Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Την Ανθή την είχα γνωρίσει όταν αυτή ήταν δεκαπέντε και εγώ είκοσι δύο. Έτυχε να μας γνωρίσει μια κοινή μας φίλη τυχαία. Τότε ήταν ένα μικρό ντροπαλό κοριτσάκι που όμως στο πρόσωπό της μπορούσες να διακρίνεις ότι θα μεγαλώσει και θα είναι μια καυλιάρα γυναίκα. Αν και την είχα συναντήσει κάποιες φορές χαθήκαμε και ξαναβρεθήκαμε μετά από τρία χρόνια τυχαία έξω. Είχε σχέση όμως με ένα παλικάρι και πάλι δε συνέβη τίποτα. Ήταν φανερό πως και οι δυο γουστάραμε να γίνει κάτι αλλά δεν ήταν και εύκολο να συμβεί.

Πέρασαν δύο χρόνια που βρισκόμασταν τυχαία στο δρόμο ή απλά ανταλλάσαμε μηνύματα με έντονη την ερωτική και σεξουαλική διάθεση και από τους δύο, μόνο που οι συγκυρίες δε μας είχαν κάνει να συναντηθούμε από κοντά. Ίσως και καλύτερα γιατί και οι δύο ήμασταν σε σχέσεις αλλά αυτό το παιχνιδάκι μας καύλωνε και τους δύο. Άπειρες φορές με είχε καυλώσει με φωτογραφίες που μου έστελνε ή μηνύματα που αλλάζαμε. Τα οποία πάντα κατέληγαν να τον παίζω σαν τρελός για να ησυχάσω από την καύλα ή να πηδάω τη γκόμενά μου ξανά και ξανά.

Μετά από τα δύο χρόνια είπαμε να βρεθούμε για πέντε δέκα λεπτά ένα απόγευμα που έτυχε να είμαστε στο ίδιο μέρος. Βρεθήκαμε, χαιρετηθήκαμε και βρεθήκαμε σε ένα σκοτεινό απόμερος μέρος όπου την τράβηξα πάνω μου και την φίλησα ενώ της χούφτωνα το κώλο της δυνατά. Σίγουρα ένιωσε τον σκληρό μου πούτσο να τρίβεται πάνω της και την ένιωσα να τρίβεται. Κοντούλα με μεγάλο στήθος και ροζ ρώγες αλλά και από τη γυμναστική που είχε κάνει δύο χρόνια τώρα είχε μια κωλάρα που δε χόρταινα να πιάνω. Της τράβηξα τις βυζάρες της έξω από το σουτιέν και τη μπλούζα που φορούσε, έγλειψα τις ρώγες της στα όρθια και τις πιπίλησα. Την άκουσα να βογκάει και να ψιθυρίζει ενώ μου ξεκούμπωσε το τζιν και έχωσε το χέρι της μέσα στο μποξεράκι και έπιασε το καβλί μου και το έπαιξε αργά. Με έσπρωξε με κοίταξε στα μάτια και μου είπε:

- Θα μας δουν εδώ και δεν έχω και χρόνο καυλιάρη μου.

Έπαιζε τον πούτσο μου ενώ με κοιτούσε στα μάτια. Έσκυψε λίγο τον έβαλε όλο στο στόμα της και με πίπωσε τρεις τέσσερις φορές. Μετά τον έτριψε στα βυζιά της και μου τον έβαλε μέσα στο μποξεράκι κοιτώντας με.

- Θέλω να πας σπίτι σου και να χύσεις για μένα μωρό μου.

Εγώ μην αντέχοντας της είπα:

- Πάμε στο αμάξι να σε σκίσω τώρα καυλιάρα μου…

αλλά μου το έκοψε επειδή είχε περίοδο. Η αλήθεια είναι πως ξενέρωσα αλλά η καύλα μου ήταν τόσο μεγάλη που τον έπαιξα τρεις φορές στο σπίτι μετά. Χαθήκαμε εκ νέου για δύο χρόνια μέχρι πρόσφατα. Όπου επισκέφτηκε την πόλη που μένω τον τελευταίο καιρό. Πήγα, την πήρα με το αμάξι και κάναμε μια βόλτα. Κάτσαμε για καφέ σε ένα καναπέ δίπλα-δίπλα. Φορούσε μια δερμάτινη φούστα και ένα λευκό μπλουζάκι που τόνιζε τις βυζάρες της. Σε όλο το καφέ ήθελα να της ορμίσω και να την πηδήξω εκεί πάνω στον καναπέ. Το κατάλαβε και δαγκώνοντας το κάτω χείλος της πήρε το χέρι μου και το έβαλε κάτω από τη φούστα της όπου διαπίστωσα πως ήταν μούσκεμα αλλά και μεγάλη πουτάνα.

