Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Νίκος.

Με το Γιώργο είμαστε κολλητοί από το Δημοτικό καθώς μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά. Πέρυσι πηγαίναμε στην Δευτέρα Λυκείου και το καλοκαίρι όπως και τις 2 προηγούμενες χρονιές πήγαμε μαζί με τους γονείς του στο παραλιακό εξοχικό που έχουν. Εγώ είχα μείνει σε τρία μαθήματα και τα πήρα μαζί μου να διαβάσω, για να ξαναδώσω εξετάσεις το Σεπτέμβριο. Οι γονείς μου κάνουν παρέα με τους δικούς του αλλά λόγω εργασίας παίρνουν άδεια μόνο μια εβδομάδα το καλοκαίρι και άλλη μια το χειμώνα στις ελιές.

Με τους γονείς του έχουμε καλές σχέσεις και με θεωρούν καλό παιδί και εγώ από την πλευρά μου όταν μου ζητάνε βοήθεια σε κάτι πάντα τους εξυπηρετώ.

Ξεκινήσαμε και μετά από δυόμιση ώρες φτάσαμε στο εξοχικό. Ο πατέρας του μας άφησε απ' έξω και πήγε να βρει κάποιους φίλους του στο καφενείο.

Πριν τακτοποιήσουμε τα πράγματά μας, ξεκινήσαμε το καθάρισμα στο σαλόνι και στα δωμάτια (σκούπισμα, ξεσκόνισμα, καμιά αράχνη).

Το εξοχικό έχει 2 ορόφους, κάτω είναι το σαλόνι, η κουζίνα και ένα δωμάτιο αποθήκη. Στον όροφο είναι 3 δωμάτια και η τουαλέτα. Οι γονείς του μένουν στο μεγαλύτερο δωμάτιο και εγώ με το Γιώργο στα άλλα δύο.

Η μητέρα του η κυρία Τασία ανέλαβε την κουζίνα. Κάποια στιγμή λόγω της ζέστης ίδρωσα και πήγα στην κουζίνα να πιω νερό. Φτάνοντας, είδα την κυρία Τασία να έχει σκύψει και να καθαρίζει τα ντουλάπια. Φορούσε ένα σορτσάκι και μια φανέλα χωρίς μανίκια. Το μάτι μου πήγε στην τιράντα που είχε πέσει στο πλάι καθώς καθάριζε και φαινόταν το μαύρο σουτιέν. Όσο ήμουν δίπλα της έριξα κλεφτές ματιές στο πλούσιο στήθος της. Το θέαμα με αναστάτωσε και την υπόλοιπη ώρα το μυαλό μου σκεφτόταν μόνο αυτό.

Το σπίτι σχετικά ήταν καθαρό οπότε δεν καθυστερήσαμε και πολύ και πήγαμε στα δωμάτιά μας για ξεκούραση.

Ο πατέρας του είναι 46 ετών και αρκετά κοντός, έχει ταξί, λέει κάτι ωραία αστεία αλλά το παίζει μάγκας. Στο σπίτι δεν αγγίζει τίποτα και τα θέλει όλα στο πιάτο. Εξαιρούνται το πιρούνι, το ποτήρι το τηλεκοντρόλ και η εφημερίδα. Ίσως φταίει και η μητέρα του Γιώργου που τον έχει καλομάθει.

Έτσι τον έχουμε συνηθίσει στις διακοπές, κάθε πρωί να πηγαίνει στο καφενείο για να παίξουν χαρτιά και το μεσημέρι σπίτι για φαγητό και καναπέ για τηλεόραση μέχρι το βράδυ. Καμία φορά πηγαίνει για ψάρεμα και για μπάνιο.

Η μητέρα του είναι 42 ετών, εργάζεται ως ιδιαίτερα γραμματέας σε μεγάλο φοροτεχνικό γραφείο και από ότι καταλαβαίνω αυτή φέρνει τα περισσότερα λεφτά στο σπίτι. Από ότι μου έχουν πει οι δικοί μου ακούγεται ότι κάνουν κομπίνες, τσιμπάνε λεφτά από πελάτες που δεν καταλαβαίνουν και πολλά και αυτή παίρνει αρκετά επιπλέον χρήματα για να κρατάει το στόμα της κλειστό και μένουν όλοι ευχαριστημένοι. Από εμφάνιση είναι λίγο ψηλή με μεγάλα βυζιά, κώλο και έχει και τα πιασίματα της, αλλά δεν είναι χοντρή.

Ο Γιώργος θέλει να γίνει σεφ και πέρυσι πήγαινε σε ένα καλό εστιατόριο στην παραλία και εργαζόταν για την εμπειρία περισσότερο. Γύριζε στις 3 με 4 το μεσημέρι και αν δεν ήταν κουρασμένος πηγαίναμε για μπάνιο. Έτσι έχει σκοπό να κάνει και φέτος.

Οι πρώτες ημέρες κύλησαν ήσυχα. Μέχρι που μια μέρα γυρνώντας στο σπίτι κατά τη μία και προχωρώντας προς το δωμάτιο μου κοίταξα από τη μισάνοιχτη πόρτα των γονιών του Γιώργου. Είδα την κυρία Τασία που δοκίμαζε μαγιό. Φορούσε μόνο το κάτω μπικίνι μπαζίλιαν και όρθια κοιτούσε προς τον καθρέπτη της ντουλάπας κουνώντας τον κώλο της δεξιά αριστερά για να δει πως φαίνεται.

Έμεινα ακίνητος από τη θέα των μεγάλων βυζιών της και την κοιτούσα. Η πούτσα μου είχε πάρει την ανηφόρα και με ζόριζε. Έκανα κίνηση με το χέρι να την φέρω στο πλάι. Ξαφνικά γυρίζει το κεφάλι και με κοιτάει. Εγώ τα χάνω και τρέχω στο δωμάτιό μου αυτή με ακολουθεί. Κρύβομαι κάτω από τη κουβέρτα στο κρεβάτι. Αρχίζει να μου ψιλοφωνάζει είσαι ματάκιας, δε ντρέπεσαι; Εγώ δε μιλάω και παραμένω κάτω από την κουβέρτα από τη ντροπή.

Φεύγει. Η πούτσα μου δε λέει να πέσει αλλά φοβάμαι να αρχίσω να την παίζω. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι θα πάρει τηλέφωνο τον πατέρα μου και θα με σκοτώσει ή ο κύριος Πέτρος θα με πετάξει έξω από το σπίτι αν του το πει. Με αυτές τις σκέψεις με παίρνει ο ύπνος και δεν κατεβαίνω για φαγητό το μεσημέρι.

Το απόγευμα είναι μαζεμένοι ο Γιώργος και οι γονείς του στο σαλόνι και βλέπουν τηλεόραση. Κάθομαι όρθιος στην άκρη του καναπέ.

- Καλώς τον, λέει ο κύριος Πέτρος δεν πεινάς σήμερα;

- Δεν είχα πολύ όρεξη…

απαντώ και συνεχίζουν να βλέπουν την ταινία.

