Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μια από της πολλές, είχαμε ανέβει στην κωμόπολη που ζούμε για ψώνια με τη γυναίκα μου την Αναστασία. Μετά τα ψώνια μας, είχαμε πάει για καφέ με τη φίλη της γυναίκας μου την Αγγελική. Η Αγγελική ήρθε με ένα πουκάμισο κάπως διάφανο κι εγώ την κοιτούσα όσο διακριτικά μπορούσα και είχα καυλώσει πάρα πολύ, πράγμα που δεν πέρασε απαρατήρητο από την Αναστασία.

Αναστασία: Μανόλη μου είσαι καλά;

Εγώ: Καλά είμαι.

Αναστασία: Σίγουρα; Το παντελόνι σου πάντως, αλλά μαρτυράει.

Εγώ: Ναι είμαι καλά.

Αναστασία: Θέλεις αντί να κατέβουμε Αθήνα μόνο και μόνο για να κοιμηθούμε, να πάμε σε κάποιο ξενοδοχείο;

Εγώ: Δεν ξέρω, ότι θέλεις.

Αναστασία: Βρε Αγγελική μου, ξέρεις κανένα φθηνό ξενοδοχείο εδώ κοντά;

Αγγελική: Ξέρω ένα φθηνό αλλά είναι κάπως μακριά από το κέντρο.

Αναστασία: Δεν πειράζει, μπορείς να μας κλείσεις ένα δωμάτιο;

Αγγελική: Ναι παίρνω αμέσως.

Καλησπέρα κύριε… η Αγγελική είμαι. Θα ήθελα ένα δωμάτιο για απόψε για ένα φιλικό ζευγάρι.

Ναι για απόψε.

Πολύ ωραία θα σας τους στείλω σε κάμποση ώρα.

Το δωμάτιο σας, σας περιμένει.

Αναστασία: Και που είναι Αγγελική μου, αυτό;

Αγγελική: Είναι…

Αναστασία: Α ωραία είναι εκεί.

Έφυγα να πάω τουαλέτα. Γυρνώντας τις είδα να χαζογελάνε αλλά δεν έδωσα σημασία. Όπως έπεφτε ο ήλιος πάνω της, έκανε το πουκάμισο της Αγγελικής διάφανο και φορώντας τα γυαλιά μου έπαιρνα μάτι τα βυζάκια της Αγγελικής. Μετά τον καφέ μας, πήγαμε για φαγητό και από εκεί φύγαμε για το ξενοδοχείο. Ανεβήκαμε στο δωμάτιο και η Αναστασία μου λέει:

Αναστασία: Θέλεις να μπεις να κάνεις ένα ντουζάκι να χαλαρώσεις;

Βγαίνω από το μπάνιο τυλιγμένος στο μπουρνούζι.

Αναστασία: Κατεβαίνω να πάρω κάτι από το αυτοκίνητο και έρχομαι, μη σε πάρει ο ύπνος.

Εγώ: Όχι, όχι θα σε περιμένω.

Μετά από λίγη ώρα σα να άκουσα γνώριμες φωνές στον διάδρομο, αλλά δεν έδωσα σημασία και συνέχισα να παίζω με το κινητό μου. Μπαίνει η Αναστασία κρατώντας μια μάσκα ύπνου.

Αναστασία: Θέλω να βγάλεις το μπουρνούζι, και να βάλεις αυτή τη μάσκα.

Εγώ: Γιατί;

Αναστασία: Σου έχω μια έκπληξη. Αλλά δε θα βγάλεις την μάσκα μέχρι να σου πω εγώ.

Πράγματι έβγαλα το μπουρνούζι, και φόρεσα τη μάσκα που μου έδωσε η Αναστασία ενώ παράλληλα γδύνεται και η Αναστασία και άρχισε να με φιλάει και να με χαϊδεύει. Εγώ είχα καυλώσει πάρα πολύ με το όλο σκηνικό. Ξαφνικά ένοιωσα να μου παίρνει πίπα, αλλά ήταν διαφορετικά αυτή την φορά. Έβγαλα την μάσκα και βλέπω την Αγγελική να μου παίρνει πίπα, με την Αναστασία δίπλα να παίζει το μουνάκι της.

Εγώ: Τι γίνεται βρε κορίτσια εδώ;

Αναστασία: Αφού την είχες φάει όλο το απόγευμα με τα μάτια σου, είπαμε να περάσουμε καλά. Ηρέμησε και απόλαυσε της στιγμές.

Αγγελική: Χαλάρωσε και αφήσου στα χέρια μας.

Η Αναστασία ήρθε, μου έφερε του μουνάκι της και ξεκίνησα να της κάνω γλειφομούνι, με την Αγγελική να μου παίρνει πίπα.

Αγγελική: Τι νόστιμο καυλί είναι αυτό Μανώλη μου;

Εγώ: Ρούφα τον μου καύλα μου, ρούφα τον.

