Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ύστερα από ένα μίνι οικογενειακό συμβούλιο, αφού πρώτα τους έχω ενημερώσει όλους για τις ιστορίες που έχω στείλει, μείναμε σύμφωνοι η καθεμία και ο καθένας να γράφει τη δική του ιστορία με δικά του λόγια και όπως αυτή - αυτός την έχει ζήσει.

Σήμερα την αρχή θα την κάνει η σύζυγος μου η Έλλη. Γεια σε όλους, είμαι η Έλλη και είμαι 39 χρονών. Το όνομά μου είναι πραγματικό όπως και η ιστορία μου που την έχω πει στους δικούς μου πολλές φορές γιατί είναι η πρώτη φορά που είχα επαφή με άντρα και μάλιστα με τον πιο παράξενο τρόπο. Όμως η πρώτη μου φορά ήταν αυτή που με έκανε από την αρχή της σεξουαλικής μου ζωής να καταλάβω ότι θα γινόμουν μια πουτάνα που θα ζούσε μόνο για να γαμιέται με όσους περισσότερους γαμιάδες μπορούσα. Το ότι παντρεύτηκα πιο νωρίς από όσο υπολόγιζα δεν με πείραξε καθόλου ούτε έβαλε φρένο στις ορέξεις μου. Αυτό όμως θα σας το πω μια άλλη φορά.

Θα ήθελα τώρα να σας κάνω μια περιγραφή του εαυτού μου. Είμαι 1.78, σχετικά ψηλή, το ύψος το έχω πάρει από τον πατέρα μου, με ξανθά μαλλιά λόγω καταγωγής της μητέρας μου (Γερμανίδα), πρασινομάτα, με μεγάλα στητά βυζιά και ένα κώλο που όποιος τον γαμάει δεν τον χορταίνει. Η κόρη μου η Αντιγόνη έχει πάρει τις αναλογίες μου και δόξα τω Θεό τον δουλεύει κι αυτή το ίδιο καλά.

Όπως είπα η μητέρα μου είναι Γερμανίδα στην καταγωγή και κάθε καλοκαίρι πηγαίναμε διακοπές στους παππούδες σε μια φάρμα που είχαν λίγο έξω από το Lisberg. Είχα μόλις πατήσει τα 17 και ως τότε με τον μόνο πούτσο που συνέχισα να πιπώνω ήταν του πατέρα μου κι αυτό γιατί όλα τα αγόρια δεν έμεναν εκεί αλλά ήθελαν να με γαμήσουν. Εγώ όμως δεν ήθελα ακόμα να γαμηθώ. Δεν ξέρω τι με σταματούσε. Μου άρεσε η αίσθηση του πούτσου μέσα στο στόμα μου αλλά όχι ακόμα στο μουνί μου. Και ο πατέρας μου ήταν ο μόνος που το καταλάβαινε μιας και τα αγόρια δεν υπήρχε περίπτωση να έμεναν μόνο στην πίπα. Εκείνο το καλοκαίρι θα γινόταν η μεγάλη ανατροπή.

Μέσα Ιουλίου κι εκείνο το μεσημέρι αποφάσισα να πάω μια βόλτα στο δάσος, σε ένα ξέφωτο, όπου πολλές φορές είχα πάει παίρνοντας μαζί μου το αγαπημένο μου βιβλίο μαζί με το walkman με την αγαπημένη μου μουσική και μια κουβέρτα που θα άπλωνα κάτω και ένα θερμός με παγωμένο τσάι. Φτάνοντας, καθάρισα λίγο το χώρο από τα αγκάθια και τις πέτρες και άπλωσα τη κουβέρτα μου. Φορούσα ένα τζιν παντελόνι κι από πάνω μια μπλούζα. Έβαλα τα ακουστικά στα αυτιά μου, πάτησα το play κι άρχισα να διαβάζω το αγαπημένο μου βιβλίο. Είχα απορροφηθεί από το διάβασμα και την μουσική που τρόμαξα όταν είδα δίπλα μου ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιστερά μποτάκια. Πετάχτηκα πάνω και είδα ένα δασοφύλακα, κοντά στα 50, ψηλό σαν ντουλάπα, καστανόξανθο με καστανά μάτια να μου χαμογελάει.

- Καλημέρα, δεν ξέρετε ότι απαγορεύεται να είσαστε εδώ;

- Καλημέρα, απάντησα, από πότε;… ρώτησα με έκπληξη.

- Από πάντα… απάντησε κοιτάζοντας με ερευνητικά.

