Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Διαβάζω χρόνια τώρα τις ιστορίες σας και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας και εγώ μία δική μου, τη μοναδική τόσο έντονη ερωτική εμπειρία που έχω ζήσει και αξίζει να γράψω. Η ιστορία συνέβη πριν 3 χρόνια.

Κατ' αρχήν λίγα λόγια για μένα, τα απαραίτητα! Είμαι η Μελίνα και είμαι 24 χρονών, αριστούχος τελειόφοιτη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη. Είμαι 1.63, φυσική ξανθιά και μου αρέσει να αφήνω τα μαλλιά μου μακριά, να φτάνουν μέχρι τη μέση ή και πιο κάτω. Το σώμα μου είναι αδύνατο και με ωραίες γραμμές, μικρή ασχολούμουν με το καράτε και αν και έχω σταματήσει τις προπονήσεις εξακολουθώ να γυμνάζομαι και να τρώω προσεκτικά. Το στήθος μου είναι αρκετά μεγαλύτερο του μετρίου και μάλλον το πιο δυνατό μου σημείο, καθώς τραβάει πάρα πολλά αντρικά βλέμματα, μάλλον περισσότερα από όσα θα ήθελα! Έχω στρόγγυλο πρόσωπο και πράσινα μάτια που συχνά μου λένε ότι είναι βαθιά, όμορφα, κλπ.

Πριν συμβεί η ιστορία που θα σας διηγηθώ δεν είχα κάποια ιδιαίτερη ερωτική εμπειρία στη ζωή μου. Πάντα έβλεπα τον εαυτό μου σαν ηθική και φρόνιμή κοπέλα. Δεν πίνω ιδιαίτερα, δεν κάνω καταχρήσεις και δε δίνω δικαιώματα σε άντρες χωρίς να τους έχω γνωρίσει πρώτα καλά. Είχα 2 μακροχρόνιες σχέσεις στη ζωή μου, η δεύτερη με τον Αντώνη, με τον οποίο και ήμασταν μαζί όταν συνέβη ό,τι συνέβη. Γενικά δεν είχα κάποιο παράπονο, με αγαπούσε, μου φερόταν καλά, πιστά και στο κρεβάτι ήταν από όσο μπορούσα να κρίνω πολύ καλός.

Όλα συνέβησαν κατά το καλοκαίρι του 2017, στη Χαλκιδική. Ήταν τέλη Μαΐου, και είχαν αρχίσει οι ζέστες και τα πρώτα 30αρια, οπότε πήρα το αυτοκίνητο και κατέβηκα στο εξοχικό των γονιών μου. Δεν ήταν ακόμα καιρός για μπάνια και δεν είχα τελειώσει ακόμα με την εξεταστική, αλλά συχνά κατεβαίνω στη Χαλκιδική όταν μπορώ, και μόνο για τη δροσιά, την ηρεμία και για να κάθομαι στην παραλία. Ο Αντώνης είχε πολλή δουλειά με κάτι εργασίες για τη σχολή του οπότε δεν είχε κατέβει μαζί μου εκείνο το ΣΚ.

Τη μέρα μετά που έφτασα είχα πάρα πολύ καλή διάθεση. Ένιωθα το καλοκαιράκι να έρχεται και είχα ανέβει πολύ, οπότε αποφάσισα να πάω να ξαπλώσω στην παραλία και να ξεκινήσω το μαύρισμα μου. Φόρεσα ένα μαύρο μπικίνι μαγιό, από εκείνα με τα κορδόνια στο πλάι στο κάτω μέρος που ήταν της μόδας τότε. Ήταν αρκετά προκλητικό για τα δεδομένα μου και άφηνε αρκετά μεγάλο μέρος από το στήθος μου να φαίνεται, αλλά ταίριαζε με τη διάθεση μου και σκέφτηκα ότι τέτοιο καιρό η παραλία δε θα έχει κόσμο οπότε δε με προβλημάτισε.

Έφτασα στην παραλία, έστρωσα την ψάθα μου, ξάπλωσα και αλείφτηκα με λάδι μαυρίσματος. Δεν υπήρχε ψυχή! Ο ήλιος χτυπούσε πολύ ωραία και σκέφτηκα να βουτήξω στη θάλασσα, αν και δεν το χα σχεδιάσει αρχικά, αλλά προς το παρόν φυσούσε και φοβήθηκα ότι θα κρυώσω.

Όπως ξάπλωνα και είχα αλειφτεί με το λάδι το κορμί μου έλαμπε στον ήλιο και πραγματικά αισθάνθηκα πολύ σέξι, σε βαθμό που πολύ σπάνια μου είχε συμβεί στο παρελθόν. Είμαι γενικά συνεσταλμένη αλλά εκείνη τη στιγμή πραγματικά ένιωθα θεά! Είχα πάρει μαζί μου και ένα βιβλίο να διαβάσω όπως κάνω συνήθως στην παραλία, αλλά αντί να διαβάζω το βιβλίο κοιτούσα το σώμα μου, το στήθος μου, την κοιλιά μου, τα πόδια μου, να γυαλίζουν στον ήλιο, και είχα πραγματικά ερεθιστεί.

Μετά από κανένα μισαωράκι και με τη διάθεση μου όπως καταλαβαίνετε να είναι για αυτόν σαν να είχε κερδίσει το λαχείο, εμφανίστηκε σαν από το πουθενά ο Κώστας. Είχα θεωρήσει στο μυαλό μου ότι ήμουν ολομόναχη στην παραλία οπότε όταν ήρθε και με χαιρέτισε τρόμαξα και του το είπα. Αυτός γέλασε και μου είπε ότι ήταν ναυαγοσώστης εκεί, και ότι ήταν πάνω στον πύργο και για αυτό δεν τον είδα. Μου είπε ότι ακόμα δεν είχαν ξεκινήσει κανονικές βάρδιες και ήταν εκεί απλά για να πάρουν τη γαλάζια σημαία, ότι βαριόταν και αν ήθελα να τα πούμε λιγάκι.

