Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Μιλφάρα

Είμαι ο Άρης 1.76 λεπτός και αρκετά γυμνασμένος, μελαχρινός και μαυρισμένος από τον ήλιο. Η Τ είναι ψηλή, μαύρο μαλλί, πολύ ανοιχτό δέρμα, σε αντίθεση με εμένα. Πολύ λεπτή με υπέροχα μακριά πόδια, υπέροχο κωλαράκι και μικρό στήθος με μεγάλες καυλιάρικες ρώγες.

Το πρωί λοιπόν ξύπνησε πιο νωρίς, σηκώθηκε και πλύθηκε, φρεσκαρίστηκε και γύρισε στο κρεβάτι. Έφερε το κωλαράκι της όπως ήμουν στο πλάι και άρχισε να μου τρίβεται στην ήδη καυλωμένη μου πούτσα. Όταν έγινε πέτρα το έβαλε στο στόμα της. Εγώ μεταξύ ύπνου και ξύπνιου μέχρι που τον έβαλε στο στόμα της.

Έκανε την καλύτερη πίπα που μου έχουν κάνει ποτέ! Πολύ υγρή και παθιασμένη! Ξύπνησα κατευθείαν, της είπα καλημέρα και άρχισα να της χαϊδεύω το κεφάλι και την πλάτη. Με τα πόδια μου την έσφιγγα και τη χάιδευα. Γύρισε, έκατσε στο πρόσωπο μου και μου είπε…

- δεν έχουμε χρόνο, δουλεύουμε σε μια ώρα. Να χύσουμε έτσι.

Εγώ απελευθερώθηκα, σταμάτησα να σφίγγομαι να μην τελειώσω και άρχισα να της γλείφω το υπέροχο, ζουμερό, ξυρισμένο μουνάκι της. Άρχισε να πηγαίνει μπρος πίσω, να τρέμει και να χτυπιέται πάνω μου και να με ρουφάει απίστευτα. Έβαζε όλο το καυλί μου βαθιά στο λαιμό, με πολύ σάλιο, αργά, βαθιά και σταθερά. Μου χαϊδεύει τα αρχίδια, τα οποία τα είχε γεμίσει σάλια και ήταν πολύ καύλα. Μου ερχόταν να τελειώσω και της το είπα:

- Θα σε χύσω καυλιάρα μου! Θα σου χύσω το στόμα πουτανάρα. Από εδώ και πέρα θα είσαι το πουτανάκι μου, θα σε γαμάω συνέχεια και θα σε χύνω παντού!

Και αυτή ερχόταν σε οργασμό. Της έβαλα όλη τη γλώσσα μέσα και της έτριβα την κλειτορίδα με δύναμη και γρήγορα. Άρχισα να χύνω μέσα στο στόμα της. Τα έπινε και τα ρουφούσε με μανία. Την καργιόλα… πόση καύλα είχε μέσα της;… είχε 5 οργασμούς μαζί! Έχυνε 20 λεπτά, έτρεμε και φώναζε.

- Είμαι η πουτανάρα σου, γλείψε με γαμιά μου, σου χύνω ψωλαρά μου. Με έχεις πεθάνει. Μη σταματάς καυλιάρη μου!

Μου έχυνε το πρόσωπο, τα υγρά της καύλας της και τα έγλειφα με χαρά. Τρελαίνομαι να κάνω τις γυναίκες να χύνουν και να φωνάζουν. Πήρε μια ανάσα και τρέξαμε στο μπάνιο για ντους, πλυθήκαμε πολύ γρήγορα, ντυθήκαμε και φύγαμε σφαίρα για δουλειά. Αυτή έφτασε πρώτη και μετά από 5 λεπτά εγώ, όλα καλά, μόνο 10 λεπτά αργήσαμε.

Στη δουλειά κάθε πρωί την συναντάω στην κουζίνα, έτσι και εκείνη την μέρα. Φτιάχνουμε τον καφέ μας και πάμε στα γραφεία μας, σε μια μεγάλη εταιρεία. Εγώ δούλευα ισόγειο και αυτή στον πρώτο όροφο.