- Υπάρχει κάποια σήμανση;… τον ρώτησα κοιτάζοντας τον σαν να ήθελα να τον υπνωτίσω.

- Υπάρχει ο νόμος… (μου απαντάει ενώ συνεχίζει να με περιεργαζεται όλο και πιο έντονα και να με γδυνει με τα μάτια του) και ο νόμος λέει ότι αν συλληφθείς εδώ πας στο δικαστήριο όπου ο δικαστής θα αποφασίσει.

Εκεί τα έχασα. Ήθελα να τρέξω να εξαφανιστώ αλλά ποιος ο λόγος; Αν δε με έπιανε είχε την περιγραφή μου.

- Ίσως υπάρχει τρόπος να αποφύγουμε το δικαστήριο και το δάχτυλο του χάιδεψε το πρόσωπο μου.

Κατάλαβα αμέσως που το πήγαινε. Μια πίπα λέω μέσα μου, σιγά σε 5 τον έχω ξεπετάξει. Που να ήξερα τι με περίμενε. Ο Χανς, όπως τον έλεγαν είχε άλλα σχέδια στο μυαλό του. Τα χέρια του άρχιζαν να με χαϊδεύουν σε όλο το κορμί φιλώντας με στο λαιμό, χουφτώνοντας τον κώλο μου.

- Όχι εδώ… καλύτερα στο σπιτάκι του δασοφυλακείου…

είπε και μου έδειξε ένα σπιτάκι σε χρώμα του ξύλου στο ύψωμα. Η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα.

- Γιατί όχι εδώ;…

τον ρώτησα και πήγα να του χαϊδέψω τον πούτσο. Με το χέρι του με σταμάτησε.

- Δε με κατάλαβες. Θα σε τρελάνω στο πήδημα. Νόμιζες ότι με μια πίπα θα γλύτωνες;

Εκεί τα έχασα. Ήθελα να το βάλω στα πόδια όμως θα ήταν μεγάλο λάθος. Αρχίσαμε να περπατάμε. Μετά από 15 λεπτά είχαμε φτάσει στο σπιτάκι. Μπήκαμε μέσα κι αντίκρισα 3 δωμάτια. Στο ένα είχαν μια ντουλάπα με 2 μονά κρεβάτια, στο άλλο τον ασύρματο με όλα τα σύνεργα, αξίνες, τσεκούρια και άλλα εργαλεία και την τουαλέτα με το ντους.

- Έλα μέσα…

είπε, και προχώρησα διστακτικά. Προχώρησε στο δωμάτιο κι άρχισε να βγάζει τα ρούχα του ξεκινώντας από το πάνω μέρος της στολής του. Κρέμασε το πουκάμισο και το σακάκι της στολής και τα παπούτσια του κι έχοντας μείνει μόνο με το παντελόνι άνοιξε το ψυγείο και πήρε 2 μπύρες. Άνοιξε με τα δόντια τα καπάκια και μου προσέφερε τη μία.

- Στην υγειά σου, είπε και ήπιε μια μεγάλη ποσότητα.

- Στην υγειά σου…

είπα με τη σειρά μου μιας και δεν ήθελα να τον προσβάλω. Με πλησίασε μου πήρε το μπουκάλι από το χέρι με άρπαξε και κόλλησε τα χείλη του στα δικά μου. Η γλώσσα του παχιά άρχισε να γίνεται ένα με την δική μου. Είχα αρχίσει να καυλώνω. Ένιωσα τα χέρια του να με γδύνουν. Μου έβγαλε τη μπλούζα και με μια κίνηση που έδειχνε εμπειρία μου ξεκούμπωσε το σουτιέν . Άρχισε να μου γλείφει τις ρώγες. Είχα αρχίσει να ερεθίζομαι αλλά δεν ήθελα να το δείξω. Ήθελα να κρατήσω χαρακτήρα. Κάθισε στη καρέκλα και με διέταξε να γυρίσω.

- Ξεκούμπωσε το παντελόνι σου…

διέταξε και υπάκουσα χωρίς δεύτερη σκέψη. Άρχισε να μου το κατεβάζει σιγά-σιγά. Δε βιαζόταν καθόλου. Σιγά-σιγά ο κώλος μου άρχισε να βγάζει το θαυμασμό του.

