Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν Σάββατο απόγευμα και ενώ δεν είχαμε κανονίσει τίποτα για το βράδυ, ζήσαμε μια εντελώς απρόσμενη νύχτα. Από νωρίς είχαμε μιλήσει με το φιλικό μας ζευγάρι που μοιραζόμασταν εκτός από την παρέα μας και τις σεξουαλικές μας εμπειρίες και είχαμε αφήσει ένα ενδεχόμενο να συναντηθούμε. Τελικά χτύπησε το τηλέφωνο και απάντησε η Βάσω. Ήταν η Τόνια και κανόνισαν τη συνάντηση στο σπίτι τους. Ετοιμαστήκαμε, αφήσαμε τα παιδιά στους παππούδες και πήγαμε στα παιδιά, αφού πρώτα κάναμε μια στάση σε ένα ζαχαροπλαστείο. Όταν γύρισε η Βάσω από το ζαχαροπλαστείο στο αυτοκίνητο με ρώτησε:

- Λες να εξελιχθεί σε πονηρή και σήμερα η βραδιά;

- Δεν ξέρω. Πώς άκουσες την Τόνια;

- Λίγο ύποπτη, μου απάντησε και χαμογέλασε.

Σίγουρα θα το ήθελε πολύ να κάνουμε κάτι σεξουαλικό πάλι με τα παιδιά. Ούτε εμένα θα με χάλαγε πάντως. Βέβαια δε μπορούσαμε να φανταστούμε αυτό που τελικά ζήσαμε.

Φτάσαμε κάποια στιγμή στο σπίτι τους και ανεβήκαμε στο διαμέρισμα τους όλο κέφι και χαρά. Γνώριμα πρόσωπα, γνώριμες αγκαλιές όμως... στο σαλόνι ακούγονταν περισσότερες από τις αναμενόμενες φωνές.

- Έχετε παρέα;

Ρώτησα με εμφανή απορία. Ποτέ ως τώρα δεν είχαμε έρθει σε επαφή με φίλους των παιδιών, καθώς η σχέση μας μαζί τους ήταν κάπως... ιδιαίτερη και όπως είναι φυσικό σε κάποια θέματα ήθελαν κι αυτοί να κρατήσουν κάποια προσχήματα, κρατώντας μακριά από μας τους κλασικούς φίλους τους.

- Ναι μην ανησυχείτε, απάντησε ο Τάσος. Θα σας εξηγήσουμε. Περάστε μέσα.

Πράγματι μας οδήγησαν στο σαλόνι και αντικρίσαμε ακόμη δύο ζευγάρια, αρκετά εμφανίσιμα τολμώ να πω. Αφού έπεσαν οι κλασικές συστάσεις, βολευτήκαμε όλοι σε κάποιες άδειες θέσεις του καναπέ και η Τόνια έφυγε για την κουζίνα προκειμένου να φέρει μεζεδάκια και ποτά που είχε ήδη έτοιμα ώστε να μας περιποιηθεί. Ήταν φανερό πως η βραδιά ήταν προετοιμασμένη και υπήρχε μια περίεργα ευχάριστη διάθεση στην ατμόσφαιρα. Αρκετή ώρα αργότερα και αφού μιλήσαμε και μάθαμε τα κλασικά, όπως το που εργάζονται, αν είναι παντρεμένοι κλπ, άρχισα να παρατηρώ πώς με κοίταζαν οι κοπέλες των ζευγαριών. Αντίστοιχα και οι δύο άντρες της παρέας κάρφωναν με τα μάτια τους τη Βάσω σε βαθμό που αισθανόμουν πως αν δεν ήμουν εκεί σίγουρα θα της την είχαν πέσει ανοιχτά και οι δύο με στόχο να δουν ποιος θα καταφέρει να τη γαμήσει πρώτος. Λίγο το ποτό, λίγο η ευχάριστη ατμόσφαιρα η διάθεση μου έφτιαξε πολύ. Ο φωτισμός ήταν λίγο χαλαρός, η μουσική απαλή και όλοι έβγαζαν μια οικειότητα με την παρουσία μας εντελώς φυσική, σαν να γνωριζόμασταν από παλιά.

