Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν Σάββατο βράδυ και είχαμε κανονίσει να περάσουμε μία βραδιά στο σπίτι μου βλέποντας μία από τις ταινίες που έπαιζαν τα συνδρομητικά κανάλια. Οι μπύρες είχαν αρχίσει από νωρίς καθώς η ζέστη ήταν κάτι περισσότερο από αισθητή παρά το γεγονός ότι ήταν περασμένες 21:00. Ναι, το συνηθίζαμε να μένουμε μόνες μακριά από τη φασαρία των πολυσύχναστων μπαρ και τους ενοχλητικούς τύπους που την έπεφταν σε όποια είχε την ατυχία να κάθεται δίπλα τους.

Η Νίκη είχε την ιδέα να παραγγείλουμε πίτσα γνωρίζοντας καλά πως δε θα μπορούσα να αρνηθώ μία τέτοια πρόκληση. Πίτσα, παγωμένη μπύρα και παρέα την κολλητή μου. Δεν θα μπορούσα να ζητάω κάτι περισσότερο το συγκεκριμένο βράδυ. Τα διαφημιστικά φυλλάδια είχαν γεμίσει το μαύρο καναπέ του σαλονιού μου και μέσα σε λίγα λεπτά είχαμε ήδη αποφασίσει τι θα φάμε. Αυτό που δεν είχαμε ποτέ σκεφτεί όμως είναι όλα όσα θα ακολουθούσαν τα επόμενα λεπτά.

Το κουδούνι δεν άργησε να χτυπήσει. Δεν είναι πολλοί αυτοί που αποφασίζουν να μείνουν μέσα τέτοιες καλοκαιρινές βραδιές και οι παραγγελίες φτάνουν στο λεπτό. Άνοιξα την πόρτα και πρέπει να παραδεχτώ πως το αγόρι που αντίκρισα απέναντι με έκανε να μπερδέψω για λίγα δευτερόλεπτα τα λόγια μου. Ένα ψιλό, καλογυμνασμένο αγόρι, όχι πάνω από τα 25 μου άπλωσε ένα φαρδύ χαμόγελο και χωρίς πολλά-πολλά μου ζήτησε το λογαριασμό. Μισό λεπτό να φέρω τα χρήματα είπα γεμάτη δικαιολογίες προσπαθώντας να κερδίσω χρόνο. Φώναξα τη Νίκη να έρθει για να τσεκάρει τον παίδαρο που στεκόταν ευγενικά στην πόρτα και που φυσικά δεν περίμενε τις σκέψεις δύο κοριτσιών αποφασισμένων για όλα.

Η Νίκη πάντα πιο αυθόρμητη από εμένα μου έκανε νεύμα να φέρουμε μέσα στο σπίτι το ξανθό αγόρι. Ο Αποστόλης, όπως μάθαμε το όνομά του λίγο αργότερα, ήταν φοιτητής και δούλευε τα καλοκαίρια για να βγάλει τα καθημερινά έξοδα όσο δεν είχε μαθήματα. Για εμάς δεν είχε καμία απολύτως σημασία. Ήμασταν μάλιστα διατεθειμένες να δώσουμε ένα γερό φιλοδώρημα στον Αποστόλη αν ικανοποιούσε τις λυσσασμένες εκείνη τη στιγμή επιθυμίας μας για σεξ. Η Νίκη πέρασε στην επίθεση. Προσκάλεσε τον Αποστόλη στο σαλόνι και πέταξε τα υπονοούμενά της για το γυμνασμένο κορμί του και τα όμορφα χαρακτηριστικά του. Φυσικά πέταξε από πάνω της και εκείνο το μικροσκοπικό μπλουζάκι που φορούσε, αφήνοντάς τον να χαζεύει τις καυλωμένες ρώγες της που ξεχώριζαν πλέον στο μισοσκόταδο του σαλονιού.

Στο πρόσωπο του Αποστόλη σχηματίστηκε ένα χαμόγελο που έδειχνε την πρόθεση να παίξει μαζί μας χωρίς δεύτερη σκέψη. Μπήκα και εγώ στο παιχνίδι βγάζοντας τα λιγοστά ρούχα που φορούσα. Βρισκόμασταν πλέον και οι τρεις καθισμένοι στον καναπέ, αποφασισμένοι για μία παρτούζα γεμάτη φαντασία. Τα πρώτα φιλιά ήταν αναγνωριστικά με τον Αποστόλη να μην ξαφνιάζεται στο γεγονός ότι έπρεπε να τα βάλει με δύο πολύ καυλωμένα κορίτσια. Έβαλα το χέρι μου μέσα από το σλιπάκι του Αποστόλη και άρχισα να παίζω με τον σκληρό πλέον πούτσο του. Η αίσθηση που είχα εκείνη τη στιγμή ήταν πως το ξανθό αγόρι είχε ένα ιδιαίτερα προικισμένο πέος που θα μας χάριζε μοναδικές στιγμές.

