Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η παιδική μου φαντασίωση: Η μανούλα μου γαμιεται

Το επόμενο πρωί μετά το τρελό γαμήσι που είχε φάει η μάνα μου, ξύπνησε και προσπάθησε να το καλύψει όλο αυτό χωρίς να θυμάται τι είχε γίνει. Είχε πάει 6 το απόγευμα και τότε ακούω το θυροτηλέφωνο. Ήταν ο Νίκος.

- Έλα ρε εγώ είμαι άνοιξε μου.

Του ανοίγω και καθώς φτάνει στην πόρτα και πάω να τον χαιρετήσω μου λέει "Δεν ήρθα για σένα ρε μαλάκα, φύγε από εδώ". Τον έπιασα και τον εξήγησα ότι η μάνα μου δε θυμάται τίποτα αλλά δεν τον ένοιαξε ιδιαίτερα. Με έσπρωξε για να κάνω στην άκρη και φώναξε "Που είσαι μωρή πουτανάκι;". Η μάνα μου μόλις το άκουσε αυτό νευρίασε πάρα πολύ γιατί δεν κατάλαβε προς τι αυτοί οι χαρακτηρισμοί και μάλιστα τον απείλησε μέχρι και να καλέσει την αστυνομία. Τότε ο Νίκος έβγαλε το κινητό του και έδειξε το βιντεάκι που είχε βγάλει στη μάνα μου.

- Αφού γουστάρεις να τα τρως σαν πόρνη, γιατί το έκρυβες τόσο καιρό μωρή γαμιολίτσα;

- Κοίτα Νίκο μου, προφανώς χτες ήμουν πολύ χάλια για αυτό και δε θυμάμαι τίποτα σήμερα. Δεν κάνω εγώ τέτοια πράγματα.

- Αν δεν κάνεις εσύ τέτοια πράγματα μωρή πουτάνα γιατί έκανες τόσο καλά τσιμπούκια; Φαντάσου νηφάλια τι μαγικά θα κάνεις…

Η μάνα μου είχε γίνει κόκκινη απ' τη ντροπή και ένα μεγάλο φούσκωμα εμφανίστηκε στο δικό μου παντελόνι με τα λόγια του Νίκου. Η μάνα μου δεν το παρατήρησε, αλλά ο Νίκος το είδε και μου χαμογέλασε. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα σιγής, ο Νίκος είπε "Θα κάνεις ότι θέλω, όποτε θέλω, αλλιώς το βιντεάκι θα γίνει βάϊραλ, κατάλαβες δούλα μου;". Η μαμά μου συμφώνησε αφού δε μπορούσε να κάνει κάτι άλλο. Έτσι της είπε να ντυθεί με τα πιο πρόστυχα εσώρουχα που έχει και να έρθει στο σαλόνι. Εγώ πήγα να φύγω, αλλά ο Νίκος μου είπε "Δεν κατάλαβες μαλάκα, πούτσο στη μάνα σου την πουτάνα δεν ήθελες; Θα κάτσεις δίπλα μου να καυλώσεις ακόμα περισσότερο από χθες". Εγώ γέλασα και μου έδωσε μια χαλαρή φάπα στο σβέρκο. Η μάνα μου εμφανίστηκε στο σαλόνι με ένα κόκκινο στρινγκ και ένα σουτιέν που δεν έκρυβε σχεδόν καθόλου τα βυζιά της.

- Μπροστά στον γιό μου; Είσαι σοβαρός;

- Αφού γουστάρει κι αυτός ο καραγκιόζης να σε γαμάω, δικιά του ιδέα ήταν.

Εκείνη την στιγμή πάγωσα εντελώς και έγινα κατακόκκινος από την ντροπή.

- Είναι αλήθεια αυτό Ανδρέα μου;

- Ναι μαμά... είπα εγώ γεμάτος ντροπή.

- Ε τότε καλή προβολή…

μου είπε η μάνα μου και γέλασε καυλώνοντας με ακόμα πιο πολύ. Ο Νίκος σηκώθηκε, τη φίλησε και τη σφαλιάρισε τον κώλο. Μετά κάθισε και έβγαλε με μία κίνηση παντελόνι και βρακί μαζί.