Κάποια στιγμή που σηκώθηκα για την τουαλέτα, ένας από την παρέα που μιλούσε με τη Βάσω αλλά καθόταν απέναντι άδραξε την ευκαιρία να πιάσει τη θέση μου δίπλα της αφήνοντας τη γυναίκα του μόνη. Όταν γύρισα εξεπλάγην στην αρχή αλλά το έπαιξα δήθεν αδιάφορος και πήγα κι εγώ στη δικιά του θέση μη χαλάσω το σκηνικό που ομολογουμένως με έφτιαχνε κιόλας. "Λες να παιχτεί τίποτα;" σκεφτόμουν. Πάντως τα κορίτσια της παρέας ήταν όλα αρκετά εμφανίσιμα και θα το γούσταρα να γίνει φάση. Η γυναίκα του τύπου μου έπιασε την κουβέντα κατ' ιδίαν δείχνοντας αρκετό ενδιαφέρον. Κι εγώ δεν πήγαινα πίσω βέβαια. Ήταν μελαχρινή, σημειωτέον δεν το έχω κάνει ποτέ με μελαχρινή και πάντα το είχα σαν απωθημένο, μέτριο ύψος, μέτριο στήθος και πολύ χαριτωμένη όταν χαμογελούσε.

Όπως τη χάζευα να μου μιλάει είχα χαθεί εντελώς από το περιβάλλον που βρισκόμουν, ώσπου τα γέλια της Βάσως με επανέφεραν στην πραγματικότητα κάπως απότομα, ξυπνώντας με και με μια ασυναίσθητη κίνηση του κεφαλιού μου την είδα να κάθεται ανάμεσα στους δύο άντρες της παρέας, (είχε πάει και ο άλλος δίπλα της) οι οποίοι της έλεγαν κάποια πειρακτικά αστεία. Αυτή λυνόταν στα γέλια κάθε τόσο απολαμβάνοντας την παρέα τους. Ο Τάσος και η Τόνια κρατούσαν συντροφιά στην τέταρτη κοπέλα. Κάποια στιγμή λοιπόν, και ενώ όλα έδειχναν πως η χημεία μεταξύ μας πήγαινε από το καλό στο καλύτερο, μίλησε ο Τάσος.

- Λοιπόν παιδιά περνάμε όλοι όμορφα, το ξέρω, αλλά πρέπει να δώσουμε κάποιες εξηγήσεις στο Γιάννη και τη Βάσω που τις χρωστάμε, είπε ξαφνικά.

Γύρισαν όλοι και τον κοίταξαν συμφωνώντας μαζί του και έτσι ο Τάσος συνέχισε;

- Λοιπόν ακούστε τι σκαρφιστήκαμε με την Τόνια. Πριν λίγο καιρό πήγαμε σε ένα swinning bar να κάνουμε την πλάκα μας. Πήραμε το ποτάκι μας, χαλαρώσαμε και πιάσαμε την κουβέντα με άλλα ζευγάρια. Εκεί γνωρίσαμε και τα παιδιά εδώ που γνωρίζονταν ήδη μεταξύ τους από παλιότερα και που στην πορεία αποδείχτηκαν όλοι πολύ καλά παιδιά και δεθήκαμε μαζί τους αρκετά. Όπως αντιλαμβάνεστε βρισκόμαστε και σεξουαλικά μαζί τους και σήμερα αποφασίσαμε με την Τόνια να σας τους γνωρίσουμε. Κοίταξα τη Βάσω και με κοίταξε κι αυτή μετά την αποκάλυψη της ιστορίας και χαμογελάσαμε ο ένας στον άλλο από ευχαρίστηση για την εξέλιξη της βραδιάς.

- Τα παιδιά τα ξέρουμε πλέον, συνέχισε ο Τάσος, αρκετά καλά όπως κι εσείς. Είναι εχέμυθοι, καθαροί, οικογενειάρχες και αφού τους μιλήσαμε για σας, πήραμε από κοινού την απόφαση να σας φέρουμε σε επαφή. Και ο,τι θέλει προκύψει. Κανείς μας δεν έχει κολλήματα στο σεξ. Τα έχουμε κάνει όλα μεταξύ μας και θέλουμε να σας βάλουμε στο παιχνίδι. Πώς σας φαίνεται η ιδέα μας;

- Καθόλου άσχημη απάντησα σχεδόν αμέσως. Κοίταξα και τη Βάσω να δω αντίδραση και επειδή είδα μόνο ένα χαμόγελο συνέχισα... Θέλω μόνο να μιλήσω λίγο στη Βάσω.

