Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τη Βάσια πηγαίναμε στην ίδια σχολή για αρκετά χρόνια. Ήμουν ένα έτος μεγαλύτερος της, δεν την είχα γνωρίσει όμως ποτέ. Ήξερα απλά την ύπαρξή της. Δύο χρόνια αφότου πήρα το πτυχίο μου ξεκίνησα και τελείωσα επιτυχώς ένα από τα πιο δύσκολα μεταπτυχιακά της σχολής. Ευτυχώς (θα καταλάβετε γιατί) έβγαλα παντού τη φήμη του καλού φοιτητή που ήξερε καλά το αντικείμενο του μεταπτυχιακού.

Αρχές λοιπόν της φετινής χρονιάς κι όταν είχα μόλις ξεμπερδέψει με το μεταπτυχιακό μου δέχτηκα αίτημα φιλίας από τη Βάσια. Την αποδέχτηκα και ακολούθησε αμέσως μήνυμα. Όπως με πληροφόρησε, ένας κοινός μας φίλος την είχε ενημερώσει για το πόσο καλός θεωρούμουν στο αντικείμενο του μεταπτυχιακού και κατόπιν προτροπής του, δεδομένου ότι και η ίδια ήθελε να περάσει στο ίδιο μεταπτυχιακό, ήθελε να ζητήσει τη βοήθειά μου. Ήμουν παραπάνω από πρόθυμος να τη βοηθήσω.

Στο σημείο αυτό να την περιγράψω. Η Βάσια ήταν μετρίου αναστήματος, 1.60 με 1.65, με μαύρα ελαφρώς κατσαρά μαλλιά πού φτάνουν στο ύψος των ώμων, λευκό δέρμα και ένα γλυκό παιδικό προσωπάκι. Ήταν στο όριο να χαρακτηριστεί μικροκαμωμένη, ενώ πάνω της το μόνο που ξεχώριζε ήταν τα μεσαία βυζάκια της και η λεπτή σαν δαχτυλίδι μεσούλα. Εν ολίγοις ήταν ωραία κοπέλα αλλά όχι κάτι τρομερό και στην αρχή ορκίζομαι ότι την είχα στο μυαλό μου αποκλειστικά ως μία συμφοιτήτρια που ήθελε τη βοήθειά μου.

Από την ημέρα εκείνη και μετά η επικοινωνία μας όλο και αυξανόταν. Αρχικά μόνο μέσω διαδικτύου, μετά και στο κινητό, έπειτα και δια ζώσης. Στην αρχή της έδινα συμβουλές για το διάβασμα των εξετάσεων. Όταν πέρασε ήθελε συμβουλές και τα μαθήματα που θα επέλεγε, τους καθηγητές, τον τρόπο που θα διάβαζε και άλλα πολλά. Μετά ήρθε η πρώτη εξεταστική. Μετά οι πρώτες εργασίες. Να μην τα πολυλογώ όσο περνούσε ο καιρός ασχολούμουν με αυτήν όλο και περισσότερο. Και όσο κι αν μου αρέσει γενικά να βοηθάω και να είμαι χρήσιμος, από ένα σημείο και μετά είχε καταντήσει κουραστικό. Σε μία περίοδο πού ελεύθερος χρόνος μου λόγω της δουλειάς ήταν περιορισμένος αφιέρωνα σχεδόν σε καθημερινή φάση ένα μεγάλο μέρος αυτού στη Βάσια. Είχα αρχίσει αναπόφευκτα να σκέφτομαι ότι έπρεπε να το περιορίσω και να της το ξεκόψω. Αφιέρωνα πολύ χρόνο και ενέργεια χωρίς να κερδίζω κάτι.

Από την άλλη όμως, δε μπορούσα να μην προσέξω ότι όσο περισσότερο την έβλεπα τόσο αισθανόμουν να με ελκύει. Μπορεί να μην ήταν καμιά θεά εμφανισιακά, η ιδέα όμως ότι ήμουν ο δάσκαλός της κι αυτή η μαθήτρια που είχε την ανάγκη μου με καύλωνε. Οι ώρες που περνούσαμε μαζί συνέπεσαν με μία περίοδο αγαμίας που περνούσα και οι καύλες που άρχισε να μου προκαλεί η μικρή, έπρεπε να ικανοποιηθούν.