- Τώρα θα δεις από απόσταση αναπνοής τσιμπούκι από την πουτάνα τη μανούλα σου. Μούρλια…

είπε ο Νίκος. Η μάνα μου έκατσε στα 4 και ξεκίνησε ένα αριστοτεχνικό τσιμπούκι. Του έγλειφε τα μπαλάκια και του έφτυνε τον πούτσο συνέχεια. Σε μία φάση τον έχωσε όλο στο στόμα της και τότε ο Νίκος άρχισε να της γαμάει το στόμα. Μετά από μισό λεπτό, την έχυσε στα βυζιά και στη μάπα και της είπε "Φάε τα όλα πουτάνα μου μπροστά στον πούστη το γιό σου". Αυτή όντως τα έφαγε όλα και έφαγε ένα γερό χαστούκι που την καύλωσε γιατί είπε με ναζιάρικο ύφος "Σε παρακαλώ, μη με πονέσεις πολύ", πιο πολύ για να τον ανάψει. Αυτός μόλις το άκουσε αυτό την σήκωσε όρθια, της έσκισε το στρινγκ, της άνοιξε τα πόδια και άρχισε να τη δαχτυλώνει με μανία. Αυτή μετά από ούτε μισό λεπτό έχυσε και έβγαζε κραυγές ηδονής.

- Τώρα θα δεις τη μανούλα σου την πόρνη να τη σκίζω μπροστά στα μάτια σου.

Εγώ όσο και αν ντρεπόμουν λόγω της μάνας μου, εκείνη την ώρα γδύνομαι και αρχίζω να βαράω μαλακία. Τη στήνει σαν πουτάνα που είναι, χωρίς παράπονο, στον καναπέ μπροστά μου και αρχίζει να της γαμάει το μουνί από πίσω.

- Έτσι καύλα μου σήμερα θα περάσουμε υπέροχα!

Συνέχισε να της σφυροκοπάει το μουνί για πολύ ώρα με την γιγάντια ψωλή του, μέχρι που βγήκε και την έχυσε στα κωλομέρια.

- Καυλιάρα μου θέλω να σε πάρω στη μπανιέρα τώρα. Πουτάνας γιε πάνε γέμισε τη μπανιέρα λίγο για να σκίσω τη μανούλα σου εκεί μέσα.

- Έγινε.

Μόλις έφυγα, άρχισε να γελάει και να λέει στην μάνα μου πως τώρα θα τη σκίζει οπότε βαριέται και θα την έχει σαν προσωπική του πουτάνα και πολλά άλλα τέτοια και γελούσε κι αυτή μαζί. Καθώς εγώ γέμιζα τη μπανιέρα, από ότι κατάλαβα, του τραβούσε μαλακία για να τον ξανακαυλώσει. Μόλις τους είπα ότι γέμισα την μπανιέρα, ήρθαν και οι δύο γρήγορα καυλωμένοι. Αυτός ξάπλωσε στη μπανιέρα, και αυτή από πάνω του άρχισε ξανά να τον τσιμπουκώνει σαν πουτάνα. Γλείψιμο και φτύσιμο, η γνωστή πλέον τακτική της πουτάνας μάνας μου. Την έχυσε στη μάπα και συνέχισε να την ξεφτιλίζει βρίζοντας τη και φτύνοντας τη. Αυτή έβαλε το καυλί του ανάμεσα στα βυζιά της και άρχισε ισπανικό.

- Έτσι καυλιάρα μου, τι βυζάρες είναι αυτές;

- Γουστάρεις;

- Πολύ μωρό μου, παρά πολύ.

Μετά από 1-2 λεπτά, τη σήκωσε, την έστησε στον τοίχο (μέσα στη μπανιέρα) και άρχισε να τη γαμάει με απίστευτη ταχύτητα.

- Σκίσε με Νίκο μου, σκίσε με... Φώναξε δυνατά η μάνα μου

- Θα σε έπαιρνα και από κώλο ξανά, αλλά τώρα είσαι νηφάλια.

Μετά από λίγο βγήκε από μέσα της χωρίς να χύσει, και μου είπε:

- Πάνε πάρε το κινητό μου και βγάλε βίντεο τώρα που θα μου τον τρώει η μαμάκα σου.

- Που το έχεις;… Είπα εγώ

- Νομίζω δίπλα στο σκισμένο στρινγκ της μανούλας σου είναι…

είπε αυτός, που γενικά γούσταρε να μιλάει πρόστυχα για να με καυλώνει. Πήγα, το πήρα και μόλις γύρισα του έγλειφε και του έφτυνε τον πούτσο ήδη. Του έκανε ένα τρομερό τσιμπούκι για 2-3 λεπτά και μετά την έχυσε στη μούρη.

- Πουτάνα… παρ' τα όλα μωρή τσούλα, αφού το έχει ανάγκη ο οργανισμός σου.

