Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γνωριστήκαμε σε ένα από τα πλοία που πήγαινε δρομολόγια στο βόρειο Αιγαίο. Αυτή 22 χρονών κι εγώ 34. Αυτή γύρω στο 1.70, μελαχρινή, λεπτή, με ωραίες καμπύλες, πεταχτό κωλαράκι και στητό στήθος που χώραγε στις παλάμες. Ωραία σαρκώδη χείλη που σε προκαλούσαν να τα φιλήσεις και όχι μόνο. Εγώ 1.74 μελαχρινός, γραμμωμένο σώμα και 17 εκατοστά πούτσο.

Μόλις είδαμε ο ένας τον άλλο και συναντήθηκαν οι ματιές μας, πιάσαμε κουβέντα, ανταλλάξαμε νούμερα και προφίλ και μιλάγαμε στο τηλέφωνο και μέσω μηνυμάτων μέχρι να έρθει η στιγμή να συναντηθούμε.

Επιτέλους έφτασε η μέρα που είχαμε δώσει ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο. Πρώτος έφτασα εγώ και μετά από λίγη ώρα ήρθε και εκείνη. Της είπα σε ποιο δωμάτιο ήμουν και την περίμενα ν' ανέβει.

Χτυπάει την πόρτα, την ανοίγω και την βλέπω κι έπαθα πλάκα. Φορούσε ένα εφαρμοστό μαύρο κολλάν που από το ύψος των μοιρών και κάτω ήταν διχτυωτό καλσόν και από επάνω ένα άσπρο φανελάκι που άφηνε ακάλυπτη τη κοιλιά της και τόνιζε το στήθος της.

Πριν προλάβω να πω κάτι άρχισε να με φιλάει. Κλείνουμε την πόρτα και πηδάει πάω και τυλίγει τα πόδια της στη μέση μου. Τη ρίχνω στο κρεβάτι και αρχίζουμε να γδύνουμε ο ένας τον άλλο.

Μόλις μείναμε τελείως γυμνοί αρχίζω να εξερευνώ με τη γλώσσα μου το κορμί της.

Από το στόμα της πήγα στο λαιμό της και από εκεί στα υπέροχα βυζάκια της που οι ρώγες της είχαν σκληρύνει. Τις φίλαγα και ενάλλασσα ρουφηχτά φιλιά και απαλά δαγκώματα μέχρι που της ξέφυγε το πιο καυλωτικό αχ που είχα ακούσει ποτέ.

Μετά κατέβηκα προς τα κάτω και άρχισα να τη φιλάω και να δαγκώνω απαλά το εσωτερικό των μοιρών της καταλήγοντας στο υγρό μουνάκι της.

Ξεκίνησα να γλείφω την σχισμή, μετά την κλειτορίδα της και άρχισα να χώνω τη γλώσσα μου μέσα της και σιγά-σιγά να της βάζω δαχτυλάκι και να τη γαμάω έτσι, μέχρι που άρχισε να έχει σπασμούς και υγρά να τρέχουν από το ήδη μουσκεμένο μουνάκι της.

Μετά ήταν η σειρά της. Ανέβηκε επάνω μου και άρχισε να με φιλά κατεβαίνοντας προς τον πούτσο μου ο οποίος είχε γίνει πέτρα. Τον έπιασε απαλά με το χέρι της, τον έβαλε στο στόμα της και άρχισε να μου παίρνει πίπα. Πότε έγλειφε κυκλικά το κεφαλάκι, πότε το ρουφούσε και πότε τ' αρχίδια μου, μαλάσσοντας τον κορμό και πότε τον έβαζε όλο μέσα στο στόμα της. Συνέχισε να το κάνει αυτό μέχρι που έχυσα στο στοματάκι της και τα κατάπιε όλα.

Πήγαμε στο μπάνιο πλυθήκαμε, σκουπίζαμε ο ένας τον άλλο και έτσι όπως είχε τον πούτσο μου στα χέρια της με την πετσέτα άρχισε να τον παίζει και να με φιλάει.

Μόλις σκλήρυνε λίγο τον ξανά έβαλε στο στόμα της για να τον σαλιώσει. Μόλις μου έγινε ξανά πέτρα σηκώθηκε και κρατώντας μου τον πούτσο με τράβηξε στο δωμάτιο όπου ανέβηκε στο κρεβάτι και στήθηκε στην άκρη του κρεβατιού στα τέσσερα τουρλώνοντας το κωλαράκι της λέγοντας μου να της σκίσω το μουνάκι.

Ακούγοντας αυτό την άρπαξα από τη λεκάνη της και με βία της κάρφωσα τον πούτσο μου μέσα στο υγρό και καυτό μουνάκι της. Της τον έχωσα όλο μέσα και άρχισα να τη γαμάω γρήγορα και δυνατά ώσπου άρχισε να φωνάζει σκίσε με και σκίσε με.

Αφού τη γάμησα έτσι για κάνα τέταρτο, τη γύρισα ανάσκελα, έβαλα τα πόδια της στους ώμους μου και άρχισα να της καρφώνω τον πούτσο μου με δύναμη όλο και πιο βαθιά μέχρι που ξεκίνησε να συσπάται πάλι και υγρά να τρέχουν από το μουνάκι της.

Μου είπε να σταματήσω για να ηρεμήσει λίγο αλλά εγώ ανέβασα ρυθμούς και τη γαμούσα όλο και πιο γρήγορα μέχρι που άρχισε να τρέμει πάλι και άλλα υγρά να βγαίνουν από το μουνάκι της.

Σταμάτησα και χωρίς να βγω από μέσα της, τη γυρίζω σε εμβρυακή στάση και τη γαμούσα αργά βγάζοντας τον σχεδόν όλο έξω και καρφώνοντας πάλι με δύναμη.

Τη γαμούσα έτσι για δέκα λεπτά περίπου μέχρι να χύσω. Μόλις κόντευα να τελειώσω τη ρώτησα που ήθελε να την χύσω και μου είπε πως ήθελε να καταπιεί πάλι όλα. Τον έβγαλα και της τον έδωσα στο στόμα όπου ρούφηξε και την τελευταία σταγόνα.

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα για νερό για αναπλήρωση των υγρών, το ίδιο γαμήσι επαναλήφθηκε άλλες δύο φορές μέχρι να έρθει η ώρα να φύγουμε.

Μετά βρεθήκαμε άλλη μία φορά στην Αθήνα και μετά χάσαμε επαφή μιας και μένουμε μακριά ο ένας από τον άλλο.




Copyright protected OW ref: 177650



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.