Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αφού διάβασα πολλές ιστορίες αποφάσισα να γράψω και μια δική μου. Πρόκειται για πραγματική ιστορία κάπου στο 2003.

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από έναν δύσκολο χωρισμό πολυετούς σχέσης. Το μυαλό κολλημένο σε εκείνη και πλέον δεν ψάχνω για μόνιμη σχέση. Κάθε μέρα έξω με διαφορετικές παρέες και γνωριμίες με γυναίκες μέσω κοινών γνωστών. Ένα βράδυ του Φεβρουαρίου ο συγκάτοικος κανονίζει έξοδο με παρέα, με σκοπό να με ξεκολλήσει από την πρώην. Στην παρέα είναι και η (ας πούμε Γεωργία) λίγο μικρότερη από εμένα. Μια όμορφη παρουσία, στα 25 της τότε, με καστανά μαλλιά, πράσινα μάτια και ένα σώμα που σε κολάζει. Ο συγκάτοικος πολλές φορές μου είπε ότι η Γεωργία γουστάρει να γίνει κάτι μεταξύ μας χωρίς εγώ να απαντήσω.

Η νύχτα πέρασε με πολύ ποτό, συζήτηση και πειράγματα. Αφού αποφασίσαμε να φύγουμε από το μαγαζί ο συγκάτοικος έριξε την ιδέα να δούμε ταινία στο σπίτι. Ακολούθησε μόνο η Γεωργία και λίγη ώρα αργότερα βρισκόμασταν στο δωμάτιο μου βλέποντας ταινία. Στα μισά περίπου ο συγκάτοικος έφυγε στο δωμάτιο του και συνεχίσαμε με τη Γεωργία να βλέπουμε ταινία. Αφού έπεσαν οι τίτλοι του τέλους της πρότεινα να μείνει στο σπίτι αφού ήταν αργά κι αυτή συμφώνησε. Της έδωσα μια φόρμα για πυτζάμα και πήγε στο μπάνιο να αλλάξει. Λίγα λεπτά αργότερα ήμασταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι μου, αυτή στην εξωτερική πλευρά και εγώ από πίσω της.

Τα λεπτά περνούσαν χωρίς να μπορώ να κοιμηθώ και ένιωθα τη Γεωργία να τρίβεται πάνω μου. Άρχισα να της φιλάω τον λαιμό, να δαγκώνω το λοβό του αυτιού της και την άκουγα να βγάζει μικρούς αναστεναγμούς. Ο πούτσος μου καυλωμένος τριβόταν πάνω στον κώλο της. Απότομα γυρίζει και αρχίζουμε ένα γλωσσόφιλο που κράτησε πολύ ώρα. Όσο φιλιόμασταν είχα γυρίσει ανάσκελα και αυτή είχε ανέβει πάνω μου.

Άρχισε να κατεβαίνει προς το λαιμό μου, να με φιλάει, να με γλείφει και να με ρουφάει. Η γλώσσα της ήξερε τι κάνει. Συνέχισε στο στήθος και αφού έπαιξε με τις ρώγες κατέβηκε στην κοιλιά. Τράβηξε τη φόρμα μου μαζί με το μποξεράκι και ξεκίνησε μια απίστευτη πίπα. Πρώτα το κεφαλάκι, παίζοντας μαζί του, μια το ρουφούσε μια το δάγκωνε και απότομα έβαλε όλο τον πούτσο μου μέσα στο στόμα της, με την γλώσσα της να γλείφει τα αρχίδια μου. Ακόμα και σήμερα τη θεωρώ ως την καλύτερη πίπα που μου έχει πάρει γυναίκα. Πνιγόταν και δεν την έβγαζε από το στόμα της. Τα σάλια της είχαν φτάσει μέχρι τα αρχίδια μου. Κατάλαβε ότι δε θα άντεχα παραπάνω και σταμάτησε. Έβγαλε τη φόρμα και το στρινγκ, έπιασε τον πούτσο μου και τον οδήγησε στο μουνάκι της. Κάθισε σιγά-σιγά πάνω μου μέχρι που ήμουν ολόκληρος μέσα της. Ένα βογκητό βγήκε από τα χείλη της. Το μουνάκι της ήταν στενό, πολύ στενό και έσταζε. Αφού συνήθισε τον πούτσο μου μέσα της άρχισε να ανεβοκατεβαίνει σιγά-σιγά και παράλληλα φιλιόμασταν με πάθος.

Έπιασα τα κωλομάγουλα της και τα άνοιξα. Ο κώλος της σκληρός σαν πέτρα. Άρχισα να της χαϊδεύω τον κώλο και σιγά σιγά να ψάχνω την τρυπούλα της. Μόλις το δάχτυλο μου χάιδεψε την κωλότρυπα της κάθισε με δύναμη στον πούτσο μου και φώναξε:

- Σκίσε με μωρό μου...

Πλέον ο πούτσος μου μπαινόβγαινε στο υγρό μουνί της και το δάχτυλο μου στον κώλο της. Η Γεωργία φώναζε δυνατά, σίγουρα μας άκουσε όλη η πολυκατοικία.

- Σ αρέσει μωρό μου;

- Με τρελαίνει ο πούτσος σου... χύνω, χύνω πάνω σου...

- Χύσε καύλα μου… και της έβαλα δύο δάχτυλα στο κώλο.

Η Γεωργία φωνάζοντας έχυσε πάνω στον πούτσο μου γεμίζοντας τον με τα υγρά της.

Τη γύρισα στα τέσσερα και άρχισα πάλι να τη γαμάω δυνατά. Τα αρχίδια μου χτυπούσαν στα μουνόχειλα της ενώ δύο δάχτυλα άνοιγαν την κωλοτρυπίδα της. Αυτή φώναζε συνέχεια και έχυνε ασταμάτητα. Μετά από ένα τέταρτο πλέον δεν άντεχα.

- Θα χύσω μωρό μου, της είπα.

Αμέσως γύρισε και τον πήρε στο στόμα της. Άρχισε πάλι την απίστευτη πίπα της, βαθιά μέσα στο λαρύγγι της. Σταμάτησε μόνο για να μου πει ότι τα θέλει όλα στο στόμα. Άρχισα να χύνω κι αυτή ρουφούσε ασταμάτητα χωρίς να χάσει σταγόνα. Αφού μου τον καθάρισε καλά, ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου. Μας πήρε ο ύπνος αγκαλιά γυμνούς.

Μέχρι το επόμενο πρωί που ένιωσα μια υγρασία ανάμεσα στα πόδια μου...




Copyright protected OW ref: 177095



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.