Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Σεξακι με Youtuber (Θεσσαλονίκη)

Σχόλασα κατά της 21.30 και πηγαίνοντας σπίτι ήμουν μέσα στη χαρά, φτάνω σπίτι μπαίνοντας στο διαμέρισμα μου έρχεται μια ωραία μυρωδιά άλλα… εν τέλη απογοητεύτηκα γιατί ήταν αβγοφέτες. Το καυλωτικό ήταν ότι ήταν με μοβ εσώρουχα, άσπρη μπλούζα που της ήταν 5 νούμερα μεγάλη και φορούσε κίτρινες κάλτσες και τα μαλλιά κοτσίδα επάνω.

- Ήρθες αγάπη μου;

Την κοιτούσα κάνα 2 λεπτό, πάω, τη φιλώ στο στόμα. Μύριζε βανίλια το σώμα της.

- Ήρθα τρέχοντας επειδή με περίμενε ένα καλό φαγητό άλλα εντάξει βολεύομαι με το επιδόρπιο.

- Εγώ είμαι το επιδόρπιο;

- Ναι… γυμνή στο κρεβάτι μου.

Φάγαμε της αβγοφέτες, είπαμε διάφορα για το τι έγινε το απόγευμα, πως πέρασα στη δουλεία κλπ.

Καθόμασταν διπλά όταν τρώγαμε άλλα τα μάτια μου έπεφταν πάνω στα βυζόμπαλα της. Ήταν με το σουτιέν, τέρμα πιεσμένα και με είχε καυλώσει. Ήθελα να χώσω το κεφάλι μου ενδιάμεσα!

- Αγάπη μου… κοιτά με καμία φόρα στα μάτια!

Κοίταξα τα μάτια της, γελούσε, έκανα μια μπουκιά και ξανά κόλλησα στα βυζιά της. Μου πιάνει το κεφάλι με τα λαδωμένα της χεριά, το σηκώνει και με ρωτάει:

- Αγάπη μου, δε βρίσκω προφυλακτικά για σήμερα το βράδυ. Πες μου ότι έχεις!

- Έ… στο βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών κάτω από την Κάσα!

- Α, δεν το σκέφτηκα καθόλου.

Σηκώνεται και πάει στο σαλόνι. Εγώ την παρακολουθούσα. Ποδάρες, μπουτάκια δυνατά, άλλα αυτό το μικρό το κωλαράκι της τα γαμούσε όλα. Σηκώνομαι βάζω τα πιάτα στο νεροχύτη

- Βρήκες τίποτα;

- Έχει αγάπη μου…

- Συγγνώμη;… λέω ρωτώντας.

Πάω από πίσω της, την αγκαλιάζω, άρχισα να τη φιλώ στο λαιμό, υστέρα έγλειφα το αυτί της και άρχισα να χουφτώνω τα βυζιά της με πάθος, ούτε δυνατά ούτε αδύναμα.

- Αγάπη μου από χθες περιμένω να με αγγίξεις, δεν ξέρεις ποσό μου έλειψες όλη μέρα.

- Κι εσύ μου έλειψες παρά πολύ μωρό μου. Πάμε για το επιδόρπιο;

Γέρνει, πηδάει πάνω μου και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Με αγκάλιασε με τα ποδιά της και με μια κίνηση την πιάνω από την μέση και της λέω:

- Βγάλε το φανελάκι.

Υπάκουσε κατευθείαν και έβγαλε το φανελάκι της. Είχα φάτσα φόρα τα βυζόμπαλα της. Χώνω τη μούρη μου ανάμεσα, ίσως το highlight της βραδιάς. Έγλειφα το στέρνο της πάνω, κάτω στα όρθια και φώναζε:

Σταμάτησα να τη γλείφω, την ανασηκώνω και την πάω στο κρεβάτι. Τη ρίχνω κάτω, βγάζω μπλούζα, παντελόνι, πέφτω διπλά της άρχισα να χαϊδεύω την κοιλιά της απαλά. Αυτή μου χάιδευε τα χέρια. Εκεί που χάιδευα την κοιλιά της έβαλα σίγα τα δάχτυλα μου μέσα στο μουνάκι της και άρχισα να κάνω κυκλικές κινήσεις. Την κοιτούσα μέσα στα μάτια με ένα δυνατό βλέμμα. Ανοιγόκλεινε τα μάτια της καυλωτικά, έπεσε πίσω, άνοιξε τα ποδιά της πιο πολύ και κρατιόταν από τα σεντόνια.