- Πάρε όσο χρόνο θες μου απάντησε ο Τάσος.

Σηκώθηκα και της έκανα νόημα να έρθει στο μπαλκόνι μαζί μου. Όταν βγήκαμε έξω μου είπε:

- Το περίμενες; Μια παρτούζα έτοιμη! Χα, χα…

- Τι λες; Δοκιμάζουμε; Δεν τους ξέρουμε βέβαια αλλά τον Τάσο και την Τόνια τους γνωρίζουμε πολύ καλά και τους εμπιστεύομαι.

- Κι εγώ, μου απάντησε η Βάσω.

- Οπότε δοκιμάζουμε και αν δεν μας κάτσει καλά η φάση αποφεύγουμε να την επαναλάβουμε άλλη φορά. Συμφωνείς;

- Φυσικά, μου είπε και με πήρε αγκαλιά και μου έδωσε ένα φιλί. Άντε να το ζήσουμε κι αυτό.

Μπήκαμε μέσα πιασμένοι χέρι-χέρι και μας κοίταξαν όλοι χαμογελαστοί, αφού από το ύφος μας κατάλαβαν ότι δεχτήκαμε.

- Λοιπόν παιδιά μιας που έχουμε κοινούς γνωστούς που σας εμπιστεύονται θα σας εμπιστευτούμε και εμείς και θα κάνουμε ο,τι θέλετε τους είπα ευχάριστα, κάνοντας τους να φανερώσουν άμεσα τον ενθουσιασμό τους με χαζά χειροκροτήματα και γελάκια σα μικρά παιδιά.

- Πολύ χαίρομαι είπε η Τόνια. Δε θα το μετανιώσετε. Και μάλιστα σας φυλάμε και μια έκπληξη.

- Τι;… ρωτήσαμε με τη Βάσω ταυτόχρονα.

- Είπαμε με τα παιδιά αφού είναι η πρώτη σας φορά μαζί μας να σας έχουμε στο επίκεντρο να το ευχαριστηθείτε.

- Δηλαδή;… ρώτησα.

- Δηλαδή σήμερα εσύ Γιάννη θα έχεις όλες τις γυναίκες για πάρτη σου και η Βάσω όλους τους άντρες. Πώς σας φαίνεται η έκπληξη μας;

- Δε γινόταν καλύτερη, απάντησα. Βάσω συμφωνείς;

- Ούτε εγώ έχω πρόβλημα σ' αυτό, απάντησε το πουτανάκι μου που έλαμψε από χαρά μόλις συνειδητοποίησε τι δώρο μας πρόσφεραν οι υπόλοιποι.

- Τότε είμαστε όλοι σύμφωνοι είπε ο Τάσος με χαρά. Άντε μη χάνουμε χρόνο.

Γέλασαν όλοι και σηκώθηκαν από τις θέσεις τους. Γύρισα στη Βάσω, της έδωσα ένα φιλί και της είπα:

- Κοίτα να το ευχαριστηθείς τυχερή. Τρία καυλιά για πάρτη σου.

- Κι εσύ δεν πας πίσω, μου απάντησε. Τρία μουνάκια σε περιμένουν. Απόλαυσε τα καυλιάρη μου!

- Και ποιος ξέρει πόσα κωλαράκια, απάντησα.

- Ένα σίγουρα…

μου ανταπέδωσε αναφερόμενη στην Τόνια που το είχα γαμήσει πολλές φορές μέχρι τότε. Γελάσαμε, αφήσαμε τα χέρια μας και πήγαμε προς τους παρτενέρ μας για την απόλυτη απόλαυση του σεξ.

Άρχισαν τα χουφτώματα και τα φιλιά και το καυλί μου αμέσως έγινε πέτρινο από την καύλα. Το ίδιο βέβαια και των άλλων αντρών που έχοντας τη Βάσω στη μέση ο ένας την πήρε αγκαλιά από μπροστά δίνοντας της ένα γλωσσόφιλο, ο άλλος από πίσω της χούφτωνε τα στήθη, ενώ ο τρίτος της χάιδευε τον κώλο και φιλούσε το λαιμό της.