Ο Κώστας ήταν ένας άντρας αρκετά ψηλός, γύρω στο 1.85. Τον έκανα γύρω στα 30, ίσως λίγο πιο κάτω. Ήταν πολύ γυμνασμένος, με κοιλιακούς και μπράτσα που δείχνανε γράμμωση. Όχι και φέτες, αλλά σίγουρα που θέλανε προσπάθεια. Ήταν πολύ σκούρος, είτε από το φυσικό του είτε επειδή είχε μαυρίσει ήδη λόγω δουλειάς. Είχε πολύ κοντά μαύρα μαλλιά, πολύ περιποιημένο αλλά πυκνό κοντό μαύρο μούσι, και βαθιά, εύγλωττη φωνή.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν ο τύπος μου. Γενικά θεωρώ ότι δε μου αρέσουν οι πολύ γυμνασμένοι ή πολύ μαυρισμένοι και σκούροι άντρες. Αλλά εκείνη την ώρα έβγαζε μια αρρενωπότητα ακαταμάχητη και μαζί με τη διάθεση που είχα δεν μπορώ να αρνηθώ ότι είχα πραγματικά ανάψει επικίνδυνα. Ζαλιζόμουν από τις καύλες και μόνο που ήμουν ξαπλωμένη.

Ήξερα πολύ καλά που το πήγαινε ο Κώστας όταν είπε να τα πούμε λιγάκι. Όπως σας είπα, οι άντρες μου την πέφτουν πολύ συχνά. Για πολύ λίγο σκέφτηκα τον Αντώνη στη Θεσσαλονίκη να δουλεύει με τις ώρες κλεισμένος τις εργασίες του και να με σκέφτεται και αυτός. Κανονικά θα είχα σηκωθεί να φύγω αμέσως και θα είχα χαιρετήσει ευγενικά. Αλλά με τη διάθεση που είχα σκέφτηκα να κάνω μια φορά και εγώ λίγο παιχνίδι και θα έφευγα αργότερα. Μεγάλο λάθος όπως θα έχετε καταλάβει…

Μιλήσαμε για διάφορα πράγματα για λίγη ώρα, η αλήθεια είναι πως η κουβέντα δεν τραβούσε και πολύ και δεν είχαμε και πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Σκεφτόμουν να σηκωθώ και να φύγω, όταν ο Κώστας μου πρότεινε να κάνουμε μαζί μια βουτιά. Όπως σας είπα ήξερα που το πήγαινε. Θα κάναμε μαζί τη βουτιά, θα τα λέγαμε λίγο ακόμα στη θάλασσα, θα μου έλεγε να βγούμε για κανένα ποτό το βράδυ, και θα προσπαθούσε να πάρει αυτό που φυσικά σκεφτόταν από την πρώτη στιγμή. Είπα όμως να συνεχίσω το παιχνίδι λίγο ακόμα και δέχτηκα.

Κολυμπήσαμε λίγο προς τα βαθιά και συνεχίσαμε να μιλάμε για διάφορα. Εκεί ήταν που την - πάτησα. Κάποια στιγμή ενώ μιλούσαμε του γύρισα για λίγο την πλάτη και κοίταξα προς τα βαθιά. Ενώ μιλούσα, ήρθε και μου χούφτωσε το στήθος και από τις δύο μεριές ταυτόχρονα. Θυμάμαι ακόμα να κοιτάζω προς τα κάτω σοκαρισμένη και να βλέπω τις δύο μεγάλες σκούρες παλάμες του να χουφτώνουν το κάτασπρο στήθος μου μέσα από το μαγιό. Σοκαρισμένη έκανα να φύγω λίγο πίσω, λίγο δεξιά, λίγο αριστερά, αλλά έπεσα πάνω στους σκληρούς σαν πέτρα κοιλιακούς του, ενώ με τύλιξε με τα μεγάλα του μπράτσα.

Κατάλαβα ότι είχα χάσει το παιχνίδι, ο Κώστας με είχε διαβάσει τέλεια και δε θα περίμενε μέχρι το βράδυ για να με κεράσει ποτά και βλακείες. Για πολύ λίγο σκέφτηκα ξανά τον Αντώνη αλλά δε με σταματούσε τίποτα. Μέσα μου είχα αποφασίσει να ενδώσω και να το απολαύσω χωρίς καμία αναστολή. Έτσι σταμάτησα να παλεύω και χαλάρωσα ανάμεσα στα μπράτσα και το στέρνο του Κώστα, αφήνοντας έναν βαθύ αναστεναγμό καύλας που ήθελα να αφήσω εδώ και πολλή, πολλή ώρα.

Ο Κώστας μου χούφτωσε το στήθος με ακόμα μεγαλύτερο πάθος, ενώ άρχισε να με φιλάει και στο πλάι στο λαιμό. Είχα πραγματικά παραλύσει. Ήμουν απόλυτα δική του και το ήξερε. Μετά από λίγο ένιωσα να με ακουμπάει στο μουνάκι μου από πίσω κάτι σκληρό. Ο μαλάκας είχε βγάλει το πουλί του έξω από το μαγιό του και το είχε αφήσει να μου τρίβει το μουνί έξω από το μαγιό. Άρχισα να βγάζω κι άλλους αναστεναγμούς καύλας.

