ζωή μου πλέον είναι να δέχομαι το κέρατο από την γυναίκα μου, φτάσαμε στο σημείο να μου ζητάει να της κλείσω και ραντεβού με άγνωστους. Έτσι μπήκα σήμερα στο XStream και αφού πέρασε πολύ ώρα σε χαζές και ξενέρωσες συζητήσεις, κατέληξα να έχω την εξής ενδιαφέρουσα συζήτηση.

- Εγώ: Γουστάρω να με κάνει η γυναίκα μου κερατά.

- Ξένος: Εσύ δεν τη γαμάς;

- Εγώ: Εδώ και λίγουw μήνες όχι, με έχει κάνει σκλάβο της, εκείνη, οι φίλες της και οι γαμιάδες της,

- Ξένος: Μάλιστα, Θεσσαλονίκη έρχεται;

- Εγώ: Μια φορά το τρίμηνο.

- Ξένος: Πάρε της εισιτήρια να έρθει να τη γαμήσω και να σε κερατώσει.

- Εγώ: Είναι να ανέβει στις αρχές του Αυγούστου.

- Ξένος: Ωραία, πόσο θα κάτσει;

- Εγώ: Μια εβδομάδα

- Ξένος: Μια χαρά, να την ρίχνω γαμήσι.

- Εγώ: Αν έχεις να μείνει κιόλας, σίγουρα.

- Ξένος: Να το ξέρεις ότι θα την γαμάω, αν θέλει φυσικά.

- Εγώ: Πόσο τον έχεις;

- Ξένος: 20cm, Να μείνει σε μένα να μην πληρώνει, αλλά θα κοιμάται μαζί μου, στο ίδιο κρεβάτι.

- Εγώ: Γιατί;

- Ξένος: Για να την αγγίζω.

- Εγώ: Ότι θες.

- Ξένος: Τέλεια, πως θα ξέρω όμως ότι έρχεται; έχει skype, κάτι;

- Εγώ: Θα είναι στο ΚΤΕΛ της Θεσσαλονίκης στις 7 Αυγούστου στις 17:00.

- Ξένος: Τέλεια, πως θα τη γνωρίσω;

- Εγώ: Έχει ύψος 1.63 και 70 κιλά, μελαχρινή, μικρό στήθος και μεσογειακό σώμα. Θα έχω φροντίσει να φοράει ένα φλοράλ, μακρύ φόρεμα. Έχει ένα περιδέραιο στο λαιμό και όταν την πλησιάσεις και της πεις ποιος είσαι, θα σου απαντήσει Φωτεινή, 22 ετών, νοσοκόμα.

- Ξένος: Εγώ είμαι ψηλός, 1.80 ύψος, 85 κιλά, καυλί 20cm, μελαχρινός. Θα φοράω φόρμα και θα της συστηθώ ως Γιάννης, 29 ετών, security

- Εγώ: Θα βρεθείτε, θα πάτε κάπου για έναν καφέ κι αν σε εμπιστευτεί και θέλετε και οι δυο, τότε θα προχωρήσετε, αλλιώς θα την αφήσεις

- Ξένος: Εννοείται, θα κάνουμε ομαδική και στο facebook να σου στέλνουμε φωτογραφίες και βίντεο από τα γαμήσια μας, να σε παίρνουμε κλήση για να μας ακούς όταν την γαμάω. Θα τη σκίζω συνέχεια και θα σου στέλνουμε βίντεο στην ομαδική.

- Εγώ: Θα τη γαμάς χωρίς προφυλακτικό;

- Ξένος: Για να είμαστε και οι δυο καλυμμένοι, αν τα βρούμε στον καφέ και αποφασίσουμε να προχωρήσουμε θα πρέπει να έχουμε μαζί μας κάποιες εξετάσεις…

- Εγώ: Εντάξει.

- Ξένος: Ναι, αλλά αν χύσω μέσα της;

- Εγώ: Αν μείνει έγκυος θα έχεις δυο μόνο υποχρεώσεις. Πρώτον, όσο δεν έχεις εσύ κάποια σχέση θα την γαμάς τουλάχιστον 3 φορές το χρόνο. Μια στην πόλη σου την Θεσσαλονίκη, μια στην δική μας πόλη, το Ηράκλειο και μια σε κάποιο τρίτο μέρος που θα πηγαίνετε διακοπές. Κάθε φορά από τις τρείς μπορεί να αποτελείται από όσες μέρες θέλετε. Και δεύτερον να βαπτίσεις το παιδί και τις υποχρεώσεις του νονού

- Ξένος: Μια χαρά, δεν έχω θέμα, αν τα βρούμε από την αρχή, θα είμαστε καιρό μαζί οπότε θα πέφτει αρκετό γαμήσι. Θα μπορεί να έρχεται όποτε θέλει και θα έρχομαι κι εγώ σ’ εσάς.

