Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ένα βράδυ λοιπόν ήμουν, όπως φάνηκε μετά, πολύ αγχωμένος και ένιωσα ένα δυνατό πόνο στο στήθος. Πήγα στα επείγοντα του νοσοκομείου στη Λεμεσό. Αφού μου έκαναν κάποιες εξετάσεις και δεν έδειξαν κάτι σοβαρό, μου είπαν να περιμένω στο χώρο αναμονής για να με δει γιατρός. Ήξερα πλέον ότι θα χρειαζόταν 3-4 ώρες αναμονή.

Κάποια στιγμή, ενώ χάζευα δεξιά και αριστερά, η αίθουσα ήταν γεμάτη κόσμο, το μάτι μου έπεσε σε ένα ζευγάρι όπου, από ότι κατάλαβα από τις φωνές, η γυναίκα είχε πάει στις πρώτες βοήθειες γιατί δεν αισθανόταν καλά και ο σύζυγος της φώναζε ότι έχει ψυχολογικά για αυτό είναι συνέχεια άρρωστη και ότι βαρέθηκε, θα φύγει και όταν τελειώσει να τον πάρει στο κινητό να έρθει να την πάρει. Έφυγε αυτός και άφησε τη γυναίκα μόνη της να μυξόκλαιει. Ήταν περίπου 1.70 ύψος, περίπου 90-100 κιλά, δε θα έλεγα χοντρή αλλά αρκετά σέξι με πιασίματα, μελαχρινή, σγουρό μαλλί, κοντά στα 50, γλυκό προσωπάκι και σαρκώδη χείλη.

Για κάποιο λόγο, βλέποντας την όλη φάση τη λυπήθηκα και είπα να πάω κοντά της να πιάσω κουβέντα. Ξέχασα να πω ότι φορούσε νυχτικό και φαίνονταν ότι είχε υπέροχα πόδια πράγμα που με άναψε. Πήγα λοιπόν κοντά της, τη χαιρέτησα και ανταποκρίθηκε. Πιάσαμε κουβέντα όπως τι έχεις, γιατί είσαι εδώ, μπλα, μπλα, μπλα, μετά αν είμαστε παντρεμένοι, αν είχαμε παιδιά και τέτοια. Από την κουβέντα ξεχάστηκα για το πρόβλημα που είχα. Σα να πέρασε. Άρχισα να της κάνω αστεία και γελούσε. Της έλεγα πως το γέλιο κάνει καλό μου λέει "αχ να ήξερες πόσα χρόνια έχω να γελάσω, πόσα χρόνια έχω να νιώσω ένα χάδι, μια αγκαλιά". Εκεί έκανα κλικ και λέω από μέσα μου "θα γαμήσω σήμερα" και της λέω…

- θες να πάμε να κάτσουμε κάπου οι δύο μας να τα πούμε καλύτερα; Ούτως η άλλως 3-4 ώρες θα περιμένουμε.

- Που θα πάμε;

- Με το αυτοκίνητο μου. Λίγο πιο πάνω από εδώ ξέρω ένα μέρος όπου θα ήμαστε μόνοι μας.

Συμφώνησε και για να μην πολυλογώ πήγαμε. Δεν έχασα λεπτό. Μόλις φτάσαμε της όρμησα. Άρχισα να τη φιλάω στο στόμα. Αυτή μπήκε αμέσως στο παιχνίδι. Δώσαμε πολύ παθιασμένο φιλί, το είχε ανάγκη. Άρχισα να της φιλώ το λαιμό. Έβγαλε τη νυχτικιά της και δύο μεγάλα βυζιά πλήρως καυλωμένα πετάχτηκαν μπροστά μου. Τα άρπαξα και άρχισα γλείψιμο. Δε χόρταινα. Αυτή χαμογελούσε από ευχαρίστηση. Από μόνος μου έβγαλα την πούτσα μου έξω, πήρα το χέρι της, το έβαλα πάνω και άρχισε να τον παίζει. Τότε της ζήτησα να μου πάρει πίπα. Έσκυψε και άρχισε καλό ρούφηγμα και της λέω:

- Αυτό έχουμε ανάγκη και οι δύο, ένα δυνατό παθιασμένο γαμήσι.

Συνέχισε να ρουφάει. Κάποια στιγμή, έσπρωξε την καρέκλα προς τα πίσω, ήρθε από πάνω και τον έβαλε στο μουνί της, ένα πολύ πεινασμένο μουνί. Ήταν τόση η ένταση που χύσαμε σχεδόν αμέσως και εγώ και αυτή. Μετά πέσαμε αγκαλιά, δώσαμε ένα καυτό φιλί και μου λέει:

- Μου έφυγε ο πόνος, το είχα μεγάλη ανάγκη, σε ευχαριστώ.

Τότε της πρότεινα να πάμε σε κάποιο ξενοδοχείο να συνεχίσουμε μιας και ήθελα να της κάνω πολλά. Μου είπε όχι γιατί πρέπει να δείξει ότι την εξέτασε γιατρός. Την έβγαλα έξω από το αυτοκίνητο και την πήρα πάνω στο καπό. Αφού τελείωσα, την πήγα πίσω στο νοσοκομείο, της έδωσα τα κινητό μου, τη φίλησα και είπαμε αντίο. Τελικά μετά από μερικές ημέρες με πήρε τηλέφωνο, κανονίσαμε και κάναμε ένα πολύ δυνατό γαμήσι.

Αλλά αυτό σε άλλη ιστορία.




Copyright protected OW ref: 177380



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.