Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία έγινε πριν από λίγες εβδομάδες. Έχω μια κολλητή φίλη, την Ρ, με την οποία κάνουμε παρέα σχεδόν ένα χρόνο. Είναι συνομήλική μου, δηλαδή 17 ετών. Ταιριάζουμε πολύ σαν χαρακτήρες και κάνουμε καλή παρέα. Δεν είναι το κλασικό παράδειγμα καυλιάρας 17χρονης, όμως έχει μια πολύ ιδιαίτερη ομορφιά που σε συνδυασμό με την κοινωνικότητα που έχει την καθιστά πολύ ιδανική κοπέλα. Είναι μελαχρινή με μπουκλωτά μαλλιά, καστανά μάτια, όμορφο πρόσωπο, απαλές καμπύλες στο σώμα και ονειρεμένα βυζιά και κώλο.

Όλα άρχισαν όταν εκείνη χώρισε με το αγόρι της πριν λίγες εβδομάδες. Ήμασταν σε ένα πάρτι και η Ρ ήταν πολύ στεναχωρημένη. Δε φαινόταν να διασκεδάζει και ήταν εμφανές ότι ήθελε να φύγει. Κάποια στιγμή έφυγε από το σημείο της παραλίας που γινόταν το πάρτι και πήγε λίγο πιο μακριά. Αποφάσισα να την ακολουθήσω σαν φίλος για να της κρατήσω λίγη συντροφιά και να την καθησυχάσω, όσο μπορούσα. Κάθισε σε κάτι βράχια, κοιτούσε το φεγγάρι (είχε πανσέληνο εκείνο τη βράδυ) και σπάραζε. Έτρεξα αμέσως κοντά της και την αγκάλιασα. Σκούπισα τα δάκρυά της και τη φίλησα στο μέτωπο. Δε μιλήσαμε καθόλου. Η Ρ με αγκάλιασε ακόμη πιο σφικτά και τότε ήταν που την άφησα απ' την αγκαλιά μου, την κοίταξα βαθιά μέσα στα μάτια και τη φίλησα με πάθος. Εκείνη ξαφνιάστηκε, όμως δεν έκανε πίσω. Της άρεσε. Της χάιδευα την πλάτη απαλά για να τη χαλαρώσω και να την ερεθίσω ταυτόχρονα και εκείνη ως ανταπόδοση μου χάιδευε τον πούτσο πολύ απαλά. Ένιωθα τόση καύλα εκείνη τη στιγμή, που έβαλα το χέρι μου κάτω από το φόρεμά της και άρχιζα να παίζω το τρυφερό της μουνί. Δεν ήταν παρθένα, σε αντίθεση με εμένα, κάτι που με εξίταρε ακόμη περισσότερο. Συνεχίσαμε να φασωνόμαστε και κάποια στιγμή μου λέει:

- Ξάπλωσε πίσω...

με πολύ αισθησιακή φωνή. Ξαπλώνω βάζοντας το ένα χέρι μου πίσω από το κεφάλι μου και με το άλλο να χαϊδεύω το κεφάλι της και τα μαλλιά της καθώς μου ξεκουμπώνει το παντελόνι. Παίζει με τον πούτσο μου και τα αρχίδια μου και μου παίρνει γαμάτη πίπα. Μετά από 7 περίπου λεπτά σηκώνομαι και της λέω:

- Σειρά μου, αγάπη μου.

Ξαπλώνει και αυτή πάνω στα βράχια, της κατεβάζω αργά το μαύρο στρινγκάκι που φορούσε και της ανοίγω τα πόδια. Αρχίζω να γλείφω το καυτό της μουνάκι αργά και βασανιστικά για να λιώσει από καύλα. Η Ρ έσπρωχνε το κεφάλι μου με ρυθμό προς το μουνί της ρυθμικά και χάιδευε τα μαλλιά μου. Μου είχε γίνει τόσο σκληρός σαν σιδερόβεργα. Πάνω που το μουνί της ήταν υγρό, έκαιγε και ήταν έτοιμο να χύσει, με πιάνει από το σαγόνι και μου λέει με ένα μπλαζέ ύφος γεμάτο καύλα:

- Ψάξε μέσα στο σουτιέν μου, μωρό μου...

- Γιατί, ψυχή μου; Τι μου κρύβεις;… της απάντησα.

Ψάχνω μέσα στο σουτιέν, και πέρα από τις βυζάρες της αντικρίζω και ένα προφυλακτικό. Ένιωσα τόση ανακούφιση και χαρά. Η Ρ σηκώνεται πάνω, το ανοίγει και ως έμπειρη 17χρονη στο σεξ, μου το φοράει κοιτώντας με κατάματα. Ξαπλώνει ξανά και αρχίζω να μπαίνω μέσα. Κάνουμε παθιασμένο έρωτα για πάνω από μισή ώρα, αν και ήταν λίγο δύσκολο στα βράχια. Για καλή μας τύχη, όσην ώρα κάναμε έρωτα δε μας έψαξε κανείς, έτσι είχε την ευκαιρία να μου τον παίξει και να χύσει πάνω στα βυζάκια της. Φασωθήκαμε ξανά, πάλι παθιασμένα και ντυθήκαμε γρήγορα, μη μας πάρει είδηση κανένα μάτι και πήραμε το δρόμο για το πάρτι. Στο δρόμο της επιστροφής της λέω:

- Ρ θέλω να είμαστε μαζί. Σ' έχω ερωτευτεί τρελά.

- Κι εγώ το θέλω Α μου. Απλώς, θέλω να περάσει ένα διάστημα πριν επισημοποιήσουμε τίποτα.

- Εντάξει, μωρό μου. Θέλω να ξέρεις ότι σε αγαπάω πολύ.

- Εγώ σε αγαπώ περισσότερο...

Φύγαμε από τους βράχους χέρι-χέρι και επιστρέψαμε πίσω στο πάρτι, δίχως να αναφέρουμε τίποτα για προκαταρκτικά και γαμήσια. Απλά όλοι κατάλαβαν πως κάτι τρέχει μεταξύ μας και πως φασωθήκαμε. Άρχισαν να με χτυπούν όλοι στην πλάτη γιατί ήταν η πρώτη μου φορά και με έκαναν να νιώσω κάπως άβολα, όμως κάθε φορά που αντίκριζα τη Ρ ξεχνούσα τα πάντα.

Γράψτε και οι υπόλοιποι συνομήλικοί μου για τις πρώτες εμπειρίες σας στο σεξ ή για παρόμοιες καταστάσεις που έχετε ζήσει.
Copyright protected OW ref: 177580Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.