Πριν προλάβω να ολοκληρώσω τη σκέψη μου, η Νίκη άρχιζε να κατηφορίζει ανάμεσα στα δύο καλογραμμωμένα πόδια του Αποστόλη. Της έβαλα το καυλί του στο στόμα και αυτή άρχιζε να τον σαλιώνει από τη βάση μέχρι επάνω. Ρουφούσε μα μανία δείχνοντας πως το απολάμβανε βγάζοντας μικρές κραυγές ικανοποίησης. Ο Αποστόλης έδειχνε να χαλαρώνει και να απολαμβάνει τη συντροφιά μας. Έβαλε το χέρι του στο υγρό μου μουνάκι και άρχισε με τα δάκτυλά του να εξερευνεί κάθε σπιθαμή ανάμεσα στα πόδια μου. Τα δάχτυλά του είχαν μπει ήδη μέσα μου προκαλώντας μικρές συσπάσεις στο κορμί μου. Ήταν φανερό πως ήξερε τι έκανε. Έσκυψε και με τη γλώσσα του ήθελε να ρουφήξει όλα τα υγρά που έτρεχαν από το ξυρισμένο μουνάκι μου. Την ίδια ώρα η Νίκη έπεσε στα τέσσερα περιμένοντας τον Αποστόλη να έρθει από πίσω της. Αυτός ανταποκρίθηκε άμεσα. Γύρισε, έπιασε τον σκληρό του πούτσο και μπήκε με δύναμη στη Νίκη. Έδειξε να δυσκολεύεται στην αρχή να μπει στο στενό μουνάκι της φίλης μου όμως με τη δική μου βοήθεια όλα πήραν τον δρόμο τους. Με τη γλώσσα μου περιποιήθηκα το επίμαχο σημείο και ο Αποστόλης γλίστρησε απαλά όσο πιο βαθιά μπορούσε. Ένα βογκητό πόνου ξέφυγε από τη Νίκη όμως πολύ γρήγορα έδωσε τη θέση του σε έναν αναστεναγμό ικανοποίησης. Δεν πήρε πάνω από μερικά λεπτά να χύσει η Νίκη. Γέμισε τον πούτσο του με τα υγρά της και αυτός έδειχνε να το ευχαριστιέται.

Ήταν η σειρά μου να καθίσω πάνω σε αυτό το υπέροχο καυλί. Έσπρωξα τον Αποστόλη στην πολυθρόνα και κάθισα ανάποδα πάνω στον πούτσο του. Ήμουν τόσο καυλωμένη που δεν κατάλαβα πως βρέθηκα να τον γαμάω τόσο παθιασμένα. Βρισκόταν πίσω μου και με κρατούσε από το στήθος. Με ανασήκωνε σαν φτερό με τα δυνατά του μπράτσα ενώ την ίδια ώρα τραβούσε τις ρώγες μου με δύναμη. Σε κάθε του κίνηση ένιωθα να με σκίζει στα δύο. Έβγαλα μία δυνατή κραυγή χύνοντας πάνω στα παπάρια του Αποστόλη που είχαν σφίξει υπερβολικά. Θέλοντας να τον ευχαριστήσουμε για την καύλα που μας πρόσφερε πέσαμε και οι δύο να ρουφήξουμε τον ταλαιπωρημένο του πούτσο. Δεν μπόρεσε να μας αντισταθεί και γέμισε με χύσια το στόμα μας. Η απόλυτη καύλα για εμάς αλλά και τον Αποστόλη που έδειχνε να μην πιστεύει όλα όσα είχαν συμβεί εκείνο το ζεστό βράδυ στο σπίτι μας.

Κάτσαμε για λίγα λεπτά γυμνοί στον καναπέ του σαλονιού όμως είχε έρθει η ώρα να φύγει ο Αποστόλης. Άλλωστε έλλειπε αρκετή ώρα από το πόστο του κάτι που θα προκαλούσε την απορία των συναδέλφων του. Είχαμε πάρει μία μεγάλη δόση ικανοποίησης που σίγουρα θα ήταν θέμα συζήτησης για πολλές μέρες ανάμεσα σε εμένα και τη Νίκη.




Copyright protected OW ref: 176814



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).