Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τον Αλέξανδρο ήμασταν φίλοι από πολύ μικροί. Λέω ήμασταν, γιατί εδώ και δυο χρόνια είμαστε ζευγάρι. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Κατ' αρχάς να συστηθώ. Λέγομαι Άννα και είμαι 23. Ο Αλέξανδρος είναι 24. Είμαι καστανόξανθη, γαλάζια μάτια, παχουλή, μεγάλο στήθος, 1.72. Ο Αλέξανδρος είναι 1.85 μελαχρινός με μούσι.

Από μικρά, με το που μετακόμισαν στη γειτονιά, δεθήκαμε. Εμένα από μικρή μου άρεσε (μου άρεσε, ξέρετε, εκείνα τα αισθήματα που έχουμε μικρά όταν θαυμάζουμε κάποιον). Πέρναγαν λοιπόν τα χρόνια και εμείς είχαμε έρθει πολύ κοντά. Κατά καιρούς υπήρχαν κάποια πειράγματα μεταξύ μας μιας και εκείνος είχε γίνει ένας πολύ ωραίος άντρας αλλά και εγώ δεν είχα καμία σχέση με το ασχημόπαπο που ήμουν στο δημοτικό-γυμνάσιο. Βγαίναμε συχνά με κοινές παρέες όπου και πάντα με πρόσεχε αλλά οι νύχτες του Σαββάτου ήταν δικές μας. Λιώναμε στα βιντεοπαιχνίδια, στις κρέπες και στις μπύρες και εκείνες ήταν στιγμές ανεκτίμητες. Μη μακρηγορώ άλλο.

Ήμουν 2ο έτος στη σχολή. Εκείνη τη περίοδο ήμουν τέρμα ανασφαλής και κλειστή γιατί ο Αλέξανδρος είχε περάσει σε άλλη πόλη και η μοναξιά μου ήταν ανείπωτη. Τα σαββατιάτικα βράδια έβγαινα με τις καινούριες μου παρέες και όμως μου έλειπε πάρα πολύ. Εκείνα τα Χριστούγεννα λοιπόν έρχεται να δει τους δικούς του μια και την προηγούμενη χρονιά δεν είχε έρθει γιατί τη μία είχε κοπέλα, την άλλη διακοπές με κολλητούς, δεν τον είχα δει. Έρχεται λοιπόν και τρέχω κατευθείαν σπίτι του να τον δω. Φιλιά, αγκαλιές, κλάμα εγώ κατασυγκινημένη και φουλ χαρούμενη που έβλεπα τον λατρεμένο μου μετά από σχεδόν 2 χρόνια. Περνάμε στο δωμάτιο του. Φόραγα μια μπορντό φόρμα κολλητή, ένα εφαρμοστό μπλουζάκι από πάνω και το μπουφάν μου. Κάθομαι στο κρεβάτι του και λέμε τα νέα μας αλλά στη ματιά του διακρίνω κάτι διαφορετικό. Εγώ να βλέπω το σώμα του και να μυρίζω το άρωμα του και να υγραίνομαι φουλ. Μην τα πολυλογώ αν έμενα θα του έκανα το κρεβάτι μουσκίδι. Φεύγω με την πρόφαση ότι έχω αφήσει φασίνα στη μέση αλλά επιμένω- τον παίρνω σηκωτό εν ολίγοις- να βγούμε οι δυο μας να πάμε στο αγαπημένο μας burgerάδικο για φαγητό και μπύρες. Έτοιμη στολισμένη εγώ το βράδυ με μία απλή τζιν φούστα, καλσόν, ζιβάγκο μπλουζάκι στενό και παλτό και φεύγουμε. Εκεί που τρώγαμε ακολούθησε ο εξής διάλογος:

- Α: Και για πες, μόνη και έρημη;

- Εγώ: Έτσι που είναι πλέον οι άντρες, καλύτερα μόνη μου! Εκείνη τη στιγμή θυμήθηκα το άδοξο τέλος μου με τον πρώην μου και βούρκωσα. Το κατάλαβε και μου έπιασε το χέρι.

- Α: Όποιος και αν ήταν δεν ήξερε τι είχε. Και με κοίταξε με τρυφερότητα και ερωτισμό. Έλιωσα.