Άλλωστε και από την πλευρά της είχα διαπιστώσει ότι μάλλον με γούσταρε. Εγώ πλέον πήγαινα στο σπίτι της να τη βοηθήσω σε διάβασμα και εργασίες τουλάχιστον μία, ίσως και δύο φορές την εβδομάδα. Αρχικά με υποδεχόταν κανονικά ντυμένη και χωρίς ιδιαίτερη περιποίηση. Τον τελευταίο καιρό όμως είχε γίνει ένα κλικ πιο προκλητική. Φορούσε στενά μπλουζάκια ή μικρά ντεκολτέ, και διάφορα κολάν, μακιγιαριζόταν και κάθε φορά μύριζα το άρωμά της. Ήταν λογικό γιατί εμφανισιακά είμαι αρκετά ωραίος. Ύψος 1.80, ξανθός προς καστανός, με γαλανά μάτια, γυμνασμένος όσο πρέπει καθώς κάνω τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων και γυμναστήριο. Συν τοις άλλοις μπορούσα να καταλάβω τι είδους επιρροή της ασκούσε η βοήθεια που της έδινα, καιρό τώρα μου έδινε την εντύπωση ότι είχε πιαστεί στα δίχτυα. Απλά άρχισα πλέον να έχω κι εγώ σκέψεις.

Βέβαια η Βάσια σε αντίθεση με μένα είχε μία σχέση. Εξ αποστάσεως, ο τύπος βρισκόταν στην Αίγινα και βρίσκονταν μία ή δύο φορές το μήνα. Τον τελευταίο καιρό όμως μπορούσα να καταλάβω ότι το πράγμα δεν πήγαινε καλά. Μου τα έλεγε άλλωστε η ίδια ότι είχαν να μιλήσουν καιρό.

Ήταν η πρώτη Παρασκευή αμέσως μετά την άρση της καραντίνας. Είχα πάει σπίτι της με πολλές καύλες, αφού είχα να γαμήσω από Φεβρουάριο. Η Βάσια μου άνοιξε πιο προκλητικά ντυμένη από ποτέ. Φορούσε ένα μπεζ στράπλες μπλουζάκι που έδειχνε τα βυζιά της φάτσα φόρα, χωρίς σουτιέν από ό, τι μπορούσα να διακρίνω, και ένα τέρμα προκλητικό κολάν που της έκανε τρομερό κωλαράκι. Είχε βαφτεί στην εντέλεια και μπορούσα να καταλάβω ότι είχε μόλις κάνει μπάνιο και είχε βάλει ένα μεθυστικό άρωμα. Το πουτανάκι με καύλωσε τρελά και το πήρα απόφαση ότι οι μαζεμένες καύλες μηνών θα έφευγαν.

Από την ώρα που έφτασα δεν πήρα τα μάτια μου από πάνω της. Την κοιτούσα έντονα, τις ματάρες, το στήθος και τα μπουτάκια της, το καταλάβαινε και κοκκίνιζε. Χαμήλωνε το βλέμμα αλλά μπορούσα να διακρίνω τις ρωγίτσες της να έχουν πεταχτεί. Ήταν φανερό πως γούσταρε αλλά είχε ακόμα ενδοιασμούς είτε λόγω της σχέσης της, είτε επειδή δεν ήξερε για εμένα.

Είπα να τη βγάλω από τη δύσκολη θέση. Είχε ήδη περάσει κάνα μισάωρο που διαβάζαμε όταν της ανοίχτηκα ευθέως.

- Εγώ: Βάσια αυτό το βιολί δε γίνεται να συνεχιστεί άλλο.

- Βάσια: Τι εννοείς;

- Εγώ: Αφιερώνω τόσες ώρες να σε βοηθάω, προχωράς στο μεταπτυχιακό χάρη στη βοήθειά μου, εγώ όμως δεν αποκομίζω τίποτα από όλο αυτό. Ουσιαστικά ασχολούμαι χωρίς καμία ανταμοιβή.

- Βάσια: Τι θέλεις δηλαδή ρε Ανδρέα; Τι μπορώ να κάνω για εσένα;

Δεν απάντησα, άπλωσα ξεδιάντροπα τη χερούκλα μου και χούφτωσα το δεξί της βυζάκι. Αναστατώθηκε, έτρεμε, το βιβλίο της έπεσε από τα χέρια, εμένα όμως το μαλακό και τρυφερό της στήθος με τρέλανε. Της όρμησα, της έδωσα ένα γερό γλωσσόφιλο, ενώ το χέρι μου πέρασε την μπλούζα της και έπιανα πλέον το γυμνό στήθος της απευθείας. Έτρεμε, μπορούσα να καταλάβω μέσα της να παλεύουν η καύλα και η αίσθηση ότι δεν πρέπει. Στην αρχή δεν αντέδρασε, έπειτα ανταποκρίθηκε. Την άφησα μόνο όταν ένιωθα να ξεμένει από ανάσα.

