Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Τον τελευταίο καιρό άνοιξα τυχαία την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και βρήκα αμέσως ενδιαφέρουσα την ιδέα. Διαβάζοντας ορισμένες ιστορίες, μου μπήκε η ιδέα να γράψω μια ιστορία που έλαβε χώρα τα προηγούμενα χρόνια και ελπίζω να σας αρέσει.

Με τη Βάσια ήμασταν μαζί κάποιους μήνες και την εποχή μου διαδραματίζεται η ιστορία η ηλικία μας ήταν 22 χρονών. Εγώ δε μπορώ να πω ότι είχα πάρα πολλές εμπειρίες μέχρι τότε εκτός σπιτιού και μια από αυτές θα σας διηγηθώ σήμερα.

Η Βάσια δεν ήταν από τις κοπέλες που εκ πρώτης όψεως μου κέντριζαν το ενδιαφέρον, όχι γιατί δεν είχε υπέροχο πρόσωπο, αλλά γιατί είχε κάποια παραπανίσια κιλά τα οποία τότε με ενοχλούσαν. Το σώμα της παρ' όλα αυτά ήταν σφιχτό, η κυτταρίτιδα ήταν απούσα και το στήθος της είχε υπέροχο στρογγυλό σχήμα με δυο επίσης καλοσχηματισμένες ρώγες.

Εκείνο το βράδυ είχαμε κανονίσει να πάμε σινεμά να δούμε μια ταινία που εξαρχής δεν ήθελα και ως εκ τούτου δεν είχα και τρομερή όρεξη καθώς προτιμούσα να μείνουμε σπίτι οι δυο μας. Είχε φορέσει ένα μακρύ σχετικά φόρεμα λίγο πιο κάτω από το γόνατο, με ανοικτό ντεκολτέ και το καλό της χαμόγελο όπως πάντα. Φτάσαμε στο σινεμά και εκείνη έβγαλε τα εισιτήρια όσο εγώ περίμενα στην ουρά για ποπκορν. Εξαρχής η αίθουσα δεν είχε πολλά άτομα, καθώς η ταινία ήταν για ιδιαιτέρα γούστα (λίγο κουλτουριάρα) και οι θέσεις που είχε κλείσει για κάποιο λόγο ήταν τέρμα πάνω. Παραξενεύτηκα με την επιλογή αλλά δεν έδωσα και ιδιαίτερη σημασία.

Η ώρα περνούσε βασανιστικά και για να είμαι ειλικρινής περίμενα πως και πώς να τελειώσει για να ξεμοναχιάσω κάπου την Βάσια. ΜέσΑ στη βαρεμάρα μου ένιωσα το χέρι της Βάσιας να πλησιάζει το παντελόνι μου ενώ έσκυψε στο αυτί μου και μου είπε απλά «Σε θέλω». Μπορώ να πω ότι στην κατάσταση που ήμουν ήταν ανέλπιστη αυτή η εξέλιξη αλλά θεώρησα ότι ήθελε περισσότερο να μου κρατήσει το ενδιαφέρον. Σιγά-σιγά ένιωσα το χέρι της να μου ξεκουμπώνει το φερμουάρ και να το βάζει μέσα στο παντελόνι μου. Γύρισα και την κοίταξα, ενώ εκείνη συνέχισε να βλέπει ατάραχη την ταινία. Κοίταξα γύρω-γύρω και διαπίστωσα ότι κοντά δεν υπάρχει άνθρωπος. Ξαφνιάστηκα μεν αλλά ήθελα να δω που θα καταλήξει αυτή η ευχάριστη έκπληξη.

Η Βάσια ξεκούμπωσε το παντελόνι και έβαλε το χέρι της μέσα από το εσώρουχο μου ξεκινώντας να χαϊδεύει αργά αλλά αισθησιακά τον πούτσο μου. Δεν άργησα να ερεθιστώ καθώς δεν κρύβω ότι μου άρεσε τρελά αυτή η κοπέλα. Μου χάιδευε τα αρχίδια και έβγαλε το κεφαλάκι έξω. Σάλιωσε το χέρι της και συνέχισε να μου τον παίζει πιο γρήγορα ενώ όταν ένιωθε να αρχίζω να κουνιέμαι κάπως, έσκυβε και χωρίς να τον ακουμπήσει τον φυσούσε διώχνοντας περιστασιακά την καύλα μου.