- Θα βγω για τρέξιμο…

τους λέω. Η κυρία Τασία με κοιτάει χωρίς να πει κάτι και εγώ κατεβάζω το κεφάλι, γυρίζω και απομακρύνομαι. Παίρνω τηλέφωνο τους γονείς μου να μάθω τι κάνουν και αυτοί δεν μου αναφέρουν κάτι για τη θεία. Παραξενεύομαι και προσπαθώ να σκεφτώ γιατί δεν το μαρτύρησε, όπως περίμενα. Δεν ήθελε να με φέρει σε δύσκολη θέση;… το δέχτηκε ως φυσιολογικό;… περνούσαν διάφορες σκέψεις από το μυαλό μου.

Περνούσαν οι μέρες με μπανάκια, βόλτες, ξάπλες, όλα φυσιολογικά και η κυρία Τασία συνέχιζε να φοράει στενά μπλουζάκια ανοιχτά μπροστά στο πλούσιο μπούστο. Εγώ πολλές φορές την κοιτούσα σαν χαμένος και πιθανόν να το είχε προσέξει. Το αποτέλεσμα ήταν εγώ να είμαι συνέχεια ερεθισμένος και να χάνω το μυαλό μου που είχε μείνει πάνω της. Πλέον όταν πήγαινε για μπάνιο με καμιά φίλη της, εγώ έψαχνα στα άπλυτα τα εσώρουχα της και φτιαχνόμουν μυρίζοντας τα. Είχα ξεθαρρέψει πάλι.

Μια ημέρα που γύρισε από την παραλία την περίμενα κρυμμένος στην αυλή πίσω από το σπίτι. Μόλις την είδα πήγα στο παραθυράκι του μπάνιου που ήταν πάντα λίγο ανοιχτό και την περίμενα. Αυτή ήρθε μετά από λίγο έβγαλε το μαγιό, μπήκε κάτω από την ντουζιέρα και ξεκίνησε να σαπουνίζεται. Μπροστά στη θέα του γυμνού κορμιού της τον έβγαλα έξω και άρχισα να τον παίζω. Χαμένος στην καύλα μου δεν πρόσεξα ότι είχα έρθει στην άκρη του τελάρου που είχα ανέβει με αποτέλεσμα να πέσω από το τελάρο και αυτό να ακουστεί όπως γύρισε στο πλάι. Κουμπώθηκα και πήγα αμέσως στο δωμάτιό μου. Έβγαλα από την τσάντα μου βιβλία και τετράδια και τα άπλωσα στο κρεβάτι για να κάνω πως διαβάζω. Την άκουσα να έρχεται και να ανοίγει την πόρτα. Πήρα ένα βιβλίο και το έβαλα ανοιχτό πάνω στα πόδια για να κρύψω τη στύση μου. Μπήκε στο δωμάτιο τυλιγμένη με μια πετσέτα και με ρώτησε τι κάνω; Διαβάζω απάντησα. Με κοίταξε στα μάτια και με ρώτησε τι μάθημα διαβάζω. Είχα κοκκινίσει και δεν ήξερα τι να πω. Κατέβασα το κεφάλι και κοίταξα στο βιβλίο. Όπως ήταν όρθια μπροστά μου, έπιασε το αυτί μου και το τράβηξε πολύ δυνατά. Από το πόνο σηκώθηκα πάνω, μου έπεσε το βιβλίο και φάνηκε το εξόγκωμα. Η πούτσα πίεζε το τζιν χαμηλά αλλά δεν κουνιόμουν.

- Δε ντρέπεσαι, τι χάλια είναι αυτά;…

μου είπε κοιτώντας με χαμηλά. Το κάτω κεφάλι μου είχε πάρει το μυαλό. Χωρίς να το σκεφτώ της απαντώ:

- Τι σου έκανα;… δε σε πείραξα...

- Μ' αρέσει που συνεχίζεις.

- Δε φταίω εγώ αλλά πονάω πολύ εδώ…

και της δείχνω την περιοχή ανάμεσα στα πόδια μου. Φοβάμαι ότι κάτι έχω πάθει.

- Σπίτι σου δεν πονούσες;

- Όχι μόνο όσες μέρες είμαι εδώ της είπα.

- Και τι έκανες για αυτό;

- Τίποτα, τι να κάνω;… της απάντησα.

Για λίγο δε μιλούσε, μόνο με κοιτούσε στα μάτια σαν να σκεφτόταν κάτι.

- Για κάτσε να δω αν έχεις κάτι μου λέει, ξέρω από αυτά.

Βάζει το χέρι της πάνω από το παντελόνι και ψηλαφίζει το φούσκωμα. Με κοιτάει πάλι στα μάτια σαν να με ψυχολογεί.

- Εχεις μεγάλο πρόβλημα και πρέπει να το λύσουμε γιατί θα πάθεις τίποτα. Θα σε βοηθήσω να το ξεπεράσεις αλλά δε θα πεις τίποτα σε κανέναν γιατί αν μαθευτεί θα γίνουμε ρεζίλι όλοι και θα μας σκοτώσει ο άντρας μου.

Μου σήκωσε τη μπλούζα ψηλά και μου σκέπασε το κεφάλι χωρίς να μου την βγάλει. Μου ξεκούμπωσε το τζιν και το κατέβασε στα γόνατα. Κατέβασε και το εσώρουχο και άρχισε να με αγγίζει απαλά στα αρχίδια και στην πούτσα. Ξεκίνησε να ανεβοκατεβάζει το χέρι της στην πούτσα μου. Εγώ είχα τρελαθεί από ηδονή. Σύντομα ένιωθα ότι θα χύσω αλλά δεν έλεγα τίποτα. Μετά από λίγο ένιωθα ότι άγγιζε το πουτσοκέφαλο με τη γλώσσα της. Και μόνο στην σκέψη αυτή δεν άντεξα άλλο και ξέσπασα όσα είχα μαζέψει από χτες το μεσημέρι. Έβγαλα μόνος μου την μπλούζα από το κεφάλι. Ήταν γονατιστή και άσπρη. Την είχα γεμίσει σπέρμα παντού στα μαλλιά και στο πρόσωπο. Δεν είχε προλάβει να καλυφθεί.

- Ηρέμησες; Νιώθεις καλύτερα;… με ρώτησε.

- Ναι.

- Αυτό έλειπε…

μου είπε. Σηκώθηκε και με μια έκφραση αηδίας στο πρόσωπο έφυγε προς το μπάνιο. Εγώ γεμάτος ικανοποίηση έπεσα στο κρεβάτι για να ηρεμήσω. Βυθισμένος στις σκέψεις μου έβλεπα αισιόδοξα το μέλλον αφού έγινε η αρχή.

