Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Χειμωνιάτικο πρωινό. Κοίταξα το ρολόι μου. Έδειχνε μόλις 7. Ξύπνησα με απίστευτη στύση. Ήξερα ότι η κύστη μου ήταν γεμάτη. Κι όμως, δεν είχα κουράγιο να σηκωθώ. Έξω από το ξεχασμένο μισάνοιχτο παντζούρι, ο καιρός μουντός. Σκοτεινός και κρύος, προμήνυε πιθανή βροχή. Το μισοσκότεινο δωμάτιο, ζεστό, και εμείς οι δύο γυμνοί, σκεπασμένοι με το καινούργιο πουπουλένιο πάπλωμα.

Κοιμόσουν ήρεμη, με γυρισμένη την πλάτη, και τα μακριά σου μαλλιά έπεφταν ανέμελα στο μαξιλάρι. Ήσουν μία οπτασία. Μία άκρως σεξουαλική οπτασία. Γύρισα να σε αγκαλιάσω, περνώντας το χέρι μου γύρω από τη μεσούλα σου. Πόσο υπέροχη είναι η επιδερμίδα σου. Πόσο καυλωτικό είναι το αφράτο και χυμώδες κορμί σου. Αιφνιδιάστηκα λίγο, όταν ανταποκρίθηκες με το άγγιγμα του χεριού μου, κρατώντας το πάνω σου. Όμως, ήθελα τόσο πολύ να μπω μέσα σου εκείνη τη στιγμή, που κόλλησα αμέσως ολοκληρωτικά πάνω σου. Επίτηδες, για να νιώσεις την τόσο σκληρή στύση μου. Να καταλάβεις πόσο σε ήθελα. Δε μιλήσαμε. Δεν ανταλλάξαμε ούτε κουβέντα. Πέρασες το χέρι σου πίσω, και αγγίζοντας το όργανό μου, το έβαλες από κάτω σου. Άρχισες να τρίβεσαι απαλά πάνω του, βγάζοντας τους πρώτους απαλούς αναστεναγμούς, ενώ εγώ σου πρόσφερα απαλά φιλάκια στην πλάτη και έκλεισα τα μάτια μου βάζοντας με το μυαλό μου φαντασιώσεις τρελές. Φαντασιώσεις με άλλους, να φιλοξενούνται από τα υγρά χάδια του μουνιού σου και να λιώνουν από ηδονή στη σκέψη και τη λαχτάρα να τελειώσουν μέσα σου.

Σε πολύ λίγο, ένιωθα ήδη τα υγρά σου να γλιστράνε πάνω στα ζεστά μουνόχειλά σου. Πόσο υπέροχη γυναίκα είσαι. Πόσο θεμιτή και απλόχερη στο να προσφέρεις τέτοιο σεξ. Με ένα λίκνισμα της μέσης σου, και ένα μικρό σπρώξιμο του χεριού σου, με γλίστρησες μέσα σου. Ω, Θεέ μου, πόσο ζεστή ήσουν! Και πόσο υγρή! Η φαντασία μου άρχισε να οργιάζει όλο και περισσότερο. Πόσοι άνδρες είχαν νιώσει αυτόν τον υπέροχο κόλπο και πόσους άραγε είχες αφήσει να χύσουν μέσα σου;

Ξαφνικά, γύρισες ανάσκελα και άνοιξες τα γυαλιστερά μπούτια σου. Το κάλεσμα για να χωθώ κανονικά ανάμεσά τους, και να ξαναχαθώ μέσα στο ζεστό Παράδεισό σου. Τράβηξα εντελώς το πετσάκι και ελευθερώνοντας το κεφαλάκι, γλίστρησα και πάλι μέσα. Πέρασες τα χέρια σου στον σβέρκο μου και άρχισα να κουνιέμαι ξανά, αργά. Κοιτώντας από κάτω μου τα πλούσια στήθια και τις μεγάλες χορταστικές ρώγες σου να πάλλονται στο ρυθμό μου και τα ανοιγμένα μπούτια σου να με φιλοξενούν με τόση ευχαρίστηση. Ένιωθα κυριολεκτικά να χάνομαι τόσο πολύ μέσα σου και πριν προλάβω να ξανακλείσω τα μάτια μου, με ρώτησες ψιθυριστά τι σκέφτομαι.