Αυτό το σκηνικό συνέχιζε με αμείωτο ρυθμό μέχρι που της είπα ότι δεν αντέχω άλλο και τη θέλω. Της έκανα νόημα να φύγουμε αλλά μου είπε ότι αν κάτσω να δούμε την ταινία δεν έχει τίποτα μετά. Συνέχισε να με βασανίζει και να το απολαμβάνει ενώ πλέον που και που έσκυβε και έδινε φιλιά στο κεφαλάκι μου που ήταν έτοιμο να εκραγεί χωρίς να το βάζει στο στόμα της. Είχα τρελαθεί από την καύλα, την ήθελα εκείνη την ώρα σαν τρελός αλλά κόμπλαρα κάπου λόγω του χώρου. Με το τελείωμα της ταινίας μου κούμπωσε βιαστικά το παντελόνι και οδηγηθήκαμε στο αμάξι. Εγώ μετά βίας περπατούσα από την καύλα, ενώ ένιωθα τα αρχίδια μου πλέον να πονάνε. Κατευθυνθήκαμε στο παρκινγκ και μόλις μπήκαμε στο αμάξι τη βούτηξα και την φίλησα παθιασμένα στο στόμα βάζοντας ολόκληρη τη γλώσσα μου στο στόμα της. Εκείνη με ρώτησε:

- Με θες ακόμα μωρό μου;

- Σαν τρελός, αποκρίθηκα. Δεν αντέχω θέλω να μπω μέσα σου.

Ξαφνικά μου ξεκούμπωσε εκ νέου το παντελόνι και χούφτωσε δυνατά τον πούτσο μου. Οι φλέβες του διαγράφονταν ενώ είχα καυλώσει τόσο που πραγματικά δεν τον θυμάμαι μεγαλύτερο. Τον πήρε όλο στόμα της και τον ρουφούσε σαν τρελή. Έβλεπα τον κόσμο να έρχεται προς τα αυτοκίνητα του αλλά δε μπορούσα να την σταματήσω. Δε με ενδιέφερε αν θα με δουν. Ένιωθα ότι ο πούτσος μου θα εκραγεί όσο το μονό που ακουγόταν στο αυτοκίνητο ήταν οι αναστεναγμοί μου και το στόμα της Βάσιας που ρουφούσε και εξαφάνιζε κάθε εκατοστό του πούτσου μου.

- Δεν αντέχω άλλο, αναφώνησα, θα τελειώσω.

Δεν έδειξε να πτοείται, συνεχίζοντας ένα από τα καλυτέρα γλειψίματα που μου έχουν κάνει ποτέ, ενώ με τα χέρια μου της τραβούσα ελαφρά τα μαλλιά. Δεν άργησα να χύσω όλο το σπέρμα μου μέσα στο στόμα της. Δε σταματούσαν να βγαίνουν και ενώ προσπαθούσα να καταπιεί τα πάντα στο τέλος κάποια κατέληξαν στη μπλούζα μου. Αφού τον καθάρισε άψογα, σήκωσε το κεφάλι της και μου ζήτησε συγγνώμη γελώντας καθώς δε μπόρεσε να τα καταπιεί όλα, τόσα πολλά που ήταν. Η καρδιά μου χτυπούσα τόσο δυνατά που δε μπορούσα να ηρεμήσω. Έσκυψα αμέσως και της κατέβασα τις ράντες από το φόρεμα ενώ της αφαίρεσα γρήγορα το σουτιέν που φορούσε. Όρμησα σαν λυσσασμένος στις ερεθισμένες και σκληρές ρώγες της. Δε σταμάτησα να τις πιπιλάω και να τις δαγκώνω ελαφρά, κάνοντας τη να αναστενάζει και να αναφωνεί ότι με θέλει. Όσο της έγλειφα το στήθος, το χέρι μου κατευθύνθηκε ανάμεσα στα πόδια της. Αμέσως ένιωσα στο χέρι μου τα υγρά της καθώς προς έκπληξή μου δε φορούσε εσώρουχο. Έβαλα κατευθείαν το δάχτυλο μου μέσα της που γλίστρησε τόσο εύκολα ενώ γύρισα και την κοίταξα.