Το επόμενο πρωί σηκώθηκα κατά τις 11. Οι άντρες είχαν φύγει και η μάνα του Γιώργου έβαζε πλυντήριο. Έφυγα και εγώ για την παραλία. Φτάνοντας διαπίστωσα ότι είχα ξεχάσει το κινητό μου, αλλά βαριόμουν να γυρίσω να το πάρω και να ξαναβγώ. Έτσι έκανα μπάνιο, βγήκα να στεγνώσω αλλά χωρίς το κινητό δεν έμεινα πολύ και μετά από καμιά ώρα επέστρεψα στο σπίτι. Περνώντας μπροστά από το δωμάτιο των γονιών του Γιώργου άκουσα θόρυβο. Κοντοστάθηκα. Οι ήχοι έμοιαζαν με μουγκρητά. Σκέφτηκα μήπως οι γονείς του Γιώργου το κάνουν αλλά ο πατέρας του αποκλείεται να άφηνε το καφενείο για κάτι τέτοιο. Η ρουτίνα τους είχε επηρεάσει και από όσο καταλάβαινα δεν είχαν καθόλου σεξουαλικές επαφές. Η περιέργεια κέρδισε και έσπρωξα σιγά-σιγά την πόρτα και κοίταξα μέσα.

Η κυρία Τασία ήταν ξαπλωμένη με ανοιχτά πόδια. Είχε σηκώσει τη μπλούζα πάνω από τα βυζιά, και τη φούστα στη μέση. Είχε κατεβάσει το κιλοτάκι της μέχρι τα γόνατα και χαϊδευόταν. Πλησίασα αργά. Τον είχε ξυρίσει το θάμνο τελείως και έβλεπα τη μουνάρα της να γυαλίζει.

Πάτησα στο κινητό να γράφει βίντεο και πλησίασα. Είχε βάλει ένα δάκτυλο μέσα στο μουνί της, τριβόταν και με τρέλαινε. Το καβλί μου είχε γίνει πέτρα από την καύλα.

Με το ένα χέρι τσιμπούσε τη ρώγα στο στήθος της και με το άλλο είχε βάλει τώρα δύο δάχτυλα στο μουνάρα της βγάζοντας μικρά βογκητά. Πλησίασα στο κρεβάτι και με το δάκτυλό μου ακούμπησα την κλειτορίδα της απαλά. Αυτή συνέχισε να βάζει και να βγάζει με δύναμη τα δύο δάκτυλα στην μουνάρα της. Εγώ έφερα την παλάμη μου κάτω από το στήθος της και το άγγιξα ανασηκώνοντάς το απαλά.

Ξαφνικά άνοιξε τα μάτια και πετάχτηκε πάνω.

- Τι κάνεις;…

φώναξε και με το ένα χέρι κάλυψε τα βυζιά της και με το άλλο το μουνί της κλείνοντας και τα πόδια προσπάθησε να σηκώσει το κιλοτάκι της. Έκλεισα το βίντεο και έφυγα.

Το μεσημέρι στο φαγητό αν και έκανε ζέστη, η μάνα του Γιώργου φορούσε μια χοντρή φαρδιά μπλούζα, δεν ξεχώριζε τίποτα. Μάλλον ντρεπόταν που την είχα δει γυμνή να χαϊδεύεται. Αργότερα που ήταν πιο πέρα οι άλλοι με πλησίασε με κοίταξε, σήκωσε το φρύδι και μου είπε χαμηλόφωνα:

- Μικρέ απότομα ξεθάρρεψες.

Δεν απάντησα, δεν ήθελα να δώσω συνέχεια μπροστά στους άλλους. Μετά το φαγητό μου πρότεινε ο κύριος Πέτρος να πάμε για μπάνιο, αρνήθηκα λέγοντας ότι θα κοιμηθώ λίγο και μετά θα βγω. Ο Γιώργος είπε έλα ρε έχεις λιώσει στον ύπνο αλλά δεν άλλαξα γνώμη. Η μάνα του με κοιτούσε κάπως σκεπτική. Φύγανε αυτοί εγώ κοιτούσα τηλεόραση και η μάνα του μάζεψε τα πιάτα.

Καθώς έπλενε τα πιάτα πήγα να βάλω ένα ποτήρι νερό. Όπως ήμουν πίσω της ο πούτσος μου άγγιξε την κωλάρα της. Αυτή έκανε μια παύση και συνέχισε να σαπουνίζει ένα πιάτο ενώ ρυθμικά κουνιόταν με μικρές κινήσεις και ο κώλος της. Με την τριβή αμέσως μου έγινε πύραυλος.

- Τελείωσες μου λέει;

- Ε;… της απαντώ.

- Τελείωσες το νερό να πλύνω το ποτήρι;

- Ναι…

της λέω και της δίνω το ποτήρι. Πηγαίνω στον καναπέ ξαπλώνω και τη χαζεύω από μακριά. Τελειώνει τα πιάτα και φέρνει την ηλεκτρική σκούπα και ξεκινάει να καθαρίζει γύρω από το τραπέζι που τρώγαμε. Εγώ συνεχίζω να χαζεύω την κωλάρα της όπως είχε σκύψει. Σε κάποια στιγμή αφού δεν αντέχω άλλο από την καύλα, σηκώνομαι και πάω από πίσω της.

Αυτή γύρισε, έπεσα πάνω της, μαζί πέσαμε στον καναπέ και άρχισα να τρίβω την πούτσα μου στα μπούτια της. Αυτή αντιδρούσε λίγο και φώναζε "σταματά, άσε με" αλλά εγώ συνέχιζα να τρίβομαι μέχρι που έχυσα μέσα στο τζιν μου. Χωρίς να προλάβει να πει κάτι σηκώθηκα και έφυγα αφήνοντας τη άγαλμα. Ένιωθα σχεδόν ότι την είχα του χεριού μου και σκεφτόμουν την επόμενη κίνηση. Πήγα στο δωμάτιο και άλλαξα.

Ονειρευόμουν ότι θα κάνω έρωτα με τη μητέρα του φίλου μου. Έπρεπε όμως να προχωρήσω με μικρά βήματα ώστε να μου παραδοθεί χωρίς να υπάρχει πιθανότητα να με διώξει από το σπίτι και με προσοχή μην μας καταλάβει κάποιος.

Τις υπόλοιπες ώρες και ειδικά μπροστά στους άλλους η συμπεριφορά μου ήταν φυσιολογική για να μην πω τελείως αδιαφορίας.

Αφού άλλαξα κατέβηκα πάλι στο σαλόνι. Είχε τελειώσει το σκούπισμα και κοίταζε τηλεόραση. Σταμάτησε και κοίταζε μόνο εμένα. Με πιο γλυκιά φωνή με ρώτησε αν θέλω να μου βάλει μια φέτα ψωμί με μαρμελάδα. Ναι αποκρίθηκα. Έφερε στο τραπέζι τρία βαζάκια.

- Έλα να δοκιμάσεις και τις τρεις να μου πεις από ποια μαρμελάδα θες.

Πλησίασα.