- Βάσια: Τι κάνεις Αντρέα; Είμαι σε σχέση δεν είναι σωστό, σταμάτα!

- Εγώ: Άστα αυτά τσουλάκι, δεν περνάνε. Μη μιλάς, τώρα μιλάω εγώ.

Τη σήκωσα με το ζόρι από την καρέκλα που καθόταν και την έσυρα στο κρεβάτι της. Εκεί την ξάπλωσα, έκλεισα το στόμα της με το χέρι μου και με το άλλο σήκωσα πάνω το μπλουζάκι της, αποκαλύπτοντας την κοιλιά και τα βυζιά της. Με το ελεύθερο χέρι μου άρχισα να τη χαϊδεύω έντονα, ενώ της ψιθύρισα στο αυτί:

- Εγώ: Έχω καταλάβει ότι με γουστάρεις, μην προσπαθείς να το αρνηθείς. Και σήμερα με έχεις καυλώσει περισσότερο από ποτέ. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε πηδήξω. Δες πως έγιναν οι ρώγες σου, πως άναψες έτσι;

- Βάσια: Μμ…

- Εγώ: Και στο κάτω-κάτω, δεν ασχολούμαι τόσες ώρες μαζί σου τσάμπα. Σήμερα θα με αποζημιώσεις για τις ώρες που σου έχω αφιερώσει.

Λέγοντας αυτά τι γύρισα απότομα μπρούμυτα και απολάμβανα τη θέα της πίσω όψης της με το κολάν. Το κωλαράκι της πιεζόταν όμορφα και φαινόταν σα μικρό στρογγυλό πεπονάκι. Του βαρούσα απαλές σφαλιάρες πάνω από το κολάν, τρελαινόμουν όπως αναπηδούσε. Σειρά είχαν τα καλοσχηματισμένα μπουτάκια της, ήταν για φάγωμα. Όπως ήταν μπρούμυτα, τράβηξα το κολάν και της το έβγαλα. Αποκαλύφθηκαν τα θεσπέσια, τρυφερά της πόδια. Κατέβασα το κεφάλι, έγλειφα, δάγκωνα και χούφτωνα τους μηρούς και το κωλαράκι της. Είχε χώσει το κεφάλι της στα μαξιλάρια και ούρλιαζε.

Την ξαναγύρισα στο ανάσκελο και έσκισα με μια γρήγορη κίνηση το μαύρο στρινγκάκι της. Πλέον την είχα ολόγυμνη στο κρεβάτι της, όλη δική μου, έτοιμη να την ξεσκίσω. Πλέον δεν αντιστεκόταν, δε μου έφτανε όμως αυτό. Γδύθηκα, έβγαλα το παλαμάρι μου, την είδα που γούρλωσε τα μάτια και είπα να τη βασανίσω κι άλλο.

- Εγώ: Παρακάλα με μωρή να σε γαμήσω. Πες ότι με θέλεις μέσα σου αλλιώς σταματάω.

- Βάσια: Ανδρέα μη μου το κάνεις αυτό.

- Εγώ: Λέγε περιμένω!

- Βάσια: Πήδα με, πήδα με, σε θέλω.

Αφού είχα πλέον και τη ρητή της συγκατάθεση, ακούμπησα το παλαμάρι μου στο υγρό της μουνάκι και βρέθηκα μέσα της. Αν και ήταν τέρμα υγρή και δεν δυσκολεύτηκαν να μπω, ήταν πολύ στενή πράγμα που σήμαινε ότι είχε όντως καιρό να πηδηχτεί. Ήμουν ο πρώτος που την έπαιρνε μετά από καιρό και ήταν η ανταμοιβή μου για τις ώρες που της είχα αφιερώσει. Η σκέψη αυτή με έκανε τούρμπο. Η μικρή μου ανήκε σήμερα, και με το κορμί της θα με πλήρωνε για όσα της έμαθα.

Καυλωμένος από αυτές τις σκέψεις, σφυροκοπούσα το μουνάκι της αλύπητα. Έμπαινα όσο πιο βαθιά έφτανε το παλούκι μου, έβγαινα ξανά αφήνοντας μέσα μόνο το κεφάλι και ξανά μέσα, βαθύτερα αυτή τη φορά. Την παρέλαβα κλειστή και δεσμεύτηκα στον εαυτό μου να την ανοίξω όπως έπρεπε!

- Βάσια: Σκίσε με μωρό μου. Παναγία μου τι καυλί είναι αυτό.

- Εγώ: Σου αρέσει μωρή; Γουστάρεις;

- Βάσια: Πολύ, τρελαίνομαι, είσαι φοβερός.

