Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας, είναι η πρώτη ιστορία που μοιράζομαι μαζί σας και η αλήθεια είναι ότι έχω να σας πω πάρα πολλές. Οι πιο πολλές είναι κυρίως από την έντονη σεξουαλικά φοιτητική ζωή μου. Το ψευδώνυμο μου είναι Beatrice, είμαι 1.74, καστανή, αθλητική και τα υπόλοιπα θα τα μάθετε παρακάτω.

Ήταν ένα ανοιξιάτικο βράδυ, στην πόλη που φοιτούσα θα γινόταν ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι σε μια από τις σχολές που είχε στην πόλη. Τρελός χορός, πολύ αλκοόλ και φυσικά sex. Ήμουν φοβερά καυλωμένη και μόνο στην ιδέα του πάρτι, το σώμα μου λαχταρούσε να παραδοθεί στην ηδονή, είναι από αυτά τα πάρτι που αφήνεις τον εαυτό σου να απλά να παραδοθεί που ξεχνάς την λογική και το μόνο που σε κυριεύει είναι το πάθος. Εκείνο τον καιρό είχα μόλις χωρίσει και το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν να γαμηθώ, να νιώσω την καύλα. Έτσι άρχισα να προετοιμάζομαι για την μεγάλη βραδιά, έκανα αισθησιακό αφρόλουτρο, έβαλα τα σέξι μου δαντελωτά εσώρουχα με τη σχισμή στο κατάλληλο σημείο, το μαύρο μου εφαρμοστό φορεματάκι που αναδείκνυε τα υπέροχα γυμνασμένα πόδια μου καθώς και τα κατάλληλα ψηλοτάκουνα μου. Γύρω τις 10 ήρθε ο κολλητός μου ο Νίκος και πηρέ με το αυτοκίνητο του, σε αυτά τα πάρτι προτιμούσα άντρες για παρέα και μόνο. Μπαίνω στο αυτοκίνητο με τον ερωτισμό μου να είναι στα ύψη.

- Σήμερα είσαι πιο καύλα από ποτέ…

- Ανυπομονώ να ξεσαλώσουμε… του λέω και του κλείνω το μάτι χαμογελώντας πονηρά.

Φτάνουμε στη Σχολή, γινόταν χαμός, δυνατή μουσική, ποτά, αμέτρητους γκόμενους και λάγνα μάτια να με γδύνουν, να με κοιτούν με καύλα.

Κατευθυνθήκαμε στο μπαρ και αρχίσαμε αμέσως να πίνουμε σφηνάκια, ποτά και γενικά ότι πίνονταν. Λικνιζόμουν με τον ρυθμό της μουσικής και είχα αρχίσει να φτιάχνομαι. Το μάτι μου είχε κολλήσει σε ένα γνώριμο τύπο, τον Τόνι το μπάρμαν. Με είχε τρελάνει. Τον έβλεπα και φαντασιωνόμουν. Οι ματιές μας τα έλεγαν όλα. Χωρίς να το σκεφτώ ανέβηκα στο μπαρ και λίκνιζα το κορμί μου όσο πιο αισθησιακά μπορούσα. Τα μάτια του κάρφωναν το κορμί μου, τον βλέπω να ανεβαίνει στο μπαρ τραβώντας με πάνω του. Άρχισα να τρίβομαι πάνω του. Ένιωσα τον πούτσο του τόσο σκληρό, είχα τρελαθεί από καύλα, ήθελα να τον νιώσω μέσα μου, μόνο αυτό ήθελα και το ήθελα πολύ! Του ψιθύρισα να με ακολουθήσει στην τουαλέτα. Κατεβήκαμε και μετά από λίγο κατευθυνθήκαμε στις τουαλέτες. Με τράβηξε με δύναμη.

- Με έχεις καυλώσει τρελά, θέλω να σε σκίσω...

- Ανυπομονώ… του είπα, βγάζοντας μια βαθιά ανάσα.

Με σπρώχνει στην τουαλέτα κλείνοντας με κλοτσιά την πόρτα πίσω του. Αρχίσαμε να γλωσσοφιλιόμαστε. Η γλώσσα του είχε μπει βαθιά στο στόμα μου. Με γυρνάει στον τοίχο με δύναμη …

- Θα σε ξεσκίσω πουτανάκι μου!