- Δεν έχω κουταλάκι αλλά δεν πειράζει…

και βάζει το δάχτυλό της στο πρώτο βαζάκι. Το φέρνει μπροστά στο στόμα μου. Το πιάνω το βάζω στο στόμα μου και με μια ρουφηξιά τρώω την μαρμελάδα σταφύλι όπως κατάλαβα και της είπα. Χαμηλά καταλάβαινα τον πούτσο μου που είχε ζωντανέψει. Δοκιμάζω και τις άλλες δύο που ήταν κυδώνι και βύσσινο.

- Λοιπόν;… μου λέει ποια σου αρέσει περισσότερο;

- Σειρά σου να βρεις τι έχει η κάθε μαρμελάδα.

- Εγώ τις γνωρίζω και από το χρώμα.

- Θα το δούμε…

της λέω, παίρνω μια πετσέτα, τη δένω στα μάτια της και την βάζω να καθίσει. Βάζω τον αντίχειρα στο πρώτο βάζο και το βάζω στο στόμα της. Το βρίσκει και γελάει επειδή το κατάλαβε. Κατεβάζω την βερμούδα μου χαϊδεύω λίγο τον πούτσο μου και βάζω πάλι στον αντίχειρα μαρμελάδα από το δεύτερο βάζο. Το δοκιμάζει και το βρίσκει και αυτό και μου λέει "τα βρήκα όλα".

- Δεν τελειώσαμε… της λέω, κάθισε να είσαι άνετα. Αυτή τη φορά θα πρέπει να βρεις δύο μαρμελάδες που θα τις έχω βάλει μαζί.

Παίρνω ένα πιατάκι βάζω λίγο από κάθε βαζάκι, το ανακατεύω με τα δάχτυλα και αλείφω το πουτσοκέφαλο. Πιάνω τον πούτσο με το χέρι και της τον ακουμπάω στα χείλια. Ανοίγει το στόμα και φτάνει στη γλώσσα της. Γλείφει τη μαρμελάδα και πριν πει κάτι με το άλλο χέρι πιάνω απαλά το στήθος της πάνω από τη μπλούζα και άρχισα να το μαλάζω.

Πριν προλάβει να πει κάτι ακούμε κλειδιά στην εξώπορτα. Είχε περάσει η ώρα και γύρισαν οι άλλοι. Τράβηξα τη βερμούδα πάνω, της έβγαλα την πετσέτα από το κεφάλι και έτρεξα στον καναπέ, πήρα μια εφημερίδα και την άνοιξα για να καλύπτω το φούσκωμα. Μπήκαν μέσα και ανέβηκαν πάνω να αλλάξουν.

Μόλις έφυγαν η μάνα του με πλησίασε και μου λέει:

- Η σπέσιαλ μαρμελάδα είχε ωραία γεύση.

Γελάω και πριν κατέβουν οι άλλοι και με δουν, έφυγα στο δωμάτιο να περιποιηθώ μόνος μου το πρήξιμο. Αργότερα ετοιμαζόμουν να κατέβω, ο Γιώργος και ο πατέρας του ήταν κάτω και έβλεπαν τηλεόραση και η μάνα του ανέβηκε στην τουαλέτα. Βγαίνοντας πήγα πίσω της και της χούφτωσα δυνατά το κωλομέρι. Αυτή γύρισε και μου άστραψε μια σφαλιάρα. Ευτυχώς με την τηλεόραση δεν ακούστηκε. Κατέβηκα κρύβοντας το μάγουλο που σίγουρα θα είχε κοκκινίσει τους είπα ότι θα πάω μια μικρή βόλτα και βγήκα έξω. Καθώς περπατούσα σκεφτόμουν μήπως το παρατραβάω με τους άλλους μέσα στο σπίτι και μπλέξω. Αφού έδειχνε και η μάνα του ότι γουστάρει λίγο αποφάσισα να το συνεχίσω αλλά να είμαι πιο προσεκτικός.

Το βράδυ έπαιζε ποδόσφαιρο η εθνική. Γύρισα σπίτι και καθόμαστε στον καναπέ, εγώ δεξιά ο κύριος Πέτρος στη μέση και ο Γιώργος στην άκρη και βλέπουμε τηλεόραση. Έρχεται από την κουζίνα η κυρία Τασία κρατώντας τρία πιατάκια με πατατάκια, λουκανικάκια και ξηρούς καρπούς και λέει χαριτωμένα "ελπίζω να πεινάτε". Τα αφήνει στο τραπεζάκι μπροστά από τον καναπέ και ξαναπηγαίνει για μπύρες. Έρχεται γεμίζει τα ποτήρια αλλά επειδή στέκεται μπροστά μας, μας ενοχλεί και κάνουμε κινήσεις με το κεφάλι για να δούμε την οθόνη.

Γυρίζει προς τον άντρα της και του λέει:

- Πάλι ποδόσφαιρο θα δούμε;… εγώ θέλω να δούμε ταινία.

Ο άντρας της ενοχλείται λίγο και της λέει τώρα έχει ποδόσφαιρο κάνε στην άκρη. Αυτή δεν κουνιέται και του λέει που έχετε κανονίσει να κάτσω;

Ο καναπές δεν είναι μεγάλος αλλά χωράει 3 άτομα άνετα. Αν καθίσουν με κλειστά τα πόδια όλοι και στριμωχτούν χωράει και 4ο άτομο.

Νευριάζει ο άντρας της κάτσε όπου θέλεις της λέει και την πιάνει από το χέρι και την τραβάει απότομα να φύγει από μπροστά του. Αυτή χάνει την ισορροπία της και πέφτει πάνω μου.

Έχει νευριάσει, με κοιτάει λίγο και λέει θα κάτσω εδώ και κάθεται πάνω στα γόνατά μου.

Δεν γίνεται της λέω επειδή δεν βλέπω την τηλεόραση. Γέρνει ελαφρώς προς τον άντρα της γυρίζει και μου λέει τώρα βλέπεις ενώ είναι φανερό ότι θέλει να μας χαλάσει τη διάθεση να δούμε ποδόσφαιρο.

Διαμαρτύρομαι στον άντρα της ότι θα πονέσουν τα πόδια μου. Μου λέει ασ' την να κάτσει εκεί για να μας αφήσει ήσυχους να δούμε μπαλίτσα... και συνεχίζει. Βλέπεις τι τραβάω τόσα χρόνια;

Του απαντώ για πλάκα…

- εσύ την παντρεύτηκες εγώ θα τη φορτωθώ;

- Κοίτα να συνηθίζεις γιατί θα έρθει και η σειρά σου και γελάει.

Έκατσα προς την άκρη του καναπέ και αυτή είχε γύρει προς τον άντρα της και του μιλούσε συνέχεια. Αφού τον ζάλισε ο κύρος Πέτρος δεν άντεξε να την ακούει, δυναμώνει την ένταση, κλείνει το φως και λέει στο γιό του να κάτσει στην μέση του καναπέ ώστε να κάτσει αυτός στην άκρη για να σταματήσει να του μιλάει. Μόλις άλλαξαν θέση η μάνα του σήκωσε όρθια την πλάτη της κρύβοντας μου πάλι την τηλεόραση. Φορούσε φούστα κάτω και πάνω μια φαρδιά μπλούζα και μύριζε ωραία.