"Σκέφτομαι πόσοι άνδρες έχουν χωθεί μέσα σου", σου απάντησα. Σε πόσους είχες προσφέρει τέτοια απόλαυση, χαρίζοντάς τους στο τέλος την απόλυτη ηδονή του να χύσουν μέσα σου. "Σε πολλούς, μωρό μου", μου απάντησες. Ξέρεις πως τέτοιες φαντασιώσεις μαζί σου και με την απόλυτη χυδαιότητα μεταξύ μας, αποτελούσαν πάντα το φετίχ μου. Και επειδή ποτέ δε μου έφτανε μόνο αυτό, συνέχισες λέγοντάς μου "πολλοί έχουν χύσει μέσα μου", για να με απογειώσεις εντελώς. Αχ, γυναικάρα μου εσύ. Αν και στις αρχές, τις πρώτες φορές μεταξύ μας, είχα αμφιβολίες. Όμως, περνώντας τα χρόνια, κατάλαβα πως έλεγες αλήθεια. Χαμήλωσα για να νιώσω τη γλώσσα σου με τη δική μου, αγγίζοντας τα σαρκώδη σου χείλη. Παθιασμένα αλλά και πολύ γλυκά. Χείλη που έκαναν θαύματα στην πίπα. Χείλη που κατάφερναν να μου δώσουν την ίδια αίσθηση με το μουνί σου.

Με ρώτησες για να σου πω πως σε φανταζόμουν εκείνη τη στιγμή. Τι είδους αρσενικό φανταζόμουν να βλέπω να σε γαμάει. Σου ψιθύρισα πόσο με τρέλαινε η σκέψη, να βλέπω ένα μαύρο καβλί να μπαινοβγαίνει αργά και να χάνεται ανάμεσα στα μουνόχειλά σου. "Αν το θέλεις, μπορώ να σου το προσφέρω", μου απάντησες. "Θα το έκανες αυτό για μένα;", σε ξαναρώτησα, γεμάτος έκπληξη. "Φυσικά μωρό μου. Με ότι μαύρο καβλί θέλεις να δεις να χώνεται εκεί κάτω".

Έσκυψα το βλέμμα μου στο ξυρισμένο μου καβλί και κοιτώντας το να γλιστράει ολοκληρωτικά μέσα σου, φανταζόμουν κάθε είδους μαύρο πούτσο με μεγάλο κεφαλάκι, να απολαμβάνει το γλίστρημα στην τρύπα σου. Την τόσο ζεστή και γλυκιά τρύπα σου. Ξαναγύρισα το βλέμμα μου στο πρόσωπό σου. Ένιωθες κι εσύ τόση πολύ ηδονή, που είχες σουφρώσει τα φρύδια και άφηνες αναστεναγμούς. Πέρασες το χέρι σου και άρχισες να τρίβεις την κλειτορίδα σου. Με την ίδια χυδαιότητα, μου ψιθύρισες "αχ, μωρό μου, θα γαμηθώ με όποιον γουστάρεις. Όποιος και αν είναι. Να τον έχω πάνω μου, να με χαϊδεύει παντού. Να νιώθω τον πούτσο του να με γαμάει και να χύνει μέσα μου, ενώ εσύ θα μας βλέπεις. Αυτό δε θέλεις; Εγώ το θέλω", μου ψιθύρισες, ενώ φαινόταν πως κι εσύ η ίδια θα γούσταρες πολύ ένα τέτοιο γαμήσι.

Και επειδή, λέγοντάς μου όλα αυτά που ήξερες ότι πραγματικά με φτάνουν στο ζενίθ, δεν άντεξα για πολύ ακόμα. Βλέποντας κι εσένα να φτάνεις στο δικό σου οργασμό, νιώθοντας το σκληρό μου καβλί να σε "οργώνει"… το κόλλησα ως το τέλος πάνω σου και άφησα το σπέρμα μου να τιναχτεί με δύναμη μέσα σου. Ένιωσα τον Κόσμο να χάνεται γύρω μου, κοιτώντας το ορθάνοιχτο στόμα σου να αισθάνεται και να απολαμβάνει το τελείωμά μου, μαζί με το δικό σου. Ζαλίστηκα κυριολεκτικά για λίγα δευτερόλεπτα, από την τόση απόλαυση.

Ξάπλωσα λίγο επάνω στο κορμί σου, βάζοντας το κεφάλι μου δίπλα στο δικό σου. Ακόμη και όταν η καύλα μου είχε αρχίσει να φεύγει, άφησα τον πούτσο μου να γλιστρήσει έξω μόνος του. Μου ψιθύρισες πως ότι μου είπες, ήταν αλήθεια. Θα έκανες ευτυχισμένο τον οποιονδήποτε, για εμένα. Γύρισα, σε φίλησα στο μάγουλο, και σου απάντησα "σ' ευχαριστώ γλυκιά μου".

Γύρισα να ξαπλώσω στην πλευρά μου. Να προλάβω να πάρω μερικές ακόμη ανάσες, πριν η γεμάτη κύστη μου απαιτήσει να βρεθώ στην τουαλέτα. Άξιζε τον κόπο και με το παραπάνω, να τη βάλω σε αναμονή.




Copyright protected OW ref: 177055



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.