Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πριν περίπου ένα χρόνο, μου συνέβη μια παράξενη και καυλωτική περιπέτεια, η οποία περιέχει κάποιο είδος φετίχ. Είχα ενταχθεί με κάποιον φίλο σε μια φιλοζωική ομάδα για να βοηθήσω το φίλο, αφού αγαπάω τα ζώα, να ρίξει κάποια γκόμενα που γούσταρε και ήταν ενεργό μέλος ή καλύτερα δημιουργός της συγκεκριμένης ομάδας.

Όταν μπήκαμε ως νέα μέλη μας έβαλαν στον τομέα να τρέχουμε σε απόμερες περιοχές με κατσικόδρομους για να βρίσκουμε αδέσποτα σκυλιά για να τους βάζουμε μικροτσίπ, να βάζουμε εμβόλια και διαφορά άλλα. Μετά από δύο μήνες περίπου άρχισα να βαριέμαι. Βοηθούσα τα ζώα που υπέρ αγαπώ αλλά άμα δεν το έχεις στο αίμα σου να τρέχεις από την ώρα που σχολάς μέχρι αργά το βράδυ και να έχεις οικονομική άνεση γιατί εκεί είναι εθελοντισμός, τότε δε μένεις για πολύ, άσε που έκανα σαράβαλο και το όχημα. Ο φίλος τελικά έκανε δεσμό με την κοπέλα (έχουν αρραβωνιαστεί πρόσφατα).

Εκεί στην ομάδα γνώρισα κάποιες κοπέλες αλλά καμία δε μου κινούσε το ενδιαφέρον. Υπήρχε κάποια όμως, η Έφη, στην οποία είχα δει ότι κάτι συμβαίνει με αυτή, αλλά δεν είχα καταλάβει τι ακριβώς και ο τρόπος που με κοίταζε ήταν κάπως. Η Έφη ήταν ψηλή, λεπτή, μελαχρινή, από στήθος σχεδόν καθόλου όμως είχε υπέροχο κωλαράκι. Μια μέρα η υπεύθυνη μας ανακοίνωσε ότι θα πήγαινα εγώ με την Έφη πλέον για τα ζώα (ο φίλος ας τον πούμε Γιώργο είχε απαλλαχτεί). Ο Γιώργος γέλασε, ήρθε κοντά μου, με έπιασε μόνο και μου λέει:

- Θα φας καλά… η Έφη κάθεται εύκολα αλλά έχει ιδιαιτερότητες που άμα τις δεχθείς θα περάσεις καλά!

- Σαν τι δηλαδή; Πάει με ζώα;

- Όχι, μου λέει, αλλά τις αρέσουν οι τρίχες. Εκτός από το πρόσωπο το υπόλοιπο κορμί της έχει τρίχες και οι πιο πολλοί έχουν μείνει μόνο στην πίπα μαζί της. Είναι και ελεύθερων ηθών.

- Τι εννοείς;

- Θα δεις…

μου λέει και γελούσε. Εγώ εν τω μεταξύ έχω κάποια φετίχ και ένα από αυτό είναι τα αξύριστα μουνιά (όχι πάντα όμως). Ήρθες λοιπόν η Έφη, μπήκε στο αμάξι, φορούσε ένα μαύρο στενό κολάν που διαγραφόταν το τάνγκα της και από πάνω ένα πουκαμισάκι, ανοικτά κουμπιά, όπου έβλεπα καθαρά τα μικρά βυζιά της με τις ρώγες τούμπανο. Είχα καυλώσει αρκετά. Αφού κάναμε κάποιες βόλτες και βοηθήσαμε κάποια σκυλιά, σε κάποια φάση πετύχαμε κάποια που το έκαναν. Σταμάτησα το αμάξι και λέω στην Έφη:

- Ας τα αφήσουμε, μην τα ενοχλούμε τότε μου λέει:

- Αυτό μου αρέσει στα ζώα, μπορούν να το κάνουν οπουδήποτε, ότι ώρα θέλουν, χωρίς κάποιος να πει κάτι. Κι εγώ έτσι θέλω να είμαι.

Τότε, χωρίς να πω κάτι, έβγαλα την πούτσα μου έξω και της λέω "ρούφα". Χωρίς να πει κάτι, έσκυψε, την πήρε στο χέρι, την έπαιξε για λίγο και άρχισε πίπα. Ήταν όμορφα, δε μιλούσαμε καθόλου, τελείωσα στο στόμα της, τα ρούφηξε όλα, τα κατάπιε όλα και με ρώτησε αν μου άρεσε.

- Βέβαια, της είπα και θέλω κι άλλο.

Άρχισε να ρουφά πάλι. Σε κάποια φάση της λέω:

- Να βγούμε έξω να σε βάλω πάνω στο καπό να ανοίξεις τα πόδια και να μπω μέσα ελεύθερα στη φύση;

- Δεν ξέρω μετά από αυτά που θα δεις πως θα είσαι! Καλύτερα να μείνουμε στην πίπα.

- Δείξε μου…

της λέω και τα έβγαλε όλα. Μασχάλες, μουνί, πόδια, όλο τρίχα. Λόγω του φετίχ που έχω της λέω:

- Βγες έξω να σε γαμήσω!

Αυτή χαμογέλασε πρόθυμα, πήγε στο καπό, άνοιξε τα πόδια και μπήκα μέσα. Είχε πολύ ανοικτό μουνί. Όταν ξαφνικά βγήκα για να μπω από πίσω δεν έφερε καμία αντίσταση. Μπήκα εύκολα. Μετά από κανένα 20λεπτο έχυσα μέσα στο μουνί της και μετά την πήρα άλλες 2 φορές. Περάσαμε πολύ όμορφα. Φεύγοντας τη ρώτησα αν τρώει συχνά πούτσες μιας και είχε μεγάλες τρύπες, αλλά μου είπε λόγο τριχών μόνο πίπες κάνει συχνά. Τις τρύπες της τις ανοίγει με δονητές και ότι πάντα ότι κάνει το κάνει εκτός σπιτιού.

Από εκείνη την ημέρα είχαμε βρεθεί άλλες 3 φορές όπου περάσαμε υπέροχα. Η γνωριμία αυτή σταμάτησε όταν της ζήτησα να ξυρίζεται για να μπορώ να γλείφω και να κάνω άλλα παιχνίδια με τις τρύπες της. Αυτή δεν ήθελε και έληξε αυτή η γνωριμία. Μετά από λίγες ημέρες έφυγα κι εγώ από την ομάδα. Πρόσφατα την έχω δει στο δρόμο και ξύπνησε η επιθυμία μέσα μου να τη γαμήσω ξανά. Σε λίγες ημέρες θα κάνω επίσκεψη να δω πως πάει η ομάδα. Αν γίνει οτιδήποτε θα σας πω.
Copyright protected OW ref: 177561Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.