Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το δίλημμα ήταν τεράστιο για το αν έπρεπε να αφηγηθώ τη συγκεκριμένη μου εμπειρία ή να την θάψω στο χρονοντούλαπο του μυαλό μου, δεδομένου ότι εμπλέκονται σταρ της αγαπημένης μας ομάδας. Θα χρησιμοποιήσω φυσικά ψεύτικα ονόματα ωστόσο η ένταση όλων όσων ένιωσα εκείνο το βράδυ δεν μειώνεται στο ελάχιστο.

Πέμπτη μεσημέρι και όλα τα κορίτσια είχαμε μαζευτεί στο γήπεδο για τις καθιερωμένες πρόβες. Αποτελούσαμε τις τσιρλίντερς της αγαπημένης μας ομάδας και το γήπεδο στο αποψινό ντέρμπι αναμενόταν κατάμεστο. Νιώθαμε πως έπρεπε να δώσουμε κίνητρο στους παίκτες της ομάδας και φυσικά ο αγώνας με τους Γάλλους ήταν το βασικό θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών. Η Μαρία, η επικεφαλής της ομάδας μας και υπεύθυνη για τις χορογραφίες είχε δημιουργήσει εκπληκτικά θεατρικά. Όλες είχαμε κάνει άπειρες ώρες πρόβας και είμασταν έτοιμες να ξεσηκώσουμε ακόμα και τους πιο δύσπιστους οπαδούς μας στις κερκίδες.

Γύρω στις 6 είχαμε ήδη πατήσει παρκέ δοκιμάζοντας τα όριά μας. Κάναμε το απαραίτητο ζέσταμα και περάσαμε περισσότερες από μία φορές όλα τα χορευτικά. Ο ιδρώτας έτρεχε ποτάμι και βρισκόμασταν δύο περίπου ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης. Μαζέψαμε τα πράγματά μας και αποσυρθήκαμε στα αποδυτήρια προκειμένου να ετοιμαστούμε για τον αγώνα. Ακριβώς δίπλα ετοιμάζονταν οι παίκτες της ομάδας μας και φυσικά οι φωνές τους και τα πειράγματα στα αγγλικά κυρίως, έβαζαν διάφορες σκέψεις στο μυαλό μας. Αρκετά πικάντικες θα έλεγα ώστε να ξεκινήσουν κάποια πονηρά χαμόγελα μεταξύ μας.

Οι επόμενες ώρες πέρασαν πολύ γρήγορα και κυρίως πολύ έντονα. Κερδίσαμε στην παράταση, κάτι που σήμαινε έξτρα χορός για εμάς, όμως το αποτέλεσμα μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένες. Τόσο που μεταφέραμε τα πανηγύρια στους διαδρόμους των αποδυτηρίων. Αγόρια και κορίτσια βρεθήκαμε να γιορτάζουμε τη νίκη ανοίγοντας σαμπάνιες και φωνάζοντας συνθήματα που πολλές φορές δεν καταλαβαίναμε. Ένιωθες την ένταση να δίνει τη θέση του στην απόλυτη χαλάρωση. Χωρίς να το καταλάβω βρισκόμουν αγκαλιά με δύο από τους παίκτες της ομάδας. Με κοίταζαν στα μάτια και έβλεπα ότι ζητούσαν πολλά περισσότερα από δύο αγκαλιές και ένα σύνθημα. Τι θα επακολουθούσε όμως δύσκολα το φανταζόμουν.

Ο Νίκος χαμήλωσε στο αυτί μου και κάτι ψιθύρισε, δίνοντας μάλιστα στο τέλος ένα απαλό φιλί στο πίσω μέρος του λαιμού μου. Δεν άκουσα λέξη αλλά η ματιά του μου έδειχνε το βάθος του διαδρόμου. Σε λίγα δευτερόλεπτα μαζί με τον έναν από τους ξένους της ομάδας απομακρύνθηκαν και μπήκαν στο τελευταίο από τα αποδυτήρια που χρησιμοποιούσαμε στο συγκεκριμένο γήπεδο. Γύρισε, με κοίταξε και με ένα νεύμα με προσκάλεσε ευγενικά να τον ακολουθήσω. Δεν το σκέφτηκα πολύ. Η σαμπάνια είχε κάνει τη δουλειά της ενώ η φαντασίωση να πάρω δύο από τα αστέρια της ομάδας με είχε καυλώσει στο φουλ. Γύρισα και έριξα μία κλεφτή ματιά γύρω μου. Δε με ακολουθούσε κανείς και εύκολα τρύπωσα στα αποδυτήρια χωρίς να με καταλάβουν τα υπόλοιπα κορίτσια.