- Εγώ: Ποιος είμαι λέγε. Τι σου κάνω;

- Βάσια: Είσαι ο γαμιάς μου, με ξεσκίζεις, συνέχισε.

Η σκέψη ότι κανονικά στη θέση που ήμουν εγώ έπρεπε να είναι ο γκόμενός της, αλλά αντί αυτού ήταν κάπου στην Αίγινα και δεν είχε ιδέα ότι του ξέσκιζα την κοπέλα, με τρέλαινε περισσότερο. Ακούμπησα τις πατούσες της στους ώμους μου και πλέον είχα πλήρη θέα από τα μπουτάκια της και έβλεπα το καυλί μου να την παραβιάζει. Έπιασα με τα χέρια μου και τα καυλιάρικα βυζάκια της και με την καύλα μου στην κορυφή άρχισα ξανά το σφυροκόπημα. Η Βάσια ήταν στον έβδομο ουρανό.

- Εγώ: Ο δικός σου Βασούλα πόσο καιρό είχε να σε πηδήξει και είσαι τόσο στενή;

- Βάσια: Δύο μήνες πέρασαν από την τελευταία φορά.

- Εγώ: Ποιος είναι καλύτερος, λέγε. Εγώ ή αυτός;

- Βάσια: Εσύ επιβήτορά μου, εσύ

- Εγώ: Ε ρε και να ήταν από μια πλευρά να με βλέπει να του πηδάω τη γκόμενα!

Για τουλάχιστον ένα σαραντάλεπτο δε σταμάτησα να την ξεσκίζω. Όταν πλέον έβλεπα ότι δεν αντέχω σκέφτηκα να τελειώσω μέσα της αλλά φοβήθηκα για ατύχημα και είπα να το αποφύγω. Βγήκα απότομα και της τον έδωσα στο στόμα. Έστειλα κατευθείαν στο λαρύγγι της χύσια μαζεμένα σχεδόν τρεις μήνες και προς μεγάλη μου έκπληξη τα κατάπιε όλα και έκανε με τη γλωσσίτσα της ένα εντυπωσιακό καθάρισμα στον πούτσο μου.

Η Βάσια έγειρε εξαντλημένη στο κρεβάτι. Έλαμπε ολόκληρη, ήταν ξαναμμένη και δυσκολευόταν να ανασάνει. Με ευχαρίστησε με ένα βλέμμα ευγνωμοσύνης, εγώ όμως είχα άλλα σχέδια στο μυαλό μου.

Όταν ένιωσα τις δυνάμεις μου να επιστρέφουν άπλωσα ξανά τα χέρια μου πάνω της. Πέρασα από το στήθος και την κοιλίτσα της, τη γύρισα μπρούμυτα για να πιάσω τους μηρούς της. Όπως ήταν μπρούμυτα, όταν χόρτασα με τα μπουτάκια της ήταν ώρα για την επόμενη φάση.

Πέρασα δύο δάχτυλα μέσα από τη σχισμή της και τα κατέβασα αισθησιακά μέχρι να ακουμπήσω την τρυπούλα της. Την ένιωθα να ανατριχιάζει, όταν όμως πλησίασα το κωλοτρυπίδι της αναστατώθηκε. Έκανε να απομακρυνθεί, είχα όμως το χέρι στην πλάτη της και δε μπορούσε. Πανικοβλήθηκε, κουνούσε πάνω-κάτω χέρια και πόδια και προσπαθούσε να ελευθερωθεί, εγώ όμως την κρατούσα ακίνητη και όταν τα δάχτυλά μου άρχισαν να τρίβουν την τρυπούλα της ούρλιαζε.

- Βάσια: Όχι εκεί Ανδρέα, σε παρακαλώ σταμάτα!

- Εγώ: Τι έγινε τσουλάκι, φοβάσαι; Σε έπιασαν οι ντροπές;

- Βάσια: Αντρέα δεν το έχω ποτέ κάνει από πίσω, σταμάτα, δε θέλω.

- Εγώ: Τι είπες τώρα; Ο κερατάς σου το κωλαράκι σου δεν το έχει αγγίξει καν; Φίνα! Θα είμαι ο πρώτος που θα σου το ανοίξω.

Έβαλα δύο δάχτυλα στη στενή της τρυπούλα και άρχισα να την ανοίγω. Έβαλα το ένα μου γόνατο στην πλάτη της και απελευθέρωσα το χέρι μου, για να κρατάω με αυτό το κεφάλι της πιεσμένο στα μαξιλάρια και να μην ακούω τα ουρλιαχτά της. Κουνιόταν ολόκληρη, δε μπορούσε όμως να ξεφύγει.