Γύρισα και τον κοίταξα στα μάτια, έπιασα τον πούτσο του με το ένα χέρι κάτω από το νερό. Έκανα το χέρι μου πάνω κάτω και σοκαρίστηκα. Ο πούτσος του ήταν τεράστιος! Πραγματικά τουλάχιστον διπλάσιος από του Αντώνη και του άλλου αγοριού μου. Δεν είχα ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Άπλωσα τρέμοντας και το δεύτερο χέρι μου και έπιασα το τεράστιο καυλί του και με τα 2 χέρια. Υπήρχε ακόμα χώρος να πάνε πάνω κάτω άνετα!! Άρχισα να του τον παίζω κανονικά με τα 2 χέρια κάτω από το νερό, ενώ αυτός με κρατούσε να μη βουλιάζω.

Ο μαλάκας δε συγκινούνταν καν από τη μαλακία που του τραβούσα, μόνο με κοιτούσε στα μάτια με ένα υποτιμητικό ύφος. Είχα τρελαθεί με τον πούτσο του. Δε μπορούσα να πιστέψω ότι τον κρατούσα με τα 2 χέρια μαζί και δεν έφταναν ούτε για τον μισό, ενώ το χεράκι μου δεν έφτανε καν να κλείσει γύρω του. Η καύλα μου είχε φτάσει σε τρελά, πρωτόγονα επίπεδα. Ήθελα να νιώσω τον πούτσο του στο στήθος μου, στο μουνάκι μου, στο στόμα μου, παντού. Και του το ζήτησα. Δε χρειάστηκε καν να μου το πει αυτός.

Δε βρίζω ποτέ στη ζωή μου και σπάνια μιλάω βρώμικα στο κρεβάτι, αλλά εκείνη τη στιγμή ήμουν μία άλλη Μελίνα. Χωρίς καν να το καταλάβω είπα απλά και μανιασμένα:

- Θέλω να με ξεσκίσεις σα σκύλα.

Ο Κώστας δεν είπε τίποτα. Ίσως χαμογέλασε λίγο πονηρά. Δεν έχασε χρόνο. Με σήκωσε ολόκληρη όπως ήμουν μες το νερό και με έβγαλε στην παραλία, με το μπικίνι μου ακόμα στην άκρη και τα βυζιά μου απ’ έξω. Μέσα στην καύλα και τη ζαλάδα μετά βίας είχα το μυαλό να ξανά κρύψω το στήθος μου. Πήγαμε χέρι-χέρι σχεδόν τρέχοντας στο αυτοκίνητο του. Άφησα στην παραλία την ψάθα μου, το λάδι μου, το βιβλίο μου, το καπέλο μου, τα πάντα.

Μπήκαμε στο αυτοκίνητο του και ξεκινήσαμε. Για πού, ούτε που ήξερα. Φαντάστηκα στο σπίτι του, αλλά μου αρκούσε που θα ήταν εκεί που θα με γαμούσε και θα μου έδινε αυτό που ήθελα. Στο δρόμο δεν άντεξα και άπλωσα πάλι το χέρι μου και έβγαλα έξω το καυλί του και άρχισα να το παίζω. Τον είδα ότι τώρα που οδηγούσε είχε ανησυχήσει λίγο που δε σταματούσα και τον αποσυγκέντρωνα. Μου άρεσε που ένιωσα ότι είχα πάλι λίγο έλεγχο.

Σε πολύ λίγο φτάσαμε σπίτι του. Με κατέβασε κουβαλώντας πάλι και με έβαλε μέσα. Κλείδωσε και με κουβάλησε στο ντους. Άνοιξε το νερό και έβγαλε με μανία και βιασύνη τα μαγιό και των δυο μας και τα πέταξε στην άκρη. Για πολύ λίγο πλυθήκαμε με το ζεστό νερό και μετά πήγα πάλι να πιάσω τον πούτσο του. Δε με άφησε όμως, με έσπρωξε στα γόνατα και κάρφωσε τον πούτσο του ανάμεσα στα βυζιά μου. Τα κρατούσε ο ίδιος ενωμένα και ταυτόχρονα ανεβοκατέβαζε το τεράστιο καυλί του ανάμεσα τους. Μόλις συνήλθα λίγο κράτησα εγώ τα βυζιά μου ενωμένα ενώ αυτός συνέχισε να καρφώνει με μανία το καυλί του πάνω κάτω ανάμεσα τους. Πρώτη φορά το έκανα αυτό! Αργότερα από φίλες μου έμαθα ότι λέγεται ισπανικό. Όταν κοίταξα κάτω και είδα το τεράστιο σκούρο καυλί του, που το ήθελα με κάθε τρόπο, να μπαινοβγαίνει ανάμεσα στο στήθος μου, λύσσαξα πάλι από την καύλα. Το καυλί του ήταν τόσο ζεστό, ενώ το στήθος μου ήταν ακόμα δροσερό από τη θάλασσα και το νερό. Η αίσθηση ήταν απίστευτη! Έβγαζα πάλι βογκητά καύλας και έλεγα πνιχτά:

- Ναι! Ναι! Συνέχισε! Ναι! Ναι…

Και ο Κώστας όμως δεν άντεξε και μίλησε για πρώτη φορά από όταν με είχε καταφέρει:

- Πάρε πουτανάκι πάρε την πούτσα μου στις βυζάρες σου! Παρ' την όλη μέχρι το στόμα, για αυτό τα χεις τα βυζιά γιατί νομίζεις τα 'χεις;

Ξέρω ότι είναι λέξη που θα την έλεγε οποιοσδήποτε πάνω στην καύλα όταν μιλάει βρώμικα, αλλά δε μπορούσα να πιστέψω ότι με είχε πει πουτανάκι. Μετά από τόσα χρόνια που είχα ζήσει τη ζωή μου ήσυχα και χωρίς κανένα ρίσκο, κοροϊδεύοντας όποια κοπέλα έκρινα ότι ήταν εύκολη και καργιόλα, τώρα ήμουν στο σπίτι ενός αγνώστου, με τον πούτσο του να ανεβοκατεβαίνει ανάμεσα στα βυζιά μου, και ήμουν εγώ στα αλήθεια το πουτανάκι του.

