Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Παρτούζα με τη γυναίκα μου και τη φίλη της

Αρκετό καιρό μετά την πρώτη μας επαφή, τηλεφώνησε στην Αναστασία η Αγγελική, να δει πως τα πάμε.

Αναστασία: Ξέρεις, με πήρε η Αγγελική να δει πως τα πάμε.

Εγώ: Γιατί υπάρχει πρόβλημα;

Αναστασία: Ανησυχεί μη χωρίσουμε και είναι αίτια το σκηνικό που έγινε. Δεν την παίρνεις κι εσύ ένα τηλέφωνο να ηρεμίσει;

Εγώ: Να αλλά θέλω να της μιλήσω όπως νοιώθω.

Αναστασία: Αυτό εξυπακούεται.

Εγώ: Κάτσε να την πάρω ένα τηλέφωνο.

Εγώ: Έλα καυλάκι μου, τι κάνεις;

Αγγελική: Γεια σου Μανώλη, τι κάνετε;

Εγώ: Καλά είμαστε. Εσύ τι κάνεις;

Αγγελική: Να μωρέ, έχω μια ανησυχία για εσάς.

Εγώ: Γιατί;

Αγγελική: Δε θέλω να είμαι η αιτία χωρισμού σας.

Εγώ: Άκου Αγγελική, δεν κάναμε κάτι κακό. Ότι έγινε, έγινε γιατί το θέλαμε και οι τρεις μας. Σωστά;

Αγγελική: Σωστά.

Εγώ: Και το ευχαριστηθήκαμε.

Αγγελική: Και αυτό σωστό.

Εγώ: Εμένα μου άρεσε τόσο πολύ, που θα ήθελα να το επαναλάβουμε.

Αγγελική: Αυτό εξαρτάται από την Αναστασία. Από εμένα εξυπακούεται.

Εγώ: Έκλεισε λοιπόν. Κανονίστε το με την Αναστασία.

Αγγελική: Παντός το κωλαράκι μου ψάχνει τον πούτσο σου.

Εγώ: Φρόντισε με την Αναστασία να συμβεί.

Αγγελική: Τώρα που ξέρω πως δεν υπάρχει πρόβλημα, τα πουτανάκια σου, θα σε περιποιηθούν και πάλι.

Εγώ: Καλός Αγγελικούλα, θα τα ξαναπούμε πάλι.

Αγγελική: Ναι Μανώλη, θα τα ξαναπούμε.

Αναστασία: Τελικά σου άρεσε το όλο σκηνικό, έτσι;

Εγώ: Ναι… και από ότι είδα το ευχαριστήθηκες και εσύ.

Αναστασία: Ναι όντως το ευχαριστήθηκα.

Εγώ: Ποιανής ιδέα ήταν;

Αναστασία: Δική μου. Μα είχες καρφωθεί στα βυζιά της.

Εγώ: Μα φαινόντουσαν ολοκάθαρα. Τι να κάνω ο άνθρωπος; Όπως και να έχει, το απόλαυσα.

Αναστασία: Πραγματικά θα μας πήδαγες πάλι;

Εγώ: Ναι, αν δεν έχεις κι εσύ πρόβλημα.

Αναστασία: Δεν είχα ξανακάνει παρτούζα, αλλά ήμουν αφάνταστα καυλωμένη.

Εγώ: Κι εγώ τα ίδια.

Με αυτά πήγαμε για ύπνο, και καταλήξαμε να ξεσκιστούμε. Η Αναστασία μου, μόνη της με προκάλεσε να της πηδήξω το κωλαράκι και τελείωσα στο στόμα της. Αρκετό καιρό μετά ανεβήκαμε στην κωμόπολη. Αυτή τη φορά, αντί για τον κλασικό χαιρετισμό, ανταλλάξαμε γλωσσόφιλα. Κλείσαμε δωμάτιο στο ίδιο ξενοδοχείο που είχαμε μείνει και την άλλη φορά, αλλά ανεβήκαμε όλοι μαζί αυτή τη φορά. Αφού ξεντυθήκαμε, μπήκαμε και οι τρεις στο μπάνιο. Με έκαναν μπάνιο, και η μία μου έγλειφε τα αρχίδια και η άλλη τον πούτσο.

Εγώ: Ποια θέλει να γαμηθεί πρώτη;

Αναστασία: Καμία μας. Θα καθίσεις αναπαυτικά στην πολυθρόνα, και θα απολαύσεις το λεσβιακό μας. Όταν θα τελειώσουμε, θα γαμήσεις οποία ο πούτσο σου κάνει όρεξη…

και ξεκίνησαν να κάνουν πλακουμούνι. Εγώ να τις βλέπω από απόσταση και να παίζω τον πούτσο μού. Όπως ήταν στημένη στα τέσσερα η Αναστασία, δεν άντεξα άλλο και πήγα και της τον κάρφωσα στο κωλαράκι.

Αγγελική: Τώρα για τιμωρία ξεκώλιασε τη που δεν σου έδινε το κωλαράκι της.

Αναστασία: Ναι Μανώλη μου, ξεκώλιασε την πουτάνα τη γυναίκα σου.

Και ξεκίνησα να γαμάω την Αναστασία, με την Αγγελική να μου γλείφει τα αρχίδια και η Αναστασία να γλείφει το μουνί της Αγγελικής. Άλλαξαν θέσεις. Γαμάω την Αγγελική τώρα, και η Αγγελική γλείφει το μουνί της Αναστασίας. Μετά έτριβαν τα βυζιά τους, έβαλαν τον πούτσο μου ανάμεσα και μου κάνανε ισπανική πίπα. Έχυσα στα βυζιά τους και η μία έγλειφε τα βυζιά της άλλης. Έρχεται και κάθεται ανάποδα σε εμένα η Αναστασία, με την Αγγελική να της γλείφει το μουνί και τον πούτσο μου όπως έβγαινε από το μουνί της Αναστασίας. Άλλαξαν θέσεις και πήρε την θέση της Αναστασίας η Αγγελική. Όταν κόντευα να χύσω, η Αναστασία σήκωσε την Αγγελική.

Αναστασία: Θέλω να χύσεις μέσα στο κωλαράκι μου.

Σηκώνεται η Αγγελική και στήνεται στα τέσσερα η Αναστασία. Γαμούσα το κωλαράκι της Αναστασίας μέχρι που έχυσα μέσα της. Ήρθε η Αγγελική και με σπρώχνει και έγλειφε τα χύσια μου από τον κώλο της.

Αγγελική: Εγώ θα σου καθαρίσω το κωλαράκι.

Όπως έγλειφε το κωλαράκι της Αναστασίας, εγώ τον κάρφωσα στον κώλο της Αγγελικής.

Αγγελική: Γάμα με, είμαι το πουτανάκι σου.

Αποκαμωμένοι πια, πέσαμε για ύπνο. Την άλλη μέρα το πρωί, με ξύπνησε η Αγγελική παίρνοντας μου πίπα. Αφού της έχυσα το στοματάκι της, πλυθήκαμε και ξεκινήσαμε το δρόμο της επιστροφής. Πριν τον αποχαιρετισμό μας, δώσαμε υπόσχεση να το επαναλάβουμε σε σύντομο χρόνο.




Copyright protected OW ref: 177208



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.