- Όχι εδώ παιδιά πετάχτηκε η Τόνια. Στα δωμάτια. Στο ένα εμείς, στο άλλο εσείς. Θα είναι πιο συναρπαστικό για το Γιάννη και τη Βάσω να ακούν το ταίρι τους να κάνει σεξ και να μη βλέπουν.

Συμφώνησαν όλοι και ξεκίνησαν για τις κρεβατοκάμαρες. Αφού μπήκαν μέσα, μείναμε λίγα δευτερόλεπτα απ' έξω με τη Βάσω και χαμογελάσαμε παραδεχόμενοι πως την όλη φάση τη γουστάραμε πολύ.

- Καλά να περάσεις μωρό μου…

μου είπε και μπήκε στο δωμάτιο που περίμεναν οι τρεις υποψήφιοι εραστές της.

- Επίσης…

της απάντησα και μπήκα κι εγώ στο άλλο. Οι πόρτες ανοιχτές να ακούγονται όλα. Η καύλα στο απροχώρητο. Τρία κορίτσια στο δωμάτιο μαζί μου έτοιμες να μου δοθούν. Δεν πίστευα στην τύχη μου. Άρχισαν να γδύνονται τα κορίτσια και αφού έμειναν γυμνές εντελώς ήρθαν και οι τρεις να γδύσουν κι εμένα. Σε λίγα λεπτά έμεινα γυμνός, ήρθε η μία από πίσω μου και αφού ακούμπησε όλο το κορμί της πάνω μου ώστε να αισθάνομαι τα βυζιά της στην πλάτη μου που έπιασε τον πούτσο και άρχισε να μου τον παίζει. Οι άλλες δύο ήρθαν από μπροστά και μου έγλειφαν το πουτσοκέφαλο εναλλάξ, ενώ το χέρι της τρίτης κοπέλας μου τον έπαιζε ακόμη. Ύστερα με ξάπλωσαν στο κρεβάτι. Με φιλούσαν στο στόμα, στον πούτσο, στις ρώγες, με χάιδευαν παντού. Δεν είχα ξαναζήσει τέτοια εμπειρία. Ευχόμουν μόνο να μη χύσω γρήγορα. Να τις γαμήσω όλες. Ήμουν ανάσκελα στο κρεβάτι και η μελαχρινή ανέβηκε επάνω μου, έβαλε τον πούτσο μου μέσα της και άρχισε να γαμιέται. Σιγά-σιγά στην αρχή. Ήταν τόσο υγρή που δε χρειάστηκε πολύ προσπάθεια. Η Τόνια με φιλούσε στο στόμα και η άλλη μου έγλειφε ακόμη τις ρώγες. Δεν ήξερα που να πρωτοακουμπήσω. Είχα ανοίξει το κουτί της Πανδώρας. Τα είχα όλα. Ένα μουνί να γαμάω και δυο ακόμη να με περιμένουν. Και όπως η μελαχρινή ανεβοκατέβαινε πάνω μου σκίζοντας το μουνί της με τον πούτσο μου, άκουσα τη Βάσω να ουρλιάζει από καύλα.

"Έτσι, έτσι, κι άλλο, σκίσε με, γάμησε με δυνατά καργιόλη γαμιά"

Μόλις εκείνη τη στιγμή θυμήθηκα ότι στο διπλανό δωμάτιο τρεις τύποι γαμάνε τη γυναίκα μου. Η καύλα μου στο απροχώρητο. Η μία κοπέλα ξάπλωσε δίπλα μου και άρχισε να τρίβει το μουνί της. "Βάλε μου δάχτυλο" μου είπε. Άπλωσα το χέρι μου και άγγιξα τα μουνόχειλα της ψάχνοντας για την τρύπα της. "Όχι εδώ. Στον κώλο θέλω" μου είπε και με απογείωσε από την καύλα. Μου πήρε το χέρι, το πλησίασε στο στόμα της και μου σάλιωσε το κωλοδάχτυλο. "Αυτό χώσε μου" είπε και εγώ την υπάκουσα σαν υπνωτισμένος. Άγγιξα την κωλοτρυπίδα της με το δάχτυλο μου και σιγά-σιγά το πίεσα μέσα. Αυτή βόγκηξε λίγο και σήκωσε πιο ψηλά τα πόδια της να ανοίξει το δρόμο κι άλλο. Τότε το έβαλα πιο βαθιά με ρυθμικές κινήσεις. Αυτή καύλωνε όλο και πιο πολύ και έτριβε το μουνί της με μανία ώσπου κατάφερα να το χώσω σχεδόν όλο μέσα. Με το ένα χέρι της έπαιζε πάντα με την κλειτορίδα της και με το άλλο έτριβε τη ρώγα της. Το μουνί της έχυνε ποτάμια υγρά που τα αισθανόμουν στο χέρι μου.