Για πολύ λίγο πρόλαβα να το σκεφτώ εκείνη την ώρα. Ο Κώστας άρχισε να βογκάει με ηδονή και η πούτσα του να ρίχνει ρυθμούς και να τρέμει ανάμεσα στο στήθος μου. Έχυνε! Δεν το πίστευα! Τα χύσια του εκτοξεύθηκαν με μανία ίδια με αυτή που είχαμε και οι δυο μας και με βρήκαν στην αρχή στο πηγουνάκι μου. Σε δευτερόλεπτα ο Κώστας συνήλθε, έπιασε την πούτσα του στο χέρι, και κατεύθυνε τα ζεστά, παχιά του χύσια παντού πάνω στο πλούσιο στήθος μου. Με καύλωνε ακόμα και το σπέρμα του από μόνο του, ήταν απίστευτο. Δεν είχα την παραμικρή επαφή μαζί του τώρα και πάλι έβγαζα κραυγές ηδονής νιώθοντας τα ζεστά του χύσια να καλύπτουν και να κυλάνε πάνω στα βυζιά μου.

Για λίγα δευτερόλεπτα έμεινα στα γόνατα μου να κοιτάζω τα χύσια του πάνω στα βυζιά μου, με τον Κώστα από πάνω μου να κρατάει την πούτσα του στο χέρι και να βογκάει. Ήταν τέλειο! Μετά από λίγο ένιωσα μια απογοήτευση όμως. Ήθελα ακόμα να χώσει την πούτσα του παντού μέσα μου και αυτός είχε χύσει κιόλας. Νόμιζα ότι όλα είχαν τελειώσει εδώ και εγώ είχα όρεξη για πολύ ακόμα. Βλέπετε, ο Αντώνης όταν τελείωνε ήθελε τουλάχιστον μισή μέρα να συνέλθει και να συνεχίσει και νόμιζα ότι αυτό ήταν το κανονικό.

Σοκαρίστηκα όταν ο Κώστας, μετά που με βοήθησε να ξεπλυθώ από τα χύσια και άπλωσε αισθησιακά για λίγη ώρα σαπούνι πάνω στα βυζιά μου, με άγγιξε μέσα σε λίγα λεπτά πάλι κάτι απίστευτα σκληρό στο πλευρό μου. Ο πούτσος του ήταν πάλι σκληρός, ακριβώς όπως πριν χύσει! Δεν είχε χάσει πόντο! Ενθουσιάστηκα και τον άρπαξα πάλι με τα δύο χέρια. Με διέκοψε πάλι όμως. Με σήκωσε κουβαλητή στην αγκαλιά του πάλι και με πήγε στο υπνοδωμάτιο του. Όπως με πήγαινε είπε.

- Τώρα, πουτανάκι, θα πάρεις αυτό που έπρεπε να χεις φάει εδώ και χρόνια για να στρώσεις.

Περίμενα ότι θα πηγαίναμε στο κρεβάτι αλλά αντί για αυτό με έστησε στον τοίχο του υπνοδωματίου του. Με έστησε με την πλάτη στον τοίχο, έβαλε τα χέρια του κάτω από τα μπούτια μου και με σήκωσε σαν πούπουλο. Όπως καθόμουν πάνω στα χέρια του με την πλάτη στον τοίχο και το στήθος μου να ακουμπάει το στέρνο του, χωρίς κανένα προκαταρτικό και καμία προειδοποίηση με κάρφωσε πάνω στον πούτσο του.

Εννοείται ότι το μουνάκι μου ήταν πολύ υγρό με όλα αυτά που είχαν προηγηθεί, αλλά όπως σας είπα δεν είχα φάει ποτέ τέτοιο καυλί. Ούτε το μισό. Όπως με κάρφωσε ένιωσα τον πούτσο του πραγματικά να σκίζει το μουνάκι μου και έβγαλα μια κραυγή πόνου. Για λίγες στιγμές έβλεπα πραγματικά αστεράκια από τον πόνο και τη ζάλη. Σαν άμεση αντίδραση πήγα να τον χαστουκίσω και να κατέβω από τον πούτσο του, αλλά φυσικά είχε τον πλήρη έλεγχο. Με συγκράτησε και άρχισε να μου δίνει αυτό που τόση ώρα ήθελα, άρχισε να με γαμάει. Το καυλί του δεν είχε καν μπει ολόκληρο όταν με πρώτο κάρφωσε, γιατί με τις πρώτες κινήσεις άρχισε να το βάζει ακόμα πιο βαθιά. Πονούσα πολύ αλλά δεν ήθελα να σταματήσει. Ήθελα αυτόν τον πούτσο βαθιά μέσα μου.


Και το ένστικτο μου με αντάμειψε. Ο Κώστας ήταν απίστευτος. Με ανεβοκατέβαζε πάνω στο καυλί του με τέλειο ρυθμό και μόλις τον συνήθισα ο πούτσος του με ευχαριστούσε απίστευτα. Αυτή η στάση, που φυσικά δεν την είχα ξαναδοκιμάσει, ήταν τέλεια. Ήμουν απλά καθισμένη στον αέρα, με το μόνο που να με κρατάει να είναι τα δυνατά του μπράτσα. Και γαμιόμουν τέλεια, εγκλωβισμένη ανάμεσα στο κορμί του και τον τοίχο, χωρίς να χρειάζεται να κάνω το παραμικρό.