Δε φορούσε εσώρουχο. Έβαλα το δάχτυλό μου μέσα στο μουνάκι της και με το ζόρι κρατήθηκε να μη βογκήξει. Της φίλησα το λαιμό ενώ το δάχτυλο μου έκανε αργούς κύκλους στο μουνάκι της. Της δάγκωσα το αυτί και τις ψιθύρισα:

- Σήμερα θα σε σκίσω πουτανάκι μου, εφτά χρόνια γαμήσι θα φας σήμερα.

Με κοίταξε στα μάτια και μου είπε…

- κάνε με ότι θες.

Με φίλησε βαθιά και αυτό ήταν το καμπανάκι ώστε να φύγουμε. Τα αρχίδια μου πονούσαν διότι όλη την ώρα στο καφέ φρόντιζε να μου γλείφει το λαιμό και να μου τον χαϊδεύει πάνω από το τζιν. Στο δρόμο σχεδόν πετούσα μέχρι το σπίτι μου. Εκεί, με το που κλείδωσα την πόρτα πίσω μου την κόλλησα στον τοίχο φιλώντας τη βαθιά. Μου τράβηξε τη μπλούζα και με δάγκωσε στο στήθος. Της τράβηξα τη μπλούζα προς τα κάτω και της έβγαλα το σουτιέν ελευθερώνοντας τις βυζάρες της τις οποίες χαστούκισα κάνοντας τη να βογκήξει από πόνο και καύλα. Έπεσα, τις πιπίλησα, τις δάγκωνα ενώ έγλειφα και όλο το στήθος της. Ανέβηκα στα χείλη της ενώ εκείνη μου ξεκούμπωσε το τζιν και μου το τράβηξε κάτω. Έκανε να γονατίσει να μου πάρει πίπα αλλά την τράβηξα, τη γύρισα και της είπα:

- Πρώτα θα σου γαμήσω το μουνάκι πουτάνα. Τόσα χρόνια το περιμένω…

και σήκωσα τη φούστα εμφανίζοντας την κωλάρα της. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα πως θα σπάσουν οι φλέβες του πούτσου μου. Την έβαλα να σκύψει, να κρατηθεί από τον καναπέ και σφαλιάρισα δυνατά τον κώλο της αφήνοντας σημάδι από τα χέρια μου. Έφτυσα τον πούτσο μου και της τον έβαλα. Και άρχισα να την πηδάω αφηνιασμένος. Έσκυψα πάνω της και τραβώντας την από τα μαλλιά συνέχισα να την πηδάω δυνατά και να της λέω:

- Θα σου ανοίξω το μουνί και το κώλο σου σήμερα καυλιάρα. Θα σε χύσω παντού. Θα γεμίσω χύσια το μουνί σου και τον κώλο σου πουτάνα μου…

ενώ με ρυθμό σταθερό την κάρφωνα.

- Ναι, σκίσε με αγόρι μου, σκίσε με άντρα μου, χύσε το μουνί μου, γκάστρωσε με μανάρι μου, φώναζε.

Μην αντέχοντας πολύ βγήκα, της είπα να γονατίσει και αμέσως έπεσε στα γόνατα και άνοιξε το στόμα της παρακαλώντας με να τη χύσω. Τη γέμισα χύσια στο πρόσωπο και προσπαθούσε να τα πιει όλα. Σηκώθηκε και μπήκαμε στο ντους. Ο πούτσος μου πάλι σκληρός και έτοιμος. Αφού πλυθήκαμε γονάτισε και άρχισε να με τσιμπουκώνει. Τον έβαλα στις βυζάρες της και με έβαλε να τις πηδήξω. Σηκώθηκε και στήθηκε στη ντουζιέρα κάνοντας με να μπω πάλι στο μουνί της το οποίο έκαιγε. Αρχίσαμε να πηδιόμαστε αργά. Σιγά-σιγά την έπαιρνα πιο δυνατά ενώ το δάχτυλό μου χώθηκε στη πίσω τρύπα της αργά. Ήταν δουλεμένη και δε με χάλασε. Ένιωθα το μουνί της να σφίγγει τον πούτσο μου και να βογκάει πιο δυνατά. Ήμουν και εγώ κοντά να έρθω. Συνέχισα να την καρφώνω σε σταθερό ρυθμό.

- Θα σου χύσω το μουνί πουτανάκι. Θα στο γεμίσω.

Μόλις άρχισα να τελειώνω μου φώναξε…

- ναι χύνω πουτσαρά μου, σου χύνω την πούτσα, ναι, γέμισε με, γέμισε μου το μουνί.

Μετά από τέτοιο χύσιμο με το ζόρι στεκόμασταν όρθιοι. Αργά σκουπιστήκαμε και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. Συνεχίσαμε να πηδιόμαστε για όλη την εβδομάδα που έμεινε στην πόλη μου.
Copyright protected OW ref: 177621Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.