Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μετά από μία απίστευτα κουραστική σεζόν στη δουλειά, επιτέλους είχε έρθει η ώρα για λίγες μέρες απόδρασης σε ένα από τα νησιά του Αιγαίου. Έχοντας κάνει την απαραίτητη έρευνα αγοράς μαζί με τη φίλη μου την Άννα καταλήξαμε πως η Αστυπάλαια θα μας έδινε ακριβώς αυτό που αναζητούσαμε, ηρεμία και απόλυτη χαλάρωση. Θέλαμε απλώς να περάσουμε όσο πιο αθόρυβα και χαλαρά μπορούσαμε αυτό το μικρό διάστημα. Μία μικρή βαλίτσα στο χέρι με τα απαραίτητα αξεσουάρ για τη θάλασσα ήταν αρκετά για να μας κάνει να νιώθουμε από τον Πειραιά ακόμα πως το επόμενο διάστημα θα μας έμενε αξέχαστο.

Βλέπεις τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα υπολογίζεις και το ταξίδι αυτό δεν θα έβρισκε όλη την παρέα μαζί. Ο Νίκος, το αγόρι μου, δυστυχώς έπρεπε να τρέξει ένα μεγάλο project για την εταιρία που εργάζεται και δε θα μπορούσε να μας συνοδέψει στο νησί. Με την πρόφαση του Νίκου στα χείλη της η Άννα δε δυσκολεύτηκε να πείσει το δικό της αγόρι ότι αυτές οι διακοπές ήταν μία καλή ευκαιρία να μείνουμε μόνες και να συζητήσουμε όλα όσα μπορούν να απασχολούν δύο κολλητές φίλες εν μέσω καλοκαιριού. Με αυτά και με αυτά βρεθήκαμε στον καταπέλτη του πλοίου ολομόναχες αλλά με τεράστια διάθεση για τις διακοπές που περιμέναμε έναν ολόκληρο χειμώνα.

Ξεφάντωμα στις παραλίες της Αστυπάλαιας

Σε λίγες ώρες ήμασταν στο νησί. Ο κόσμος ξεχύθηκε από το καράβι και οι γύρω δρόμοι του λιμανιού γέμισαν κόσμο. Εγώ με την Άννα θέλαμε να κάνουμε μία γρήγορη στάση στο δωμάτιο για να αφήσουμε τα πράγματα και να πάμε κατευθείαν στην παραλία. Άλλωστε το πλάνο ήταν σαφές από την αρχή. Παραλία την ημέρα, ξεφάντωμα το βράδυ και όπου μας βγάλει το αυγουστιάτικο φεγγάρι. Ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα που βγάλαμε στο καράβι δεν μας πήρε πολύ ώρα να βρεθούμε ξαπλωμένες στην παραλία, κάτω από τον καυτό ήλιο.

Ένα ζευγάρι ξαπλώστρες, μπόλικο αντηλιακό και μεγάλη όρεξη για κουτσομπολιό κάτω από τον καυτό ήλιο. Τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε από αυτές τις διακοπές; Με την Άννα δε χάσαμε λεπτό για να σχολιάσουμε τα πρώτα καλογραμμωμένα αντρικά κορμιά στην παραλία. Το θέαμα ήταν φανταστικό. Το μάτι έπεφτε πάνω σε γυμνασμένα, γεμάτα μύες κορμιά που έκοβαν βόλτα πάνω κάτω στην αμμουδιά. Η αλήθεια είναι πως πετούσαμε σπόντες η μία στην άλλη για το τι μπορούσε να συμβεί με εμάς μόνες στο νησί αλλά δε θέλαμε να το παραδεχτούμε εξαρχής.

Η ώρα περνούσε και ο ήλιος κόντευε να πέσει. Ο κόσμος πλέον λιγόστευε και εμείς είχαμε μείνει να χαζεύουμε τα αγόρια δίπλα μας που έπαιζαν με μανία ρακέτες θέλοντας να αποδείξουν πως είναι οι επόμενοι παγκόσμιοι πρωταθλητές. Εμάς πάντως δεν μας πείραζε καθόλου. Τα μαγιό τους είχαν κολλήσει πάνω στο μαυρισμένο τους κορμί ενώ κάθε σύσπαση στους μυς τους μας χτυπούσαν σαν ρεύμα. Η ώρα κόντευε 21:00 και είχαμε μείνει μόνοι στην παραλία. Ένας σερβιτόρος έσκυψε μπροστά μας προσφέροντας δύο πολύχρωμα κοκτέιλ. “Κερασμένα από τα παιδιά” μας είπε χαμηλόφωνα και έφυγε προς το μπαρ. Κοιταχτήκαμε με την Άννα και χωρίς να μιλήσουμε καταλάβαμε πως οι διακοπές μας είχαν ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο.