Εκείνη τη στιγμή πέρασε από το μυαλό μου μετά από ώρα ο Αντώνης. Σκέφτηκα για πολύ λίγο ότι κερατώνω το αγόρι μου. Δε με ένοιαζε καθόλου! Προτίμησα να συνεχίσω να καρφώνομαι ρυθμικά πάνω στο τεράστιο καυλί του Κώστα. Εκ των υστέρων καταλαβαίνω ότι με καύλωνε και ακόμα περισσότερο η σκέψη του ότι όλο αυτό ήταν τόσο παράνομο, τόσο λάθος, αλλά τόσο απλά τέλειο!

Επίσης πέρασε από το μυαλό μου, ότι εγώ, που όλη μου τη ζωή ήμουν ο πιο μαζεμένος άνθρωπος, η πιο φρόνιμη κοπέλα, που είχε απορρίψει χιλιάδες πεσίματα και έκανε σεξ μόνο όταν είχε επίσημη σχέση, ήμουν τώρα στο σπίτι ενός άγνωστου μαλάκα, που μου είχε πρωτομιλήσει το πολύ 2 ώρες πριν, που δεν ήξερα καν και που απλά ήταν ένας τύπος με κοιλιακούς και γαμιόμουν ανελέητα πάνω στον τοίχο του σπιτιού του, χωρίς να του έχω ζητήσει να βάλει προφυλακτικό και μάλιστα έχοντας ζητήσει εγώ πρώτη να με ξεσκίσει.

Όλες αυτές οι σκέψεις δε μου δημιούργησαν την παραμικρή αναστολή! Αντιθέτως με καύλωναν ακόμα περισσότερο! Δεν ξέρω και σίγουρα δε θυμάμαι πόσες φορές έχυσα σε αυτή τη στάση. Το μουνάκι μου είχε γεμίσει το τεράστιο καυλί του Κώστα με τα υγρά μου και αυτός απλά συνέχιζε ρυθμικά και αισθησιακά να με γαμάει χωρίς σταματημό, δίνοντας μου που και που κανένα παθιασμένο φιλί μου και λέγοντας κανένα βρωμόλογο όπως πουτανάκι, καργιολάκι, και διάφορα για τα βυζιά μου.

Όταν τελειώσαμε με αυτή τη στάση ο λαιμός μου πραγματικά πονούσε από τα βογκητά καύλας. Δε μπορούσα να πιστέψω ότι ο Κώστας με κρατούσε τόση ώρα στον αέρα χωρίς να κουραστεί. Σταμάτησε μόνο επειδή ήθελε να χύσει ξανά. Με πέταξε στο κρεβάτι ανάσκελα, έφερε το πουτσοκέφαλο του πλάγια λίγα εκατοστά πάνω από τα βυζιά μου, και μετά από λίγο άρχισε πάλι να χύνει. Τα χύσια του τινάχτηκαν πάλι με ορμή πάνω στο πλούσιο στήθος μου και τις ρώγες μου. Έχυσε λιγότερο από την πρώτη φορά, αλλά και πάλι πολύ. Το ότι επέλεξε να χύσει πάλι πάνω στα βυζιά μου με έκανε να καταλάβω ότι πραγματικά είχε φάει τρελό κόλλημα με αυτά.

Μου άρεσε που κατάλαβα ότι είχε τρελαθεί για τα βυζιά μου όσο είχα τρελαθεί εγώ για τον πούτσο του. Όταν το κατάλαβα μάλιστα, έχοντας ακόμα τα χύσια του πάνω στα βυζιά μου, γέλασα με ένα πουτανιάρικο γέλιο που δεν είχα ξαναγελάσει ποτέ στη ζωή μου. Ο Κώστας εκνευρίστηκε και με έπιασε από το πρόσωπο και είπε:

- Τι θες μωρή πουτάνα και γελάς; Λέγε γαμώτο μου λέγε τι θες;

Μου άρεσε πολύ που είχε αγριέψει. Του είπα απλά:

- Σου αρέσουν οι βυζάρες μου πουτσαρά μου; Σε τρελαίνουν; Είναι το μόνο που θες;


Δεν πίστευα τα λόγια που βγαίνανε από το στόμα μου. Όπως σας είπα, ήμουν μια άλλη Μελίνα. Ο Κώστας δεν απάντησε, μου έριξε απλά ένα απαλό χαστούκι. Δε με πόνεσε, ήξερε τι έκανε. Αυτή τη φορά του πήρε λίγη ώρα να ξανά είναι έτοιμος. Αλλά φυσικά δε θα σταματούσαμε. Έκανα μία σύντομη βόλτα στο σπίτι του, ήπιαμε ένα ποτάκι (ποτέ δεν πίνω και παραπάνω ούτως ή άλλως). Σε όλη αυτή την ώρα του διαλείμματος δεν είχα την παραμικρή σκέψη να φύγω. Θα έπαιρνα αυτό το καυλί όλο δικό μου, μέχρι τελικής πτώσεως. Στεναχωρήθηκα λίγο για τα πράγματα που άφησα στην παραλία και σίγουρα δε θα τα ξανάβρισκα. Σκέφτηκα και τον Αντώνη που θα με έπαιρνε σίγουρα στο κινητό που το χα αφήσει σπίτι από το πρωί. Αλλά δε με ένοιαζε πραγματικά καθόλου εκείνη τη στιγμή.