Καύλωσα. Η πούτσα μου είχε αρχίσει να πρήζετε. Ήθελα να της αλλάξω θέση αλλά δε μπορούσα να κουνηθώ.

- Σήκω για να σηκωθώ και να κάτσεις στη θέση μου.

- Κάτσε δε με ενοχλείς…

και εκεί αρχίζουν τα δύσκολα καθώς φέρνει τον κώλο της προς τα πίσω και με ακούμπησε στον καυλωμένο πούτσο. Κατάλαβε το πρήξιμο γύρισε με κοίταξε, δάγκωσε λίγο τα χείλη της και χαμογέλασε πονηρά.

Τότε την έσπρωξα λίγο μπροστά λέγοντας ότι θέλω να πάρω το ποτήρι μου. Σηκώθηκε και προσπάθησα να φέρω την πούτσα στο πλάι για να μην πιέζεται στο τζιν. Ήπια μια γουλιά. Το πήρε το άφησε στο τραπεζάκι και πιάνοντας μου τα πόδια τα άνοιξε και έκατσε πάλι πάνω μου προσπαθώντας να με πιέσει στην πούτσα. Μετά άρχισε με αργές κινήσεις να τρίβεται πάνω μου.

Όταν σταμάτησε το τρίψιμο με τον κώλο της έμεινε κοντά μου και γύρισε λίγο πλάτη στους άλλους. Πέρασε το δεξί της πόδι πάνω από το δικό μου και πήρε το δεξί μου χέρι και το ανέβασε στο στήθος της και το πίεσε εκεί. Της το έπιασα μέσα στο σκοτάδι και δεν κουνιόμουν. Προσπαθούσα να ρίξω ματιές δίπλα στο Γιώργο που είχε όρθια την πλάτη του. Το πρόσωπό του φαινόταν να κοιτάει την τηλεόραση οπότε ηρέμησα.

Με το δάκτυλο μου έψαξα της ρώγα της και άρχισα να την αγγίζω απαλά πάνω από την μπλούζα. Το χέρι μου άρχισε να κατεβαίνει αργά πάνω στο σώμα της. Μπήκε μέσα από τη μπλούζα και ανέβηκε πάλι στο στήθος της. Άρχισα αργά-αργά να της χουφτώνω τα βυζιά πάνω από το σουτιέν. Αυτή έκανε πως κοιτάζει τηλεόραση.

Πήρα θάρρος, άφησα το στήθος και κατέβασα το χέρι στα πόδια της. Το έβαλα κάτω από τη φούστα και με οδηγό τα μπούτια της έφτασα στο κιλοτάκι της. Τη χάιδεψα λίγο και στη συνέχεια τράβηξα το κιλοτάκι στο πλάι και άρχισα να χαϊδεύω τα μουνόχειλα της με την προσοχή μου δίπλα μην μας πάρουν χαμπάρι. Ευτυχώς ήμασταν μακριά από την τηλεόραση και είχε αρκετό σκοτάδι. Μέχρι που τελείωσε το ματς συνέχιζα να τη χαϊδεύω, μερικές φορές λίγο πιο έντονα μέχρι που μου έπιανε το χέρι και το έσφιγγε και έκοβα ρυθμό. Αλλά επειδή φοβόμουν μήπως μας καταλάβουν δεν προχώρησα περισσότερο.

Τελείωσε το ματς μου έβγαλε το χέρι σηκώθηκε και άναψε το φως. Εγώ έγειρα μπροστά με τους αγκώνες στα γόνατα και έμεινα εκεί για να μην φαίνεται το φούσκωμα στο παντελόνι.

Αργότερα στο δωμάτιό μου έριχνα σχέδια για το επόμενο πρωί που θα είμαστε μόνοι μας.

Το πρωί ετοίμασε πρωινό έφυγαν οι άλλοι και πήγε πάλι στο δωμάτιό της. Πήγα και άνοιξα την πόρτα. Είχε ξαπλώσει. Της λέω:

- Επειδή το μαξιλάρι μου είναι σκληρό μπορώ να ξαπλώσω λίγο στα μαξιλάρια σου;

- Έλα…

μου λέει και ισιώνει το άδειο μαξιλάρι. Πηγαίνω κοντά της και της λέω "εννοώ στα δικά σου". Γέλασε και εγώ ξάπλωσα και έβαλα το κεφάλι μου πάνω στα βυζιά της. Μετά από λίγο της λέω "με ενοχλεί το μπλουζάκι, μπορείς να το βγάλεις;". Το έβγαλε και έβαλα το πρόσωπό μου ανάμεσα στα βυζιά της και έπαιρνα βαθιές αναπνοές από το μεθυστικό άρωμά της.

Το χέρι κατέβηκε χαμηλά και αργά εισχώρησε μέσα στο κιλοτάκι της. Τα δάκτυλα μου άρχισαν να τρίβουν το μουνάκι της ενώ άρχισα να γλείφω τις ρώγες της.

Άφησα το στήθος της και με μικρά φιλάκια στην κοιλιά της έφτασα ανάμεσα στα πόδια της. Της έβγαλα το κιλοτάκι και ακούμπησα τη γλώσσα μου πάνω στην κλειτορίδα της. Αμέσως τινάχτηκε και ακούμπησε τα χέρια της πάνω στο κεφάλι μου. Το έπιασε και το πίεσε μέσα στο μουνί της. Είχε μία υπέροχη μυρωδιά. Έτριψε λίγο το μουνί της στο κεφάλι μου και με άφησε.

Ανέλαβα εγώ. Άνοιξα τα μπούτια της και άρχισα να τα φιλώ και να τα γλείφω κάνοντας οχτάρια. Η πούτσα μου είχε ερεθιστεί.

Έγλειφα τα μουνόχειλα της και έχωνα τη γλώσσα μέσα της. Έπαιζε με τις ρώγες της και εγώ της έτριβα την κλειτορίδα. Έβγαζε κραυγές ηδονής και εγώ τόσο ανέβαζα ρυθμό. Η κυρία Τασία άρχισε να βογκάει δυνατά και έβαλε τα πόδια της στην πλάτη μου κλείνοντας τα γύρω από το κεφάλι μου. Τα έσφιξε και ενώ σπαρτάραγε άρχισε να χύνει.

Της έβαλα το χέρι στο στόμα και το ένα δάχτυλο μέσα. Το δάγκωσε απαλά και άρχισε να το γλείφει και να το ρουφάει. Αφού το σάλιωσε καλά το κατέβασα και το πίεσα μέσα στη μουνότρυπα της. Άρχισα να το βάζω και να το βγάζω μέχρι που έκλεισε τα μάτια και έγειρε πίσω το κεφάλι της. Είχε ανάψει και με παρότρυνε να μη σταματήσω. Συνέχιζα να σπρώχνω το δάχτυλο μέσα της ενώ έγλειφα την κλειτορίδα της. Ανέβασα ρυθμό στη γλώσσα ενώ έβαλα και δεύτερο δάκτυλο. Δεν άντεξε πολύ, άρχισε να φωνάζει ότι χύνει, έκανε συσπάσεις και τα δάχτυλα μου μούσκεψαν από τα ζεστά υγρά της. Έμεινε ακίνητη να ηρεμήσει.

