Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Δε λέω… τον αγαπάω τον φίλο μου αλλά σεξ από τον Ιανουάριο έχουμε να κάνουμε. Μέχρι που γνώρισα τον (ας τον πούμε ) Γιώργο, ψηλός μελαχρινός με πράσινα μάτια. Με λίγα λόγια κούκλος. Ο φίλος μου ταξίδεψε για να πάει στη μαμά του για Σ/Κ. Πάλι μόνη στο σπίτι, βγήκα στο μπαλκόνι με τον καφέ μου. Χτυπάει το κουδούνι και βλέπω τον πιο όμορφο άντρα που έχω δει. Ο Γιώργος... ίδια ηλικία με εμένα και κούκλος. Με ρώτησε μερικά πράγματα για τη γειτονιά, μόλις είχε μετακομίσει στην πολυκατοικία. Τον είπα να περάσει μέσα και του έφτιαξα καφέ. Εκεί που μιλούσαμε και αστειευόμασταν χτύπησε το τηλέφωνό του και έπρεπε να φύγει. Πρότεινε να πάω σπίτι του το βράδυ, ένας όροφος μας χώριζε εξάλλου. Δέχτηκα και χαιρετηθήκαμε.

21:00 Χτυπούσα το κουδούνι του, δε ντύθηκα για την περίσταση, μια ολόσωμη φόρμα, σορτσάκι χωρίς εσώρουχα. Μου άνοιξε και έπαθα πλάκα ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω και ψιλό κόμπλαρα.

- Θες να κάτσουμε μέσα ή έξω;… με ρώτησε.

- Μέσα καλύτερα…

του είπα και άναψε το air condition. Μου πρόσφερε μια μπύρα και μιλούσαμε αρκετές ώρες δίπλα-δίπλα. Ώσπου ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για σχέσεις.

Όπως μου είπε προτιμούσε να είναι μόνος από το να μην περνάει καλά σε μια σχέση. Με ρώτησε αν έχω αγόρι και του είπα ότι μένουμε μαζί αλλά ότι λείπει. Κατάλαβε τον τόνο ενόχλησης στη φωνή μου και με αγκάλιασε από τους ώμους τρίβοντας μου την πλάτη πολύ απολαυστικά. Πλησίασε στο αυτί μου και μου λέει "πολύ μαλάκας να σ' αφήνει μόνη σου". Δεν απάντησα, χαλάρωνα από το μασάζ του απίστευτα. Ξαναγέρνει πάνω μου και μου λέει:

- Πόσο καιρό έχει να σε γαμήσει;

- Επτά μήνες, απαντώ.

Κάνει στην άκρη τα μαλλιά μου και αρχίζει να με φιλάει στο λαιμό. Η αίσθηση ήταν τόσο απολαυστική, τα χέρια του βρήκαν το φερμουάρ της φόρμας μου και το τράβηξε να ανοίξει. Ήρθε μπροστά μου, με σηκώνει, τραβάει τη φόρμα μου και μένω ολόγυμνη μπροστά του. Με παίρνει αγκαλιά και με κουβαλάει φιλώντας με στο κρεβάτι του. Γδύνεται και πέφτει από πάνω μου. Αρχίζει να με φιλάει με ένα πάθος που δεν έχω ξανανιώσει. Στα χείλη στο λαιμό και στο στήθος. Φιλούσε και έγλειφε τη μια μου ρώγα και την άλλη τη χάιδευε απαλά. Αυτό κράτησε αρκετή ώρα μέχρι που έφτασε στο μουνάκι μου και ξεκίνησε να με γλείφει και να μου βάζει δάχτυλο. Ήμουν σε έκσταση, φώναζα να μπει μέσα μου, δεν άντεχα άλλο. Σηκώνεται και μου λέει "μυρίζεις πολύ όμορφα". Ανοίγει τα πόδια μου και μπαίνει μέσα μου. Τόσο χοντρή πούτσα δεν είχα ξαναδεί. Νιώθω ότι πονάω όσο μπαίνει. Το καταλαβαίνει και τραβιέται πέφτει δίπλα μου και αρχίζει να με φιλάει και να μου βάζει δάχτυλο. Μου λέει "όταν τελειώσεις θέλω να μου το πεις". Με γαμούσε με τρία δάχτυλά, οι ρώγες μου ήταν κατακόκκινες από τα χάδια και τα φιλιά του. Κόντευα να τελειώσω και του λέω "τελειώνω" με κομμένη την ανάσα. Μου ανοίγει τα πόδια και πέφτει πάνω μου:

- Θα πονέσεις λίγο μωρό μου, αλλά θα αξίζει τον κόπο, στο υπόσχομαι… μου ψιθυρίζει.

Νιώθω τον πούτσο του πέτρα να με σκίζει αργά-αργά όπως μου αρέσει με το πάθος και την ένταση που είχα να νιώσω πολύ καιρό. Μου φιλούσε το λαιμό μου χάιδευε το στήθος που τον είχε τρελάνει όπως μου έλεγε. Μου προτείνει να ανέβω από πάνω του και δε χάνω την ευκαιρία. Ανεβαίνω πάνω του και αρχίζω να ανεβοκατεβαίνω. Το ένα χέρι του ήταν στο στόμα μου και το άλλο χάιδευε το ερεθισμένο στήθος μου. Είχα γείρει προς τα πίσω με μισόκλειστα μάτια, έβλεπα έναν άντρα να με χαϊδεύει με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του. Συνεχίζει να με πηδάει για αρκετή ώρα έτσι μέχρι που ένιωθα να τελειώνω και ξεκίνησα να φωνάζω από την καύλα. Σκύβω από πάνω του και τον φιλάω στα χείλη και στο λαιμό αργά και μου φωνάζει:

- Χύνω πουτάνα μου…

Δεν άργησα να ξανατελειώσω μέσα σε βογκητά. Ιδρωμένοι και οι δυο ξαπλώσαμε δίπλα δίπλα και προσπαθούσαμε να συνέλθουμε. Με παίρνει αγκαλιά και μου λέει αν γίνεται να μείνω απόψε. Τον ακούω αλλά κάνω ότι κοιμάμαι γιατί θέλω να μείνω πολύ μαζί του. Μας παίρνει ο ύπνος αγκαλιά και το πρωί βλέπω το Γιώργο να έχει πρωινό έτοιμο και να με περιμένει. Μια μικρή παρένθεση… ο δικός μου δεν ξέρει να κάνει ούτε αυγό και ποτέ δε μου έχει στρώσει τραπέζι πρωινού.

- Καλημέρα όμορφη… μου λέει.

- Καλημέρα…

του λέω και κάθομαι στο τραπέζι. Σηκώνει το πηγούνι μου και με φιλάει απαλά στα χείλη.

- Συγγνώμη για χθές απλά σε ήθελα από την πρώτη στιγμή που σε είδα… μου λέει.

- Κι εγώ το ίδιο… του λέω. Μου άρεσε πολύ το χτεσινό!

Περνάμε λίγη ώρα σε αμήχανη σιωπή μέχρι που μου λέει:

- Θες να ήμαστε μαζί;

Δεν ήξερα τι να απαντήσω αλλά συνεχίζει και μου λέει "πρώτη φορά ευχαριστιέμαι τόσο το σεξ με μια κοπέλα που θέλω να συνεχίσουμε να δούμε πως θα πάει.

- Ξέρεις ότι έχω ήδη μια σχέση. Μόλις γυρίσει θα του μιλήσω και θα σου πω, γιατί η χημεία μας είναι κάτι το μοναδικό… του είπα.

Δεν του είπα ψέματα, μίλησα στο φίλο μου και όλως τυχαίως ήθελε κι εκείνος να χωρίσουμε και ότι ξενοικιάζει και φεύγει από την πόλη. Αποχαιρετιστήκαμε, ετοιμάστηκα, πήρα τα πράγματα μου, ανέβηκα στον τρίτο όροφο και χτυπώ το κουδούνι του Γιώργου.




Copyright protected OW ref: 177735



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.