Όταν ο Κώστας ξανακαύλωσε, είχε πάρει να βραδιάζει. Με άρπαξε και με πέταξε ανάσκελα, πήγε να με γαμήσει ιεραποστολικό. Δεν ήθελα όμως. Το ιεραποστολικό το είχα δοκιμάσει στις σχέσεις μου χιλιάδες φορές. Δεν ήθελα να με κοιτάζει στα μάτια. Ήθελα να με γαμήσει βρώμικα, όπως μου άξιζε εκείνη τη μέρα. Γύρισα μπρούμυτα για να με πάρει στα 4. Το καυλί του ήταν τεράστιο και σκληρό όπως την πρώτη στιγμή. Γαμιόμουν πάλι απίστευτα και έβγαζα κραυγές καύλας και ηδονής. Θυμάμαι τον Κώστα να λέει κάτι στο περίπου:

- Τι πουτανάκι άβγαλτο και αχόρταγο είσαι εσύ μωρή πουτάνα, με έχει τρελάνει το μουνάκι σου, θα με πετάξουν έξω οι γείτονες γαμώτο έτσι που φωνάζεις!

Ενώ με έπαιρνε από πίσω, κάποια στιγμή χτύπησε το κινητό του! Ο μαλάκας έκανε το απίστευτο και σταμάτησε να με γαμάει για να το σηκώσει! Και όχι μόνο αυτό, κατάλαβα ότι ήταν παντρεμένος και ήταν η γυναίκα του. Δε σταμάτησε καν να με γαμάει για να μιλήσει, το σήκωσε και ήρθε και με ξανακάρφωσε! Ξέρω ότι αυτή τη φορά ίσως θα έπρεπε να ξενερώσω αλλά όχι. Καύλωσα ακόμα περισσότερο. Δε μπορούσα να πιστέψω ότι κερατώναμε και οι 2 τους δικούς μας και μάλιστα αυτός τη γυναίκα του. Και μάλιστα με γαμούσε ανελέητα ενώ της μιλούσε!

Με κυρίευσε μια καύλα πρωτόγονη, η μεγαλύτερη μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ήθελα να τον κάνω να τρελαθεί, ένιωσα έναν ανταγωνισμό με τη γυναίκα του που ούτε καν είχα δει ποτέ μου! Ήθελα απλά να δώσει σε μένα τα πάντα. Του πήρα το ρυθμό και άρχισα να γαμιέμαι εγώ πάνω στο καυλί του. Κουνούσα τα πόδια μου πολύ γρηγορότερα από ότι αυτός με γαμούσε πριν με τον δικό του ρυθμό. Είχα λυσσάξει. Καρφωνόμουν πάνω στο καυλί του με μανία ενώ αυτός είχε αφήσει εντελώς τα χέρια του από πάνω μου. Πολύ σύντομα έχασε τον έλεγχο. Ήθελε να βογκήξει και δεν άντεχε να μιλάει άλλο. Έκλεισε το κινητό απότομα και το πέταξε σε μία γωνία του δωματίου. Είπε ξέπνοα:

- Τι κάνεις ρε πουτανάκι… τι κάνεις γαμώ το…

Κατάλαβα ότι ήθελε να χύσει. Πήγε να τραβηχτεί. Και σε αυτό το σημείο η ιστορία για μένα παύει για λίγο να είναι καυλωτική και γίνεται ανατριχιαστική. Του είπα χωρίς καν να καταλαβαίνω τι λέω:

- Μέσα μου, μέσα μου, χύσε μέσα μου, δωσ' τα μου όλα, όλα...

Δεν ξέρω γιατί το είπα. Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Δεν είχα αφήσει ποτέ κανέναν να χύσει μέσα μου, ούτε τους άντρες με τους οποίους είχα χρόνια σχέση. Έπαιρνα αντισυλληπτικά εδώ και καιρό αλλά και πάλι το θεωρούσα ταμπού και επικίνδυνο. Με συνεπήρε η πρωτόγονη καύλα του ότι γαμιόμουν με έναν παντρεμένο πουτσαρά που μάλιστα έλεγε στη γυναίκα του ότι βλέπει τηλεόραση ενώ με γαμούσε βρώμικα στο κρεβάτι τους. Ήθελα να διεκδικήσω το σπέρμα του. Το ήθελα μόνο για μένα.

Ο Κώστας δεν έφερε μεγάλη αντίσταση. Έκανε μερικά πνιχτά "αχ", ένιωσα το τεράστιο καυλί του να πάλλεται μέσα μου και μετά το καυτό του σπέρμα να αδειάζει μέσα στον κόλπο μου. Η ηδονή ήταν απίστευτη. Ανατριχιαστική. Ήταν σαν να έχω γεννηθεί για αυτή τη στιγμή. Για να αδειάσει ένας άγνωστος πουτσαράς το σπέρμα του βαθιά μέσα μου. Ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι δεν καυλώνω ακριβώς, όπως με την υπόλοιπη ιστορία. Πιο πολύ ανατριχιάζω.

Μετά από αυτό ήμασταν και οι δύο εξαντλημένοι και πήγαμε για ύπνο. Κανένας από τους δύο δεν ήθελε αγκαλίτσες. Μάλλον θα μας έκαναν να σκεφτούμε τους δικούς μας. Δεν υπήρχε αγάπη ανάμεσα μας. Μόνο καυτό πάθος και καύλα. Ξέρω ότι μπορεί να σας έχω κουράσει, αλλά η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Και δε μπορώ να σας πω μόνο τα μισά.

Το άλλο πρωί μόλις ξύπνησα είχα ένα ένστικτο να φύγω αμέσως, αλλά μετά που πλύθηκα και σκέφτηκα λίγο τη χθεσινή μέρα, τον απίστευτο πούτσο που έφαγα και την ατέλειωτη καύλα, καύλωσα πάλι. Ζαλίστηκα και με έπιασε πάλι να αναπνέω βαριά. Πήγα στο υπνοδωμάτιο και εκεί με περίμενε ο Κώστας. Ευτυχώς σκεφτόταν τα ίδια με μένα. Χωρίς να έχουμε πει κουβέντα από τη στιγμή που ξυπνήσαμε με γονάτισε στον τοίχο και κάρφωσε το καυλί του μέσα στο στόμα μου. Είχα πει ότι ήθελα να πάρω το καυλί του παντού. Εκεί δεν το είχα πάρει ακόμα.