Ξαφνικά έπιασα τα ποδιά της και τη γύρισα μπροστά μου. Της έβγαλα το εσώρουχο της και το πέταξα πάνω στο κομοδίνο μου. Πήρα θέση και έβαλα τη γλώσσα μέσα στο μουνάκι της. άρχισε να υγραίνεται σιγά-σίγα. Με τη γλώσσα μου έκανα κυκλικές κινήσεις. Βογκούσε. Η γλώσσα μου πήγαινε βαθιά στον κόλπο της.

- Αχ αγάπη μου βάλε τη γλώσσα σου όλη μέσα στο μουνί μου για να χύσω!

Υπάκουσα και έκανα αυτό που είπε. Έβαλα τη γλώσσα μου μέσα στο μουνί της και πήγαινα πάνω κάτω δεξιά αριστερά με δύναμη. Μετά από ένα 3 λεπτό νιώθω να με πιάνει με τα χεριά στα μαλλιά μου και να με τρίβει με δύναμη.

- Αχ…

Ένιωσα την Αναστασία να τρέμει και σταμάτησα για λίγο.

- Έβγαζε αναπνοές βαριές. Αφήνει τα μαλλιά μου και αφέθηκε τελείως.

- Βαθμολόγησε έναν αρχάριο στο γλειφόμουν Αναστασία.

- Με άριστα το 10… 8 παίρνεις αγάπη μου… είπε με βαριά ανάσα.

- Περίμενα χειρότερη βαθμολογία άλλα εντάξει.

Έρχεται διπλά και χαϊδεύει τα μαλλιά μου:

- Είσαι απίστευτος αγάπη μου έχω πολύ καιρό να χύσω με τέτοιο τρόπο.

- Δεν ήταν το καλύτερο μου γλείψιμο που έχω κάνει άλλα αφού δηλώνεις ευχαριστημένη σε ευχαριστώ για το κομπλιμέντο. Θα ήθελα να ξαναδοκιμάσω αργότερα.

Άρχισε να με χαϊδεύει στο στόμα

- Με πόσες έχεις πάει μωρό μου γενικά;

- Έ… δεν ξέρω, μπορεί με καμία 10αρια (ούτε που της μετρώ, ειδικά τα μιας βραδιάς).

- Έλα… πες την αλήθεια, θα σου πω κι εγώ μετά!

- Δεν ξέρω βρω μωρό μου μπορεί να είναι και πάνω από 20, δεν τις μετρώ…

- Με όλες έκανες μόνο σεξ τίποτα άλλο;

- Ναι γιατί;

- Δεν γίνεται τέτοιος Άνδρας να μην έχει κορίτσι στάνταρ δικό του!

- Μπορεί άπλα να μην έχω βρει την κατάλληλη!

- Μάλιστα…

Σηκώνομαι πάω στο σαλόνι, παίρνω τα προφυλακτικά και πάω στο κρεβάτι. Την έβλεπα άπλωνε τα μαλλιά της και ταιριάζε το σουτιέν της. Πηγαίνω στο κρεβάτι πάνω της και της λέω:

- Σήκω και γυρνά μου πλάτη!

Σηκώνεται, πιάνω το σουτιέν, της το βγάζω και το ρίχνω διπλά στο κομοδίνο πάνω στο εσώρουχο.

- Γυρνά πάλι μωρό μου!