Από εκείνη την μέρα πριν μπω στην κουζίνα, όταν την έβλεπα μόνη, πήγαινα και την αγκάλιαζα, της τον ακουμπούσα στον κώλο, τη γυρνούσα, της έριχνα ένα γλωσσόφιλο και μετά φτιάχναμε τους καφέδες. Μια φορά παρ' ολίγο να μας δει η υποδιευθύντρια, στο τσακ είχαμε σταματήσει να χαμουρευόμαστε! Την έπαιρνα στο εσωτερικό τηλέφωνο και της έλεγα ότι το απόγευμα θα την ξεσκίσω. Θα μπω βαθιά μέσα της και θα της χύσω τη μουνάρα! Η καυλιάρα γινόταν μούσκεμα. Μια μέρα μετά από μια τέτοια συνομιλία ήρθε κοκκινισμένη στο γραφείο μου, άνοιξε το συρτάρι και μου έβαλε κάτι μέσα και έφυγε. Πήγε πάνω και με πήρε τηλέφωνο.

- Καυλιάρη μου, με καύλωσες τόσο πολύ που πήγα και έτριψα το μουνάκι μου και το γάμησα με 2 δάκτυλα για σένα στην τουαλέτα. Έχυσα το στρινγκάκι μου για σένα και στο έφερα να σε καυλώσω. Μέχρι το απόγευμα που θα είμαι δική σου…

και είχε βάλει το μαύρο, χυμένο στρινγκάκι στο συρτάρι. Το πουτανάκι με καύλωσε απίστευτα. Όλη μέρα μηνύματα, τηλέφωνα, καυλώναμε συνέχεια.

Ήρθε το απόγευμα, μου έδωσε μια αγκαλιά και ένα παθιασμένο φιλί. Μου έφερε φαγητό που είχε μαγειρέψει, για να μην ψάχνουμε τι θα φάμε. Κάθε μέρα μου έφερνε από τότε, με πρόσεχε, με περιποιούταν πάρα πολύ. Έφτιαξα καφεδάκια και έβαλα μουσική, πίναμε τους καφέδες και αρχίσαμε να χαϊδεύουμε ο ένας τον άλλο. Το πρόσωπο, το σώμα, τα πόδια, χαλαρά, όμορφα, ερωτικά. Εγώ έπιασα τα πόδια, τα έβαλα πάνω στα δικά μου και άρχισα να τα χαϊδεύω. Φορούσε ένα κοντό φουστανάκι, αέρινο και ανοιχτά παπούτσια. Της έβγαλα τα παπούτσια και άρχισα μασάζ στα όμορφα πόδια της, τα λάτρευα τα σέξι πόδια της, μακριά, όμορφα, τέλεια δαχτυλάκια, πολύ σέξι. Έκανα μασάζ στις πατούσες, στα δακτυλάκια, χάιδευα όλο το πόδι, τις γάμπες, τα μπούτια και πάλι πατουσάκια. Αυτή ξάπλωσε να το απολαύσει!

Μόλις ξάπλωσε, της σήκωσα τα πόδια και άρχισα τα φιλιά. Πατουσάκια, δαχτυλάκια, γάμπες, μπούτια και κάτω. Μετά άρχισα το γλείψιμο. Της άρεσε πάρα πολύ. Και κάνεις δεν της το είχε κάνει τόσο επιμελώς. Της έγλειφα τις πατούσες, τα δακτυλάκια ένα-ένα και όλα μαζί. Τα έτριβα στο πρόσωπο μου και τα χάιδευα με τα χέρια παντού. Τα έγλειφα πάνω κάτω παντού, μέχρι που άρχισε να τρέμει από την πολύ περιποίηση. Της άνοιξα τα πόδια και έπεσα ανάμεσα. Τύλιξε τα πόδια στο λαιμό μου και μόλις ένιωσε την γλώσσα μου στο μουνάκι της με έσφιξε με χέρια και με πόδια.

Εγώ άρχισα αργά-αργα και υγρά να γλείφω την κλειτορίδα της και να τη σαλιώνω. Ήταν έτοιμη εδώ και πολύ ώρα, οπότε έβαλα τη γλώσσα μου μέσα στο μουνάκι της και άρχισα να της τρίβω την κλειτορίδα. Της γαμούσα το μουνάκι με τη γλώσσα και της έτριβα το μικρό κουμπάκι της. Με έπιασε με τα χέρια, με έσφιξε και άρχισε να φωνάζει…

- χύνω καυλιάρη μου, αφέντη μου, κάνε με ότι θες, είμαι η πουτάνα σου, χύνω καργιόλη, με έχεις πεθάνει.