- Φτάνει, δεν αντέχω άλλο οργασμό η πουτάνα.

Την καβαλάω και κάθομαι στο στήθος της. Πλησιάζω την πούτσα μου στο στόμα της. Αυτή χωρίς να το σκεφτεί το βάζει όλο μέσα και προσπαθεί να το καταπιεί. Την πιάνω από τα μαλλιά και αρχίζω να της γαμάω το στόμα.

Καταλαβαίνω ότι πλησιάζει το τέλος αλλά δε θέλω να τελειώσω και τραβιέμαι έξω από το στόμα της. Κοίτα πως το έκανες της λέω. Ικανοποιημένη συνεχίζει να το γλείφει σαν παγωτό. Σηκώνομαι και της λυγίζω τα γόνατα. Φέρνω το πουτσοκέφαλο στην άκρη της μουνότρυπας της και αρχίζω να το τρίβω. Της το βάζω και αρχίζω να μπαινοβγαίνω στην υγρή μουνάρα της. Κάθε φορά που μπαίνω, βάζω δύναμη και αυτή βγάζει βογγητά και τα βυζιά πηγαίνουν πάνω κάτω. Βάζει το χέρι της και τρίβει την κλειτορίδα. Σηκώνω το ένα πόδι της στον ώμο και συνεχίζω το σφυροκόπημα. Περνάω το πόδι της πάνω από το κεφάλι μου και την γυρίζω μπρούμυτα. Μπαίνω πάλι μέσα της ενώ της χουφτώνω το βυζί. Νιώθω ότι τελειώνω και αυξάνω το ρυθμό. Μένω ακίνητος μέσα στη μουνάρα της και χύνω. Τραβιέμαι και το κάτασπρο σπέρμα ξεχειλίζει και βγαίνει αργά από μέσα της και τρέχει στο μπούτι της.

Ξαπλώνω πίσω της. Συνεχίζω να την χαϊδεύω στα βυζιά και να τη φιλάω στο λαιμό. Βάζω δύο δάχτυλα στη χυμένη μουνάρα της και την τρίβω. Η πούτσα μου σκληραίνει πάλι.

- Δεν κουράστηκες;… μου λέει.

- Μάλλον όχι… της λέω και μπαίνω πάλι μέσα της.

Είχα πάρει φόρα και ένιωθα πολύ δυνατός. Μετά από λίγο βγαίνω και πηγαίνω στην πίσω τρυπούλα της. Τη βρίσκω, πιέζω λίγο..

- Ωπ.. μου λέει λάθος πόρτα.

- Κάτσε να χτυπήσω της λέω, μήπως είναι κανένας μέσα και μου ανοίξει.

- Δε γίνεται αυτό, μου λέει. Τι σε έπιασε;

- Θέλω να δοκιμάσω της λέω.

- Και εγώ θέλω να δοκιμάσω για την εμπειρία, μου λέει, αλλά από εκεί πονάει και δεν το έχω ξανακάνει.

- Θα το κάνουμε σιγά-σιγά μη φοβάσαι. Με άφησε διστακτικά.

Δοκίμασα πάλι να την καρφώσω απότομα. Τινάχτηκε. Δεν έμπαινε με τίποτα στη στενή της κωλοτρυπίδα. Πονούσε και μου είπε "ξέχνα το". Απογοήτευση. Το πήρα απόφαση. Σηκώθηκε και πήγε στο μπάνιο να πλυθεί.

Την υπόλοιπη ημέρα η σκέψη μου είχε κολλήσει στον κώλο της. Είδα βιντεάκια στο διαδίκτυο και η είσοδος από την πίσω πόρτα φαινόταν εύκολη και έδειχναν να μην πονάνε καθόλου οι έμπειρες γυναίκες αλλά οι παρθένες βέλαζαν.

Ήθελα να κάνω άλλη μια προσπάθεια αλλά έπρεπε να λύσω το θέμα του πόνου. Σίγουρα δε θα με άφηνε από τον πόνο. Το μόνο που θα με βοηθούσε ήταν να τη δέσω και να τη φιμώσω. Έτσι θα μπορούσα να την ακινητοποιήσω και με ηρεμία να δοκιμάσω να την ανοίξω χωρίς πολύ βία.

Το επόμενο πρωί είχε ετοιμάσει πλούσιο πρωινό και είχε ετοιμαστεί για το super market. Φορούσε ένα στενό άσπρο πουκάμισο και μία όμορφη φούστα. Με το ζόρι κρατιόμουν για να μην ορμήξω στις βυζάρες της. Φάγαμε το πρωινό και έφυγαν όλοι εκτός από εμένα. Ξεκίνησα να καταστρώνω το σχέδιο του κώλου.

Διάλεξα το δωμάτιο μου ώστε αν επιστρέψει κάποιος να έχω περισσότερο χρόνο να αντιδράσω. Ξεκίνησα να μαζεύω ότι πίστευα ότι θα χρειαστώ όπως χαρτοταινία για το φίμωμα, ένα ποτήρι λάδι από την κουζίνα. Χειροπέδες ή σχοινί δεν είχα, πήγα στο δωμάτιό της, βρήκα ένα κασκόλ και από δύο μπουρνούζια έβγαλα τις ζώνες. Είχα και δύο λουρίδες παντελονιού δικές μου.

Γύρισε με 3 σακούλες ψώνια και τα πήγε στην κουζίνα. Κατέβηκα και χαρούμενος της είπα ότι της έχω ετοιμάσει μια έκπληξη.

- Σιγά μου λέει καμιά χαζομάρα θα έχεις σκεφτεί.

Πήρα μία πετσέτα της σκέπασα τα μάτια και την έδεσα πίσω. Της έπιασα το ένα χέρι και με το άλλο χέρι μου γύρω από την μέση της την οδήγησα πάνω. Το άρωμά της μεθυστικό. Την έφερα όρθια μπροστά στο κρεβάτι. Της είπα να μη φοβάται θα της δέσω το ένα χέρι για να μη φύγει αν βαρεθεί και δε δει την έκπληξη.

- Έκπληξη και με δένεις; Γιατί, δε βλέπεται;

Της δένω καλά το ένα χέρι στο κάγκελο του κρεβατιού με τη ζώνη από το μπουρνούζι.

- Σιγά, μου λέει, με πονάς, δε θα φύγω.

- Συγγνώμη…

της λέω. Δένω και την άλλη ζώνη στο κάγκελο, κάνω μια θηλιά και της πιάνω το άλλο χέρι και το σφίγγω.

- Γιατί με έδεσες ρωτάει.