Μου κατεβάζει τις ράντες από το φόρεμα βγάζοντας τα βυζιά από το σουτιέν. Τα χέρια του γλίστρησαν στο στρινγκ μου και τα δάχτυλά του γέμισαν βίαια τις τρύπες μου. Η ανάσα μου είχε κοπεί.

- Θέλω να μου τον βάλεις όσο πιο βαθιά μπορείς, γάμησε με δυνατά… του ψιθύρισα, θέλω να με πονέσεις!

Τα χέρια του έσφιγγαν τον λαιμό μου. Άρχισε να βάζει και να βγάζει αργά τον πούτσο του στο μουνάκι μου, τόσο αργά που ήταν μαρτύριο. Έβαλε το στόμα του στο αυτί μου, άκουγα την ανάσα του, τα πόδια μου έτρεμαν, το μουνάκι μου άρχισε να έχει συσπάσεις, ζητούσα πια τον πούτσο χωρίς έλεος. Τούρλωσα το μουνί μου και τον παρακάλεσα να με σκίσει.

- Παρακάλα με καργιολάκι μου…

Συνέχισε να μου τον βάζει αργά, τον ένιωθα τόσο σκληρό. Τα δάχτυλά του τρυπούσαν τον κώλο μου. Δεν άντεχα πια την αναμονή

- Σκίσε με! Χωσ' τό όλο μέσα, πήδα με, δεν αντέχω…

Έβαλε τα δάχτυλά του στο στόμα μου. Ένιωσα τον πούτσο του να με σκίζει με δύναμη. Με σφυροκοπούσε χωρίς σταματημό. Τα υγρά μου έτρεχαν ποτάμι, με κάρφωνε τόσο δυνατά που ένιωθα πόνο. Το μουνί μου είχε ανοίξει διάπλατα, η αίσθηση ήταν απίστευτη, είχα τουρλώσει το μουνί μου όσο πιο πολύ μπορούσα, ήθελα να νιώσω το σκίσιμο όσο πιο πολύ μπορούσα. Τα χέρια του κρατούσαν αντίσταση από τις ρώγες μου. Έχυσα βγάζοντας κραυγή. Γονάτισα και άρχισα να ρουφάω το καυλί του με μανία. Τον έβαλα όλο στο στόμα μου ώσπου ένιωσα τα χύσια του να γεμίζουν το λαιμό μου και τα κατάπια όλα με ευχαρίστηση.

- Είσαι απίστευτη… καυλιάρα από τις λίγες.

Ντυθήκαμε γρήγορα και επιστρέψαμε στο πάρτι. Ο κολλητός μου, μου έκλεισε το μάτι πονηρά. Του χαμογέλασα και συνεχίσαμε το ποτό. Πάνω στον έξαλλο χορό νιώθω ένα χέρι να με τραβάει προς το μέρος του.

- Με λένε Κώστα, μου λέει... και το φίλο μου Χρήστο και με σπρώχνει προς το μέρος του.

Λικνιζόμουν ανάμεσα στους δυο. Τριβόμουν πάνω τους ερεθισμένη. Τα βήματά μου γινόταν όλο και πιο βαριά από το ποτό και δυνάμεις μου με εγκατέλειπαν. Ο φίλος μου με τράβηξε, μου έβαλε το παλτό μου και φύγαμε χωρίς να χαιρετήσω τα παιδιά. Βγαίνοντας τους είδα στο πάρκινγκ, μας πλησίασαν και με ρώτησαν αν ήθελα να με συνοδέψουν στο σπίτι. Ο κολλητός μου τους είπε πως θα με συνοδέψει αυτός και έτσι φύγαμε.

Μπήκα σπίτι κομμάτια. Πήγα κατευθείαν για ντους για να συνέλθω από το ποτό. Ήταν 6 το πρωί και ακούω το κουδούνι. Φόρεσα γρήγορα την πετσέτα και έτρεξα προς την πόρτα.

Συνεχίζεται...




Copyright protected OW ref: 177481



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.