Έτριβε τη μουνάρα της στη γλώσσα μου και έχυνε. Όταν τελείωνε γινόταν σεισμός, φώναζε και χτυπιόταν!

- Τώρα αφέντη θα κάνω ότι μου ζητήσεις.

- Ωραία… γδύσου, ξάπλωσε στο κρεβάτι και βγάλε το λιπαντικό από το συρτάρι.

- Δε μου αρέσει από το κωλαράκι, το κάνω σπάνια. Σήμερα όμως θα στο δώσω το κωλαράκι μου!

Γυμνώθηκε και ξάπλωσε. Της σήκωσα τα πόδια ψηλά και την έβαλα να τα κρατάει, έτσι είχα υπέροχη θέα στο κωλαράκι της.

Άρχισα να το σαλιώνω με το δάκτυλο, να το χαϊδεύω κυκλικά με πολύ σάλιο και πότε-πότε να το βάζω λίγο μέσα και να το βγάζω αμέσως. Αυτή είχα αρχίσει τα μουγκρητό, της άρεσε. Το έκανα απαλά και όμορφα, τρίψιμο κυκλικά με σάλιο, μια μέσα και έξω και πάλι. Ο σφικτήρας άρχισα να χαλαρώνει με το πολύ σάλιο. Ο πούτσος μου έσταζε υγρά καύλας, τα μάζευα με το δάκτυλο και τα έβαζα στο κωλαράκι της, αυτό άνοιγε το κωλαράκι καλύτερα από λιπαντικό. Σιγά-σιγά της έβαζα το δάκτυλο όλο και πιο μέσα και για πιο πολύ ώρα. Κυκλικά από έξω και μέσα όλο το δάκτυλο. Την είχα καυλώσει απίστευτα και μόλις είχα ξεκινήσει.

Έσκυψα και άρχισα να της γλείφω το μουνάκι με πολύ σάλιο, για να τρέχουν στην κωλοτρυπίδα της. Έβαλα τη γλώσσα μου πάνω στη σούφρα της και συσπάστηκε, σα να την χτύπησε ρεύμα. Άρχισα την γλείφω απαλά και σιγά-σιγά να βυθίζω τη γλώσσα μέσα. Τρελάθηκε από την καύλα. Δεν της το είχαν ξανακάνει. Της άνοιξα την τρυπούλα με τη γλώσσα, την έγλειψα πολύ ώρα και όπως ήταν της έβαλα λιπαντικό. Έβαλα και σε μένα και ακούμπησα το κεφαλάκι.

Τις έτριψα το κεφαλάκι και της είπα να μη σφίγγεται, το έσπρωξα σιγά-σιγά μέχρι που άνοιξε το κωλαράκι και άρχισε να μπαίνει. Έβαλα σχεδόν το μισό και σταμάτησα. Αυτή φώναζε "πονάω καργιόλη, σταμάτα, με σκίζεις". Εγώ ακίνητος, πονούσε και σφιγγόταν. Μετά από λίγο άρχισε να κουνάει χαλαρά αυτή, περνούσε ο πόνος και την πάλευε. Έσπρωξα άλλη μια σχεδόν όλο. Άρχισε πάλι να πονάει, ακίνητος εγώ. Άρχισε να κουνιέται σιγά-σιγά και όλο και πιο γρήγορα, μέχρι που με τράβηξε μόνη της και μπήκα όλος μέσα. Ακούμπησα τα αρχίδια πάνω της. Πέρασε ο πόνος και ήρθε η καύλα, η ζεστασιά του πούτσου της άρεσε πολύ.

- Ήρθε η ώρα να μου ξεσκίσεις τον κώλο μωρό μου…

και άρχισα να κουνιέμαι. Να της τον χώνω αργά, βαθιά, σταθερά και δυνατά.