Αφού φάγαμε και συνεχίσαμε την κουβέντα, κάναμε μία βόλτα με το αμάξι. Φτάσαμε σε ένα σημείο της πόλης όπου είχαμε υπέροχη θέα και παρκάραμε εκεί. Μείναμε σιωπηλοί για λίγα λεπτά ώσπου με άρπαξε και με φίλησε. Ένα φιλί τρυφερό, αισθησιακό, τα χείλη του μέλι. Τον τράβηξα πάνω μου και εκείνος πέρασε στο κάθισμα του συνοδηγού από πάνω μου και συνέχισε να με φιλάει με πάθος. Ξεκινήσαμε για το σπίτι του. Ευτυχώς οι γονείς του έλειπαν. Με ξαπλώνει στο κρεβάτι και μου βγάζει τα ρούχα αργά-αργά. Πάω να σηκωθώ αλλά με σπρώχνει κάτω. Αφού μου βγάζει και το εσώρουχο, ξεθαρρεύω και τον φέρνω εκείνον κάτω. Του βγάζω τη μπλούζα και το παντελόνι, αφήνω ένα φιλάκι πάνω από το μποξεράκι του. Το καβλί του σκληρό και όπως μπορώ να καταλάβω μεγάλο. Του βγάζω και το εσώρουχο και μένω άφωνη. Ο πούτσος του ήταν υπέροχος! Τον κοιτάω καυλωμένη και γλείφω τα χείλη μου. Ακουμπάω το καβλί του απαλά με το ένα μου χέρι ενώ το άλλο το έχω ενώσει με το δικό του. Σκύβω, φτύνω και ακουμπάω τη γλώσσα μου στο κεφαλάκι. Κυκλικά, πιπίλισμα, λίγο-λίγο ρούφηγμα και ζούληγμα στα αρχίδια του.

Ξαφνικά εκεί που δε το περιμένει τον βάζω όλο-τι όλο δηλαδή, όσο χώραγε, σχεδόν όλο, πνίγηκα- και τον ένιωσα να τινάζεται. Τον ρούφαγα με πάθος για κανένα δεκάλεπτο, η παιχνιδιάρα γλωσσίτσα μου έκανε χαδάκια πάνω στον πούτσο και στα αρχίδια του μέχρι που ήταν έτοιμος. Ανεβαίνω πάνω του και τον φιλάω. Το υγρό μου μουνάκι τρίβεται στο καβλί του. Το πιάνω και το βυθίζω αργά-αργά μέσα μου. Τι καύλα είναι αυτή, το καβλί του με σκίζει και το μουνί μου στάζει. Μπαίνει όλος και βγάζω βογκητά καύλας και πόνου. Κουνιέμαι πάνω του. Οι βυζάρες μου πιάνουν το δικό τους ρυθμό. Τις ζουλάει και τις γλείφει. Λίγο μετά, βρίσκομαι στα τέσσερα. Τουρλώνω το κωλαράκι μου και ακουμπάω το κεφάλι στο στρώμα. Αφού μου δίνει ένα γενναίο χαστούκι στο κωλομάγουλο, το οποίο με κάνει να πεταχτώ ελαφρώς, μου φέρνει τα χέρια πίσω στη μέση μου. Σκύβει και ακουμπάει τη γλώσσα του στη σχισμή μου. Νιώθω ήδη ερωτευμένη και παραδομένη. Ο υγρός μου παράδεισος έτοιμος να τον καταπιεί. Γλείφει το μουνάκι μου και ρουφάει με ιδιαίτερη ευχαρίστηση τα υγρά μου. Μου βάζει ένα δάχτυλο και μου πιέζει τα χέρια έντονα. Ξαφνικά Με αφήνει και μπαίνει σιγά-σιγά μέσα μου. Κάθε εκατοστό και μία ανάσα καύλας. Μπαίνει όλος και αρχίζει να πιάνει ρυθμό. Η ανάσα μου έχει κοπεί. Αρχίζει να με γαμάει.

- Εγώ: Πιο δυνατά, πιο άγρια, σκίσε με μωρό μου!

Αυξάνει ρυθμό. Ο κώλος μου χτυπάει πάνω του. Τα αρχίδια του το μουνί μου. Είμαστε σε άλλη φάση, βογκητά, βρισιές, χυδαία λόγια, κάνουν το γατάκι μου να συσπάται. Με ένα δυνατό βογκητό χύνω όσο είναι μέσα μου. Λίγο μετά, τον βγάζει απότομα και μου τον δίνει να του τον γλείψω. Γονατίζω. Με βολεύει καλύτερα. Βγάζω τη γλώσσα και περιμένω να μου τα δώσει. Χύνει. Με κάνει χάλια. Τα γλείφω όλα. Δε σταματάω, συνεχίζω το γλείψιμο και ας έχυσε. Λίγο μετά, τον αφήνω να βρούμε τις ανάσες μας. Με κρατάει αγκαλιά και κοιμόμαστε. Το επόμενο πρωί ξύπνησα και πήγα σπίτι, είχε να βγει και με φίλους και εγώ να μαζέψω το σπίτι. Εκεί που σφουγγάριζα, μια ιδέα ήρθε στο μυαλό μου. Πάω στο μπάνιο, βγάζω το νυχτικό και τη ρόμπα και τραβάω δύο φωτογραφίες. Μία το μουνάκι μου με ανοιχτά τα πόδια, και μία τις βυζάρες μου με εμένα που στέλνω φιλάκι.

Συνεχίζεται...




Copyright protected OW ref: 177706



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.