Γέρνει, με κοιτάει στα μάτια και άρχισε να με φιλά με παραπάνω πάθος από πριν. Φιλιόμασταν και ήμασταν έτοιμοι για το γαμήσι. Σταματάμε να φιλιόμαστε, παίρνω από το κουτί ένα προφυλακτικό το ανοίγω κανονικά (για να μην την ξαναπατήσω) το βγάζω από τη συσκευασία, μου το παίρνει από το χεριά, το βάζει στο κεφαλάκι, σκύβει και το βάζει με το στόμα της. Σχεδόν πνίγηκε στην προσπάθεια. Με ξανά φιλά και συνεχίζουμε τα χουφτώματα.

- Έτοιμη μωρό μου;… λέω.

- Ναι…

- Γυρνά πλάτη και σκύψε…

Μου γέρνει πλάτη, πιάνεται από τα κάγκελα της κεφαλής του κρεβατιού και σκύβει. Παίρνω θέση πίσω της και βάζω δυο δάχτυλα στη μουνότρυπα της για να ελέγξω.

- Έλα αγάπη μου, καν' το επιτέλους …

Χωρίς να πω τίποτα πιάνω τη μέση της και μπαίνω μονομιάς. Βαράω από πίσω κανονικά. Η Αναστασία κρατιόταν από κρεβάτι δυνατά. Σε κάποια φάση έρχομαι πιο κοντά της, της σηκώνω το σώμα και με τα χεριά μου αγκάλιασα τη μέση της και τα βυζιά της. Ανέβασα ρυθμό και πηγαίναμε πιο γρήγορα. Τραντάζονταν όλο το κρεβάτι από τη δύναμη,

- Αγάπη μου ποιο δυνατά…

Φώναζα κι εγώ μέσα στην καύλα. Σταματάμε.

- Αγάπη μου να αλλάξουμε στάση δε μπορώ.

Όπως ήμουν τη ρίχνω μπρούμυτα και δοκιμάζω να βάλω δάχτυλο στην κωλότρυπα της.

- Όχι… με τίποτα…

Γέρνει και με σπρώχνει.

- Όχι αγάπη μου, δε μπορώ να το κάνω αυτό σε παρακαλώ, μη μου ζητήσεις κάτι τέτοιο. Θα κάνω ότι άλλο θες, όχι αυτό.

Την είδα ότι αγχώθηκε και δεν το συνέχισα.

- Εντάξει μωρό μου, άκυρο, συγγνώμη, άλλη φόρα θα ρωτάω.

- Εντάξει… ας συνεχίσουμε να το απολαύσουμε, λέει γελαστά.

Σκέφτομαι από μέσα μου λες να είναι παρθένα ακόμα; Αποκλείεται, λέει ότι έχει αλλάξει πολλούς συντρόφους (3 η 4).

- Αγάπη μου είσαι εδώ;… τι σκέφτεσαι;

Συνέρχομαι και τη βλέπω να με κοιτάζει.

- Τι έπαθες;

- Τίποτα της λέω

Πιάνω τα κωλομέρια της, τα χουφτώνω με δυνατή, πιάνω με το αριστερό τον πούτσο μου και το βάζω στη μουνάρα της. Δεν άργησα να χύσω, άδειασα μετά από κάνα 5 λεπτό μέσα στο προφυλακτικό και πέφτω διπλά της. Περιμένω να στραγγίσει η πούτσα μου, το βγάζω και το πετάω. Πάω στο κρεβάτι. Η Αναστασία πέρασε από διπλά μου και πήγε στο μπάνιο για ντους. Βλέπω την ώρα, 22:15.

- Αύριο Κυριακή φεύγει η καυλιάρα πρέπει να της πάρω κάτι πριν φύγει.

Πιάνω από το κομοδίνο μου το κινητό μου. Διπλά ήταν το I-phone της. Δεν είμαι κανένας που βλέπει ή κουτσομπόλης. Μπαίνω Insta και βλέπω ιστορίες. Έρχεται με την πετσέτα της στο κεφάλι, πάει στην άλλη πλευρά αλλάζει και βάζει εσώρουχο και σουτιέν μαύρο. Ξαπλώνει διπλά μου, με αγκαλιάζει και με φιλά για λίγο.