Άρχισε να μου καρφώνει το στόμα με μανία ενώ είχα την πλάτη στον τοίχο. Δεν έχω πολλή εμπειρία στο τσιμπούκι και με το τεράστιο καυλί του στο στόμα δυσκολευόμουν πολύ να συνέλθω. Έφτυνα συνέχεια σάλια που δε σταματούσαν να τρέχουν πάνω στο καυλί του, δεν είμαι σίγουρος αν μου άρεσε σαν αίσθηση, αλλά μου άρεσε που έπαιρνα πάλι αυτόν τον τεράστιο πούτσο και που άρεσε τόσο πολύ σε αυτόν. Μετά από λίγο μάλιστα άρχισα να ορμάω εγώ και να γλείφω το καυλί του περισσότερο από όσο ήθελε και αυτό τον τρέλαινε. Έλεγε:

- Τι κάνεις εκεί μωρή πουτάνα λυσσασμένη πάλι;… τι κάνεις;…

και άλλα τέτοια. Μετά από αρκετή ώρα και όταν πια ένιωθα το στόμα μου πραγματικά ξεχειλωμένο και είχε πονέσει ο λαιμός μου, ήρθε η ώρα να χύσει πάλι. Πήγε να τραβηχτεί από το στόμα μου, αλλά εγώ έκανα το κεφάλι μου μπροστά και τον τράβηξα μέσα. Ήθελα να δοκιμάσω τα πάντα. Βογκώντας έχυσε βαθιά μέσα στο λαιμό μου και κατάπια τα πρώτα του χύσια χωρίς καν να το θέλω, κατέβηκαν με ταχύτητα από μόνα τους. Η αίσθηση ήταν περίεργη αλλά μου άρεσε που για ακόμα μια φορά τα χύσια του ήταν δικά μου, όλα δικά μου. Μετά από 2 τρείς σπασμούς πρόλαβε και τράβηξε έξω την πούτσα του και άδειασε ότι έμεινε πάλι πάνω στα βυζιά μου. Αυτή τη φορά τα χύσια του ήταν αισθητά λιγότερα από την προηγουμένη μέρα. Ακόμα και αυτός ο πούτσος δε μπορούσε να χύσει 4 φορές χωρίς να κουραστεί. Και μου άρεσε πολύ που είχα καταφέρει να τον κουράσω!

Μετά που συνήλθαμε και από αυτή τη φορά, μου πρότεινε να πάμε για πρωινό σε ένα γνωστό καφέ εκεί κοντά. Πιστεύω ήθελε να μιλήσουμε χαλαρά τώρα που μας είχε φύγει λίγο η καύλα και να δούμε αν θα πάει κάπου αυτό το πράγμα. Δέχτηκα, όχι τόσο γιατί ήθελα να κρατήσω επαφή μαζί του όσο γιατί ήμουν πολύ ζαλισμένη, δεν είχα ιδέα τι θα έκανα τώρα αν επέστρεφα στην κανονική μου ζωή και δεν είχα ιδέα και που βρισκόμουν, ενώ το καφέ αυτό ήταν πολύ κοντά στο εξοχικό μου.

Ο Κώστας ντύθηκε κανονικά, ενώ εγώ φυσικά είχα μόνο το προκλητικό μου μαγιό. Με προβλημάτισε για λίγο που θα κυκλοφορούσα ανάμεσα σε κόσμο μόνο με αυτό. Ακόμα και μετά το γαμήσι που είχα φάει οι αναστολές μου για τον έξω κόσμο ήταν κανονικά στη θέση τους.

Πήγαμε για πρωινό και ο Κώστας με κέρασε. Η κουβέντα πάλι δεν τραβούσε πολύ. Μου ζήτησε τον αριθμό μου και τον έδωσα, σκέφτηκα μετά από όλα αυτά γιατί όχι, στην ανάγκη του κάνω φραγή. Ο Κώστας φαινόταν κι αυτός μπερδεμένος με όλα αυτά που είχαν γίνει. Σκεφτόμουν ότι είχε πάει για να γαμήσει ένα κοριτσάκι με ένα καμάκι και παρ' όλο που τα κατάφερε, τελικά δεν του βγήκαν όλα όπως ήθελε. Αφού πλήρωσε, σηκώθηκε για να πάει τουαλέτα. Και τότε σκέφτηκα ότι εδώ που είχε φτάσει το πράγμα, θα έκανα μία τελευταία τρέλα. Ήθελα να έχω τον τελευταίο λόγο, το πάνω χέρι. Ίσως ήταν που φορούσα και πάλι το σέξι μου μαγιό, αλλά πάνω από όλα που θυμόμουν πόσο τρελαινόταν για το στήθος μου.