Η Τόνια που μου έγλειφε το στήθος σηκώθηκε και άλλαξε θέση με τη μελαχρινή. Τώρα γάμαγα την Τόνια και η μελαχρινή ήρθε και με φίλησε στο στόμα. Δε σταματούσε το γλωσσόφιλο για αρκετή ώρα ώσπου άρχισε να βογκά και είδα πως η Τόνια της είχε βάλει δάχτυλο έτσι όπως ήταν σκυμμένη από πάνω μου. Η άλλη κοπέλα τράβηξε το δάχτυλο μου από τον κώλο της, σηκώθηκε και στήθηκε στα τέσσερα. Γύρισε με κοίταξε και μου είπε "Έλα, σε περιμένω. Είναι έτοιμη από παντού". Τότε κατέβηκε από πάνω μου η Τόνια που μου καβαλούσε το καυλί και σηκώθηκα κι εγώ και στήθηκα από πίσω της. Τον έβαλα στο μουνί της και άρχισα να τη γαμάω ρυθμικά. Άρχισε να φωνάζει "σκίσε με. Σκίσε με γαμιά μας. Σκίσε μου όποια τρύπα θες." Εκείνη τη στιγμή άκουσα τη Βάσω πάλι να φωνάζει ταυτόχρονα με κάποιον άλλο "Κι εμένα καργιόλη. Σκίσε με στα δυο. Αφού ο άντρας μου γαμάει άλλες, ξεσκίστε με την πουτάνα. Μη με λυπάστε καθόλου. Να με ακούει να ζηλεύει ο καργιόλης που ξεσκίζει άλλα μουνιά και τον ακούω." Τότε ο γαμιάς της πήρε θάρρος και τη γάμαγε πιο δυνατά. Η Βάσω άρχισε να ουρλιάζει σε κάθε σφυροκόπημα. "Πονάς; Να σταματήσω; Ρώτησε αυτός. "Μην τολμήσεις" του απάντησε. Θέλω να μη μπορώ να συνέλθω από το γαμήσι καργιόληδες".

"Το πουτανάκι μου τα δίνει όλα απόψε" σκέφτηκα. Και τότε το στόμα της μπουκώθηκε προφανώς από κάποιο καυλί και κάποιος φώναζε "Χύνω καργιόλα. Κατάπιε τα όλα παλιοπουτάνα." Σε λίγο ο τύπος κατέρρευσε στην άκρη του κρεβατιού και την ανέλαβε ο επόμενος γαμιάς. "Κι άλλο καυλί κι άλλο" φώναζε η Βάσω ενώ δε σταματούσε ο ήχος από το γαμήσι που της έκαναν. Εγώ ήμουν σχεδόν έτοιμος να χύσω μέσα στο μουνί της μελαχρινής και γι αυτό σταμάτησα να τη γαμάω. Οι δύο άλλες γυναίκες γλείφονταν δίπλα μου και έπαιζαν με τα μουνάκια τους. Η μελαχρινή ξάπλωσε ανάσκελα και μου ζήτησε γλειφομούνι το οποίο της έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση. Το μουνάκι της ήταν τέλεια ξυρισμένο έχοντας αφήσει μια μικρή τούφα κάπου ψηλά. Σε λίγα λεπτά έχυνε στο στόμα μου φωνάζοντας βρωμόλογα ότι χύνει δυνατά να την ακούει ο άντρας της. Αφού τελείωσε ήρθε η Τόνια και ξάπλωσε ανάσκελα, σήκωσε πολύ ψηλά τα πόδια της και δείχνοντας μου τον κώλο της είπε "μη ξεχνιέσαι. Το κωλαράκι μου πάντα σε περιμένει.