Αφού πλύθηκαν, βγήκαν έξω, ντύθηκαν και τότε ο Νίκος είπε:

- Μάλλον θα ξαναπεράσω αύριο το απόγευμα. Μέχρι τότε να την προσέχεις την πουτάνα τη μανούλα σου…

και έφυγε. Η μάνα μου μόλις έφυγε ο Νίκος, με πήρε να μιλήσουμε και μου είπε πως γουστάρει πολύ την όλη φάση να γαμιέται σαν πόρνη και πώς είχε πάρα πολλά χρόνια να γαμηθεί έτσι. Μου είπε επίσης πως τώρα που την ξαναέβαλα στο παιχνίδι δύσκολα θα ξαναβγεί. Με ρώτησε άμα θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσουμε μαζί και εννοείται πως απάντησα καταφατικά. Εκείνη τη μέρα εγώ με το όλο σκηνικό πρέπει να έχυσα τουλάχιστον δέκα φορές. Το πρωί, μου στέλνει ο Νίκος ότι σήμερα θα φέρει και τον Παναγιώτη να γαμήσουν τη μαμάκα μου μαζί. Εδώ να σας πω ότι παρ' όλο που με τον Παναγιώτη ήμασταν φίλοι, πότε δεν ήμασταν τόσο κοντά. Ιδίως αυτός όταν ήμασταν πιο μικροί, μπορεί να ερχόταν σπίτι μου και να μου έβριζε τη μάνα ασταμάτητα μέχρι να μην έχει τι να πει. Μερικές φορές έπαιρνε τα στρινγκάκια της και τα έχυνε, χωρίς εγώ να μπορώ να του πω κάτι γιατί ήταν ο νταής της παρέας. Ήμουν σίγουρος πως αυτός θα της φερόταν ακόμα χειρότερα από τον Νίκο.

Τέλος πάντων, ήρθε το απόγευμα και η μαμά είχε ντυθεί επίτηδες προκλητικά. Ένα καλοκαιρινό κίτρινο φορεματάκι και από κάτω ούτε ένα εσώρουχο. Χτυπάει το θυροτηλέφωνο και λέει ο Παναγιώτης:

- Εμείς ήμαστε πουτάνας γιε, ήρθαμε να σου κάνουμε αδερφάκι.

Φτάνουν στην πόρτα, βγάζουν τα παπούτσια και ο Παναγιώτης λέει:

- Που είναι η μανα σου η ξεκωλιάρα ρε ανώμαλο πουστράκι;

Του έδειξα προς το σαλόνι και είπε γελώντας 'Πρώτη φορά δωρεάν γαμήσι με πουτάνα'. Η μάνα μου μόλις είδε τον Παναγιώτη ξαφνιάστηκε.

- Μην ανησυχείς καύλα, εγώ τον έχω μικρότερο από του Νίκου, απλά είμαι πιο γρήγορος.

Την άρπαξε από το φόρεμα, της το σήκωσε και αφού είδε πώς δε φορούσε εσώρουχα άρχισε να τη δαχτυλώνει. Αυτή έχυσε γρήγορα, βγάζοντας κραυγές ηδονής και πήγε να τον φιλήσει. Τότε της έδωσε δύο γερά χαστούκια και της είπε:

- Μόνο όταν θέλω εγώ θα σε φιλάω, κατάλαβες πορνίδιο;

Εγώ προφανώς τον είχα βγάλει έξω και τον έπαιζα και ο Νίκος το ίδιο. Τότε ο Παναγιώτης τη φίλησε και την οδήγησε στον καναπέ όπου καθόταν και ο ίδιος. Έβγαλε παντελόνι και βρακί σε χρόνο μηδέν, και έμεινε γυμνός στον καναπέ. Η μάνα μου ακόμα φορούσε το φόρεμα, και της το έβγαλε βιαστικά ο Παναγιώτης. Πριν καν προλάβει να κάνει το μαγικό τσιμπούκι της, άρχισε να της γαμάει το στόμα. Την έβριζε και την έφτυνε συνέχεια. Σε κάποια φάση, την αφήνει να παίξει λίγο με την ψωλή του που ήταν 17 με 18 εκατοστά. Εκείνη την ώρα με κοιτάει και μου λέει:

- Όταν ήμασταν πιο μικροί στα έλεγα εγώ ότι η μαμάκα σου τρώει καυλιά σαν πορνοστάρ παλιομαλάκα. Δες τι την κάνουμε τώρα την πουτάνα, την ξεφτιλίζουμε και καυλώνει.

Εγώ είχα πάρει τα χαρτομάντιλα δίπλα μου γιατί ήξερα πως θα έχυνα σαν τρελός. Μετά από λίγο τη χύνει στο στόμα και λέει:

- Πουτάνα, ούτε σε μπουρδέλο δε μου έχουν κάνει τέτοιο τσιμπούκι. Έτσι μπράβο… παρ' τα όλα, φάε τα μωρή τσούλα.