- Για να μη φύγεις… απαντώ.

- Γιατί να φύγω τι θα μου κάνεις;

- Θα δεις… της λέω και τη φιλάω στο λαιμό.

- Θα πονέσω;… ρωτάει.

- Λίγο… της λέω και της δίνω μία σφαλιαρίτσα στον κώλο.

- Μάλιστα, κανόνισε να μας ακούσει η γειτονιά.

- Μην ανησυχείς…

της λέω και την σηκώνω και την πετάω πάνω από το κάγκελο στο κρεβάτι.

- Τι θα γίνει θα με σκοτώσεις;

- Μη φοβάσαι…

της λέω, περνάω τη ζώνη μου γύρω από τα γόνατα της και τα δένω μαζί.

- Θα φωνάξω… μου λέει.

- Αν το κάνεις θα σου κλείσω το στόμα…

της λέω και χουφτώνω δυνατά τα βυζιά της. Προσπαθεί να αντιδράσει αλλά δε μπορεί να κάνει πολλές κινήσεις. Της τραβάω την φούστα και την βγάζω. Της κατεβάζω την κιλότα αργά-αργά.. στα γόνατα με σταματάει η ζώνη. Αρχίζω να χαϊδεύω τα μουνόχειλα της και της βάζω ένα δάχτυλο μέσα.

- Και για να με γαμήσεις έπρεπε να με δέσεις με ρωτάει νευριασμένη.

Καταλαβαίνω το δάκτυλό μου να υγραίνεται. Την πιάνω από την μέση την ανασηκώνω και όπως είναι μπρούμυτα βάζω κάτω από την κοιλιά της τα δύο μαξιλάρια με τον κώλο τουρλωμένο.

Βγάζω τα ρούχα μου και οδηγώ τον πούτσο μου στο ζεστό μουνί της. Τη γαμάω κάνα πεντάλεπτο αλλά η θέα του κώλου της μου θυμίζει συνέχεια το σκοπό που την έδεσα έτσι. Τραβιέμαι και πηγαίνω στο τραπεζάκι που έχω το ποτήρι με το λάδι. Βάζω τον ένα δάκτυλο μέσα, το σηκώνω και πηγαίνω ακριβώς πάνω στην κωλοτρυπίδα της. Αρχίζουν να πέφτουν σταγόνες λαδιού και να κυλάνε στις τρύπες της. Ξαναβάζω το δάκτυλο στο λάδι και το ακουμπάω στην κωλοτρυπίδα της. Το περιστρέφω και μπαίνει λίγο μέσα. Αυτή δε μπορεί να το αποφύγει και άρχισε να σφίγγεται και να φωνάζει να σταματήσω. Σχεδόν το είχα βάλει όλο μέσα και άρχισα να το βάζω και να το βγάζω. Αυτή συνέχισε να φωνάζει και έβαλα το χέρι μου στο στόμα της για να μην ακούγεται δυνατά. Αφού πλέον δεν ένιωθα κάποια δυσκολία λάδωσα και δεύτερο δάκτυλο και πήγα να τα βάλω μαζί. Ήταν μικρή η τρύπα ή σφιγγόταν και δε χωρούσαν. Έβαλα δύναμη και άρχισε να ουρλιάζει για να τη λύσω. Σταμάτησα. Της βγάζω την πετσέτα από τα μάτια και προσπαθώ να της τη βάλω στο στόμα αλλά δεν το ανοίγει. Της κλείνω τη μύτη με τα δάκτυλα. Δε μπορεί να πάρει ανάσα και ανοίγει το στόμα. Της βάζω την πετσέτα μέσα όσο μπορώ, αφήνω τη μύτη και πιάνω τη χαρτοταινία και την γυρίζω γύρω από το κεφάλι της για να μη μπορεί να βγάλει την πετσέτα.

Λαδώνω πάλι τα δύο δάκτυλα και τα πιέζω στον κώλο της. Γλιστράνε αργά μέσα της και την κάνουν να χτυπιέται προσπαθώντας να το αποφύγει. Μετά από μερικά λεπτά νιώθω να έχει χαλαρώσει λίγο η κωλοτρυπίδα της και σταματάω. Λαδώνω και τρίτο δάκτυλο και ξανά πιέζω να μπουν μέσα. Σιγά-σιγά με υπομονή τα βάζω και τα τρία μέσα και ξεκινάω ένα γρήγορο ξεκώλιασμα με τα δάκτυλα. Αυτή μουγκρίζει συνεχώς. Ο κώλος της έχει πάρει φωτιά και έχει ματώσει λίγο.

Μετά από κάνα τέταρτο, αυτή ακόμα μουγκρίζει αλλά ο κώλος έχει ανοίξει κι άλλο. Τραβιέμαι και ρίχνω με το ποτήρι λίγο λάδι στη παλάμη μου και το απλώνω πάνω στον πούτσο μου που είναι τέρμα πρησμένος από την εξουσία που νιώθω.

Πηγαίνω πάλι πίσω της και της ακουμπάω το πουτσοκέφαλο στην κωλοτρυπίδα της. Πιέζω, νιώθω αντίσταση και πιέζω πιο δυνατά. Αυτή από τον πόνο κλαίει με λυγμούς. Τη δαγκώνω στο σβέρκο και της λέω να χαλαρώσει ενώ έσπρωχνα σιγά-σιγά να μπω.

Αν και η τρύπα της είχε ανοίξει λίγο με τα δάχτυλα, από τον πόνο σφιγγόταν ακόμα και δυσκολευόμουν να μπω. Αλλά δεν σταμάτησα, πίεσα τον πούτσο μου κι άρχισα να τον βάζω σιγά-σιγά μέσα της. Ζοριζόμουν και πονούσα καθώς την άνοιγα, οπότε λογικά αυτή θα πονούσε στο πολλαπλάσιο. Όμως εκείνη τη στιγμή δεν ένιωθα συναισθήματα, λειτουργούσα λίγο σαν αγρίμι. Μπαίνοντας τελείως μέσα βγήκα τη λάδωσα άλλη μια φορά και ξεκίνησα το σφυροκόπημα.

Κάποια μικρά κόκκινα σημάδια στην πούτσα μου μαρτυρούσαν ότι είχε ματώσει. Όμως εγώ δε σταματούσα της τράβαγα τα μαλλιά, της χαστούκιζα τα κωλομέρια μέχρι που κατάλαβα ότι πλησιάζω στο τέλος. Επιτάχυνα τις κινήσεις μου και σφίγγοντας τις βυζάρες της με τις παλάμες μου έμεινα καρφωμένος μέσα της και άδειασα αρκετές ριπές σπέρμα. Βγήκα από μέσα της και είδα ότι ο κώλος της ήταν κατακόκκινο. Δεν της είπα τίποτα. Έμεινα ξαπλωμένος μερικά λεπτά να ηρεμήσω και μετά σηκώθηκα να τη λύσω.