- Σε ευχαριστώ που σεβαστικές την επιθυμία μου πριν.

- Εγώ σε ευχαριστώ που μπήκες στη ζωή μου Αναστασία.

- Αύριο το μεσημέρι φεύγω… λέει κοιτώντας με κάτω τα μούτρα.

Της πιάνω το μάγουλο με το αριστερό μου χέρι και της σηκώνω το κεφάλι την κοιτάζω

- Αυτός που φεύγει Αναστασία κοιτάζει πίσω να δει τι άφησε και δημιουργεί αναμνήσεις που θα μείνουν χαραγμένες στην καρδιά.

Χαμογέλασε και είπε:

- που τα βρίσκεις ώρες-ώρες βρε όμορφε;

- Ολόκληρη βιβλιοθήκη έχω στο σαλονάκι βρε Αναστασία.

- Α ναι… πάω να στεγνώσω τα μαλλιά να κοιμηθούμε.

Δε μίλησα, την κοίταξα που έφευγε στο μπάνιο. Μετά από λίγο έρχεται, ανοίγει τη ντουλάπα μου, παίρνει το κινητό της, ανοίγει το φακό, είδε κάτι στην οθόνη που την έκανε να σκαλώσει για λίγο, διάλεξε την κόκκινη φούτερ NBA με κουκούλα, τη φοράει, ξαπλώνει διπλά μου, με φιλάει παθιασμένα για λίγο και μου είπε:

- Καληνύχτα.

- Καληνύχτα όμορφη.

Χαμογέλασε και με κοιτούσε για λίγο μέχρι που έκλεισε τα μάτια της. Σε λίγα λεπτά αποκοιμήθηκε. Εγώ με το κινητό στο χέρι χάζευα στο Facebook μέχρι που τα μάτια μου έκλειναν. Ήταν 23:00.

Την άλλη μέρα ξύπνησα πριν την Αναστασία. Ήταν 06:30. Σηκώνομαι, πάω κουζίνα και φτιάχνω να φάω μαρμελάδα με παξιμάδι. Πηρά από τη βιβλιοθήκη μου ένα από την αγαπημένη μου σειρά πεζογραφίας (Stephen King) και το άφησα στη μέση περίπου. Έχει πάει 07:50 και δεν έχει ξυπνήσει ακόμη. Δεν ήξερα τι ώρα έφευγε. Μπαίνω στην κρεβατοκάμαρα και κοιμόταν του καλού καιρού. Γονατίζω στο κρεβάτι και την κοιτάζω που κοιμόταν.

- Σαν ένας μικρός διάβολος κοιμάσαι ομορφούλα.

Σηκώνομαι, βγαίνω από το δωμάτιο, πάω στο σαλόνι και συνέχισα το βιβλίο μου. Λίγο αργότερα πάω να πετάξω την ανακύκλωση έξω. Όταν επιστρέφω ακούω την πόρτα του μπάνιου να κλείνει. Κάθομαι στην καρέκλα της κουζίνας, περιμένω να της πω καλημέρα και τι θα της κάνω να φάει. Βγαίνει από το μπάνιο, έρχεται κοντά μου με φιλάει.

- Καλημέρα.

- Καλημέρα αγάπη μου.

- Τι θα φας;

- Έ… θέλω αυτό…

και χουφτώνει την πούτσα μου. Την κοιτάζω, με κοιτάζει. Πιάνει το παντελονάκι μου και μου τα κατεβάζει όλα. Με σπρώχνει και με πάει στον πάγκο της κουζίνας.

- Ανέβα πάνω!