Ανέβηκα πάνω της, αυτή ακούμπησε τα πόδια της στους ώμους μου και άρχισα να τον βάζω στην κωλοτρυπίδα της. Η Τόνια είχε γαμηθεί πολλές φορές από τον κώλο, κυρίως από μένα, αφού η Βάσω δεν έδινε ποτέ κώλο και έτσι μπήκα σχετικά άνετα. Τη γάμαγα σαν να γαμάω μουνί και σε λίγα λεπτά άρχισα επιτέλους να χύνω μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Αυτή το χαιρόταν κάθε φορά που την έχυσα στον κώλο. Αφού άδειασα και την τελευταία σταγόνα μέσα της έπεσα ανάσκελα στο κρεβάτι παίρνοντας βαθιές ανάσες φανερά εξαντλημένος. Τα κορίτσια είπαν "κάτσε χαλάρωσε, συνεχίζουμε εμείς" και κάνοντας ένα λεσβιακό 69 η μία τελείωσε την άλλη. Εκείνη τη στιγμή έχυνε και ο δεύτερος γαμιάς της Βάσως μέσα σε βογκητά. Εμείς είχαμε τελειώσει πια και τις ρωτάω τι κάνουμε τώρα κορίτσια; Η Τόνια με ρώτησε:

"Δε θες να δεις τη Βάσω; Μόνο τον Τάσο έχεις δει να τη γαμάει"

"Καλή ιδέα"

απάντησα, σηκωθήκαμε και πήγαμε έξω από το άλλο δωμάτιο. Τη Βάσω τη γάμαγε ο τρίτος γαμιά της ενώ ταυτόχρονα οι άλλοι δύο έγλειφαν ο καθένας από μια ρώγα της έτσι όπως ήταν ανάσκελα. Κάποια στιγμή χύνει και ο τρίτος και μένει πια μόνο η γυναίκα μου. Έχοντας από μια γλώσσα σε κάθε ρώγα, άρχισε και ο τρίτος να της γλείφει το μουνί προκειμένου να χύσει. Σε δύο μόλις λεπτά ούρλιαζε από την καύλα. Το σώμα της έτρεμε από τους δυνατούς σπασμούς. Εντάξει την είχα ξαναδεί να γαμιέται αλλά προφανώς τώρα ήταν διαφορετικά. Πιο δυνατό και πιο απολαυστικό προφανώς. Μόλις βρήκε την ανάσα της άνοιξης τα μάτια και μας κοίταξε όλους που την κοιτούσαμε.

"Σας ευχαριστώ παιδιά" είπε. "Το χάρηκα απίστευτα. Όποτε θέλετε το ξανακάνουμε".

Γελάσαμε όλοι και ένα-ένα τα ζευγάρια έμπαιναν στο μπάνιο να πλυθούν. Εγώ μπήκα στο δωμάτιο, κάθισα δίπλα της καθώς δεν είχε ακόμη το κουράγιο να σηκωθεί.

"Πώς ήταν;" τη ρώτησα.

"Τι να πω; Από πού να αρχίσω; Απλά υπέροχο" μου απάντησε.

"Το ευχαριστήθηκες μωρο μου;" την προκάλεσα.

"Πάρα πολύ" μου είπε.

"Αλλά και εσύ απ' όσο άκουσα πέρασες καλά" γέλασα και συμφώνησα.

Ανακάθισε στο κρεβάτι και με πήγε αγκαλιά. Φιληθήκαμε στο στόμα και μου είπε…

"Σ' αγαπώ. Και όσο μου χαρίζεις τέτοιες απολαύσεις τόσο σ αγαπώ περισσότερο".

Της ανταπόδωσα την αγάπη μου και μπήκαμε για μπανάκι καθώς είχε έρθει η σειρά μας. Σε κάνα μισάωρο ήμασταν όλοι πάλι ντυμένοι στο σαλόνι σαν να μην έγινε τίποτα. Πίναμε το κρασάκι μας, τρώγαμε τα μεζεδάκια μας και περνούσαμε καλά. Αργότερα στο αυτοκίνητο που γυρίζαμε σπίτι αλλάζαμε εμπειρίες για το πως κάναμε τι, καθώς και πόσο μας άρεσε να ακούμε τον άλλο να κάνει σεξ. Σε όλη τη διαδρομή ακουμπούσε το χέρι της στο πόδι μου που οδηγούσα. Φτάσαμε σπίτι, μπήκαμε στην κρεβατοκάμαρα και αφού γδυθήκαμε κάναμε σεξ, αλλά αυτή τη φορά πολύ τρυφερά μεταξύ μας.




Copyright protected OW ref: 177705



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.