- Με σκίζεις γαμιά μου, μου ανοίγεις την κωλάρα καργιόλη, ξέσκισε με την πουτάνα!

Της πιάνω το χέρι, το σαλιώνω και το βάζω στην κλειτορίδα της.

- Τρίψε τη μουνάρα για το γαμιά σου και χύσε με.

Μόλις της το είπα άρχισε να χύνει, Της γάμαγα με δύναμη τον κώλο και της έριχνα χαστούκια στα κωλομέρια. Έχυνε σαν τρελή, φώναζε και με τραβούσε όσο πιο βαθιά γινόταν. Συνέχισε να χύνει και να τη γαμάω, μέχρι που δεν άντεξα από την καύλα και τις φωνές της και άρχισα να χύνω βαθιά την κωλάρα της. Τρελάθηκε από την καύλα όταν τα ένιωσε.

- Χύσε τη σούφρα μου γαμιά μου, ξέσκισε τη, είναι δική σου, θα την γαμάς οπότε θέλεις!

Μείναμε έτσι μέχρι που μου ξεκαύλωσε και βγήκε μόνο του. Ξεκουραστήκαμε λίγο και πήγαμε στο ντους. Εκεί με καθάρισε και με περιποιήθηκε, το ίδιο έκανα και εγώ. Αράξαμε στο κρεβάτι και πήραμε ανάσες. Άρχισε να μου τρίβει το πουλί με τα πόδια, ήξερε ότι ήταν το φετίχ μου. Καύλωσα αμέσως. Τις σάλιωσα τα πόδια και άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο με τα πατουσάκια της. Μου άρεσε πολύ, τον έτριβε με τις πατούσες, τον έβαζε ανάμεσα στις πατούσες και μου έπαιξε μια υπέροχη μαλάκια με τα πόδια.

Γύρισα 69 και αρχίσαμε να καυλώνουμε, να ρουφάμε και να γλείφουμε. Όσο πιο γρήγορα και πιο δυνατά το έκανα, τόσο το έκανε και αυτή, σκέτη καύλα. Όπως λένε στο 69 ότι δώσεις θα πάρεις. Της έγλειφα το μουνάκι από τέρμα πάνω μέχρι κάτω και κάθε φορά έβαζα μέσα την γλώσσα μου, από πάνω μέχρι κάτω και βύθισμα τη γλώσσα. Αυτή έβαζε όλο το καυλί βαθιά και έξω, παίζοντας με τα αρχίδια μου. Καυλώσαμε πολύ και μου είπε:

- Τι θα γίνει τώρα;… θα χύσουμε έτσι ή θα με γαμήσεις;

Τη γύρισα στα 4, της έριξα 2 χαστούκια στα κωλομέρια και της τον έβαλα στο υγρό μουνάκι της. Με ρούφηξε όλο και τινάχτηκε σα να τη χτύπησε το ρεύμα.

- Έτσι γαμιά μου, ξέσκισε τη μουνάρα μου, έτσι αφέντη μου, είμαι δικιά σου, είμαι η πουτάνα σου, πήδα με ψωλαρά μου, με σκίζεις, τι ψωλάρα με γαμάει, θα σε χύσω γαμιά μου, θα χύσω την ψωλάρα σου μωρό μου, έρχεται η πουτάνα σου γαμιά μου, πήδα με άγρια.

Τη γάμαγα δυνατά και της έριχνα χαστούκια στα κωλομέρια. Στο τέλος έβαλα το χέρι στην κλειτορίδα και την έτριψα. Αμέσως άρχισε να χύνει και να φωνάζει. Έτρεμε, φώναζε, έσφιγγε το χέρι ανάμεσα στα πόδια της και έσφιγγε το καυλί μου με το μουνάκι της.

Εμένα η καύλα είχε φτάσει στο αμήν, ήμουν έτοιμος να χύσω, αλλά βγήκε, με ξάπλωσε στο κρεβάτι και μου είπε, "κλείσε ματιά και χαλάρωσε". Άρχισε να με γλείφει με μαεστρία, πάνω κάτω με τη γλώσσα, τον κορμό, το κεφαλάκι και κάτω. Το έβαλε μια όλο στα στόμα και τον ρούφηξε 2, 3 γρήγορες και μετά πάλι γλώσσα από το κεφαλάκι με την γλώσσα με πολύ σάλιο, τον κορμό μέχρι τα αρχίδια και λίγο πιο κάτω να περνάει κοντά στην κωλοτρυπίδα. Και πάνω, κεφαλάκι, κορμό, αρχίδια.