Ανεβαίνω επάνω, πιάνει την πούτσα μου και άρχισε να την παίζει πάνω κάτω μέχρι να σκληρύνει. Μόλις έφτασε στην ποθητή μάζα και όγκο τον έβαλε όλο στον στόμα της άρχισε μια πίπα λίγο καλύτερη από της άλλες. Εγώ με τα χεριά μάζευα τα μαλλιά να μην μπερδεύονται με το στόμα της και έχει προβλήματα στην πίπα, λίγο αργότερα σταμάτησε την πίπα βγάζει εσώρουχο και τη μπλούζα, ανεβαίνει επάνω μου τυλίγει τα ποδιά της γύρω από τη μέση μου και τρίβεται στην πούτσα μου.

- Αγάπη μου οδήγησε την τρυπά μου στην πούτσα σου σε παρακαλώ…

Τη σηκώνω με τα χεριά, σημαδεύω την τρυπά της και χώνω την πούτσα μου. Ακούστηκε ένα αχ πολύ δυνατό. Κοιταχτήκαμε με καύλα στα μάτια, φιλιόμασταν συνεχεία και γαμιόμασταν με δυνατό ρυθμό. Αναστενάζαμε σαν τρελοί. Η Αναστασία για κάποιο λόγο έδινε τον καλύτερο εαυτό της. Δεν άνοιξα τα μάτια μου, ήμουν μέσα στην καύλα, τα ποδιά της ήταν τυλιγμένα στη μέση μου, τα χεριά της τυλιγμένα στο σβέρκο μου και γαμιόμασταν κάνα 10 λεπτό νομίζω, μέχρι που κάνω νεύμα ότι τελειώνω.

- Τα θέλω όλα μέσα μου μωρό μου… σε εμπιστεύομαι 100%.

Χαμογέλασα και είπα:

- Θα είμαι πάντα εδώ για εσένα ότι και αν συμβεί

Άδειασα μέσα της όλα. Μείναμε στον πάγκο αγκαλιασμένοι, φιλιόμασταν για να κάνα 10λεπτο αφού τέλειωσα.

- Να θυμάσαι αγάπη μου, αυτό που κάναμε να μείνει χαραγμένο στην καρδιά σου, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να μας συμβεί.

- Μαθαίνεις γρήγορα… είπα χαμογελώντας.

Σηκωνόμαστε, πάμε στο μπάνιο, κάνουμε ένα μπανάκι γρήγορο, ετοιμάζει τη βαλίτσα της και φάγαμε πρωινό σε ένα παγκάκι έξω από το σταθμό τρένων.

- Lorenzo θέλω να σου εξομολογηθώ κάτι και να το πάρεις σοβαρά…

είπε κοιτώντας στο φαγητό της. Σηκώνομαι όρθιος μπροστά της λέω:

- Πες μου!

- Είμαι ερωτευμένη μαζί σου, σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά.

Κόμπλαρα άσχημα. Ενώ με κοιτούσε με τα μάτια της βαθιά πήγε να μασήσει το τοστ της. Πιάνω το χέρι της και τη φίλησα δυνατά για λίγα λεπτά.

- Το κορίτσι που μου αρέσει πρέπει να ξεπεράσει το παρελθόν, να ξεκινήσει από το 0 γιατί από το 0 ξεκινάνε όλα η ζωή. Κατάλαβες Αναστασία;

- Κατάλαβα απολυτός Lorenzo. Ξέρω τι πρέπει να κάνω όταν γυρίσω Αθήνα και παρεμπίπτοντος γίνεσαι σέξι όταν μιλάς έτσι.

- Πως έτσι;

- Σοφιστικά.

- Η αληθινή ζωή είναι καλύτερη από βιβλίο. Μαθαίνεις πρώτης τάξης πράγματα που σε ένα βιβλίο δε θα μάθεις ποτέ. Συμφωνείς;

- Ναι συμφωνώ… είπε χαμογελώντας.

Έφυγε για Αθήνα. Το ποτέ θα ξανά συναρτηθούμε είναι άγνωστο.




Copyright protected OW ref: 177112



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.