Τον ακολούθησα στην τουαλέτα, και μόλις πήγε να βγει τον έσπρωξα μέσα και κλείδωσα. Είπε αυθόρμητα:

- Τι κάνεις ρε τρελή;

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά μου να μην απαντήσω τίποτα. Έσκυψα, έκανα στην άκρη το μαγιό μου χωρίς καν να το βγάλω, εμφανίζοντας ένα-ένα τα βυζιά μου που πλέον ήξερα πόσο τον τρέλαιναν. Έχωσα το χέρι μου και έβγαλα έξω το καυλί του. Το έχωσα ανάμεσα στα βυζιά μου, τον κοίταξα με το πιο πουτανιάρικο βλέμμα μου και άρχισα να του κάνω ισπανικό. Αυτή τη φορά κουνούσα εγώ τα βυζιά μου και όχι αυτός την πούτσα του. Είχα τον απόλυτο έλεγχο, όπως ακριβώς ήθελα. Ο πούτσος του καύλωσε πολύ γρήγορα και πήρε πάλι το τεράστιο μέγεθος του. Ο Κώστας είχε τρελαθεί. Βογκούσε από την ευχαρίστηση, όπως ακριβώς ήθελα. Εγώ κοιτούσα προς τα πάνω όπως ήμουν γονατισμένη και του έλεγα:

- Τι έγινε καυλιάρη; Γουστάρεις τις βυζάρες μου; Σε τρελαίνουν; Η πουτάνα η γυναίκα σου δεν έχεις τέτοιες ε; Λέγε ρε μαλάκα…

και άλλα τέτοια. Είχα ξεφύγει τελείως. Θυμάμαι να τα λέω αλλά δε μπορώ να πιστέψω ότι τα είπα. Ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι θα μας είχαν ακούσει από άλλες τουαλέτες και από γύρω αλλά ούτε που με ένοιαζε. Μετά από λίγο ο Κώστας ήταν έτοιμος να χύσει. Ήταν η πέμπτη φορά, ήξερα ακριβώς τα σημάδια του πλέον. Είπα:

- Χύσε πουτσαρά μου, δωσ' τα όλα στις βυζάρες μου, δωσ' τα, δωσ' τα, δωσ' τα…

Ο Κώστας υπάκουσε, τα χύσια του απλώθηκαν για άλλη μια φορά πάνω στο μεγάλο μου στήθος. Αυτή τη φορά τα χύσια του ήταν εμφανώς μειωμένα. Τον είχα εξαντλήσει. Λίγες αλλά καυτές και πολύ αραιές σταγόνες εκτοξεύτηκαν παντού πάνω στα βυζιά μου και λίγες λέρωσαν και το μαγιό μου, αλλά φυσικά ούτε που με ένοιαζε πλέον.

Όπως είχα σχεδιάσει από την αρχή, τον άφησα γονατισμένο να βογκάει για να συνέλθει από το πέμπτο χύσι σε μία μέρα, χωρίς να του πω τίποτα. Δε σκούπισα καν τις σταγόνες από τα χύσια του από τα βυζιά μου. Ξεκλείδωσα την τουαλέτα, ξαναέστρωσα το μαγιό μου, και έφυγα εντελώς από το μαγαζί, περπατώντας μέχρι το εξοχικό μου που ήταν πολύ κοντά.

Αφού πήρα μια ανάσα, έκανα μπάνιο και ξάπλωσα στο κρεβάτι μου να πιω ένα χυμό και να διαβάσω ένα βιβλίο. Πήρα τηλέφωνο και τον Αντώνη που μου είχε κάνει 8 κλήσεις από την προηγούμενη το πρωί. Του είπα ψέματα ότι είχε πάθει κάτι το κινητό μου και δεν έδειχνε τις κλήσεις. Το πίστεψε αμάσητο, δεν του είχα δώσει ποτέ δικαίωμα να ανησυχεί.

Από τότε έχω επιστρέψει γενικά στην παλιά μου ζωή, κανένας ποτέ δεν έμαθε τι συνέβη και δε με επηρέασε σε κάτι. Ο Κώστας με πήρε 2 φορές τηλέφωνο και μου έστειλε και κάποια μηνύματα αλλά δεν απάντησα ποτέ. Μου άρεσε που είχα τον τελευταίο λόγο και που με έψαχνε και δεν ήθελα να του χαλάσω και το σπίτι. Καμιά φορά όταν θυμάμαι την ιστορία σκέφτομαι ότι ίσως να τραβάει μαλακία και να σκέφτεται το στήθος μου και αυτό μου αρέσει πολύ. Χώρισα με τον Αντώνη πριν ένα χρόνο χωρίς να μάθει ποτέ τι έγινε. Από τότε δεν έχω κάνει άλλες ερωτικές επαφές, άπιστες ή μη.

Κλείνοντας θέλω να πω ότι ξέρω ότι η απιστία είναι δυσάρεστη για αυτόν που τρώει το κέρατο, αλλά αυτό που ένιωσα εκείνη τη μέρα ήταν ότι πιο τέλειο έχω ζήσει στη ζωή μου και δε θα το μετάνιωνα για τίποτα και για κανέναν. Και βαθιά μέσα μου ξέρω ότι το γεγονός ότι ήταν - λάθος και το ότι ο Αντώνης δεν έμαθε ποτέ τίποτα το έκανε ακόμα πιο τέλειο. Κάποτε κορόιδευα τις κοπέλες που λένε - άλλο σχέσεις και άλλο σεξ αλλά τώρα βλέπω ότι μάλλον έχουν κάποιο δίκιο!

Επίσης με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο μεγάλη επιρροή μπορεί να έχει το σώμα μου στους άντρες και πόσο μπορεί να τους τρελάνει. Μου την πέφτανε ήδη επί χρόνια αλλά δεν είχα ιδέα σε τι μπορούν να φτάσουν.

Παρ' όλα αυτά εξακολουθώ να είμαι γενικά συνεσταλμένη όπως πάντοτε και σκοπεύω να το σκεφτώ πολύ αν είναι να αποφασίσω να ξαναζήσω μία τέτοια εμπειρία.

Αν φτάσατε μέχρι εδώ, ελπίζω να σας άρεσε και να τα μετέφερα όσο πιο καλά γινόταν. Συγγνώμη αν σας κούρασα και καλά να περνάτε.




Copyright protected OW ref: 177399



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).