Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Αχ ρε Άντρη

Με την Άντρη, εν καιρό καραντίνας και εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ήμασταν σε εθελοντική ομάδα, βρίσκαμε πολύ χρόνο και κάναμε φοβερά δυνατά γαμήσια ενώ συμφωνήσαμε να λέμε τις φαντασιώσεις μας ο ένας στον άλλο και εφόσον συμφωνούσαμε θα προχωρούσαμε. Έχει βρώμικο μυαλό όπως κι εγώ.

Μια ημέρα πάνω στο γαμήσι μου ζήτησε να τη γαμήσω στο σπίτι της την ώρα που κοιμάται ο άνδρας της. Εκείνη την ώρα έχυσα τόσο δυνατά μόνο που άκουσα αυτή την κουβέντα. Όταν συνήλθε από το γαμήσι τη ρώτησα εάν το εννοούσε και μου είπε βέβαια. Τη ρώτησα αν έχει κάποια ιδέα για το πως θα γίνει μου είπε ότι ο άνδρας της έχει πρόβλημα με την καρδιά του και κατά το μεσημέρι μετά το φαγητό λαμβάνει κάποια φάρμακα που του φέρουν ύπνο. Αν είναι να βρούμε υπνωτικά χάπια να του τα βάλει και αυτά να κοιμηθεί βαθιά για να μπορέσουμε να γαμηθούμε με αυτόν στο σπίτι. Την ίδια ημέρα πήρα τηλέφωνο τον υπεύθυνο της εθελοντικής ομάδας όπου ήμουν και του είπα ότι μια γριά χρειαζόταν άμεσα υπνωτικά χάπια δυνατά αλλά δεν είχε συνταγή γιατρού και τελικά μου έδωσε να της τα πάω.

Τα έδωσα στην Άντρη και μου λέει:

- Αύριο μεσημέρι θα έρθεις από το σπίτι μου να φάμε όλοι μαζί. Μετά θα του δώσω τα χάπια του και θα με γαμήσεις μπροστά του ενώ κοιμάται.

Όλο το βράδυ μαλακιζόμουν αλλά δεν έλεγε να πέσει με τίποτα η καύλα. Την επόμενη λοιπόν κατά το μεσημέρι πήγα σπίτι της, καθίσαμε, φάγαμε, μίλησα με τον άνδρα της για διαφορά θέματα και κάποια στιγμή μου είπε ότι θα πάει για ύπνο. Του είπα ότι με την Άντρη θα πάμε για εθελοντισμό. Με το που πήγε να ξαπλώσει ήρθε η Άντρη, μου έδωσε ένα φιλί και μου λέει:

- Του έβαλα το υπνωτικό μέσα στο φαγητό.

Αρχίσαμε φιλί με πάθος και κάποια στιγμή ακούσαμε ροχαλητό. Πήγαμε στο δωμάτιο και κοιμόταν πολύ βαθιά. Στήριξα την Άντρη στην άκρη του κρεβατιού, της κατέβασα το παντελόνι και το εσώρουχο και μπήκα μέσα της το μουνί της που είχε πάρει φωτιά. Τη γαμούσα και αυτός κοιμόταν. Δε μιλούσαμε αλλά το απολαμβάναμε. Κάποια στιγμή του κατέβασε το εσώρουχο και πήρε τη πούτσα του στο στόμα της (ζήλεψα). Συνέχισα να τη γαμάω μέχρι που άδειασα στο μουνί της. Τον έβγαλα έξω και όπως έσταζαν τα υγρά, πήγα και έβαλα την πούτσα μου στο πρόσωπο του άνδρα της. Αυτή μου είπε όχι αλλά τον γέμισα υγρά βάζοντας τη να τα γλείψει.

- Για να μάθεις να μην παίρνεις άλλη πούτσα με εμένα παρόντα.

Αφού τα καθάρισε, πήγα και ξάπλωσα δίπλα στον άνδρα της γυμνός. Ήρθε κι αυτή γυμνή σε στάση 69. Ρουφηχτήκαμε ενώ αυτός κοιμόταν βαθιά. Η Άντρη έχυνε συνέχεια. Κάποια στιγμή ανέβηκε από πάνω. Της τσίμπαγα τα βυζιά, μούγκριζε, άρχισα τη βρίζω, την έφερα ανάσκελα, γυρνούσα στον άνδρα της και του έλεγα ευχαριστώ που έχει τέτοια πουτάνα και ότι είναι δικιά μου. Μετά γύρισα πάνω της. Σε κάποια φάση κάτι με έπιασε και άρχισα να της δίνω χαστούκια στο πρόσωπο. Καυλώσαμε και οι δύο. Πραγματικά ήταν υπέροχο γαμήσι. Τελείωσα μέσα της, έμεινα μέσα της, ξανά καύλωσα, την έβαλα στα 4 και την πήρα από πίσω. 3 ώρες γαμιόμασταν κι αυτός κοιμόταν δίπλα.

Κάποια στιγμή έπρεπε να φύγω μην ξυπνήσει. Την επόμενη που βρεθήκαμε με την Άντρη μου είπε ότι ξύπνησε μετά από ένα 12ωρο. Όποτε προγραμματίσουμε την επόμενη φορά, θα σας τη γράψω.
Copyright protected OW ref: 177357Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.