- Το είχες σχεδιάσει όλο αυτό πουτανάκι έτσι;

Εκείνη χαμογέλασε σαν να παραδέχθηκε το σχέδιο της και παραδόθηκε στα χέρια μου και τα φιλιά μου.

- Σε θέλω πολύ μωρό μου.

Όρμησα πάνω της εκ νέου φιλώντας κάθε σπιθαμή του κορμιού της που δεν καλυπτόταν από ρούχα. Ένιωθα να έχω ξεφύγει ενώ είχα καυλώσει πάλι περισσότερο από την προηγούμενη φορά. Εκείνη προσπάθησε να με σταματήσει καθώς όπως μου είπε είχε κανονίσει να πάμε για ποτό με κάτι φίλους μας αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν υπήρχε περίπτωση να την αφήσω να φύγει.

Της έκανα νόημα να βγει από το αυτοκίνητο ενώ ένα βλέμμα έκπληξης την κυρίεψε. Παρ' όλα αυτά με ακολούθησε έξω από το αυτοκίνητο και κατευθυνθήκαμε στο μπροστινό μέρος. Το παρκινγκ δεν είχε πολλά αυτοκίνητα ακόμα αλλά σίγουρα υπήρχε κίνδυνος να μας δουν κάτι που εκείνη τη στιγμή δε με απασχολούσε καν.

Την έβαλα να σκύψει μπροστά στο καπό του αυτοκινήτου ενώ ακινητοποίησα τα χέρια της κρατώντας τα πάνω στο καπό με τα δικά μου. Της σήκωσα ελαφρά το φόρεμα και έβαλα το χέρι μου στο μουνάκι της. Το μουνάκι της ήταν ένα έργο τέχνης με καλοσχηματισμένα χείλη και μια ελαφριά γραμμή που άφηνε από πάνω τους. Κατέβασα το παντελόνι μου και χωρίς δεύτερη σκέψη τον κάρφωσα με δύναμη όσο πιο βαθιά μέσα της μπορούσα. Ήμουν τόσο καυλωμένος που δε με ένοιαζε αν μας βλέπει κανείς. Συνέχιζα να την σφυροκοπώ με αμείωτο ρυθμό και ήταν τόσο υγρή που απλά γλιστρούσα μέσα της. Ήταν τόση η καύλα που δε σκέφτηκα ότι όλοι οι ήχοι σε ένα σχεδόν άδειο παρκινγκ πολλαπλασιάζονται. Της χτύπησα τον κώλο με δύναμη ενώ της έπιασα τα μαλλιά και άρχισα να την τραβάω πάνω μου όσο δεν έβγαινα λεπτό από μέσα της.

Τη φιλούσα στο στόμα όταν κατάλαβα ότι απέναντι σε ένα αυτοκίνητο υπήρχε ένα ζευγάρι το οποίο μάλλον μας είχε πάρει χαμπάρι. Χωρίς να πω τίποτα, καύλωσα περισσότερο παρά ένιωσα ντροπή. Συνέχισα να μπαινοβγαίνω μέσα της ενώ τα πόδια της είχαν πλημμυρίσει από τα υγρά της λίγο πριν την νιώσω να τελειώνει πάνω στον πούτσο μου ενώ χωρίς να το θέλει με πέταξε από μέσα της. Προσπαθούσε να ηρεμήσει αποκαμωμένη στο καπό, ενώ εγώ ήμουν με τον πούτσο κάγκελο βλέποντας τη γυναίκα από το ζευγάρι να έχει κατέβει από το αυτοκίνητο και να κοιτάζει προς το μέρος μας. Εκείνη την ώρα ένιωσα για λίγα δεύτερα ντροπή που μας είχα πάρει χαμπάρι, αλλά κοιτάζοντας τον κώλο και τα πόδια της Βάσιας να γυαλίζουν από τα υγρά της μου πέρασαν όλα. Έσκυψα και της είπα ότι τη θέλω, ενώ εκείνη με ένα βλέμμα απορίας γύρισε και μου είπε