Περίμενα να βγάλει αντίδραση, να μου φωνάξει ή να με χτυπήσει. Αλλά όταν την έλυσα συνέχισε να κλαίει σιγανά σαν να μην είχε δύναμη και από τις κινήσεις της έμοιαζε να πονάει στον κώλο. Το μόνο που ψέλλισε ήταν "τι μου έκανες;".

Προσπάθησα να την ηρεμήσω.

- Έλα να σε βοηθήσω να σηκωθείς της είπα.

Με το ζόρι τη σήκωσα αλλά δε μπορούσε να σταθεί όρθια μόνη της. Φοβήθηκα λίγο.

- Μην ανησυχείς, της είπα, ο πόνος θα περάσει γρήγορα. Θα σε βοηθήσω να πλυθείς και μετά θα σε πάω να ξαπλώσεις. Της έβγαλα τελείως το πουκάμισο και το σουτιέν, τη σήκωσα στα χέρια μου και την πήγα στην μπανιέρα. Την κρατούσα στην αγκαλιά μου και άφησα το ζεστό νερό να τρέχει πάνω μας. Μετά από ένα δεκάλεπτο της έριξα αφρόλουτρο σε όλο της το σώμα και άρχισα να την τρίβω. Όταν την άγγιζα στον κώλο πεταγόταν σαν να την τρύπαγα με βελόνα.

Της χάιδεψα το κεφάλι, της έδωσα ένα φιλί στο στόμα και της είπα "σε αγαπώ μην ανησυχείς, θα σε βοηθήσω να μην καταλάβει κανείς τίποτα".

Με μία πετσέτα σκούπισα το σώμα της από τα νερά, τη σήκωσα γυμνή στην αγκαλιά μου και την πήγα στο δωμάτιό της. Την ακούμπησα πάνω στο κρεβάτι. Πήγα πάλι στο μπάνιο να βρω βαζελίνη. Στο ντουλαπάκι βρήκα μόνο μία αλοιφή για καψίματα. Την πήρα και πήγα στο δωμάτιο. Της είπα ότι θα της βάλω αλοιφή για να μην πονάει. Τη γύρισα μπρούμυτα και όταν της άνοιξα τα κωλομέρια σφίχτηκε από το πόνο που ένιωθε. Χωρίς να την αγγίξω πίεσα το σωληνάριο και άφησα μια γραμμή αλοιφής πάνω στην κωλοτρυπίδα της.

Έβγαλα από την ντουλάπα την νυχτικιά της και καθαρά εσώρουχα. Της τα φόρεσα τη σκέπασα με το σεντόνι και της είπα "πάω κάτω να τακτοποιήσω τα ψώνια και να παραγγείλω φαγητό απ' έξω".

Έβαλα στο ψυγείο το γιαούρτι, και το γάλα και τα υπόλοιπα τα μάζεψα σε μια γωνία. Παράγγειλα κοτόπουλο και σκεφτόμουν τι θα πω στους άλλους όταν έρθουν. Αν έλεγα στον άντρα της ότι συγκάηκε μπορεί να πήγαινε να της βάλει πούδρα και να έβλεπε το πηγάδι. Πήγα πάνω και της είπα να πει ότι την πόνεσε η μέση της όταν πήγε να σηκώσει τον τενεκέ με το λάδι, και να μείνει ξαπλωμένη μέχρι αύριο. Τη ρώτησα αν ήθελε καμία δουλειά να της κάνω. "Να μου λείπει" μου είπε.

Ήρθε ο άντρας της, του είπα ότι την έπιασε η μέση και πονούσε. Ανέβηκε πάνω, τη ρώτησε πως έγινε. Μετά της είπε να φέρει κάνα γιατρό. Κοκκίνισε από ντροπή και φοβήθηκε μήπως το μάθει ο άντρας της.

- Όχι, του απάντησε, θα πιω ένα depon και μέχρι αύριο θα μου έχει περάσει μην ανησυχείς. Πηγαίνετε να φάτε.

Κατεβήκαμε, ήρθε και ο Γιώργος και φάγαμε. Σηκώθηκα, έβαλα σε ένα δίσκο ένα γιαουρτάκι, ένα ποτήρι χυμό και ένα depon και τους είπα "πάω στον άρρωστο". Κάθισα δίπλα της και τη ρώτησα αν πονάει.

- Εσύ τι λες;… μου λέει, αλλά που να το νιώσεις τόσο μαλάκας που είσαι.

Την τάισα και την άφησα να κοιμηθεί. Το επόμενο πρωινό τους είπα θα την προσέχω εγώ και έφυγαν ήσυχοι. Τη σήκωσα για να περπατήσει αλλά ακόμα περπατούσε με λίγο δυσκολία. Την είχα σκίσει για τα καλά. Τη βοήθησα να πάει στην τουαλέτα. Μετά έβαλα το ένα χέρι της στο ώμο μου και περπατήσαμε μερικές φορές πάνω κάτω το διάδρομο. Έδειχνε λίγο καλύτερα και την πήγα πάλι να ξαπλώσει και να ξεκουραστεί.

Έφερα το πρόσωπο μου δίπλα στο δικό της και της έλεγα παιχνιδιάρικα "συγγνώμη". Το χέρι μου ξεκίνησε να χαϊδεύει τον ώμο της και μετά άγγιξε το βυζί της.

- Τι κάνεις;…

φώναξε και μου έσπρωξε το χέρι το οποίο έφυγε και κατέβηκε ανάμεσα στα μπούτια της.

- Γιατί το κάνεις τώρα αυτό με ρώτησε;

- Γιατί με καυλώνεις…

της απάντησα και άρχισα να τη φιλάω ενώ το χέρι μου άγγιζε τη ζεστή μουνάρα της. Κατέβηκα χαμηλά και άρχισα να τη γλείφω ενώ ταυτόχρονα έχωσα 2 δάκτυλα μέσα της. Είχε ερεθιστεί και φαινόταν από τις κινήσεις της. Έτσι δεν άργησε να έρθει σε οργασμό και να με γεμίσει με τα υγρά της. Τη σκέπασα και έφυγα στην κουζίνα να κάνω λίγο καθαριότητα.

Την δεύτερη ημέρα είχε επανέλθει αρκετά. Περπατούσε και μπορούσε να κάνει δουλειές. Όποτε ήμασταν μόνοι μας την χάιδευα, τη χούφτωνα αλλά δε με άφηνε να τη γαμήσω. Οι μέρες των διακοπών τελείωσαν και της είπα θα τα πούμε του χρόνου φιλώντας τη στο μάγουλο.

- Του χρόνου ετοιμάσου γιατί θα σε γαμήσω εγώ.

Πάγωσα. Μου ανταπέδωσε το φιλί και έφυγε γελώντας. Τώρα περιμένω να έρθει το καλοκαίρι να πάω πάλι εκεί για διακοπές για να περάσω καλά, αλλά από την άλλη φοβάμαι μην υλοποιήσει την απειλή της και με ξεσκίσει.




Copyright protected OW ref: 176972



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.