Μέχρι να ξανακαυλώσει, της έκανε γλειφομούνι. Ο Νίκος σηκώθηκε και άρχισε να της χουφτώνει τα βυζιά. Σιγά-σιγά ανέβηκε στον καναπέ και άρχισε να της γαμάει το στόμα. Μετά από λίγο ο Παναγιώτης καύλωσε ξανά.

- Ετοιμάσου πόρνη, ήρθε η ώρα να κάνω στο γιό σου αδερφάκι.

Τη σήκωσε, την έστησε σαν πουτάνα και άρχισε να της σκίζει το μουνί πολύ γρήγορα όπως είχε πει άλλωστε.

- Ναι… σκίσε με Παναγιώτη… ναι…

- Τέτοια πόρνη μάνα έχεις βλάκα, παρακαλάει για γαμήσι…

είπε ο Παναγιώτης κοιτάζοντας εμένα. Ο Νίκος τόση ώρα της γαμούσε το στόμα, της έδινε πουτσοσκάμπιλα και γελούσε με αυτά που έλεγε ο Παναγιώτης. Μετά από λίγο γαμήσι και τρελό ξεφτίλισμα από βρισιές και χαστούκια στη μάνα μου, ο Παναγιώτης βγήκε από μέσα της και άρχισε να τη χύνει στα κωλομέρια. Τότε ήρθε η σειρά του Νίκου.

- Ελπίζω να μη με ξέχασες, ε πουτάνα;… είπε ο Νίκος.

- Μα φυσικά και όχι χρυσό μου, ξεχνιέται τέτοιος ψωλαράς;

Μόλις το άκουσε αυτό ο Νίκος, ήταν λες και δαιμονίστηκε. Μπήκε μέσα της και άρχισε να την ξεφτιλίζει χειρότερα κι από τον Παναγιώτη. Ο Παναγιώτης καθώς την πίπωνε είπε:

- Κάτσε να πάρω το κινητό μου ρε μαλάκα να βγάλω κάνα βιντεάκι το πορνίδιο να το έχω.

Όντως έβγαλε βιντεάκι όλη τη φάση και του ζήτησα να μου το στείλει. Μόλις του το ζήτησα αυτός νευριασμένος είπε:

- Άντε γαμήσου βλακάκο ανώμαλε, αντί να βλέπεις τσόντες θα βλέπεις την μαμάκα σου να γαμιέται και θα καυλώνεις παλιοπουσταρά. Αν θες βγάλε από το δικό σου τώρα που θα την πάρουμε και απ' τις δύο τρύπες.

Βγάζω το κινητό μου από την τσέπη και ξεκινάω να βγάζω κάποιες φωτό με τη μάνα μου μπουκωμένη από την πούτσα του Παναγιώτη και από πίσω να τη σκίζει ο Νίκος. Βγάζει ο Παναγιώτης την ψωλή του απ' το στόμα της μάνας μου και πηγαίνει από πίσω της και της χώνει την πούτσα στον κώλο. Πλέον είχαν γεμίσει και τις δύο της τρύπες και η μάνα μου ούρλιαζε σαν να τη σφάζουν. Ο Νίκος την έχυσε πρώτος μέσα στο μουνί και ξαναπήγε να την πιπώσει μέχρι να καυλώσει. Όταν καύλωσε, άλλαξαν θέσεις και πλέον ο Νίκος γαμούσε τον κώλο της και ο Παναγιώτης το μουνάκι της. Μετά από λίγη ώρα και ένα απίστευτο ξεφτίλισμα στη μάνα μου, την έχυσαν στη μάπα και της έδωσαν μπόλικες φάπες. Όταν βράδιασε και γύρισαν σπίτι οι άλλοι, μου έστειλε το βίντεο που του είχα ζητήσει ο Παναγιώτης και έγραψε:

"Πάρε το βίντεο άρρωστε να βλέπεις τη μανούλα σου πώς γαμιέται σαν πόρνη και να καυλώνεις"

Εκείνη την μέρα πραγματικά έχασα το μέτρημα για το πόσες φορές έχυσα. Από εκείνη τη μέρα και μετά, τη γαμάνε σχεδόν κάθε μέρα είτε μαζί, είτε μόνοι τους και μου στέλνουν άπειρα βιντεάκια που την ξεφτιλίζουν κανονικότατα. Γενικά έχω και άλλες ενδιαφέρουσες ιστορίες με τη μάνα μου που θα ανεβάσω κάποια άλλη στιγμή.




Copyright protected OW ref: 177186



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.