- Ουάου Άγιε Αυγουστίνε, τι θαύμα είναι αυτό;…

κι άρχισε να μου φιλάει τα κωλομάγουλα. Ένιωθα τη γλώσσα του να με γλείφει σε όλη την περιοχή των γλουτών μου. Με χούφτωνε με έγλειψε και το μουνί μου άρχιζε να βγάζει υγρά καύλας. Άρχισα να νιώθω ένα μικρό κάψιμο. Ήθελα να γαμηθώ. Ήθελα να με γαμήσει, ήθελα να είναι ο πρώτος μου. Άρχισα να κουνάω ρυθμικά τον κώλο μου ενώ είχα ήδη απαλλαγεί από τα ρούχα μου. Με έπιασε από το χέρι και με σήκωσε στην αγκαλιά του και με ξάπλωσε σε ένα από τα κρεβάτια. Φιλιόμασταν με πιο πολύ πάθος τώρα. Τα δάχτυλα του άρχιζαν να με εξερευνούν.

- Είσαι παρθένα;… με ρώτησε έκπληκτος.

- Ναι…

απάντησα φοβισμένη αλλά και καυλωμένη ταυτόχρονα.

- Δεν πειράζει μωρό μου…

και συνέχισε να με φιλάει ενώ τα δάχτυλα του συνέχιζαν να εξερευνούν το κορμί μου. Σηκώθηκε και με διέταξε να του ξεκουμπώσω το παντελόνι. Δεν είχε φερμουάρ αλλά κουμπιά τα οποία άρχισα να ξεκουμπώνω ένα-ένα με την καύλα μου να έχει ήδη χτυπήσει κόκκινο. Με το που ξεκούμπωσα και το τελευταίο κουμπί τράβηξα το παντελόνι του κι έπαθα το σοκ της ζωής μου. Ένας πούτσος χοντρός σαν χέρι μικρού παιδιού και μακρύς, τουλάχιστον 22 πόντους, με έκανε να βγάλω ένα επιφώνημα φόβου και καύλας μαζί. Είχα μείνει να τον κοιτάω σαν χαζή. Του πατέρα μου δεν ήταν ούτε ο μισός. Άνοιξα το στόμα μου κι ένιωσα το κρέας του να με πνίγει. Και δεν είχα πάρει ούτε το μισό μέσα στο στόμα μου. Άρχισα να έχω σπασμούς στη μήτρα μου καθώς η σκέψη ότι αυτό το τέρας θα ήταν σε λίγο μέσα μου. Με σήκωσε κι αφού έβγαλε το παντελόνι του ξάπλωσε ανάσκελα τραβώντας με να ανέβω πάνω του ανάποδα. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα 69.Ενιωσα τη γλώσσα του να παίζει με τα μουνόχειλα μου κι ένιωσα το μουνί μου να συσπάται και τα υγρά μου να του γεμίζουν το στόμα, την ίδια στιγμή που η γλώσσα μου έπαιζε με το πουτσοκέφαλο του.

Ένιωσα ένα παχύρευστο σαν κρέμα στην κωλοτρυπίδα μου.

- Ηρέμησε μωρό μου, θα σου αρέσει…

μου είπε προσπαθώντας να με καθησυχάσει. Ένιωσα το δάχτυλο του να χώνεται στον κώλο μου και μια σφαλιάρα στο ένα κωλομάγουλο και μια στο άλλο. Το δάχτυλο του τώρα ήταν όλο μέσα. Μου άρεσε. Μου άρεσε πολύ. Δεν το ένιωθα ως ενόχληση αλλά ως λύτρωση.

- Βάλε κι άλλο…

του είπα ενώ συνέχιζα να τον πιπώνω. Ένα δεύτερο δάχτυλο έκανε παρέα στο άλλο μέσα στον κώλο μου. Απίστευτη αίσθηση. Άρχισε να μου γαμάει τον κώλο με τα δάχτυλα του ενώ εγώ προσπαθούσα να το καταπιώ όλο μέσα μου. Ένιωσα τη γλώσσα του να εισχωρεί στο μουνί μου (το οποίο το έχω πάντα ξυρισμένο και σε τέλεια κατάσταση) και μαζί με τα δάχτυλα του στον κώλο μου η κατάσταση της καύλας μου είχε ξεπεράσει από ώρα τα όρια συναγερμού. Άρχισα να χύνω για 2η φορά με πιο πολύ ένταση κάτι που δεν είχα ξανανιώσει στη ζωή μου ως τότε. Με σήκωσε και κόλλησε την πλάτη του στο τοίχο ενώ με έβαλε πλάτη σε αυτόν.