Η πόρτα κλείδωσε πίσω μου και πλέον βρισκόμουν μόνη με δύο πανύψηλα και γραμμωμένα κορμιά. Ήταν ήδη μέσα στα ντουζ και με περίμεναν να τους συνοδέψω. Χωρίς να βγάλω τη στολή μου μπήκα κάτω από το ζεστό νερό που είχε γεμίσει με ατμούς όλο το χώρο. Χωρίς να βγάλουμε την παραμικρή κουβέντα ξεκίνησα να χαϊδεύω τα μεγάλα τους καυλιά. Τα χέρια μου είχαν πιάσει δουλειά και έδειχναν να το απολαμβάνουν κρίνοντας από το γεγονός ότι είχαν σκληρύνει πολύ. Ήθελα να τα ρουφήξω και τα δύο μαζί και γρήγορα βρέθηκα στα γόνατα. Είχα στα χέρια μου δύο σκληρά παπάρια και τα ρουφούσα με μανία. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που θα πήγαινα με έγχρωμο άντρα και μάλιστα σε μία παρτούζα που θα μου έμενε αξέχαστη.

Ο Νίκος βρέθηκε πίσω μου να χαϊδεύει με την πούτσα του τα κωλομέρια μου. Ένιωθα το καυλί του να εξερευνάει κάθε σπιθαμή του κώλου μου. Με μία απαλή κίνηση ένιωσα να μπαίνει μέσα μου. Ήμουν ήδη πολύ υγρή για να αντισταθώ. Τον ένιωσα να μπαίνει βαθιά μέσα μου την ίδια ώρα που ο πούτσος του Μάικ δεν έβγαινε για κανένα λόγο από το στόμα μου. Οι παρτενέρ μου αποφάσισαν να αλλάξουν θέσεις και εγώ έμεινα να τους παρακολουθώ αμίλητη. Λίγο έντρομη θα έλεγα βλέποντας το τεράστιο καυλί του Μάικ να πλησιάζει το υγρό μου μουνάκι. Όμως έδειχνα παραδομένη στην καύλα που ένιωθα εκείνη τη στιγμή.

Ήταν θέμα χρόνου να χύσω. Ένιωθα το καυλί του Μάικ να με σκίζει και το ευχαριστιόμουν τρελά. Όσο με γάμαγε ο Μάικ τόσο πιο πολύ ρουφούσα την πούτσα του Νίκου. Δεν πέρασε πολύς χρόνος και τα αγόρια ήταν έτοιμα να χύσουν. Έβαλαν τα σηκωμένα καυλιά τους μπροστά μου και περίμεναν να τους δώσω τη χαριστική βολή. Τα έπαιξα με όση δύναμη μου είχε μείνει μετά από μία τόσο κουραστική μέρα και τους είδα να με χύνουν στο πρόσωπο γεμάτοι ικανοποίηση. Το πρόσωπό μου γέμισε σπέρμα και με μία κίνηση της γλώσσας μου δεν άφησα τίποτα να πάει χαμένο.

Ένα μικρό χαμόγελο σχηματίστηκε στα πρόσωπα του Νίκου και του Μάικ. Έβαλαν τις μεγάλες λευκές πετσέτες γύρω από τη μέση τους και χάθηκαν σιωπηλά στο γεμάτο ατμούς δωμάτιο. Είχα ζήσει για λίγα λεπτά την απόλυτη ηδονή και δε μετάνιωνα σε καμία περίπτωση για όσα είχαν συμβεί με τα αγόρια.
Copyright protected OW ref: 176821

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.