Η Αναστασία με μια κίνηση ήρθε και έκατσε ανάποδα σε εμένα και αντάλλασαν γλωσσόφιλα. Μετά πέσανε και οι δύο τους στον πούτσο μου και μου έπαιρναν εναλλάξ πίπα. Εγώ να μη σταματάω το γλειφομούνι στην Αναστασία.

Αναστασία: Κάτσε πάνω του Αγγελική μου, κοίτα πόσο καυλωμένος είναι!

Αγγελική: Θέλω να με γαμήσεις από παντού.

Εγώ: Από παντού καυλιάρα μου θα σε γαμήσω απόψε.

Η Αγγελική ήρθε και έκατσε στον πούτσο μου, με την Αναστασία να τρίβει το μουνάκι της στο στόμα μου. Σηκώνεται η Αγγελική και με τη μια έπεσε και μου έπαιρνε πίπα η Αναστασία. Σειρά της Αναστασίας να κάτσει στον πούτσο μου, με την Αγγελική να μου δίνει το μουνάκι της γλειφομούνι. Μετά από λίγο έχυνα ασταμάτητα και δεν άφησαν καμία σταγόνα να πέσει. Αποκαμωμένοι ξαπλώσαμε. Μετά από λίγο άρχισαν να μου χαϊδεύουν τον πούτσο και τα αρχίδια μου, μέχρι που με ξανακαύλωσαν. Η Αγγελική στήθηκε στα τέσσερα, και της τον έχωσα στο κωλαράκι.

Αγγελική: Έτσι ξεπάτωσε με την πουτάνα, μη με λυπάσαι.

Εγώ: Με έχεις καυλώσει πολύ απόψε πουτανάκι. Τι καυλωμένο κωλαράκι είναι αυτό που έχεις;

Αγγελική: Πιο βαθιά, να χτυπάνε τα αρχίδια σου στο μουνί μου.

Αναστασία: Γάμα κωλαράκι τώρα που το βρήκες.

Αγγελική: Εσύ δε δίνεις το κωλαράκι σου;

Αναστασία: Όχι γιατί πονάει.

Αγγελική: Δεν ξέρεις τι χάνεις.

Όσο γαμούσα το κωλαράκι της Αγγελικής, η Αναστασία μου έγλειφε τα αρχίδια. Ξαφνικά σπρώχνει την Αγγελική και παίρνει την θέση της.

Εγώ: Που θέλεις να σε γαμήσω καύλα μου;

Αναστασία: Όπου θέλεις εσύ, άντρα μου και γαμιά μας.

Εγώ: Θέλω να σου τον βάλω στο κωλαράκι σού. Θέλεις;

Αναστασία: Θέλω, αλλά σιγά-σιγά μην πονέσω.

Αγγελική: Θα στον περιποιηθώ εγώ και δε θα πονέσεις.

Η Αγγελική άρχισε να γλείφει την κωλοτρυπίδα της Αναστασίας. Εγώ πήγα από μπροστά και της τον έδωσα πίπα. Η Αναστασία μούγκριζε από καύλα.

Αναστασία: Τι καύλα είναι αυτή που νοιώθω; Τι έχανα η πουτάνα τόσο καιρό;

Εγώ: Ώρα να σου τον βάλω καύλα μου.

Αναστασία: Έλα… μην καθυστερείς, γάμησε μου το κωλαράκι.

Εγώ: Έτσι μωρή καύλα μου.

Αναστασία: Έτσι γάμα με, άντρα μου και γαμιά μας.

Εγώ: Με έχετε καυλώσει πολύ πουτανάκια μου… και τα δύο.

Αναστασία: Θέλω να με γαμάς κάθε μέρα από τον κώλο.

Η Αγγελική πήγε από κάτω και της έγλειφε το μουνάκι. Τον έβγαζα και τον έδινα πίπα στην Αγγελική και τον ξανακάρφωνα στο κωλαράκι της Αναστασίας.

Εγώ: Χύνω καύλες μου, χύνω…

Αγγελική: Τα θέλω στο στόμα μου.

Αφού έχυσα στο στόμα της Αγγελικής, φιλιόντουσαν και παίζανε με τα χύσια μου στο στόμα τους. Σε κάποια φάση μου λέει η Αναστασία.

Αναστασία: Θέλω να κατουρήσω.

Εγώ: Στο μπάνιο, να σε δω να κατουράς.

Αγγελική: Σου αρέσει να βλέπεις την Αναστασία να κατουράει; Πάμε να δεις και εμένα τότε.

Πήγαμε στο μπάνιο όπου τα κορίτσια κατούρησαν και έπαιξαν τον πούτσο μου. Αφού τις έχυσα και πάλι, μου τον καθάρισαν, επιστρέψαμε στο κρεβάτι και πέσαμε για ύπνο όλοι μαζί γυμνοί.

Την άλλη μέρα μετά το πρωινό μας, εμείς πήραμε τον δρόμο της επιστροφής ενώ η Αγγελική έφυγε κι αυτή για το σπίτι της.
Copyright protected OW ref: 177199Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.