- Θα σου γαμήσω το κωλαράκι μωρό μου θα αφήσω για τον πατέρα σου την παρθενιά σου…

μου είπε κι ένα κύμα τρόμου με κυρίευσε. Αν είναι δυνατόν σκέφθηκα πως θα μπει αυτό μέσα μου και έκανα να φύγω. Με είχε όμως εγκλωβίσει και δε μπορούσα να κινηθώ.

- Σε παρακαλώ, δεν είναι δυνατόν, δε θα μπει, θα με σκοτώσεις…

του είπα με δάκρυα στα μάτια.

- Χαλάρωσε και θα δεις πόσο όμορφα θα νιώσεις…

μου είπε και ακούμπησε το πουτσοκέφαλο στην τρύπα μου. Η αλήθεια είναι ότι με είχε γεμίσει με αυτή την κρέμα που όπως έμαθα αργότερα την χρησιμοποιούν οι πορνοστάρ για να χαλαρώνει ο σφιγκτήρας όταν έχουν να έρθουν σε επαφή με μεγάλες ψωλές.

- Πάρε μια βαθειά ανάσα μωρό μου…

είπε και ένιωσα το πουτσοκέφαλο να εισχωρεί μερικά εκατοστά. Ένα μίγμα τρόμου φόβου και καύλας με κυρίευσε.

- Τώρα θα τον ρουφήξεις…

είπε και τον ένιωσα να χαλαρώνει ελαφρά. Με μεγάλη μου έκπληξη ένιωσα τον κώλο μου να ρουφάει τη θεόρατη ψωλάρα του. Δεν ήξερα τι συνέβαινε. Δεν τον ένιωσα να σπρώχνει. Ένιωσα μόνο το σφιγκτήρα μου να χαλαρώνει και ο πούτσος του να είναι όλος μέσα μου! Τα είχα εντελώς χαμένα. Ένιωσα ότι θα μου έβγαινε από το σβέρκο. Άρχισε να κινείται αργά. Τρελάθηκα! Στη δεύτερη ψωλιά ένιωθα το μουνί μου να συσπάται και άρχισα να χύνω.

- Ω… χύνω γαμιά μου, χύνω…

φώναζα τρίβοντας τα βυζιά μου με δύναμη. Τα είχα δει όλα. Μου είχε ανοίξει τα πόδια και η ψωλάρα του όργωνε τον κώλο μου. Είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου και του τόπου. Είχα χάσει το μέτρημα πόσες φορές είχα χύσει. Είχα γλαρώσει από το πήδημα του κώλου μου που δεν άκουσα τη πόρτα που άνοιγε. Είδα όμως έναν νεαρό περίπου στα 30 να μας κοιτάζει.

- Μπράβο Χανς. Έχει χώρο και για μένα;…

ρώτησε κι άρχισε να γδύνεται.

- Και βέβαια έχει… έτσι μωράκι μου;…

με ρώτησε συνεχίζοντας να με ξεσκίζει.

- Ναι έχει…

απάντησα και άνοιξα το στόμα μου να δεχθώ το καυλί του Άλμπερτ το οποίο έμοιαζε σαν γιαταγάνι. Παχύ, όχι όμως πάνω από 18 πόντους.

-Α… ναι…

έκανε καθώς ο πούτσος του έμπαινε βαθιά στο λαρύγγι μου την ίδια στιγμή που ο ψώλαρος του Χανς μου έδινε συνεχιζόμενα κύματα καύλας που ξεσπούσαν σε ασυγκράτητα χυσίματα. Ο Χανς με έπιασε και με μια κίνηση χωρίς να βγει ξάπλωσε ανάσκελα με εμένα καρφωμένη, παλουκωμένη στο καυλί του επάνω. Ο Άλμπερτ ανέβηκε πάνω μου κι έχωσε όλο του τον πούτσο του μέσα στο στόμα μου.

- Ετοιμάσου πουτάνα να φας και 2η ψωλή…

είπε και συνέχισε να με γαμάει.

- Είναι παρθένα…

είπε ο Χανς κι ο συνάδελφος του τα 'χασε. Πετάχτηκε και με το δάχτυλο του άρχισε να με εξερευνά.