Οι ρακέτες είχαν σταματήσει να χτυπούν και τα αγόρια βρίσκονταν ήδη σε απόσταση αναπνοής από τις ξαπλώστρες μας. Συστήθηκαν ευγενικά και ζήτησαν να μας κάνουν παρέα όσο πίναμε τα ποτά μας. Μέσα σε λίγα λεπτά η τετράδα είχε σπάσει σε δύο κομμάτια. Η Άννα βρισκόταν μέσα στη θάλασσα με το Μάνο ενώ εγώ είχα πιάσει κουβέντα γεμάτη υπονοούμενα με τον Νικόλα. Το σκοτάδι άρχισε να καλύπτει όλη την παραλία. Η Άννα δε φαινόταν πουθενά όμως αυτό λίγο με απασχολούσε εκείνη τη στιγμή. Ο Νικόλας είχε φτιαχτεί πραγματικά και δεν γινόταν να το κρύψει κάτω από το μικροσκοπικό μαγιό του.

Έριξα μία ένοχη κλεφτή ματιά γύρω μου. Δεν βρισκόταν κανείς εκεί και χωρίς δεύτερη σκέψη μπήκα στο παιχνίδι. Ένα φιλί ήταν αρκετό για να ξεκινήσουν όλα όσα θα επακολουθούσαν το επόμενο διάστημα. Τα χέρια του Νικόλα χάιδεψαν μαλακά το στήθος μου ενώ δεν άργησε να βάλει το χέρι του μέσα στο μπικίνι μου. Ένιωθα να τρέμουν τα πόδια μου όση ώρα επεξεργαζόταν το φρεσκοξυρισμένο μου μουνάκι. Ήμουν πλέον τόσο υγρή που δύσκολα μπορούσα να κρατήσω ένα γρήγορο πρώτο οργασμό. Αντέδρασα χωρίς να το σκεφτώ. Βάζω το χέρι μου μέσα από το μαγιό του και πιάνω το σκληρό του πούτσο. Αρχίζω να τον παίζω με μαλακές κινήσεις θέλοντας να δω στα μάτια του τις πρώτες αντιδράσεις.

Το παιχνίδι έχει προχωρήσει αρκετά και πρέπει να πάρω πρωτοβουλίες βλέποντας τον Νικόλα να έχει παραδοθεί στις ορέξεις μου. Γονατίζω στην άμμο, κατεβάζω με μία κίνηση το μαγιό του Νικόλα και χάνομαι ανάμεσα στα γεμάτα μύες πόδια του. Προσπαθώ να βάλω αυτό το υπέροχο καυλί όλο μέσα στο στόμα μου αλλά είναι αδύνατο. Ρουφάω με μανία και νιώθω ξαφνικά το Νικόλα να με σταματάει. Δε θέλει να χύσει έτσι γρήγορα και με γυρίζει στα τέσσερα πάνω στην ξαπλώστρα. Πλέον βρίσκεται όρθιος πίσω μου και είναι έτοιμος να μπει βαθιά μέσα μου. Τρίβει τον πούτσο του στο υγρό μου μουνάκι και αρχίζει να μπαίνει όλο και πιο βαθιά. Δαγκώνομαι για να μη φωνάξω αλλά σίγουρα μου αρέσει. Κουνιέμαι όσο περισσότερο μπορώ και νιώθω κάθε επαφή του Νικόλα με τα κωλομέρια μου. Έχω ανάψει για τα καλά.

Μία μικρή κραυγή ηδονής μου ξεφεύγει και ο Νικόλας δείχνει να το απολαμβάνει. Οργασμοί έρχονται ο ένας μετά τον άλλο μέχρι που ο Νικόλας τραβιέται ξαφνικά και με γυρίζει μέτωπο προς αυτόν. Χύνει στο στήθος μου ενώ δεν χάνω την ευκαιρία να παίξω με το μεγάλο του σκληρό καυλί. Κοιτάζω βιαστικά γύρω μου και ευτυχώς δε βλέπω κανέναν. Όλα έχουν τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο και αυτό φαίνεται στα χαμόγελά μας. Στο βάθος φαίνεται η Άννα να επιστρέφει με τον Μάνο. Σίγουρα θα έχουμε πολλά να πούμε οι δύο μας στη συνέχεια. Οι δρόμοι μας με τα αγόρια χώρισαν λίγα λεπτά αργότερα. Κανένας δεν είχε όρεξη να ανανεώσει ένα τέτοιο ραντεβού γεμάτο απρόοπτα και ενοχές.




Copyright protected OW ref: 176816



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.