- Εγώ: Ανεβαίνει Θεσσαλονίκη κάθε τρείς μήνες, οπότε αν τα βρείτε όπως λες, κάθε φορά που θα έρχεται θα μένει μαζί σου για τις 7-10 μέρες που θα κάθεται εκεί.

- Ξένος: Μια χαρά τότε. Το ΚΤΕΛ τι θα λέει;

- Εγώ: Θεσσαλονίκη ή Ηράκλειο.

- Ξένος: Εγώ θα ήθελα να την γαμάω και μπροστά σου, να κάνουμε διάφορα. Να ντύνεταια με στολές προκλητικά, νοσοκόμα, school girl, γατούλα, να φοράει ζαρτιέρες

- Εγώ: Ωραία ιδέα αλλά εγώ δεν ανεβαίνω Θεσσαλονίκη, δεν έχει τύχει ως τώρα. Νοσοκόμα είναι έτσι κι αλλιώς, έχει στολή.

- Ξένος: Ας την έχει μαζί της τότε τη στολή, να τη σκίσω καλύτερα. Και όταν θα γυρίζει Κρήτη θα κανονίσω να κατέβω κι εγώ μαζί της για λίγες μέρες σε εσάς να μας βλέπεις πως θα τη γαμάω. Να την γαμάω από τον κώλο κι εσύ να της γλείφεις το μουνί.

- Εγώ: Καλή ιδέα

- Ξένος: Μόλις κατέβουμε από το πλοίο θα μας περιμένεις με το αυτοκίνητο και αφού θα σε πλησιάσουμε αγκαλιασμένοι, θα σου πω "είμαι ο γαμιάς της γυναίκας σου κερατά".

- Εγώ: θα μου την έχεις γαμήσει και στο λεωφορείο ή το καράβι όταν έρχεστε;

- Ξένος: Φυσικά… και στο λεωφορείο και στο πλοίο και στις καφετέριες που κάνει στάσεις το ΚΤΕΛ και θα σου στείλουμε κι από κει βίντεο.

- Εγώ: Μ… ναι!

- Ξένος: Αφού σου συστηθώ εγώ, θα σ αγκαλιάσει η Φωτεινή και θα σε φιλήσει ενώ όλη μέρα στο ταξίδι από Θεσσαλονίκη αλλά και τόσες μέρες σπίτι μου, ρουφούσε την πούτσα μου. Θα έχει σπέρμα στα χείλη και το πρόσωπο γενικότερα, να φιλιέστε με το σπέρμα μου στο στόμα της, καύλα θα είναι.

- Εγώ: Πω… να κυκλοφορεί στο πλοίο με έναν άγνωστο, και πασαλειμμένη με σπέρμα και να κατέβει έτσι και στο λιμάνι… ξευτίλα.

- Ξένος: Και στο μουνί θα έχει σπέρμα και πολύ μάλιστα.

- Εγώ: Ναι αλλά το πρόσωπο θα βλέπουν όλοι, τα άλλα θα τα δω εγώ μετά στο σπίτι.

- Ξένος: Ναι, αυτοί θα δουν πρόσωπο κι εσύ έκπληξη στο σπίτι.

- Εγώ: Μ…

- Ξένος: Και μετά στο σπίτι, θα καθαρίσεις και το μουνάκι της από την πούτσα και τα χύσια μου.

- Εγώ: Ναι.

- Ξένος: Όταν θα τη γαμάω και θα μου στεγνώνει καμιά φορά η πούτσα, εσύ θα μου τη γλείφεις, όπως θα γλείφεις και του μουνάκι της για να είναι υγρό. Θα τη βάζω να βάφεται έντονα, ώστε μετά το γαμήσι από τον ιδρώτα και τα δάκρυα να χει πασαλειφτεί σαν πουτάνα.

- Εγώ: Θα σε λατρέψει σαν αφέντη της η γυναικάρα μου.

- Ξένος: Θα τη στήνω στα γόνατα και θα την βάζω να σκύψει να μου πάρει πίπα, κι εσύ από δίπλα να μου τον κοιτάς. Θα τη γαμάω όλη μέρα, στον πάγκο της κουζίνας, στο πλυντήριο, στο μπάνιο. Θα της δένω τα χέρια πισθάγκωνα και θα την γαμάω από τον κώλο. Θα την ξεφτιλίσω τόσο πολύ στον πούτσο που το μόνο που θα σκέφτεται θα είναι το καυλί μου και πότε θα το ξανά φάει. Δε θα με αφήνει σε ησυχία, όλη μέρα θα με ιππεύει σαν καουμπόισσα, κι εσύ θα με παρακαλάς να στη γαμήσω κι άλλο.

- Εγώ: Ναι Γιάννη, σε παρακαλώ να μου τη σκίσεις και να μου τη γκαστρώσεις

- Ξένος: Έχω καυλώσει τρελά, την περιμένω στις 7 Αυγούστου κερατά.




Copyright protected OW ref: 177746



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.