- Τώρα θα σου ανταποδώσω αυτό που μου έκανες, να δεις πόσο ωραίο είναι…

και άρχισε να μου γλείφει τ' αρχίδια και να χαϊδεύει το κωλαράκι μου κυκλικά και απαλά. Με έγλειφε στον πούτσο και τα αρχίδια και χάιδευε την κωλοτρυπίδα μου που άρχισε να ανοίγει διότι την είχε γεμίσει σάλια. Άρχισε να κάνει ακριβώς ότι της έκανα, κυκλικά με το δάκτυλο και βύθισμα λίγο και γρήγορο, με πολύ σάλιο από τα αρχίδια. Κυκλικά και βύθισμα. Κρατιόμουν να μη χύσω. Μου άρεσε απερίγραπτα, δε μου το είχαν ξανακάνει. Μετά από αρκετή ώρα που το δαχτύλωμα είχε γίνει έντονο, έβαλε τη γλώσσα πάνω στη σούφρα μου. Με έγλειψε απαλά και με απογείωσε, απίστευτο, μου χαϊδεύει και τον πούτσο.

Άρχισε να τη χώνει όλο και πιο βαθιά, η υγρασία και η ζεστασιά της γλώσσας μου έφερε ρίγη καύλας. Έτρεμα σαν το ψάρι, κρατιόμουν γιατί μου άρεσε πάρα πολύ και ήθελα να το απολαύσω. Μου χάιδευε τ' αρχίδια, μου έπαιζε τον πούτσο και μου γαμούσε το κωλαράκι με τη γλώσσα. Άρχισα να τρέμω και να χύνω απίστευτα. Τέτοιο έντονη τρεμούλα και οργασμό μάλλον δεν είχα ξανανιώσει. Έχυνα για πολύ ώρα και δε χόρταινα την πολλαπλή καύλα που μου πρόσφερε το πουτανάκι μου εκείνη τη στιγμή. Σταμάτησε και μου είπε:

- Στο έκανα για να δεις τι οργασμό μου πρόσφερες κι εσύ πριν λίγο!

Την πήρα αγκαλιά, ανταλλάξαμε μερικά φιλιά και άραξα να ηρεμήσω. Αυτή είχε καυλώσει πάλι βλέποντας με να χύνω και άρχισε να μου τρίβεται με νάζι σαν την γατούλα. Έβαλε το πόδι της στον πούτσο μου και μου είπε:

- Καύλα το μουνί μου έχει πάρει φωτιά, έλα να με σκίσεις.

Τον έβαλε 2 λεπτά στο στόμα της να τον σηκώσει τελείως και τον καβάλησε. Ήταν μούσκεμα, τα υγρά της έτρεχαν πάνω μου. Τον έβαλε όλο μέσα βαθιά και άρχισε να κουνιέται μόνο μπρος πίσω, να τρίβει τη μουνάρα της πάνω μου και να καυλώνει. Μπρος πίσω και βαθιά, μέχρι που άρχισε να χύνει, να φωνάζει, να καυλώνει, να τρέμει.

- Χύνω πασά μου, χύνω αφέντη μου, χύνω καυλιάρη μου, χύνω η πουτάνα σου, τι ψωλάρα έχει ο γαμιάς μου, τον θέλω συνέχεια μέσα μου, πήδα με την πουτάνα, θέλω να χύσια σου βαθιά μέσα μου η καργιόλα, να τα νιώσω όλα!

Της έτριβα τις ρώγες όσο έχυνε. Εννοείται δεν άντεξα πολύ έτσι όπως έχυνε, φώναζε και μου έσφιγγε το καυλί με την υγρή, ζέστη μουνάρα της. Έχυσα βαθιά και δυνατά μέσα της όπως χτυπιόταν πάνω μου.

Μείναμε έτσι αγκαλίτσα και χαλαρώσαμε.
Copyright protected OW ref: 176982Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.