- Δικέ μου έχεις δίκιο. Γλυκιά μου σήμερα θα κάνεις την 1η παρτούζα της ζωής σου που θα σου μείνει αξέχαστη…

είπε και πήρε θέση στο μουνί μου. Ακούμπησε το κεφάλι στην τρύπα μου κι άρχισε να το τρίβει πάνω κάτω στα μουνόχειλα μου. Δεν πρόλαβα να φοβηθώ, δεν πρόλαβα ούτε ανάσα να πάρω. Είδα με έκπληξη τη βάση του πούτσου του να αγγίζει τα τοιχώματα της μήτρας μου και ένιωσα μια απίστευτη αίσθηση γλύκας να με κυριεύει νιώθοντας δύο ψωλές μέσα μου. Και ειδικά αυτή που θέριζε εδώ και μισή ώρα πάνω κάτω την κωλοτρυπίδα μου. Οι γαμιάδες μου είχαν αποφασίσει να με πεθάνουν στο γαμήσι. Ο Χανς είπε στον Άλμπερτ να αλλάξουν θέση. Ήταν η σειρά του να γευθεί το μουνί μου.

Γύρισα, ανασηκώθηκα λίγο κι άρχισα να βυθίζομαι στην υπέρτατη καύλα. Ένας μικρός πόνος στην αρχή με έκανε να δαγκώσω τα χείλη μου, ένα βογκητό ξέφυγε μέσα από τα χείλη μου και ένας αναστεναγμός ευτυχίας όταν επιτέλους είχα αυτό το θεϊκό καυλί μέσα στον κόλπο μου.

- Πέσε μπροστά μωράκι μου…

με προέτρεψε ο Άλμπερτ και υπάκουσα πρόθυμα. Δε χρειάστηκε παρά μόνο ένα απλό σπρώξιμο. Η απόλυτη ευτυχία. Πόσο δίκιο είχε ο πατέρας μου όταν τον ρώτησα μια μέρα που τον πίπωνα ποια είναι η απόλυτη καύλα της γυναίκας ποιος είναι ο απόλυτος οργασμός.

"Το να σου γαμάνε κώλο, μουνί, στόμα μαζί κι αν καταφέρεις να σε χύσουν ταυτόχρονα, τότε θα με θυμηθείς"

κι άρχισε να χύνει το καυτό του σπέρμα μέσα στο φιλόκαυλο στόμα μου. Πολλές φορές την ώρα που με έχυνε τον φανταζόμουν να χώνεται μέσα στο μουνι μου και να γινόμουν η πουτάνα του. Μα τώρα ήμουν η πουτάνα 2 νταγκλαράδων Γερμανών, που εδώ και 10 λεπτά με ξέσκιζαν με μανία. Οι ψωλάρες τους σαν έμβολα μπαινόβγαιναν στο έντερο και στα σπλάχνα μου με απίστευτη ταχύτητα και είχα χάσει το μέτρημα πόσες φορές είχα χύσει. Ένιωθα όμως ότι σύντομα θα ερχόταν η λύτρωση για τους γαμιάδες μου.

- Θέλω να τα καταπιώ…

φώναξα και με μια κίνηση… ο Άλμπερτ βγήκε από μέσα μου κι ο Χανς με έβαλε να γονατίσω. Ο Άλμπερτ έχωσε το καυλί του στο στόμα μου κι άρχισε να το γαμάει με δύναμη ενώ εγώ μαλάκιζα το Χανς. Ο Άλμπερτ άρχισε να επιταχύνει τον ρυθμό του. Ένιωσα ένα ποτάμι να ξεχύνεται μέσα στο στόμα μου. Την ίδια στιγμή ένα κύμα από χύσια γέμιζε τα μαλλιά μου, το πρόσωπο, το λαιμό και τα βυζιά μου κάνοντας με κυριολεκτικά άσπρη.

- Χύνω… ούρλιαξε ο Άλμπερτ.

Έβγαλα τον πούτσο του Άλμπερτ και καλοδέχτηκα του Χανς που είχα καταφέρει να βάλω μεγάλο μέρος του μέσα μου.

- χύνω, χύνω…

φώναζε και συνέχιζε να αδειάζει τα' αρχίδια του μέσα στο στόμα μου. Τους καθάρισα επιμελώς τις ψωλάρες τους αδειάζοντας ότι είχαν, τόσο στα αρχίδια τους όσο και πάνω στους πούτσους τους. Όταν τελείωσαν ήμουν καλυμμένη με σπέρμα. Άρχισα με τα δάχτυλα μου να παίρνω αυτό το παχύ νέκταρ και να το γλείφω με τόση λαιμαργία και λαχτάρα.

Τελικά ο πατέρας μου είχε δίκιο. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή.




Copyright protected OW ref: 177707



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).