Όταν ένιωσα ότι είχε ανοίξει αρκετά, πήρα ένα μπουκάλι λοσιόν από το κομοδίνο της, έβαλα στα δάχτυλά μου κι άρχισα να την αλείφω στην τρυπούλα της. Σταμάτησε να ουρλιάζει, μπορούσα να νιώσω την ανατριχίλα να εξαπλώνεται στο κορμί της. Τελειώνοντας, έριξα λίγη λοσιόν και στο καυλί μου για μεγαλύτερη ευκολία. Πλησίασα το κωλοτρυπίδι της κι όταν την ακούμπησε το καυλί μου έμεινε ακίνητη. Της είπα ψιθυριστά στο αυτί να πάρει μια βαθιά ανάσα, και της το έγλειψα. Το καυλί μου στριμώχτηκε στην είσοδο της πίσω πόρτας της και με ένα σπρώξιμο την παραβίασα. Θα ήμουν πλέον, μια για πάντα, ο πρώτος που μπήκε από εκεί.

- Βάσια: Αντρέα σταμάτα, βγάλε το, σε παρακαλώ, πονάω! Μπες πάλι στο μουνάκι μου.

- Εγώ: Σκάσε μωρή, ό, τι γουστάρω θα σε κάνω. Είσαι το πουτανάκι μου, και θα σε πηδάω, όποτε μου κάνει κέφι!

Αν και στην αρχή πόνεσα, και έσφιξα τα δόντια για να συνεχίσω, η λοσιόν έκανε καλά τη δουλειά της. Το καυλί μου γλιστρούσε μέσα-έξω όλο και πιο εύκολα. Οι πρώτες κραυγές πόνου της Βάσιας μετατρέπονταν σε βογκητά ηδονής.

Μετά από δέκα λεπτά την είχα ανοίξει τόσο που μου ήταν πολύ εύκολο να βάζω και να βγάζω το καυλί μου χωρίς να πονάω. Δε χόρταινα να εισβάλω μέσα της, ήθελα να την ανοίξω όσο δεν πήγαινε άλλο. Η σκέψη ότι εκείνη τη στιγμή της ξεπαρθένευα το κωλαράκι ήταν τρομερά ερεθιστική, μου προκαλούσε μια συνεχόμενη καύλα που δεν έλεγε να σταματήσει.

- Εγώ: Τι απίθανο κωλαράκι που έχεις καύλα μου; Θα στο πηδάω συνέχεια από δω και πέρα, θα είναι η προσωπική μου τρύπα.

- Βάσια: Μη σταματάς μωρό μου. Τι ωραία που με γαμάς, συνέχισε!

Της άρεσε πλέον της τσουλίτσας. Είχε ένα κρεάτινο παλούκι στον κώλο και γούσταρε. Ένιωθα ότι πλησίαζα να χύσω, αλλά κρατιόμουν όσο το δυνατόν περισσότερο για να απολαύσω περισσότερο γαμήσι. Όταν τελικά δεν άντεχα άλλο, βγήκα απότομα, τη γύρισα και την έχυσα στη μούρη. Η μικρή σοκαρίστηκε, εγώ σκέφτηκα ότι πολύ θα ήθελα οι καθηγητές της να την έβλεπαν έτσι, σε τι κατάσταση την έφερε το μεταπτυχιακό τους.

- Εγώ: Το κωλαράκι σου μου ανήκει πλέον πουτανάκι. Είναι δικό μου, αποκλειστικής χρήσεως. Κάθε φορά που έρχομαι και σε βοηθάω θα μου το δίνεις. Κάθε εβδομάδα κωλογάμημα θα τρως.

Δε μπορούσε να απαντήσει, προσπαθούσε να βρει τις ανάσες της. Όταν συνήλθε πήγε να πλυθεί, και γύρισε τυλιγμένη με ένα μπουρνούζι. Εγώ είχα ξαναπιάσει τα βιβλία και της εξηγούσα πράγματα. Καμιά ώρα μετά είχαμε τελειώσει ό, τι ήθελε για σήμερα και ήταν ώρα να φύγω. Πριν το κάνω όμως, τράβηξα άλλη μια φορά τη ζώνη από το μπουρνούζι της και την άφησα ολόγυμνη. Την έβγαλα δύο φωτογραφίες για να έχω υλικό για το σπίτι (δεν αντέδρασε) και της είπα στο αυτί ότι θα την ειδοποιήσω τι ακριβώς να φοράει την επόμενη φορά.




Copyright protected OW ref: 177581



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.