- Μωρό μου μετά, έχουμε ήδη αργήσει και έχουμε γίνει χάλια. Μας περιμένουν!

Δεν ενδιαφέρθηκα στιγμή και της είπα ας μας περιμένουν λίγο ακόμα. Η κοπέλα από το ζευγάρι είχε πλησιάσει σχεδόν πίσω από το αυτοκίνητο ενώ πλέον στεκόταν πίσω της και ο φίλος της ενώ είχε αρχίσει και τη χάιδευε. Δε μπορούσα να περιμένω άλλο. Άνοιξα τον κώλο της Βάσιας και πριν προλάβει να το καταλάβει είχα ήδη μπει στο υγρό μουνάκι της.

- Θα φύγουμε μόλις τελειώσω. Κατάλαβες πουτανάκι μου;

Η Βάσια με κοίταξε με έκπληξη, καθώς δεν με είχε συνηθίσει έτσι ενώ κατέβασε το κεφάλι και αποδέχθηκε ότι δε θα φεύγαμε αν δεν τελείωνα ενώ αρκέστηκε μόνο να πει:

- Τα θέλω όλα μέσα μου μωρό μου…

Η κοπέλα απέναντι είχε βάλει το χέρι της μέσα στο παντελόνι και τριβόταν όσο ο φίλος της δεν έβλεπα από πίσω της αν είχε αρχίσει να προσπαθεί να μπει μέσα της. Τότε καύλωσα ακόμα περισσότερο. Ξεκίνησα να πηδάω την Βάσια με όση δύναμη είχα με τα αρχίδια μου να προσγειώνονται κάθε φορά με δύναμη στα υπέροχα μουνόχειλα της. Είχα πιαστεί από τη μέση της και οι διεισδύσεις ήταν τόσο γρήγορες που ένιωθα ότι η καρδιά μου θα βγει από την θέση της.

Το ζευγάρι πλέον είχε πλησιάσει τόσο που διέκρινα κανονικά κάθε τους κίνηση. Εκείνος τριβόταν πίσω της, ενώ η κοπέλα είχε καρφωμένο το βλέμμα της στο σημείο που ο πούτσος μου έμπαινε στο μουνάκι της Βάσιας και το χάιδευε άγρια. Γύρισε με κοίταξε και μου είπε:

- Ξέσκισε τη, αποτελείωσε τη!

Ήμουν ήδη πολύ κοντά και δεν άργησα να εκτοξεύσω τα χύσια μου μέσα στο μουνάκι της Βάσιας η οποία έβγαζε αναστεναγμούς καθώς τόση ώρα την πηδούσα άγρια. Ένιωθα πραγματικά κατάκοπος, μετά βίας μπορούσα να ανασάνω, ενώ κατέβασα το φόρεμα της Βάσιας και μπήκαμε στο αμάξι. Το διπλανό ζευγάρι είχε ήδη αρχίσει τις περιπτύξεις.

Φιληθήκαμε έντονα και αποφασίσαμε να αφήσουμε το ζευγάρι στην ησυχία του ενώ ήδη μας έψαχναν οι φίλοι μας. Έβαλα μπρος και κατευθυνθήκαμε μέσα στα χάλια που ήμασταν προς το φιλικό σπίτι. Που να ήξερα ότι αυτή ήταν μόνο η αρχή της νύχτας!




Copyright protected OW ref: 177014



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.