Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πριν λίγες ημέρες ήμουν σε ένα site γνωριμιών και χάζευα διάφορες αγγελίες. Ξαφνικά βλέπω: "κοπέλα 40 ετών που μονίμως προσέχει άτομο με ειδικές ανάγκες, ψάχνει άνδρα για να παντρευτεί. Άσχετοι μην ενοχλούν".

Είχε βάλει και κάποιες φώτο, καλούτσικη ήταν, παχουλή αλλά εμφανίσιμη. Μου μπήκαν κάποιες ιδέες όπως… πως γίνεται να υπάρχει τέτοια αγγελία σε site γνωριμιών; Ίσως είναι άβγαλτη αλλά από την άλλη... Τελικά απάντησα, στην αρχή ως πλάκα. Στην κουβέντα μας μετά τα τυπικά μου είπε ότι φρόντιζε τη θεία της χρόνια τώρα που ήταν τετραπληγική και θέλει κάποιον άνδρα να τη σέβεται.

Εντάξει… καλή ήταν η κουβέντα, ευχάριστη, αλλά δε θα εκμεταλλευόμουν τέτοιο άτομο λέγοντας ψέματα για ένα γαμήσι. Της είπα να ήμαστε φίλοι και ότι δεν ψάχνω για γάμο. Μιλούσαμε αρκετό καιρό, λέγαμε για το ότι ο κόσμος είναι ψεύτικος κλπ και πάντα την έκανα να γελάει. Αρχίσαμε να μιλάμε και στο τηλέφωνο και κάποια στιγμή μου λέει:

- Έχω τεράστια ανάγκη για κάποιον άνδρα, θες να βρεθούμε;

- Εγώ ούτε γάμο θέλω ούτε σχέση (ήξερε ότι έχω σχέση με κάποια θεία και ότι συχνά ξενογαμάω).

- Έχω τεράστια ανάγκη!

- Πες μου που και πότε.

- Τώρα στο σπίτι μου.

- Η θεία;

- Θα κοιμηθεί σε λίγο, το κανονίζω θα πω ότι είσαι ένας φίλος.

Δεν ήθελα και πολλά, ξεκίνησα, ήθελα καμία ώρα να φτάσω, δεν ήξερα και τι θα βρω μπροστά μου, μόνο φώτο προσώπου είχα δει. Ήταν αλήθεια ή θα εμφανιζόταν κανένα φρικιό; Έφτασα, μου άνοιξε, ήταν μια κοπέλα παχουλή, μεγάλα βυζιά, μελαχρινή, όμορφο πρόσωπο αλλά από τα προβλήματα έδειχνε αγριεμένη. Έμενε σε ένα μικρό χωριό, από ντύσιμο δεν... ήθελα τα βυζιά της αλλά από κώλο δεν έλεγε και πολλά. Μπήκα μέσα, μου σύστησε τη θεία, μιλήσαμε λίγο, η θεία κοιμήθηκε και τότε μου είπε να πάμε στο δωμάτιο της και ότι έχουμε μπροστά μας κανένα 2ωρο.

Μπήκαμε και αμέσως με αιφνιδίασε, δεν το περίμενα. Όρμησε πάνω μου, με έριξε στο κρεβάτι σαν πεινασμένη, σα ζόμπι που θέλει να ρουφήξει αίμα, άρχισε να με φιλάει και να δαγκώνει λυσσασμένα. Σε καμία δεν το είδα αυτό. Την άφησα να κάνει παιχνίδι, μου κατέβασε κάπως άτσαλα το παντελόνι και άρχισε πίπα με δαγκώματα. Μου άρεσε, ρούφηξε τα αρχίδια, ήταν τέλεια. μετά όμως πήρα τα ινία γιατί ήταν ατσαλη, της σήκωσα το κεφάλι και της λέω:

- Πίπα και γαμήσι θα κάνουμε όπως γουστάρω, είσαι άτσαλη αλλά θα σε μάθω εγώ.

Την έβαλα να κάνει πίπα χωρίς να δαγκώνει, της ανέβαζα πάνω κάτω το κεφάλι, την έβαζα να κάνει deepthroat και το έκανε παρά πολύ καλά. Σε κάποια φάση τη σήκωσα, της έβγαλα τα ρούχα, το μουνί της μύριζε κάπως. Την πήγα στο μπάνιο, κάναμε μπάνιο, της ξύρισα το μουνί, την καθάρισα καλά και άρχισα γλείψιμο. Μου φώναξε "θα κατουρήσω…" τελικά ήταν χύσιμο και δεν το ήξερε. Ρούφηξα όλα της τα υγρά και ήρθε η μεγάλη στιγμή να την πάρω. Ένα μουνί στενό, αγάμητο. Μπήκα μέσα της, τέτοια στενή τρύπα είχα χρόνια να γαμήσω. Φώναζε, χτυπιόταν, έχυνε χωρίς σταματημό. Σε κάποια φάση χωρίς να πω κάτι άδειασα μέσα της. Αυτή φοβήθηκε, όμως την κράτησα. Τη γάμησα άλλη μια φορά, ήθελα να την πάρω από πίσω αλλά δε δέχθηκε.

Ξύπνησε και η θεία, έμεινα λίγο μαζί τους και είπαμε σύντομα θα ξανά γίνει φάση. Μετά μου εκμυστηρεύτηκε ότι αυτή ευθυνόταν που η θεία είναι έτσι, για αυτό την προσέχει αυτή και ότι μια ζωή έτσι θα είναι. Μου ζήτησε μέχρι να κάνει κάποια σχέση να τη γαμάω εγώ και μου είπε θα μου δώσει και το κωλαράκι της θέλει να το κάνει από πίσω. Μου είπε ότι ήμουν ο δεύτερος που την πήρα, όσο για πίπα είναι από τις πολλές τσόντες που είδε και εκπαιδεύτηκε στα αγγούρια.

Περιμένω πως και πως το πότε θα την πάρω από πίσω.
Copyright protected OW ref: 177786Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.